Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οχι ρε δημητρακη μην τους το κανεις αυτο ρε τυπε.προβλεπω να εχουμε αυριο μαζικες αυτοκτονιες ελληνιδων επειδη δεν τις θελει ο δημητρακης, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πιστευω οτι μου τη βγαινεις οχι απο κακια αφου ειμαι και 'γω ΑΕΚτζης απο τον Πειραια.Παλια εκανα πολυ παρεα με τον Φρανκυ (o Φρανκυ  τον Λαγο και το Μαρυ τοτε που ειχαν κανει το 1990 το Συνδεσμο της ΑΕΚ στον Περαμα).Θυμαμαι τοτε ειχες γεμισει ολο τον Πειραια με Master21  :2funny:πολυ παρεα δεν καναμε απλως λεγαμε ενα γεια.ο Φρανκυ μου ειχε πει οτι εσυ ειχες γεμισει τοτε τον Πειραια με Master21  :2funny: του ειχα πει πόσα μπουκαλια σπρε'ι' χαλασε?!?!Δεν το φανταστηκα οτι ησουνα εσυ αλλα οταν ειδα οτι εισαι Πειραια και Master21 καταλαβα οτι εισαι εσυ.γραψε μου σε παρακαλω με Π.Μ. για να μη χαλαμε το Thread τι κανουν τα παιδια?εχω να τους δω και να ακουσω απ'αυτους απο το 1992 !!!!!!!!!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πιστευω οτι μου τη βγαινεις οχι απο κακια αφου ειμαι και 'γω ΑΕΚτζης απο τον Πειραια.Παλια εκανα πολυ παρεα με τον Φρανκυ (o Φρανκυ  τον Λαγο και το Μαρυ τοτε που ειχαν κανει το 1990 το Συνδεσμο της ΑΕΚ στον Περαμα).Θυμαμαι τοτε ειχες γεμισει ολο τον Πειραια με Master21  :2funny:πολυ παρεα δεν καναμε απλως λεγαμε ενα γεια.ο Φρανκυ μου ειχε πει οτι εσυ ειχες γεμισει τοτε τον Πειραια με Master21  :2funny: του ειχα πει πόσα μπουκαλια σπρε'ι' χαλασε?!?!Δεν το φανταστηκα οτι ησουνα εσυ αλλα οταν ειδα οτι εισαι Πειραια και Master21 καταλαβα οτι εισαι εσυ.γραψε μου σε παρακαλω με Π.Μ. για να μη χαλαμε το Thread τι κανουν τα παιδια?εχω να τους δω και να ακουσω απ'αυτους απο το 1992 !!!!!!!!!!!!
απο το πειραια και αεκτζης???? γιατι μου το χαλας ρε τσαρε !!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω νομιζα οτι εισαι θρυλος σαν το ρεντ...μαλλον τωρα αλλαξες ομαδα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν σου την βγαινω ρε τυπε χαβαλε κανουμε.αλλα επειδη ρε τυπε μενεις ρωσσια,καλο θα ηταν να δινεις πληροφοριες στο λαο  απο το να μας λες συνεχως φιδια.τα παιδια που λες δεν τα γνωριζω,το 92 ημουν 20 χρονων και εκανα τα πρωτα μου βηματα σαν ναυτικος,και εκτος αυτο δεν εχω υπαρξει ποτε οργανωμενος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
απο το πειραια και αεκτζης???? γιατι μου το χαλας ρε τσαρε !!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω νομιζα οτι εισαι θρυλος σαν το ρεντ...μαλλον τωρα αλλαξες ομαδα...
αμα ειναι ο δημητρακης αεκτζης πρεπει να γινεις και εσυ αλλιως θα σε καταραστω να μην σου ξανασηκωθει.και προσεξε,πιανει η καταρα μου.το μικρο σου ονομα μονο χρειαζομαι και την περιοχη που βρισκεσαι τωρα.θα μου τα πει ολα ο δημητρακης.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αμα ειναι ο δημητρακης αεκτζης πρεπει να γινεις και εσυ αλλιως θα σε καταραστω να μην σου ξανασηκωθει.και προσεξε,πιανει η καταρα μου.το μικρο σου ονομα μονο χρειαζομαι και την περιοχη που βρισκεσαι τωρα.θα μου τα πει ολα ο δημητρακης.
ωχ !!!! τη γαμησα!!!!τσαρε μη λες πως με λενε και που ειμαι τωρα ...σε παρακαλω ο τυπος μιλαει σοβαρα...και εχω και ωραιο μουνι διπλα μου ...ασε που αυτος γουσταρει τους ιταλους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν σου την βγαινω ρε τυπε χαβαλε κανουμε.αλλα επειδη ρε τυπε μενεις ρωσσια,καλο θα ηταν να δινεις πληροφοριες στο λαο  απο το να μας λες συνεχως φιδια.τα παιδια που λες δεν τα γνωριζω,το 92 ημουν 20 χρονων και εκανα τα πρωτα μου βηματα σαν ναυτικος,και εκτος αυτο δεν εχω υπαρξει ποτε οργανωμενος.
Για δε διαβαζεις τα παλια ποστ να δεις αν λεω αληθεια ή οχι.Διαβασε το Thread απο την αρχη.Εχω βαλει παρα πολλες φωτο κατα καιρους με γκομενες μαζι μου.Και πολλα ατομα εχουν ερθει απο το σα'ι'τ και με εχουνε βρει και εχουνε δει που παω σε ολες τις Ντισκο και μπαινω τσαμπα ή επειδη εχω VIP καρτα ή επειδη τους ξερω ολους.Παντου γνωστος ειμαι.Και γκομενες εχουν δει που εχω---------Master21 ηταν ενα παιδι απο τον Πειραια τότε πολυ οργανωμενο στην Original δεν εχανε παιχνηδι για παιχνηδι.το 1989-1991 εγω υπηρξα Οργανωμενος Δωματιακι και στο Club της ΑΕΚ στο Πέραμα.Τα παιδια αυτα μαζι με αλλους (μια παρεα ηταν ολοι) ηταν η καρδια της Original τον Πειραια εχω να τους δω πολλα χρονια.Κριμα που δεν τους ξερεις θα μου λεγες τι κανουν πως τα παιρνανε? γιατι τους εχω χασει τους περισσοτερους εχω να τους δω απο το 1994.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
γιατι δεν ελεγες απο την αρχη οτι εισαι αεκ ρε δημητρακη απο εδω και περα εισαι φιλος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γιατι δεν ελεγες απο την αρχη οτι εισαι αεκ ρε δημητρακη απο εδω και περα εισαι φιλος.
Εγω με της ομαδες δεν ημουνα ποτέ θανατικος σαν Πειραιοτης που το 90% ειναι Ολυμπιακοι παρα πολλοι φιλοι μου ειναι Ολυμπιακοι.Και γενικα στην παρεα τοτε στο Πασαλιμανι καθομασταν ολοι μαζι Αεκτζιδες και Ολυμπιακοι δεν θυμαμαι να ειχαμε τσακωθει ποτέ.Οταν δε επαιζε Αεκ-Παοκ θυμαμαι πολλους φιλους μου Ολυμπιακους τους εβρισκα εισητηρια και επαιρνα στην ΑΕΚ θελαν να δειρουν ΠΑΟΚτζιδες! :2funny:---------Οσο για το αν νομιζεις οτι λεω κατι ψεματα αν διαβασεις απο την αρχη το Thraed θα δεις οτι οτι λεω το αποδικνειω παντα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
και το ερωτημα δημητράκη ειναι: ρωσίδα ή πολωνέζα, και γιατί; ποιος να στοχευσει σε ρωσιδα και ποιος σε πολωνεζα; τι εχουν οι μεν και τι εχουν οι δε;

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε δημητρακι επειδη παντα ελεγα αυτη η φατσα κατι μου θυμιζει πηγαινες iguana?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε δημητρακι επειδη παντα ελεγα αυτη η φατσα κατι μου θυμιζει πηγαινες iguana?
iguana σαν ονομα δε μου λεει τιποτα?τι ειναι Ντισκο ή καφετερια.Για πες μου τι ειναι και που ειναι για να σου πω.
και το ερωτημα δημητράκη ειναι: ρωσίδα ή πολωνέζα, και γιατί; ποιος να στοχευσει σε ρωσιδα και ποιος σε πολωνεζα; τι εχουν οι μεν και τι εχουν οι δε;
Εγω προτιμω της Ρωσσιδες.Ειναι πιο υσηχες και πιο γλυκες θα ελεγα.Οι Πολωνεζες ομως ειναι πιο καλες στο  :knockinb:.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μεγα τσάρε της ρουσικής ηδωνής ДОБРОЕ УТРО

Πότε θα έλθεις ελλάντισταν να βρεθούμε

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μητσο το iguana ειναι μικρολιμανο διπλα στο l action folie αλλα για να μην το ξερεις μαλλον ολο white nights κ λοιπα ρωσωμαγαζα θα σε εβλεπαν! :rockon: :s&m_3:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσο το iguana ειναι μικρολιμανο διπλα στο l action folie αλλα για να μην το ξερεις μαλλον ολο white nights κ λοιπα ρωσωμαγαζα θα σε εβλεπαν! :rockon: :s&m_3:
Οχι δεν εχω παει εκει.Ελλαδα πηγαινω πολυ σπανια 1-2 φορες το χρονο απο 10-15 μερες περιπου την καθε φορα.

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οχι παιδια δεν το εχω φτιαξει εγω!Απο κομπιουτερ δυστηχως λιγα πραγματα ξερω.

Δημήτρη εγω δεν θα το επετρεπα. Γιατι μπορει να καταλήξει να γραφονται πράγματα ασχετα με αυτα που θα`θελες να γραφουν.
BLOG για εσενα που δεν ειναι απο εσενα και δεν μπορεις να το ελεγξεις, θα μπορουσε να είναι ... επικίνδυνο.
Ξερεις ποιος το εχει κανει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom