Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Αν μιλας τη γλωσσα και ενημερωνεσαι απο τα σχετικα σα'ι'τ οπως Π.Χ. το amurspb.ru τοτε βρισκεις κατι τετοιο με 2000-2500 την ωρα.Αν πας χωρις να ξερεις οπως εχω γραψει το πιθανοτερο ειναι να πας στα σαλον τηλεφωνοντας απο τα χαρτακια που δινουνε στο δρομο.Εκει θα πληρωσεις 3000 την ωρα και το επιπεδο θα ειναι σαν της Φυλης (δεν εννοω απο καθαριωτητα.καθαρα ειναι παντου.αλλα απο ομορφια των κοπελων).

για να ενημερωθει καποιος απο τετοιο σαιτ, θα πρεπει οχι μονο να μιλαει τη γλωσσα, αλλα να καταλαβαινει και την αργκο, την καθομιλουμενη... εννοω οτι καποιος που εχει κανει 3-4 χρονια μαθηματα ελληνικων, μπορει μεν να συνεννοειται και να γραφει καλα, αλλα αν μπει στο bourdela θα νομιζει οτι μιλαμε αλλη γλωσσα! γραφουμε πχ "πολυ καλο τεμαχιο για κουλουραδες", "δινει γκροβερ για πλακα η βιζιτα" και αλλες τετοιες εκφρασεις, που ακομα και τον Καζαντζακη απ'εξω να εχεις μαθει, δεν προκειται να καταλαβεις τιποτα... Υποθετω πως καπως ετσι θα ειναι και στο αντιστοιχο φορουμ που προτεινεις για τους μη ρωσους, που γνωριζουν απλα να συνεννοουνται...
Οποτε θα το εκτιμουσα αν εδινες καποιες εναλλακτικες λυσεις...
Να προσθεσω οτι ακομα και εσυ που μιλας αριστα και ενημερωνεσαι απο τα φορα, δεν μας εχεις επιδειξει κατι αντιστοιχο σε κλαση, τουλαχιστον στις φωτογραφιες που δημοσιευεις κατα καιρους...
Μηπως λοιπον αυτο που χρειαζεται ειναι να πολλαπλασιαστει το 2000-2500 με το 3 ή το 4 για να φτασει καποιος σε αυτο το επιπεδο??...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν θα το λεγα οτι αν πληρωσεις παραπανω θα βρεις και κατι καλητερο.Απλως στα ακριβοτερα τα διαμερισματα ειναι καλητερα.Αυτες που ζητανε τρελλα λεφτα Π.Χ.5000-10.000 την ωρα ειναι γκομενες που παλια δουλευαν σε σαλον και τωρα δουλευουν μονες τους.Προσπαθουν να βρουνε κανενα κορο'ι'δο να τους δωσει παραπανω.Οσο για την ομορφια με λιγο Φωτοσοπ ολες κουκλαρες γινονται.Αυτο που συχαινομαι ειναι οταν βαζουνε φωτογραφιες απο αλλες.φυσικα και το πολυ Φωτοσοπ δεν μου αρεσει! :rockon:------Σα'ι'τ σχετικο με το αθλημα στα Αγγλικα δε νομιζω να υπαρχει.Οπως δεν υπαρχει και Αγγλικο σαί΄τ για τα μπουρδελα της Ελλαδας.Λογω ακριβειας λιγοι ξενοι ερχονται στη Ρωσσια και οι περισσοτεροι ειναι μεγαλη ηληκιας.------Παντος το amurspb.ru μπορει να μεταφραστει στα Αγγλικα Δεν ξερω που πατας για να γινει.Οσο για το rusdosug.com μεταφραζεται στα Αγγλικα και στα Γερμανικα πανω δεξια στην οθωνη γραφει αν κοιταξεις RU  EN  DE

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε στην ρωσσια παιζει να γαμησεις τζαμπα η μονο με λεφτα?

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Δεν θα το λεγα οτι αν πληρωσεις παραπανω θα βρεις και κατι καλητερο.Απλως στα ακριβοτερα τα διαμερισματα ειναι καλητερα.Αυτες που ζητανε τρελλα λεφτα Π.Χ.5000-10.000 την ωρα ειναι γκομενες που παλια δουλευαν σε σαλον και τωρα δουλευουν μονες τους.Προσπαθουν να βρουνε κανενα κορο'ι'δο να τους δωσει παραπανω.Οσο για την ομορφια με λιγο Φωτοσοπ ολες κουκλαρες γινονται.Αυτο που συχαινομαι ειναι οταν βαζουνε φωτογραφιες απο αλλες.φυσικα και το πολυ Φωτοσοπ δεν μου αρεσει! :rockon:------Σα'ι'τ σχετικο με το αθλημα στα Αγγλικα δε νομιζω να υπαρχει.Οπως δεν υπαρχει και Αγγλικο σαί΄τ για τα μπουρδελα της Ελλαδας.Λογω ακριβειας λιγοι ξενοι ερχονται στη Ρωσσια και οι περισσοτεροι ειναι μεγαλη ηληκιας.------Παντος το amurspb.ru μπορει να μεταφραστει στα Αγγλικα Δεν ξερω που πατας για να γινει.Οσο για το rusdosug.com μεταφραζεται στα Αγγλικα και στα Γερμανικα πανω δεξια στην οθωνη γραφει αν κοιταξεις RU  EN   DE

ειναι γνωστο οτι μπορει να πληρωσεις λεφτα για τη γυναικα του Καρεμπε και να σου προκυψει η γυναικα του Φεντερερ!
Αλλα να πληρωσεις λιγα και να σου προκυψει αυτο, αποκλειεται!

Συνημμένα

• Rossidion.jpg
    Rossidion.jpg
    206,2 KB · Εμφανίσεις: 54

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ sinnerman μετα απο 3253 ποστ σε ενα σαιτ που λεγεται μπουρδελα τι ρωτας?ενοειται μονο τσαμπα! :rockon:εχω ριξει κατι γαμισια εγω :cum: :jerking: :cum:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τυπε στην ρωσσια παιζει να γαμησεις τζαμπα η μονο με λεφτα?
Αν διαβασεις το Thread εχω γραψει οτι αυτο εξαρταται απο πολλους παραγοντες.Πολλες φορες και απο τυχη.Μπορει μια βδομαδα να κυνηγας και να μην βγαζεις τιποτα και να πας να κατσεις σε ενα σουβλατζηδικο και να βρεις μια κοπελα να καθεται θλυμενη γιατι Π.Χ. τσακωθηκε με το γκομενο της και να ψαχνει να βρει να την  :knockinb:!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αν διαβασεις το Thread εχω γραψει οτι αυτο εξαρταται απο πολλους παραγοντες.Πολλες φορες και απο τυχη.Μπορει μια βδομαδα να κυνηγας και να μην βγαζεις τιποτα και να πας να κατσεις σε ενα σουβλατζηδικο και να βρεις μια κοπελα να καθεται θλυμενη γιατι Π.Χ. τσακωθηκε με το γκομενο της και να ψαχνει να βρει να την  :knockinb:!
Αγαπητοι σας γραφω τα παρακατω τα οποια ισως τα θεωρησεται :offtopic:.Πριν αρκετα χρονια δουλευα ΤΑΞΙ,και ενα βραδυ γυρω στης 04.00 στην Αχαρνων, κοντα προς ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ενα ζευγαρι με σταματαει και ο νεαρος με ρωταει αν μπορω να παω στο ΝΑΥΠΛΙΟ,και φυσικα δεν αρνηθικα. Τοτε εβαλε το κοριτσι με προπληρωσε και εφυγε. Στην διαδρομη η κοπελα ειχε πλανταξει στο κλαμα, και αφου με δυσκολια της επιασα κουβεντα, και την ηρεμισα κατ'αρχη σταματησα στον ΙΣΘΜΟ και την κερασα καφε. Ξεκινωντας παλι για το ΝΑΥΠΛΙΟ η γκομενα εκατσε μπροστα και για να μην γινομαι κουραστικος στο ΑΡΓΟΣ,μου επερνε πιπα και μετα καναμε ολοκληρωτικο ΣΕΧ σε κατι χωραφια. Αφου τελειωσαμε μου αφησε να καταλαβω οτι το εκανε για να τον εκδικηθει, γιατι την ειχε χωρισει και δεν ηθελε που χωρισαν. Τον αγαπαω μου ελεγε, φανταστιται να τον μισουσε. Αυτα τα γραφω γιατι δεν ξερουμε απο που θα μας συμβει ειτε το καλο ειτε το κακο, γιατι οι γυναικες δεν εχουν μπεσα !!!  Οποτε παμε στην διαφημιση του ΟΠΑΠ και αν σου ΚΑΤΣΕΙ ???  ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ? ? ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητοι σας γραφω τα παρακατω τα οποια ισως τα θεωρησεται :offtopic:.Πριν αρκετα χρονια δουλευα ΤΑΞΙ,και ενα βραδυ γυρω στης 04.00 στην Αχαρνων, κοντα προς ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ενα ζευγαρι με σταματαει και ο νεαρος με ρωταει αν μπορω να παω στο ΝΑΥΠΛΙΟ,και φυσικα δεν αρνηθικα. Τοτε εβαλε το κοριτσι με προπληρωσε και εφυγε. Στην διαδρομη η κοπελα ειχε πλανταξει στο κλαμα, και αφου με δυσκολια της επιασα κουβεντα, και την ηρεμισα κατ'αρχη σταματησα στον ΙΣΘΜΟ και την κερασα καφε. Ξεκινωντας παλι για το ΝΑΥΠΛΙΟ η γκομενα εκατσε μπροστα και για να μην γινομαι κουραστικος στο ΑΡΓΟΣ,μου επερνε πιπα και μετα καναμε ολοκληρωτικο ΣΕΧ σε κατι χωραφια. Αφου τελειωσαμε μου αφησε να καταλαβω οτι το εκανε για να τον εκδικηθει, γιατι την ειχε χωρισει και δεν ηθελε που χωρισαν. Τον αγαπαω μου ελεγε, φανταστιται να τον μισουσε. Αυτα τα γραφω γιατι δεν ξερουμε απο που θα μας συμβει ειτε το καλο ειτε το κακο, γιατι οι γυναικες δεν εχουν μπεσα !!!  Οποτε παμε στην διαφημιση του ΟΠΑΠ και αν σου ΚΑΤΣΕΙ ???   ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ? ? ?
Δυστηχως ετσι ειναι με ολες ανεξαρτητου εθνηκοτητας.Εμενα αυτο μου τη σπαει πολυ :rockon:!με τσαντιζει αυτη η συμπεριφορα τους!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι γνωστο οτι μπορει να πληρωσεις λεφτα για τη γυναικα του Καρεμπε και να σου προκυψει η γυναικα του Φεντερερ!
Αλλα να πληρωσεις λιγα και να σου προκυψει αυτο, αποκλειεται!
Αυτη ειναι θα ελεγα αρκετα τυπικη γκομενα.Απλως η φωτο της ειναι καλητεχνικη οποτε διχνει ετσι.Αν την δεις στο δρομο δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο για τα Ρωσσικα δεδομενα.Αυτο με της ψευτικες φωτογραφιες ειναι πολυ σπαστικο :rockon:πριν κανα χρονο περιπου ειδα τη φωτο μιας γκομενας που ηξερα στο dosug.ru ειχα παει στη δουλεια της 3 φορες  :knockinb: και ειχαμε συναντηθει 2 ή 3ης φορες μετα (την ειχα κανει περα διοτι ειχε παιδι ηταν κακια και ζηλευε).τηλεφωνισα στο νουμερο που εγραφε και δεν με γνωρισε :think:λεω θα ειναι απ'αυτες που ξεχνανε?!?αποφασισα και πηγα εκει.Βγηκε μια αλλη με κατι μεγαλα δοντια :headbang:που το μονο κοινο που ειχε με της φωτογραφιες της γνωστης μου ηταν οτι ειχαν και οι 2 ξανθα μαλια! :rockon:!Εγω αν θελω να παω σε μερος που δεν με ξερουν προσπαθω απο πριν να παρω περισσοτερες πληροφωριες μεσω των σχετικων  σα'ι'τ

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Αυτη ειναι θα ελεγα αρκετα τυπικη γκομενα.Απλως η φωτο της ειναι καλητεχνικη οποτε διχνει ετσι.Αν την δεις στο δρομο δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο για τα Ρωσσικα δεδομενα.Αυτο με της ψευτικες φωτογραφιες ειναι πολυ σπαστικο :rockon:πριν κανα χρονο περιπου ειδα τη φωτο μιας γκομενας που ηξερα στο dosug.ru ειχα παει στη δουλεια της 3 φορες  :knockinb: και ειχαμε συναντηθει 2 ή 3ης φορες μετα (την ειχα κανει περα διοτι ειχε παιδι ηταν κακια και ζηλευε).τηλεφωνισα στο νουμερο που εγραφε και δεν με γνωρισε :think:λεω θα ειναι απ'αυτες που ξεχνανε?!?αποφασισα και πηγα εκει.Βγηκε μια αλλη με κατι μεγαλα δοντια :headbang:που το μονο κοινο που ειχε με της φωτογραφιες της γνωστης μου ηταν οτι ειχαν και οι 2 ξανθα μαλια! :rockon:!Εγω αν θελω να παω σε μερος που δεν με ξερουν προσπαθω απο πριν να παρω περισσοτερες πληροφωριες μεσω των σχετικων  σα'ι'τ

τυπικη ειναι αυτη η γκομενα??!!!
προσεχε Δημητρακη γιατι εχω σχεδον ψησει τη γυναικα μου οτι Ιουνιο θα ειμαι Πητερ, για το Ερμιταζ και τις λευκες νυχτες!
μη μου λες τιποτα φιδια και ερθω καυλωμενος και δεν μου βρεις ουτε μια "τυπικη", γιατι θα σε κραξω σε ολο το φορουμ!
Δηλαδη βρισκεις τετοια μωρα σε σαλουν??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να μια παρομοια.την ειχα ξαναβαλει στο σα'ι'τ.Ειχα γραψει σχετικα.Ειχαμε παει εκει με ενα παιδι απο την Κρητη,αυτος πηρε αυτην......

Συνημμένα

• darina1.jpg
    darina1.jpg
    141,4 KB · Εμφανίσεις: 56
  • darina2.jpg
    darina2.jpg
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 61

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......και εγω αυτην.Αν δεις τα παλια ποστ ειχα βαλει και μια που ειχα βρει σε σαλον και ειχε δουλεψει City Tour στη Γλυφαδα για 15 μερες ειχα ανεβασει και φωτο της.Διαβασε αν εχεις χρονο το Thread απο την αρχη εκει τα γραφει ολα.Αυτο δε σημαινει βεβαια οτι ολες ειναι τετοιες εχει και πολλα μπαζα και αν πας χωρις να ξερεις μπορει να πεσεις σε μερη οπου εχουν ψευτικες φωτο σου χτυπανε την πορτα στα 40' λεπτα κλπ..Στο Αμστερνταμ παντος οι φωτο ειναι αληθεινες.

Συνημμένα

• oksana3.jpg
    oksana3.jpg
    329 KB · Εμφανίσεις: 50

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
δυνατο το μελαχρινακι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δυνατο το μελαχρινακι!
Παιδοβουβαλακι ειναι :2funny:αλλα την πηρα εγω γιατι αν δεν την επαιρνα μετα θα σκεφτομουνα μηπως ηταν καλη στο  :knockinb: και εχασα.οταν βγηκαν και οι δυο η αλλη πιο πολυ μου αρεσε αλλα παιδι απο την Κρητη που ηταν μαζι μου μου ειχε πει οτι θελει ξανθια και στο τηλεφωνο ειχα πει οτι εγω θα παρω την Οξάνα και θελω μια ξανθια για ενα φιλο μου που θα ερθει μαζι (την Αλμπίνα ή την Νταρίνα).Και μου ειχαν την Νταρίνα γι'αυτον.Αν ημουνα μονος μου σιγουρα θα επαιρνα την Νταρίνα να  :knockinb:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Παιδοβουβαλακι ειναι :2funny:αλλα την πηρα εγω γιατι αν δεν την επαιρνα μετα θα σκεφτομουνα μηπως ηταν καλη στο  :knockinb: και εχασα.οταν βγηκαν και οι δυο η αλλη πιο πολυ μου αρεσε αλλα παιδι απο την Κρητη που ηταν μαζι μου μου ειχε πει οτι θελει ξανθια και στο τηλεφωνο ειχα πει οτι εγω θα παρω την Οξάνα και θελω μια ξανθια για ενα φιλο μου που θα ερθει μαζι (την Αλμπίνα ή την Νταρίνα).Και μου ειχαν την Νταρίνα γι'αυτον.Αν ημουνα μονος μου σιγουρα θα επαιρνα την Νταρίνα να  :knockinb:
Ρε συ πηγες ρωσσια για να γαμας επι πληρωμη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε συ πηγες ρωσσια για να γαμας επι πληρωμη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με συγχωρείς που παρεμβαίνω κιόλας δηλαδή, αλλά το πες μια, δυο τρεις. Νομίζεις ότι συμβάλεις σε κάτι? Ή ότι κάτι παριστάνεις?

Κάτι για το θρεντ έχεις να πεις? Εάν όχι σε παρακαλώ πολύ μπορείς να δεήσεις να μας κάνεις τη χάρη να το παρακολουθήσει ο υπόλοιπος κόσμος με την ησυχία του? Ε? Αν δε σου είναι δύσκολο...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Με συγχωρείς που παρεμβαίνω κιόλας δηλαδή, αλλά το πες μια, δυο τρεις. Νομίζεις ότι συμβάλεις σε κάτι? Ή ότι κάτι παριστάνεις?

Κάτι για το θρεντ έχεις να πεις? Εάν όχι σε παρακαλώ πολύ μπορείς να δεήσεις να μας κάνεις τη χάρη να το παρακολουθήσει ο υπόλοιπος κόσμος με την ησυχία του? Ε? Αν δε σου είναι δύσκολο...
Και νομιζω οτι αν μου ληθει η απορια ισως και να μην ξαναρωτησω..
Και ο τροπος που μου την λες οχι δεν μου αρεσει για να ειμαι ειληκρινης μαζι σου...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και νομιζω οτι αν μου ληθει η απορια ισως και να μην ξαναρωτησω..
Και ο τροπος που μου την λες οχι δεν μου αρεσει για να ειμαι ειληκρινης μαζι σου...

Μάλιστα, δε σου αρέσει. Να σου υπενθυμίσω πάντως πως το θρεντ δεν είναι για να γράφει καθένας ότι του κ @@σει. Όλοι μας θα πουμε την π@@ια μας, χαβαλές, γίνεται, αλλά θα το κάνουμε μια δυο φορές.
Επομένως σου αρέσει, δε σου αρέσει, πρέπει να σεβαστείς αυτούς που διαβάζουν.
Εν προκειμένω αν επιμένεις τόσο πολύ να μάθεις,  σε ενημερώνω ότι για αυτό υπάρχουν τα PM . Καληνύχτα και ευχαριστώ για την προσοχή.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μάλιστα, δε σου αρέσει. Να σου υπενθυμίσω πάντως πως το θρεντ δεν είναι για να γράφει καθένας ότι του κ @@σει. Όλοι μας θα πουμε την π@@ια μας, χαβαλές, γίνεται, αλλά θα το κάνουμε μια δυο φορές.
Επομένως σου αρέσει, δε σου αρέσει, πρέπει να σεβαστείς αυτούς που διαβάζουν.
Εν προκειμένω αν επιμένεις τόσο πολύ να μάθεις,  σε ενημερώνω ότι για αυτό υπάρχουν τα PM . Καληνύχτα και ευχαριστώ για την προσοχή.
Αν ησουν τοσο αυστητρως με ολους απο την αρχη ισως να ειχαμε ενα καλυτερο μπουρδελλα...αλλα το πατε επιλεκτικα...ξερετε εσεις..καληνυχτα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλαρακο Sinnermann ,στη Ρωσσια εχει πανεμορφες αματερ βιζιτες ,που κανουν πηδημα καλυτερα απο  γκομενα .
Μαθε το και συ ,και ολοι οσοι δεν εχουν επισκεφθει τη Μαμα Ρωσσια !
Και σοβαρο δεσμο να εχεις με ρωσσιδα εκει ,ΠΡΕΠΕΙ να παρεις και ομορφες βιζιτες .Μην ξεχναμε οτι στην Ρωσσια εχει αφθονες...Ρωσιδες !
Αν δεν γουσταρεις βιζιτες ,σε πληροφορω οτι ο Μικ Τζαγκερ πηδαγε συνεχεια βιζιτες .Οχι επειδη δεν μπορουσε να βρει και "δωρεαν " γκομενες.
Αλλο η σχεση με γκομενα και αλλο η βιζιτα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom