Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν ησουν τοσο αυστητρως με ολους απο την αρχη ισως να ειχαμε ενα καλυτερο μπουρδελλα...αλλα το πατε επιλεκτικα...ξερετε εσεις..καληνυχτα.

Είναι θρεντ και θρεντ... κάποια είναι για πληροφορίες. Δεν είναι όλα για χαβαλέ μόνο. Προσπάθησε να μπεις στη θέση του αναγνώστη. Έτσι , θα απαντήσει και ο άλλος άσχετα στο δικό σου ποστ , άλλος μετά και πάει έχει γ@@θει το θρεντ. Και μετά μας τη λένε γιατι " χαλάνε τα θρεντ που έχουν πληροφορίες" . Εγώ εδώ δε κοιτάω το κομμάτι μου, ούτε καν το συμφέρον της ιδιοκτησίας του σάιτ. Κοιτάω αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον τον μελών και των αναγνωστών, επομένως μόνο ότι είμαι άδικος δε μπορεί να πεις κανείς.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Φιλαρακο Sinnermann ,στη Ρωσσια εχει πανεμορφες αματερ βιζιτες ,που κανουν πηδημα καλυτερα απο  γκομενα .
Μαθε το και συ ,και ολοι οσοι δεν εχουν επισκεφθει τη Μαμα Ρωσσια !
Και σοβαρο δεσμο να εχεις με ρωσσιδα εκει ,ΠΡΕΠΕΙ να παρεις και ομορφες βιζιτες .Μην ξεχναμε οτι στην Ρωσσια εχει αφθονες...Ρωσιδες !
Αν δεν γουσταρεις βιζιτες ,σε πληροφορω οτι ο Μικ Τζαγκερ πηδαγε συνεχεια βιζιτες .Οχι επειδη δεν μπορουσε να βρει και "δωρεαν " γκομενες.
Αλλο η σχεση με γκομενα και αλλο η βιζιτα .
Οκ ρε μαν...θανκς..

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αν ησουν τοσο αυστητρως με ολους απο την αρχη ισως να ειχαμε ενα καλυτερο μπουρδελλα...αλλα το πατε επιλεκτικα...ξερετε εσεις..καληνυχτα.

Καληνυχτα ,ονειρα γλυκα χωρις βιζιτες !

Μαγκες οι Ρωσιδες βιζιτες στη Ρωσια ,μερικες φορες κανουν καλυτερο γαμησι και απο τις γκομενες σας !

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Είναι θρεντ και θρεντ... κάποια είναι για πληροφορίες. Δεν είναι όλα για χαβαλέ μόνο. Προσπάθησε να μπεις στη θέση του αναγνώστη. Έτσι , θα απαντήσει και ο άλλος άσχετα στο δικό σου ποστ , άλλος μετά και πάει έχει γ@@θει το θρεντ. Και μετά μας τη λένε γιατι " χαλάνε τα θρεντ που έχουν πληροφορίες" . Εγώ εδώ δε κοιτάω το κομμάτι μου, ούτε καν το συμφέρον της ιδιοκτησίας του σάιτ. Κοιτάω αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον τον μελών και των αναγνωστών, επομένως μόνο ότι είμαι άδικος δε μπορεί να πεις κανείς.
Οκ μαν ...γαματο ετσι και αλιως..δεν τρεχει μια...μου την ειπες σπαστικα..ολα καλα..καληνυχτα

tzob

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους. πάμε Μόσχα 20-2 για 3 βράδια. πρώτη φορά. οποιαδήποτε βοήθεια πληροφορία ειδοποίηση επισήμανση συμβουλή προτροπή απο μέλη που γνωρίζουν δεκτή. σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων !!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλησπέρα σε όλους. πάμε Μόσχα 20-2 για 3 βράδια. πρώτη φορά. οποιαδήποτε βοήθεια πληροφορία ειδοποίηση επισήμανση συμβουλή προτροπή απο μέλη που γνωρίζουν δεκτή. σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων !!!
Φιλε μου 3 βραδια δυστηχως δεν θα προλαβεις τιποτα.Παντος αν εχεις χρονο για πληροφωριες διαβασε το Thread απ'την αρχη.Θα βρεις ολες της πληροφωριες που χρειαζεσαι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γυριζοντας απο Ελλαδα βρηκα χρονο να γραψω καποιες συμβουλες.Τελικα συμβαινει το αναποδο απο οτι τη δεκαετια του '90!!!!Στην Ελλαδα τα μαγαζια δεν εχουνε ΤΙΠΟΤΑ!και ειναι ΠΑΝΑΚΡΥΒΑ!τα μονα πραγματα που στην Ελλαδα ειναι φτηνοτερα ειναι ΠΕΤΣΕΤΕς ΜΠΑΝΙΟΥ και ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ενω στην Ελλαδα ενα μπουρνουζι μπανιου κοστιζει 10-25 Ευρω στην Ρωσσια δεν βρισκεις κατω απο 100 Ευρω!οι Ρωσσικες πετσετες ειναι λιγακι πιο ακριβες απο της Ελληνικες αλλα ποιοτηκα ειναι αθλιες!Οποτε αν ερχεσται Ρωσσια σε καμια γκομενα το καλητερο δωρο που μπορειτε να της παρετε ειναι μπουρνουζι μπανιου.Και φυσικα τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ που στην Ελλαδα ειναι πιο ποιοτηκα και πολυ φτηνοτερα απο τη Ρωσσια.Εγω 18 χρονια στη Ρωσσια ποτέ δεν εχω αγορασει παπουτσια απο 'δω!παντα απο Ελλαδα!Δεν εχω βρει στη Ρωσσια ποτέ τιποτα καλο απο παπουτσια.Τα ρουχα στην Ελλαδα ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ και ΣΚΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.Ειδα κατι αθλια μπουφαν με 60-80 Ευρω που το μονο που κανουν ειναι για πατσαβουρια.Για γουνες δε νομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι φτηνο.Πολυ απατη!Σου δειχνουνε αθλιες γουνες απο αρνι και σου λενε οτι ειναι Καστορας,Φωκια :2funny:ή οτι αλλο ζητησες να σου δειξουν!η δε ποιοτητα τους ειναι αθλια!χωρις να ειναι και ιδιεταιρα φτηνες!..........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......κρεμες προσωπου ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ στα ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΧΟΝΤΟς CENTER (μου κανουν 25% εκπτωση) και Рив Гош Ρωσσιας.Εγω κρεμες και αμπουλες παιρνω ή απο Ελλαδα ή απο τα αεροδρομια.Τους Ρωσσους τους φοβαμαι αφου ειναι πρωτοι στην απατη!Για παραδηγμα οι Αμπουλες La Praire κοστιζουν παντου περιπου το ιδιο 310-320 Ευρω.Το φα'ι' στην Ελλαδα 1.000.000 ΚΑΛΗΤΕΡΟ και τα ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ!Ενω στη Ρωσσια ειναι αθλια.Η Ρωσσια ειναι ομως ο ΙΔΑΝΙΚΟς ΤΟΠΟς ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙς!αφου η Ρωσσικη κουζινα ειναι αθλια! :2funny:Για το γαμησι δεν το συζηταμε οτι Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΙΣΟς.Ενω στην Ελλαδα ναι μεν οι Ελεηνιδες αρχισαν και κοιτανε αλλα εμφανησιακα δεν βλεπονται!Αυτο που βλεπω καθε φορα που ερχομαι μια πτωση της Ελλαδας στο βιοτικο επιπεδο.Η Ρωσσια παρα της πανακρυβες τιμες του πετρελαιου δεν εχει την τρομερη ανοδο που ειχε τα ετη 2005-2007 διοτι δεν γινονται επενδυσεις.Και φυσικα μια πτωση στις τιμες του πετρελαιου θα εχει τρομερη επιπτωση για την Ρωσσικη οικονομια.

Συνημμένα

• La Praire3 ampoules.jpg
    La Praire3 ampoules.jpg
    125,7 KB · Εμφανίσεις: 62
  • La Praire4 ampoules.jpg
    La Praire4 ampoules.jpg
    127,3 KB · Εμφανίσεις: 65

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μητσαρα αληθευει οτι κ το πιπερι θεωρηται ειδος πολυτελειας στη ρωσια?ειναι ακριβο?

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι σοι μπακαλης εισαι τοτε?του κολου? :kissass:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσαρα αληθευει οτι κ το πιπερι θεωρηται ειδος πολυτελειας στη ρωσια?ειναι ακριβο?
τα μπαχαρικα δεν πολουνται χυμα οπως στην Ελλαδα.Τωρα για το πιπερι αν ειναι ακριβο δεν ξερω?η Αλατιερα (περιπου 60 γραμμαρια) κοστιζει 1,8-3 Ευρω.Παλια επι σοβιετικης ενωσης παντος ηταν ετσι οπως το λες στα μαγαζια ηταν σχεδον αδυνατον να το βρεις

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Δημητρακη παρατηρησα στις τιμες των ξενοδοχειων, οτι την περιοδο των Λευκων Νυχτων, ειναι διπλασιες...
αξιζει τον κοπο ή καλυτερα να ερθει κανείς Μαιο??...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη παρατηρησα στις τιμες των ξενοδοχειων, οτι την περιοδο των Λευκων Νυχτων, ειναι διπλασιες...
αξιζει τον κοπο ή καλυτερα να ερθει κανείς Μαιο??...
Ετσι ειναι τελος Ιουνιου που ειναι οι λευκες νυχτες οι τιμες τουλαχιστον διπλαδιαζονται στα ξενοδοχεια.Το Μα'ι'ο ειναι λαχειο μπορει να εχει και +15 με +17 αλλα μπορει να εχει και +5 με βροχη και αερα.Οσο για την περιοδο των λευκων νυχτων αν εισαι ατυχος μπορει να εχει +13 με βροχη και συνεφεια οποτε να μην δεις τιποτα.Συνηθως ο πιο ζεστος μηνας ειναι ο Ιουλιος η θερμοκρασια συνηθως ειναι απο +17 μεχρι +23 με +25 τωρα βεβαια που εχει τρελαθει ο καιρος παει και παραπανω (περσι ειχε +35 με +38).Αν δεν σε ενοχλει το κρυο που μπορει να κανει το Μα'ι'ο ελα τοτε.Αν και κατα τη γνωμη μου καλητερα απο αποψη καιρου ειναι κανεις να ερθει απο 5 μεχρι 20 Ιουλιου στη χειροτερη περιπτωση εκεινο το διαστημα μπορει να εχει +13 με +15 με βροχη (συνηθως ενα τετοιο κρυο μετωπο διαρκει 3 με 5 μερες μετα ζεστανει παλι).Τωρα το χειμωνα απο αποψη καιρου δεν νομιζω οτι αξιζει για να ερθει κανεις.σημερα εχει -11 χτες το βραδυ ειχε -25 (τοσο εγραφε το θερμομετρο του αυτοκθνητου).Οποτε βολτα στο δρομο για πολυ ωρα να δεις τα αξιοθεατα της πολης δε νομιζω οτι μποριες να πας για πολυ ωρα.

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
Φιλαρακο Sinnermann ,στη Ρωσσια εχει πανεμορφες αματερ βιζιτες ,που κανουν πηδημα καλυτερα απο  γκομενα .
Μαθε το και συ ,και ολοι οσοι δεν εχουν επισκεφθει τη Μαμα Ρωσσια !
Και σοβαρο δεσμο να εχεις με ρωσσιδα εκει ,ΠΡΕΠΕΙ να παρεις και ομορφες βιζιτες .Μην ξεχναμε οτι στην Ρωσσια εχει αφθονες...Ρωσιδες !
Αν δεν γουσταρεις βιζιτες ,σε πληροφορω οτι ο Μικ Τζαγκερ πηδαγε συνεχεια βιζιτες .Οχι επειδη δεν μπορουσε να βρει και "δωρεαν " γκομενες.
Αλλο η σχεση με γκομενα και αλλο η βιζιτα .

Σωστός. Και όχι μόνο ο Μικ. Λέω να έρθω Μόσχα μάγκα μου μέσα στον Φλεβάρη. Θα το εκτιμούσα αν έχεις κάτι να προτείνεις με ΠΜ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιταχτε να  :knockinb:γιατι το 2012 ερχεται ο ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟς!   [youtube=425,350]wXQI3gZIhhg[/youtube]
Να και ο χειμωνας με το πολυ χιονι οπως λεει ο Πατερας Μαξιμος![youtube=425,350]ycTDhb00yeU[/youtube] Γαματε οσο προλαβαινεται!

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Χαχαχαχα!Φιλε εισαι απιστευτος!!!2 περιπτωσεις παιζουν με την παρτυ σου πραγματικα.Η εχεις απιστευτο χιουμορ ή μολις σου κανανε λοβοτομη κ δεν εμεινε καθολου νιονιο!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παντα απαιχτος ο δημητρακης.

Stories