Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Για πείτε ρε παίδες, στα clubs εκεί στη Ρωσία χορεύει ο κόσμος; ή κάθεται με το ποτο στο χέρι από στην Ελλάδα?

Από την στιγμή που θα μπούνε στο club κοπανιούνται τα Ρωσσάκια με τα μίνι, τα ξώβυζα και τις τακουνάρες.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
Από την στιγμή που θα μπούνε στο club κοπανιούνται τα Ρωσσάκια με τα μίνι, τα ξώβυζα και τις τακουνάρες.
σαν τρελα κανουν,και μετα κλασσικα ξεκολιασμα.οχι σαν εδω με το ποτο στο χερι και κοιταχτε με γειτονισσες ψαρακια τηγανιζω

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
XAXAXAXaXaXaXaXaXaaaaaa  :2funny:  Αυτός είναι Πολύ ωραίος τύπος  :rockon:
Ωραία τα λέει, είναι πολύ εκφραστικός, έχει στόμφο, ύφος κατάλληλο και φαίνεται να έχει ταλέντο !!!

Θα ήθελα να τον δω να κάνει παρουσίαση δελτίου καιρού σε κάποιο κανάλι  :cheesy:
Κάτι σαν αυτό που κάνει η Πετρουλα αλλα σε διαφορετική μορφή...

"Βλέπετε εδώ κυριες και κύριοι τις αέρινες μάζες που κατεβαίνουν στα νότια χαμηλά μέχρι τα παπάρια μου"

"Στην Θεσσαλονίκη θα πέσει χιόνι στα ορεινά, χιονόνερο στα πεδινά και Xυσια σε κάποια σημεία της πόλης
που έχουν πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα και πολλά τσογλάνια μέσα σε αυτά που την παίζουν με ανοιχτά παράθυρα"

"Στο Νευροκόπι θα πέσει χιόνι... θα πέσει πολύ χιόνι... Θα παγώσουνε τα @@ τους και πως θα τα ζεστάνουνε μετά"

"Στο Βόλο θα έχουμε ηλιοφάνεια οποτε το κρύο δεν θα είναι τόσο αισθητό για τον κώλο"

"Στην Αθηνα η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή - χωρίς βροχές
οποτε μπορείτε άνετα πρωί πρωί να πάτε στα μπουρδέλα χωρίς ομπρέλες"

"Στην πάτρα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 3 βαθμούς κελσίου...Θα πάρουνε τα 3 μου δηλαδή"

---- "Κυριες και Κύριοι καλο σας βραδυ και καλά Γαμήσια ! Είμαι ο Δημητράκης και μόλις τελειωσα" ----
ρε δεν βαρεθηκατε να ασχολειστε με τον δημητριο.αυτος μια χαρα ειναι εκει ,εσεις κοιταχτε εδω στην κωλοχωρα να την παλεψετε.και δημητριε συνεχισε τετοιες περιγραφες τουλαχιστον εισαι original και κατι ξεχωριστο και οχι οπως στην ελλαδα του δηθεν και του κανε οτι κανω με το μπουγιο

MariaSalonica

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε δεν βαρεθηκατε να ασχολειστε με τον δημητριο.αυτος μια χαρα ειναι εκει ,εσεις κοιταχτε εδω στην κωλοχωρα να την παλεψετε.και δημητριε συνεχισε τετοιες περιγραφες τουλαχιστον εισαι original και κατι ξεχωριστο και οχι οπως στην ελλαδα του δηθεν και του κανε οτι κανω με το μπουγιο

1) Από Ελλάδα είσαι Εσύ και Φαίνεσαι :uglystupid: Δες λίγο το IP μου και θα καταλάβεις από που γράφω  ;)
Αν πάλι δεν μπορείς να το δεις ρωτα τους moderators να σου πουν εκείνοι από που γράφω ! ! !

2) Το post μου ΔΕΝ είναι κατά του Δημητράκη ! Είναι ΥΠΈΡ του  :rockon:

3) Αν θες για κάποιο λόγο να γλύψεις τον Δημητράκη κάντο σωστά... Περίμενε πρώτα να φανεί κάποιος που να τον κακολογεί και τότε κανε  τους εντυπωσιασμούς σου, τις προστασίες σου και τις υποστηριξεις σου  :uglystupid:

4) Θυμίζεις το σκυλάκι με υπερβολικό ζήλο που γαβγίζει ακόμα και στους φίλους της οικογενειας  :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1) Από Ελλάδα είσαι Εσύ και Φαίνεσαι :uglystupid: Δες λίγο το IP μου και θα καταλάβεις από που γράφω  ;)
Αν πάλι δεν μπορείς να το δεις ρωτα τους moderators να σου πουν εκείνοι από που γράφω ! ! !

3) Αν θες για κάποιο λόγο να γλύψεις τον Δημητράκη κάντο σωστά... Περίμενε πρώτα να φανεί κάποιος που να τον κακολογεί και τότε κανε  τους εντυπωσιασμούς σου, τις προστασίες σου και τις υποστηριξεις σου  :uglystupid:

4) Θυμίζεις το σκυλάκι με υπερβολικό ζήλο που γαβγίζει ακόμα και στους φίλους της οικογενειας  :2funny:
εχεις σκυλακι??

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26

το μονο σιγουρο ειναι οτι με τετοιο nick εισαι απο τους mods του bourdela που δημιουργουν flames για να ανεβαινουν τα hits στο bourdela και μετεπειτα να τσιμπατε διαφημισουλες .ελα σας εχουμε μαθει δεν βαρεθηκατε οι ιδιοι χαβαλεδες,μονο κανα νεοπα πλεον αποπροσανατολιζεται

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
το μονο σιγουρο ειναι οτι με τετοιο nick εισαι απο τους mods του bourdela που δημιουργουν flames για να ανεβαινουν τα hits στο bourdela και μετεπειτα να τσιμπατε διαφημισουλες .ελα σας εχουμε μαθει δεν βαρεθηκατε οι ιδιοι χαβαλεδες,μονο κανα νεοπα πλεον αποπροσανατολιζεται

αφου πιστευεις οτι γινονται τετοια πραγματα στο φορουμ, γιατι καθεσαι και ασχολεισαι μαζι μας??

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 μεγα τσαρε διμιτριε ετιμασε την ηρωικη φουστανελα σου και το τιμιμενο καργιοφιλη σου ο πατερας μαξιμος ειχε δικιο !!!!!!!!!!!!!!!οι ρωσιδες ετιμαζονται για τον αρμαγεδονα η πραβδα θα δωσει το σηνθημα για την πρωτη μαχη!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• η λυση.png
    η λυση.png
    329,9 KB · Εμφανίσεις: 53

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 μεγα τσαρε διμιτριε ετιμασε την ηρωικη φουστανελα σου και το τιμιμενο καργιοφιλη σου ο πατερας μαξιμος ειχε δικιο !!!!!!!!!!!!!!!οι ρωσιδες ετιμαζονται για τον αρμαγεδονα η πραβδα θα δωσει το σηνθημα για την πρωτη μαχη!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
  :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λιγο δυσκολο το βλεπω να γινεται κατι τετοιο.Καταρχην η Ρωσσια ειναι μια απεραντη χωρα με πολυ μιρκο πλυθισμο.Δεν εχει επεκτατικη πολητικη.Εδω τη Λευκορωσσια εχει σαν δορυφορο και δεν μπορει να την τα'ι'σει.Οι δε Ρωσσοι δεν ειναι πολεμικος λαος.Οταν το 90%+ δεν πηγαινει στο στρατο που ειναι υποχρεωτικος (θητεια ενα χρονο) για τη εθνηκισμο μπορουμε να μιλαμε!? :think:.Τους Τουρκους δεν τους εχω για τοσο μαλακες να πανε να τα βαλουνε με ολους.Μετα τον πρωτο παγκοσμιο πολεμο που χασανε ολη την Αραβια και παρα πολλες περιοχες δεν νομιζω οτι το διακυνδηνευουν να κανουν κατι ξανα.Πιο πιθανο ειναι να ερθει ο Αντιχρηστος στο τελος του 2012 και να ειναι στην Εθνηκοτητα ΕΛΛΗΝΑς! :2funny:Παρα να γινουν αυτα τα σεναρια πραγματικοτητα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το θεμα ειναι τον θελει τον Γυφτοσκοπιανο ή Ρωσσιδουλα? :2funny:Παντος ωραιο θεμα!Ωραια ιδεα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χτες το ειδα ειναι γραμμενο με Κραγιόν! :2funny:Κοιταχτε τι του εκανε  :2funny:εχει και βιαιες γυναικες η Ρωσσια! :2funny:

Συνημμένα

• CHAYENE1.jpg
    CHAYENE1.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • CHAYENE2.jpg
    CHAYENE2.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 23

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να και αλλες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:το κακομοιρη τι επαθε

Συνημμένα

• CHAYENE3.jpg
    CHAYENE3.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • CHAYENE4.jpg
    CHAYENE4.jpg
    54,6 KB · Εμφανίσεις: 26

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
να και αλλες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:το κακομοιρη τι επαθε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αμα σου ερθει η ντεβουσκα με κραγιον καλα ειναι!!!!!!!!! αμα σου ερθει με κανα τετοιο οπος η μολδαβεζα της φωτογραφιας !!! τοτε ειναι ο χαβαλες τεραστιος!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: τσαρε ξερης τι εργαλιο κραταει το μορο???

Συνημμένα

• moldoveza aaa.png
    moldoveza aaa.png
    346 KB · Εμφανίσεις: 49

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νομιζω Καραμπινα Драгунова ειδεικη για Снайпер (με το κυαλι σε πετυχενει ανετα στα 500-600 μετρα) :2funny:!Χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτη η Καραμπινα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Νομιζω Καραμπινα Драгунова ειδεικη για Снайпер (με το κυαλι σε πετυχενει ανετα στα 500-600 μετρα) :2funny:!Χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτη η Καραμπινα
ρε συ τσαρε τι σναιπερ μας λες ειναι κυνηγητικο και οχι καραμπινα...τσεχικο ειναι δε θυμαμαι μαρκα ...το καιεν τινος ειναι ???γνωστος ςου??? γιατρε ολο τετοιες εχεις γνωστες??? μακρια και αγαπημενοι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην ειπα οτι δεν ειμαι σιγουρος!Τωρα μιλαω με το γιατρο στο Σκα'ι'π.Ο γιατρος λεει οτι δεν του φενεται για κυνηγιτικο οπλο?για στρατιωτικο του φενεται.Λεει αν ξερεις να βαλεις κανα youtube με αυτο το οπλο για να μας κατατοπισεις.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Kαλα λεει ο Δημητρακης,
το όπλο της φωτογραφίας είναι μια καραμπίνα Σαϊγκα 12αρα με κοντάκι Ντραγκούνωφ.
Οι Σαϊγκα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Καλασνικωφ και έχουν ακριβώς τον ίδιο μηχανισμό και σχεδίαση με το γνωστό ΑΚ47 απλά είναι προσαρμοσμένες να ρίζνουν φυσιγγια αντί για σφαίρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom