You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 811K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Thailander
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καλοστεκουμενος ειναι θα ελεγα.Βεβαια το μουσι δεν του παει καθολου.Η συμπεριφορα του βεβαια ειναι αθλια.Φερεται σαν να εχει να γαμισει 100 χρονια! Οι γκομενες ειναι σοβαρες το πιθανοτερο δουλευουν σε καποιο γραφειο και μετα τη δουλεια συναντιθηκαν.Συνηθως αυτες οι γκομενες γνωριζονται μεσω ιντερνετ.Αν παντος παει καποιος σε καποια μικρη πολη και καμακωσει ετσι οι γκομενες 1000% θα του κατσουν!Οχι ομως στη Μοσχα ή στην Αγια Πετρουπολη!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μαγκα μου συντομα και στη Ρωσσια η Βοτκα θα κοστιζει 400 ρουβλια (10 Ευρω το μισο λιτρο).Επεδη ειναι το αντικειμενο μου και το γνωριζω μια βοτκα ερχεται και στην ελλαδα με 2e.στη συνεχεια προσθετουμε 10,22 εφκ ανα λιτρο δηλαδη 7,13 στα 700ml επι 23% φπα παμε στα 11,23 εκει βαλε και ενα 15%περιπου κερδος στο καταστημα παμε στα 13 ευρουλακια.Και μιλαμε για βοτκα του κωλου ε!οχι stolisnaya nemirof,crystal,standart
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Στο διαγραμα βλεπεται το φορο για καθε λιτρο Οινοπνευμα.Τωρα ειναι 220 ρουβλια στο καθε λιτρο.Δηλαδη 88 ρουβλια στο καθε μπουκαλι βοτκα του μισου λιτρου (Τωρα ενα μπουκαλι βοτκα μισου λιτρου κοστιζει απο 110 ρουβλια και πανω).Το 2014 θα φτασει τα 900 ρουβλια για καθε λιτρο !Δηλαδη 360 ρουβλια στο μισο λιτρο βοτκα! αν βαλουμε και το κοστος 30 ρουβλια παει στα 390 αν βαλουμε και το κερδος του χοντρεμπορα και του λιανεμπορα η λιανικη τιμη του μπουκαλιου 0,5 λιτρα θα ξεπερασει τα 400 ρουβλια!
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φιλαρακι καλο το βυζι αρκει να ειναι ετσι και οταν βγαλει το σουτιεν...ωραιο το βιντεακι και καλα κανεις σημασια εχει να περνας καλα....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Στη Μοσχα ή στην Αγια Πετρουπολη με μισθο 60.000+ ρουβλια (1500 Ευρω Μοσχα)και 25.000 Αγια Πετρουπολη 400 ρουβλια για καποιον δεν ειναι κανενα σπουδαιο ποσο.Αλλα για μια πολη της επαρχιας οπου ο μισθος ειναι 3000-8000 ρουβλια ειναι ενα τεραστιο ποσο! το αποτελεσμα θα ειναι να γεμισει και παλι η Ρωσσια με παρανομα αποστακτηρια οπως ειχε γινει επι Γκορμπατσοφ!ο ιδιος ο Γκορμπατσοφ παραδεχεται οτι ολα του τα συγχωρησανε το μονο που δεν του συγχωρησανε ειναι η ποταπαγορευση!που τους εκοψε τη βοτκα! με την αυξηση της φορολογιας στο οινοπνευμα υπολογιζει το καρατος να εχει εσοδα 1,9 Τρισεκατομυρια ρουβλια το χρονο (47,5 δισεκατομυρια Ευρω) για να δουμε? θα γινει ετσι ή η αυξηση της φορολογια στο οινοπνευμα θα εχει το αντιθετο αποτελεσμα?η λιανικη τιμη του μπουκαλιου 0,5 λιτρα θα ξεπερασει τα 400 ρουβλια!
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κταρχην παιδια συγγνωμη τα μπερδεψα λιγακι Βεβαια ποτέ δεν ειπα οτι ειμαι ΑΣΣΟς στα μαθηματικα Πορνομεταναστης ειμαι δεν ειμαι μαθηματικος τωρα το 1 λιτρο ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ εχει φορολογια 220 ρουβλια το μισο λιτρο βοτκα με 40% οινοπνευμα εχει φορολογια 44 ΡΟΥΒΛΙΑ και οχι 88 οπως εγραψσ!Στο 1 ΛΙΤΡΟ ΒΟΤΚΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΟ 88 ΡΟΥΒΛΙΑ και οχι στο μισο λιτρο.ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗς ΦΟΡΟΛΟΓΙΑς που το οινοπνευμα θα φορολογειται με 900 ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕΙ 180 ρουβλια ΦΟΡΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΛΙΤΡΟ!και μαζι με το κερδος του λιανεμπορα και του χοντρεμπορα θα κοστιζει ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΟΤΚΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΛΙΤΡΟΥ 400 ΡΟΥΒΛΙΑ οπως ειχα γραψει απο 120 ρουβλια (περιπου) που κοστιζει σημερα.Στο super market ειχε το τμήμα της καβας με τιμες αντιστοιχες της Ελλαδας στις γνωστές μάρκες, κι εξω ειχε παγκο με τιμες απο 100 ρούβλια το μισό λίτρο. Μιλάω για Πετρούπολη φέτος.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Κταρχην παιδια συγγνωμη τα μπερδεψα λιγακι Βεβαια ποτέ δεν ειπα οτι ειμαι ΑΣΣΟς στα μαθηματικα [glow=lightgreen,2,300]Πορνομεταναστης ειμαι δεν ειμαι μαθηματικος[/glow] τωρα το 1 λιτρο ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ εχει φορολογια 220 ρουβλια το μισο λιτρο βοτκα με 40% οινοπνευμα εχει φορολογια 44 ΡΟΥΒΛΙΑ και οχι 88 οπως εγραψσ!Στο 1 ΛΙΤΡΟ ΒΟΤΚΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΟ 88 ΡΟΥΒΛΙΑ και οχι στο μισο λιτρο.ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗς ΦΟΡΟΛΟΓΙΑς που το οινοπνευμα θα φορολογειται με 900 ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕΙ 180 ρουβλια ΦΟΡΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΛΙΤΡΟ!και μαζι με το κερδος του λιανεμπορα και του χοντρεμπορα θα κοστιζει ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΟΤΚΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΛΙΤΡΟΥ 400 ΡΟΥΒΛΙΑ οπως ειχα γραψει απο 120 ρουβλια (περιπου) που κοστιζει σημερα.
Επισκέπτης
Κακαὶ εἰδήσεις λοιπὸν διὰ τοὺς Ρώσσους. Κρίσις καὶ ἐκεῖ. Ἀν καὶ εἰς προσωπικὸν ἐπίπεδον εἶναι συνηθισμένοι εἰς τὴν οἰκονομικὴν καχεξίαν.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Προς το παρον οχι οταν ομως οι Εβραιοι της Νεας Υορκης που μας κυβερνανε αποφασισουν να ριξουν την τιμη του πετρελαιου τοτε να δεις τι οικονομικη καταστροφη θα γινει στη Ρωσσια!Κακαὶ εἰδήσεις λοιπὸν διὰ τοὺς Ρώσσους. Κρίσις καὶ ἐκεῖ. Ἀν καὶ εἰς προσωπικὸν ἐπίπεδον εἶναι συνηθισμένοι εἰς τὴν οἰκονομικὴν καχεξίαν.
Επισκέπτης
Λογικόν. Τὸ σύνολον τῆς οἰκονομίας της στηρίζεται εἰς τὰς α΄ ὕλας. Πάντως ἀκόμη καὶ ὁ ὑποφαινόμενος, ψυχαναγκαστικῶς ρωσσόφοβος, πρέπει νὰ παραδεχθῇ ὅτι ἡ ποιότης καὶ ἡ εὐθήνεια τῶν τροφίμων εἰς τὰς ρωσσικὰς ἀγορὰς εἶναι ἀξιοσημείωτος.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το Μαγκριμπ δυστηχως εκλεισε.Καποιο διαστημα δουλευε με αλλη διευθυνση αλλα μετα εκλεισε εντελως.Το βασικοτερο προβλημα ηταν οτι της ακριανες λωριδες της Νιεφσκι και στα δυο ρευματα της κανανε λεωφοριωδρομου και αμαξια δεν μπορουν να παρκαρουν!Οποτε αφου απαγορευτηκε το Παρκινγκ.Χωρις μερος για παρκαρισμα δεν μπορει εκει να λειτουργισει ντισκο.Το Ρόσσι εχει πολυ σκατο!Και οι αντρες και οι γυναικες ειναι αθλιοι!Πολλες φορες εχει δε πολλους αντρες .Τωρα ειναι πολυ της μοδας τα XXXX λειτουργουνε 8 Ντισκο μπαρ σε ολη την πολη.Εισοδο 1000 ρουλια (της καθημερινες ειναι τσαμπα ή 500 ρουβλια.Εγω φυσικα μπαινω τσαμπα αφου εχω VIP καρτα.Συνηθως πηγαινω σε 2 XXXX στη Μοσκόφσκι Βαρότα (ειναι μεγαλο σαν Ντισκο) και στη Ζβενιγκαρόσκαγια (Μικρο σαν μπαρακι με μια μικρη πιστα για χωρο).Στα ΧΧΧΧ θα δεις κοσμο πολυ καλητερο.Θα καταλαβεις τη διαφορα αν πας σε καποιο ΧΧΧΧ μετα το Ρόσσι.Θα δεις ΕΝΤΕΛΩς ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ!Δημήτρη έχεις αναφέρει στο παρελθόν νομίζω τα κλαμπ Rossi και Magrib στη Νέφσκι.
Σε ποιό βρίσκω περισσότερα P2P κορίτσια;
Ευχαριστώ.
Δημητράκη καλησπέρα,
Έριξα μια καθιερωμένη ματιά στα στούντιος της πατρίδας σου και διαπίστωσα ότι άρχισαν να τσιμπάνε λιγάκι ξανά.
Τι γίνεται τελείωσε η κρίση εκεί; (Οτιδήποτε ήταν η κρίση που είχε ρίξει έστω και για λίγο τις τιμές)
Δώσε μας κάνα ρεπορτάζ και κανένα καινούργιο σάιτ σχετικό εάν υπάρχει.
Η βιντεοκάμερά σου τι κάνει; Πότε θα την βγάλεις καμιά βόλτα;
Ευχαριστώ και καλά να περνάς
Έριξα μια καθιερωμένη ματιά στα στούντιος της πατρίδας σου και διαπίστωσα ότι άρχισαν να τσιμπάνε λιγάκι ξανά.
Τι γίνεται τελείωσε η κρίση εκεί; (Οτιδήποτε ήταν η κρίση που είχε ρίξει έστω και για λίγο τις τιμές)
Δώσε μας κάνα ρεπορτάζ και κανένα καινούργιο σάιτ σχετικό εάν υπάρχει.
Η βιντεοκάμερά σου τι κάνει; Πότε θα την βγάλεις καμιά βόλτα;
Ευχαριστώ και καλά να περνάς
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οι τιμες δεν εχουν αλλαξει και πολυ.Μια ωρα 2000-2500 οι δυο ωρες 3000-4000.Οτι ηταν ειναι.Η διαφορα με πριν ειναι οτι εχει αρχισει συστημα VIP καρτων σε πολλα σαλον.Σε πολλα αν εχεις VIP καρτα 1,5 ωρες αντι για 1 ή 2,5 ωρες αντι για 2 δηλαδη μιση ωρα δωρο.Υπαρχουν και με 1500 την ωρα και μια αλυσιδα σαλον με 1100 ρουβλια ΤΗΝ ΩΡΑ!Το επιπεδο στα 1100 την ωρα ειναι πολλες φορες ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΗς!Γενικα η μεση τιμη για μια ωρα ειναι 2000 ρουβλια οπως ηταν και πριν
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Στη μεση της σελιδας εχει ενα βιντεακι КАРИНА+ТАНЯ!!!!!!!!!!! (17,4 мегабайт) Βαλτε το να το δειτε!Καμια σχεση δεν εχουν τα Στουντιο της Ελλαδας με της Συχαμερες Βουλγαρες με τα σαλον της Ρωσσιας!
Δημητρακη χάζευα το σαιτ που πρότεινες και σκόνταψα σε ορισμένα κορίτσια που παρέθεσα στην αρχή.
Πές μου ειναι πραγματικές ή φωτο ψαρεμένες απο το νετ;
Και μονο με 50ε την ώρα;
Ημαρτον!
Μπορεις να τραβήξεις καμια φωτό απο τα ιδρύματα αυτά ή απαγορεύεται;
Α! επισης. Πως βγάζεις κάρτα VIP που ανέφερες στο ποστ σου;
Ευχαριστώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις