You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 811K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
η μια που λεει 27 ετων ειναι υπαρκτο προσωπο τωρα δεν ξερω αν δουλευει σε αυτο το σαλον ή καποια εχει παρει της φωτο της.Για της αλλες δεν ξερω?η μαλαχρηνη πρεπει να ειναι αληθεινη με photoshop βεβαια!---επειδη εχω VIP απο το Φωτομοντέλι (και ας εχουν κλεισει αυτα τα σαλον πανω απο ενα χρονο) οπου και να παω μου δινουν τη δικη τους VIP καρτα.Αν καποιος παει σε καποιο σαλον 3-4 φορες για 2 ωρες την καθε φορα συνηθως του δινουν VIP καρτα.-------Με το δασκαλο μιλησα χτες στο Skype.Ολο μυστηκοτητα ο δασκαλος
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τσαρε αν μου επιτρεπεις θα σου κανω μια ερωτηση φιλολογικη...εφοσον στη ρωσια μπορεις να γαμησεις ανετα με καμακι γιατι πας στα σαλον και γαμας???η μια που λεει 27 ετων ειναι υπαρκτο προσωπο τωρα δεν ξερω αν δουλευει σε αυτο το σαλον ή καποια εχει παρει της φωτο της.Για της αλλες δεν ξερω?η μαλαχρηνη πρεπει να ειναι αληθεινη με photoshop βεβαια!---επειδη εχω VIP απο το Φωτομοντέλι (και ας εχουν κλεισει αυτα τα σαλον πανω απο ενα χρονο) οπου και να παω μου δινουν τη δικη τους VIP καρτα.Αν καποιος παει σε καποιο σαλον 3-4 φορες για 2 ωρες την καθε φορα συνηθως του δινουν VIP καρτα.-------Με το δασκαλο μιλησα χτες στο Skype.Ολο μυστηκοτητα ο δασκαλος
Φίλε moldolagne αυτή την ερώτηση την έχουν κάνει στο Δημήτρη 10 φορές περίπου και την έχει απαντήσει.
Η απάντηση είναι η προφανής, καλύτερος έλεγχος στα οικονομικά με το σαλόν, μεγαλύτερη ποικιλία αφού πηγαίνει και με κοπέλες, αλλά και με σαλόν-κοπέλες, και στην τελική, κάποιος που είναι μόνιμος κάτοικος της Πετρούπολης δεν είναι δυνατόν να μην εποσκέπτεται που και που τα σαλόν. Είναι παράλογο.
Η απάντηση είναι η προφανής, καλύτερος έλεγχος στα οικονομικά με το σαλόν, μεγαλύτερη ποικιλία αφού πηγαίνει και με κοπέλες, αλλά και με σαλόν-κοπέλες, και στην τελική, κάποιος που είναι μόνιμος κάτοικος της Πετρούπολης δεν είναι δυνατόν να μην εποσκέπτεται που και που τα σαλόν. Είναι παράλογο.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εκανα την ερωτηση χωρις να λαβω υπ οψιν οτι επαναλαμβανω παλιες απαντησεις...και επανερχομαι αν μια γκομενα στο σαλον κανει για μια ωρα 60 με 70 ευρω κι εφοσον στην αγια πολη δε μπορει να γαμησει γκομενα απο καμακι ,λογω πλεονασματος πουστηδων ιταλων εκει, γιατι δε παει μια εκδρομη στην ενδοχωρα ,κανοντας μια προετοιμασια απο το αντνακλασνικι,και να γαμαει ωραιες γυναικες με ενα κερασμα ...μη ξεχναμε οτι ο τσαρος εχει πολυ καλο σιδερενιο αλογο και αυτα μετρανε στις ανατολικες χωρες.Φίλε moldolagne αυτή την ερώτηση την έχουν κάνει στο Δημήτρη 10 φορές περίπου και την έχει απαντήσει.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καταρχην Ιταλους ΔΕΝ ΕΧΕΙ!λιγα πραγματα τον Αυγουστο και αυτοι ειναι στο κεντρο.Και απο ντισκο πηγαινουν μονο Ρόσσι.Το σαλον σου βγαινει πολυ πιο φτηνα.η ωρα εχει απο 1600-2500 ρουβλια (40-62,5 Ευρω).συνηθως 2000 την ωρα.Τι γινεται αν πας ραντεβου με μια γκομενα θα χαλασεις βενζινη 300-500 ρουβλια σουσι 500-1000 και σινεμα αλλα 400-600 δηλαδη 1200-2100 αν πας μιση ωρα σαλον δινει 1200 αν πας μια ωρα δινεις 2000.Σαλον δεν πηγαινω πολυ συχνα μια φορα στις 10-15 μερες (περιπου).Το κακο ειναι οτι μεχρι να φυγω για Ελλαδα δεν θα καταφερω να παω σαλον !Αυριο εχω ραντεβου τη μερα με μια καινουργια γκομενιτσα απο ιντερνετ και το απογευμα προς βραδυ εχω συναντιση με την Κορεατισα μου οποτε θα αυτην.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Η Επαρχια εχει ανεβαι πολυ (μιλαω για Νοβγκοροντ) και δεν συμφερει πια.οι τιμες ειναι 20%-30% πιο χαμηλα απο Αγια Πετρουπολη οταν παλια ηταν τα μισα λεφτα!μιλαω για εστιατορια ή ντισκο.Η Πιτσα Χατ και οι διαφορες αλυσιδες Σουσι και φαγαδικων εχουν ιδια τιμη με την Αγια Πετρουπολη οποτε δεν κανεις οικονομια.Η εισοδος στις Ντισκο ειναι ακομα φτηνη 100-300 ρουβλια (2,5-7,5 Ευρω).Ενω Αγια Πετρουπολη η εισοδος ειναι 300-1000 (7,5-25 Ευρω).Αλλα Αγια Πετρουπολη μπαινω παντου τσαμπα οποτε να πληρωνω για ντισκο μου κακοφαινεται !Αυτο που συμφερει στην επαρχια ειναι να φτιαξεις το αμαξι σου μιλαω για LADA ή οχι καποιο τελευταιο μοντελο (Ειναι σκατα μαστορες !).Π.χ. Αντισκωριακη προστασια Αγια Πετρουπολη μου ζητησαν 4000 ρουβλια το λιγοτερο (100 Ευρω) στο Νοβγκοροντ τα συμφωνισα με 1700 !(42,5 Ευρω).Οπως επισεις και επιδιωρθωσεις ρουχων ειναι πολυ πιο φτηνα (κοντιμα παντελονιων κλπ.).Γι'αυτο δεν πηγαινω εκει συχνα μονο οταν θελω να φτιαξω κατι απο τα παραπανω.
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
γειασου δημητρακη αρχονταΚαταρχην Ιταλους ΔΕΝ ΕΧΕΙ!λιγα πραγματα τον Αυγουστο και αυτοι ειναι στο κεντρο.Και απο ντισκο πηγαινουν μονο Ρόσσι.Το σαλον σου βγαινει πολυ πιο φτηνα.η ωρα εχει απο 1600-2500 ρουβλια (40-62,5 Ευρω).συνηθως 2000 την ωρα.Τι γινεται αν πας ραντεβου με μια γκομενα θα χαλασεις βενζινη 300-500 ρουβλια σουσι 500-1000 και σινεμα αλλα 400-600 δηλαδη 1200-2100 αν πας μιση ωρα σαλον δινει 1200 αν πας μια ωρα δινεις 2000.Σαλον δεν πηγαινω πολυ συχνα μια φορα στις 10-15 μερες (περιπου).Το κακο ειναι οτι μεχρι να φυγω για Ελλαδα δεν θα καταφερω να παω σαλον !Αυριο εχω ραντεβου τη μερα με μια καινουργια γκομενιτσα απο ιντερνετ και το απογευμα προς βραδυ εχω συναντιση με την Κορεατισα μου οποτε θα αυτην.
Ghostrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Οι γκόμενες δεν ξέρω αν ήταν λεσβίες, αλλά μετά από τους λιγούρηδες που έχασαν κάθε έλεγχο μόλις την είδαν και έκαναν σαν ανήλικα που πήραν βιάγκρα, σίγουρα έγιναν. Το βίντεο δεν είναι αστείο, είναι τραγικό. Δείχνει σε λιγότερο από δύο λεπτά και γιατί μένουν τόσοι πολλοί Έλληνες με το πουλί στο χέρι.
Και χωρίς παρεξήγηση πολύ πιθανό να είναι μέλος εδώ και να κλαίγεται γιατί δεν του κάθονται οι καριόλες οι Ελλεηνίδες......
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ε τον μλακα σταρχιδιατου χαβαλε εκανε ο τυπος ρε ποιος τισ γαμαει τισ καριολες
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
φιλε ειναι μπαοκατζηδες ....μην το ξεχναςΟι γκόμενες δεν ξέρω αν ήταν λεσβίες, αλλά μετά από τους λιγούρηδες που έχασαν κάθε έλεγχο μόλις την είδαν και έκαναν σαν ανήλικα που πήραν βιάγκρα, σίγουρα έγιναν. Το βίντεο δεν είναι αστείο, είναι τραγικό. Δείχνει σε λιγότερο από δύο λεπτά και γιατί μένουν τόσοι πολλοί Έλληνες με το πουλί στο χέρι.
Και χωρίς παρεξήγηση πολύ πιθανό να είναι μέλος εδώ και να κλαίγεται γιατί δεν του κάθονται οι καριόλες οι Ελλεηνίδες......
αυτο απο μονο του τα λεει ολα......
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ερωτηση προς Δημητρακη αλλα και σε οποιον γνωριζει...
στο Πητερ υπαρχουν κλαμπ σε στυλ River Palace??...
στο Πητερ υπαρχουν κλαμπ σε στυλ River Palace??...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν εννοεις σαν του Κιεβου.Εχει 2-3 καραβακια που ειναι στριπτιτζαδικα.Βεβαια πολυ μικροτερα σε μεγεθος.Του Κιεβου ηταν τεραστιο.Συμφωνα με τα σχολια που γραφουν στο amurspb.ru σου ζητανε τρελα λεφτα για να της !7.000-10.000 ρουβλια την ωρα !Οι γκομενες δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Να και το καινουργιο μου βιντεακι που γυρισα στην προσφατη εκδρομη μου στην Ελλαδα [youtube=425,350]83NHNAsdZiU[/youtube] Δεν πρεπει να ειστε ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ!Και ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ!
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
γειασου δημητρακη αρχοντα......Να και το καινουργιο μου βιντεακι που γυρισα στην προσφατη εκδρομη μου στην Ελλαδα [youtube=425,350]83NHNAsdZiU[/youtube] Δεν πρεπει να ειστε ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ!Και ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ!
εμενα με διαφωτισες παντως......
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Αν εννοεις σαν του Κιεβου.Εχει 2-3 καραβακια που ειναι στριπτιτζαδικα.Βεβαια πολυ μικροτερα σε μεγεθος.Του Κιεβου ηταν τεραστιο.Συμφωνα με τα σχολια που γραφουν στο amurspb.ru σου ζητανε τρελα λεφτα για να της !7.000-10.000 ρουβλια την ωρα !Οι γκομενες δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο!
μαλλον δεν το εγραψα σωστα...
δεν με πολυενδιαφερει αν θα ειναι σε καραβακι, αλλα το concept...
δηλαδη γκομενες καθημερινες, χωρις νταβα, που πανε 2-3 φορες το μηνα να γαμηθουνε για χαρτζηλικι...
ΥΓ: μεγαλη απωλεια το River Palace :'( :'(
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παλια καπως ετσι ηταν το Magrib .Πηγαιναν οι γκομενες που δουλευαν στα σαλον και ψωνιζοντουσαν.Τι γινεται ομως?!η γκομενα στο σαλον με 200 ρουβλια την ωρα.Ενω στο Μάγκριμπ ζηταγε 300+ Ευρω για μια ωρα! .Νταβατζιδες στη Ρωσσια δεν υπαρχουν οι γκομενες δουλευουν μονες τους.Νομιζω και στην Ελλαδα ετσι παει να γινει σιγα σιγαμαλλον δεν το εγραψα σωστα...
δεν με πολυενδιαφερει αν θα ειναι σε καραβακι, αλλα το concept...
δηλαδη γκομενες καθημερινες, χωρις νταβα, που πανε 2-3 φορες το μηνα να γαμηθουνε για χαρτζηλικι...
ΥΓ: μεγαλη απωλεια το River Palace :'( :'(
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τωρα στα ΧΧΧΧ βλεπω μερικες φορες γκομενες που δουλευουν στα σαλον αλλα ποτέ δεν ειδα να ψωνιζονται.Νομιζω πανε εκει μονο για να διασκεδασουνε
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Παλια καπως ετσι ηταν το Magrib .Πηγαιναν οι γκομενες που δουλευαν στα σαλον και ψωνιζοντουσαν.Τι γινεται ομως?!η γκομενα στο σαλον με 200 ρουβλια την ωρα.Ενω στο Μάγκριμπ ζηταγε 300+ Ευρω για μια ωρα! .Νταβατζιδες στη Ρωσσια δεν υπαρχουν οι γκομενες δουλευουν μονες τους.Νομιζω και στην Ελλαδα ετσι παει να γινει σιγα σιγα
απο 200 ρουβλια, 300€! 400% πανω οι υπερωριες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις