dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ΣΥΓΓΝΩΜΗ!ξεχασα να βαλω ενα μηδενικο!απο 200 ρουβλια, 300€! 400% πανω οι υπερωριες!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ΣΥΓΓΝΩΜΗ!ξεχασα να βαλω ενα μηδενικο!απο 200 ρουβλια, 300€! 400% πανω οι υπερωριες!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ!ξεχασα να βαλω ενα μηδενικο!η ωρα κοστιζει απο 1500-2500 (με μερικες εξαιρεσεις εξαρταται απο το σαλον!
Αντε και αυριο και κυπελλουχος ελπιζω να εισαι στον τελικο.Ευχαριστω πολυ παιδια για της ευχες σας!
Να και το καινουργιο μου βιντεακι που γυρισα στην προσφατη εκδρομη μου στην Ελλαδα[youtube=425,350]83NHNAsdZiU[/youtube] Δεν πρεπει να ειστε ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ!Και ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ!
Να και το καινουργιο μου βιντεακι που γυρισα στην προσφατη εκδρομη μου στην Ελλαδα[youtube=425,350]83NHNAsdZiU[/youtube] Δεν πρεπει να ειστε ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ!Και ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ!
Οι τιμες στα ξενοδοχεια παντα ηταν εξωπραγματικες!ο Μα'ι'ος εχει τουρισμο δεν θα ελεγα οτι ειναι High season.Πιστευω οτι η καλητερη εποχη για να ερθει κανεις Αγια Πετρουπολη ειναι τον Ιουλιο μετα της 10-15 ιουλιου τωρα το Μα'ι'ο μπορει να πετυχεις και θερμοκρασιες +5 και +7 με βροχη ενω τον Ιουλιο στη χειροτερη περιπτωση (μια φορα στα 3-4 χρονια) μπορει να εχει +13 πιο κατω δεν εχω δει και αρχες αυγουστου καλα ειναι αλλα η μερα δεν ειναι τοσο μεγαλη πια στις 10.30-11 το βραδυ πια νυχτωνει κανονικα.Τωρα απο τιμες ξενοδοχειων δεν ξερω καθολου ο Νεαρχος ειναι ο πιο ειδεικος σ'αυτα.Παντος συνηθως οσοι ερχονται μενουν στα ενοικιαζομενα δωματια της Οξανας (ετσι λεγεται η φιρμα)ο Chavallier Fidel ξερει αν τον ρωτισεις θα σου δωσει και σα'ι'τ και τηλεφωνο για τιμες υπολογιζε απο 80-100 Ευρω τη μερα.
Εγω εδω θα ειμαι δε νομιζω να παω πουθενα.Το πιθανοτερο ειναι να λειψω 2 -3 μερες που θα παω Πορνοεκδρομη στο Νοβγκοροντ
εννοειται οτι υπαρχει προσυννενοηση τζιμι και με το αζημιωτο.αυτα που λεν εερασιτεχνικο τυχαια και καλα ειναι παπαριες συνηθως.Μπραβο πολυ καλο κοματι βρηκες.Βεβαια οι γκομενες ειναι απο πριν γνωστες τους και δεν της γνωρισαν στο δρομο οπως λενε.Τα παιδια που τα γυρισαν ειναι οπως δηλωσαν και οι ιδιοι φοιτητες του τμηματος δημοσιογραφιας.Η γκομενα στο δευτερο βιντεακι σα γνωστη μου φενεται φατσικα απο κανα σαλον.Ειχα προτινει στη Κορεατισα μου να γυρισουμε ενα μικρο βιντεακι (2-3 λεπτα.Γαμησι,Τσιμπουκι) διαφημιση για τη σελιδα της και να το ανεβασουμε στη σελιδα της αλλα ουτε να τ'ακουσει δεν ηθελε.Θα προσπαθισω να πεισω την κακασχημη.![]()
Το πρωτο βιντεακι ειναι πολυ καλο και τα παιδια εχουν ταλεντο η γκομενιτσα ειναι φοιτητρια απο φοιτητικη εστια οπως ειπα παραπανω της δωσανε λιγα λεφτα και δεχτηκε και το γυρισαν.Το μονο που το χαλασανε στο τελος εκει που τον παιζαν