Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ΣΥΓΓΝΩΜΗ!ξεχασα να βαλω ενα μηδενικο! :rockon:η ωρα κοστιζει απο 1500-2500 (με μερικες εξαιρεσεις εξαρταται απο το σαλον!

γιατι εγω μαλακια δεν εγραψα?? 200 ρουβλια ειναι 5€, σωστα?? πού το βρηκα το 400%?? :think: :think:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
η βασιλομητορ διαλεξε την γενεθλια μερα του ΤΣΑΡΟΥ ΠΑΣΟΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !!!!!!!!ΤΙΜΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΓΑΜΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΤΑΚΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟΝ ΠΟΡΝΙΔΙΟΝ για τους γαμο του διαδοχου του βρετανικου θρονου  ουρααααααααα !!!!!!!! τσαρεεεεεεεε πολιχρονος!!!!!!!!!! παντα  προτος και δηνατος  διαβηβασε της ευχες  :knockinb: :knockinb: :knockinb: στην βασιλομητορ !!!!!!!!!!!!!! υγεια λευτα πολλα μουνια και ποληχρονος τσαρε!!!!!!!!!!! ουρρρρρρρρρραααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  YΓ.  ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕς ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΟΡ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥς ΓΑΜΟΥς ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΟΥ???

Συνημμένα

• queen-elisabeth-2.jpg
    queen-elisabeth-2.jpg
    180,6 KB · Εμφανίσεις: 28

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[move]"Tσάρε Δημήτρη να ζήσεις
και να περνάς καλά
μεγάλος να γίνεις να βγάλεις μαλία
αντε και καλή καρδία
και να γαμάς ρούσικα μουνιά..."
[/move]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευχαριστω πολυ παιδια για της ευχες σας :)!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Να και το καινουργιο μου βιντεακι που γυρισα στην προσφατη εκδρομη μου στην Ελλαδα :2funny:[youtube=425,350]83NHNAsdZiU[/youtube]  Δεν πρεπει να ειστε ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ!Και ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ!
:2funny: :2funny: :2funny: θεος!!τιμας τους αρχαιους προγονους μας μεγα τσαρε...θεικο βιντεο.αντε και την αλλη φορα με κανονικη χλαμυδα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Να και το καινουργιο μου βιντεακι που γυρισα στην προσφατη εκδρομη μου στην Ελλαδα :2funny:[youtube=425,350]83NHNAsdZiU[/youtube]  Δεν πρεπει να ειστε ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ!Και ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ!

Ζωγραφισες παλι!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
απαπαπαπα!
τι γινεται εκει πανω ρε Δημητρακη?? μπηκα booking.com να τσεκαρω τιμες ξενοδοχειων για την επομενη βδομαδα και δεν υπαρχει τιποτα κατω απο 500€ την ημερα σε 4 ή 5αστερο!!! Μιλαμε για απλο δωματιο... σουιτες κλπ. ντραπηκα να κοιταξω...
Ηξερα για Ιουνιο και Λευκες Νυχτες... τωρα ειναι high season και ο Μαιος??
τι προτεινεις??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι τιμες στα ξενοδοχεια παντα ηταν εξωπραγματικες! :rockon:ο Μα'ι'ος εχει τουρισμο δεν θα ελεγα οτι ειναι High season.Πιστευω οτι η καλητερη εποχη για να ερθει κανεις Αγια Πετρουπολη ειναι τον Ιουλιο μετα της 10-15 ιουλιου τωρα το Μα'ι'ο μπορει να πετυχεις και θερμοκρασιες +5 και +7 με βροχη ενω τον Ιουλιο στη χειροτερη περιπτωση (μια φορα στα 3-4 χρονια) μπορει να εχει +13 πιο κατω δεν εχω δει και αρχες αυγουστου καλα ειναι αλλα η μερα δεν ειναι τοσο μεγαλη πια στις 10.30-11 το βραδυ πια νυχτωνει κανονικα.Τωρα απο τιμες ξενοδοχειων δεν ξερω καθολου ο Νεαρχος ειναι ο πιο ειδεικος σ'αυτα.Παντος συνηθως οσοι ερχονται μενουν στα ενοικιαζομενα δωματια της Οξανας (ετσι λεγεται η φιρμα)ο Chavallier Fidel ξερει αν τον ρωτισεις θα σου δωσει και σα'ι'τ και τηλεφωνο για τιμες υπολογιζε απο 80-100 Ευρω τη μερα.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Οι τιμες στα ξενοδοχεια παντα ηταν εξωπραγματικες! :rockon:ο Μα'ι'ος εχει τουρισμο δεν θα ελεγα οτι ειναι High season.Πιστευω οτι η καλητερη εποχη για να ερθει κανεις Αγια Πετρουπολη ειναι τον Ιουλιο μετα της 10-15 ιουλιου τωρα το Μα'ι'ο μπορει να πετυχεις και θερμοκρασιες +5 και +7 με βροχη ενω τον Ιουλιο στη χειροτερη περιπτωση (μια φορα στα 3-4 χρονια) μπορει να εχει +13 πιο κατω δεν εχω δει και αρχες αυγουστου καλα ειναι αλλα η μερα δεν ειναι τοσο μεγαλη πια στις 10.30-11 το βραδυ πια νυχτωνει κανονικα.Τωρα απο τιμες ξενοδοχειων δεν ξερω καθολου ο Νεαρχος ειναι ο πιο ειδεικος σ'αυτα.Παντος συνηθως οσοι ερχονται μενουν στα ενοικιαζομενα δωματια της Οξανας (ετσι λεγεται η φιρμα)ο Chavallier Fidel ξερει αν τον ρωτισεις θα σου δωσει και σα'ι'τ και τηλεφωνο για τιμες υπολογιζε απο 80-100 Ευρω τη μερα.

Ευχαριστω Δημητρακη...
Νεαρχος και Chevallier Fidel, τα φωτα σας παρακαλω...
Δημητρακη, θα εισαι εκει μετα τις 25 του μηνος??...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω εδω θα ειμαι δε νομιζω να παω πουθενα.Το πιθανοτερο ειναι να λειψω 2 -3 μερες που θα παω Πορνοεκδρομη στο Νοβγκοροντ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγω εδω θα ειμαι δε νομιζω να παω πουθενα.Το πιθανοτερο ειναι να λειψω 2 -3 μερες που θα παω Πορνοεκδρομη στο Νοβγκοροντ

Αναμένουμε - αναμένοι νέα βίντεο από την εκδρομή σου :dancing: :dancing: :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπραβο πολυ καλο κοματι βρηκες.Βεβαια οι γκομενες ειναι απο πριν γνωστες τους και δεν της γνωρισαν στο δρομο οπως λενε.Τα παιδια που τα γυρισαν ειναι οπως δηλωσαν και οι ιδιοι φοιτητες του τμηματος δημοσιογραφιας.Η γκομενα στο δευτερο βιντεακι σα γνωστη μου φενεται φατσικα απο κανα σαλον.Ειχα προτινει στη Κορεατισα μου να γυρισουμε ενα μικρο βιντεακι (2-3 λεπτα.Γαμησι,Τσιμπουκι) διαφημιση για τη σελιδα της και να το ανεβασουμε στη σελιδα της αλλα ουτε να τ'ακουσει δεν ηθελε.Θα προσπαθισω να πεισω την κακασχημη. :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μπραβο πολυ καλο κοματι βρηκες.Βεβαια οι γκομενες ειναι απο πριν γνωστες τους και δεν της γνωρισαν στο δρομο οπως λενε.Τα παιδια που τα γυρισαν ειναι οπως δηλωσαν και οι ιδιοι φοιτητες του τμηματος δημοσιογραφιας.Η γκομενα στο δευτερο βιντεακι σα γνωστη μου φενεται φατσικα απο κανα σαλον.Ειχα προτινει στη Κορεατισα μου να γυρισουμε ενα μικρο βιντεακι (2-3 λεπτα.Γαμησι,Τσιμπουκι) διαφημιση για τη σελιδα της και να το ανεβασουμε στη σελιδα της αλλα ουτε να τ'ακουσει δεν ηθελε.Θα προσπαθισω να πεισω την κακασχημη. :2funny:
εννοειται οτι υπαρχει προσυννενοηση τζιμι και με το αζημιωτο.αυτα που λεν εερασιτεχνικο τυχαια και καλα ειναι παπαριες συνηθως.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
γνωριζεις αν στο οπερα κλαμπ οι γκομενες ψωνίζονται η ειναι απλά νορμαλ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το όπερα που ηταν στον κεντρο νομιζω εχει κλεισει.Ηταν ντισκο με γκομενες που το παιζαν Χα'ι' κλας και επρεπε να'χεις και καλα το καλητερο αμαξι για να κατσουν παρολο οτι οι περισσοτερες ειναι απο φοιτητικες εστιες :2funny:οπως εγραψα και στο amurspb αν θες να γνωρισεις τις ιδιες γκομενες ανοιξη και καλοκαιρι που εχει καλο καιρο πας στα παγκακια εξω απο της φοιτητικες εστιες και της καμακωνεις χωρις να εχεις καν αυτοκινητο! :2funny:.Τωρα υπαρχει ενα Grand opera ειχα παει τυχαια.Ειναι στο μετρο Ριμπάτσκαγια (η τελευταια σταση της πρασινης γραμμης).Εκει ειναι καθαρα τοπικο κλαμπ και πηγαινουν ατομα που μενουν τρυγιρω.Εκει μπορεις να βγαλεις πολλες φορες πολυ καλες γκομενες τυχαιρα ειναι αυτα.Αν και εγω πια καμακωνω με το ιντερνετ πιο πολυ.και πιο ευκολο ειναι και πιο οικονομικο :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το πρωτο βιντεακι ειναι πολυ καλο και τα παιδια εχουν ταλεντο η γκομενιτσα ειναι φοιτητρια απο φοιτητικη εστια οπως ειπα παραπανω της δωσανε λιγα λεφτα και δεχτηκε και το γυρισαν.Το μονο που το χαλασανε στο τελος εκει που τον παιζαν  :2funny:επρεπε να το αφησουν 1-2 λεπτα ενω αυτοι τον παιζαν κανα δεκαλεπτο :2funny:!Ολα τα αλλα τέλεια παντος.-------Στο δευτερο βιντεακι και αυτοι που το γυρισαν ειναι ασχημαντρες και η γκομενα που βρηκαν κανει μπαμ οτι ειναι απο σαλον.Και γενικα ειναι μια κακη απομιμηση του πρωτου βιντεο θα ελεγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom