Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολύ μαλακισμένες  και μπάζα στο κρασνοντάρ. Γενικά, όχι μόνο αυτή.  Νότια ρωσία, ότι χειρότερο .
Οχι μπαζα δεν ειναι!Ειναι πολυ ωραιες γυναικες αλλα εχουνε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους!Μια ψωροπεριφανεια θα ελεγα.Αυτο οφειλεται διοτι ειναι κακομαθημενες.Στη Νοτια Ρωσσια μπορει μεν οι αντρες ουτε για  :shit: να μην κανουνε αλλα καμακωνουνε συνεχεια και της κακομαθαινουνε.Παντος εχει παρα πολυ ωραιες γυναικες εκει

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Οχι μπαζα δεν ειναι!Ειναι πολυ ωραιες γυναικες αλλα εχουνε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους!Μια ψωροπεριφανεια θα ελεγα.Αυτο οφειλεται διοτι ειναι κακομαθημενες.Στη Νοτια Ρωσσια μπορει μεν οι αντρες ουτε για  :shit: να μην κανουνε αλλα καμακωνουνε συνεχεια και της κακομαθαινουνε.Παντος εχει παρα πολυ ωραιες γυναικες εκει
Πραγματι μητσο ειναι κακομαθημενες,εχης δικιο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να και το καινουργιο μου βιντεακι.Σημερα γυαλιζα τ'αμαξι και μου ηρθε η ηδεα να κανω αυτο το βιντεακι και να συμβουλεψω κιολας πως πρεπει να εχεται τ'αμαξι για να κατσουν οι γκομενες και να της  :knockinb: πανευκολα :2funny:!  [youtube=425,350]o6pj0qvXgho[/youtube]

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Να και το καινουργιο μου βιντεακι.Σημερα γυαλιζα τ'αμαξι και μου ηρθε η ηδεα να κανω αυτο το βιντεακι και να συμβουλεψω κιολας πως πρεπει να εχεται τ'αμαξι για να κατσουν οι γκομενες και να της  :knockinb: πανευκολα :2funny:!   [youtube=425,350]o6pj0qvXgho[/youtube]
γειασου δημητρακη αρχοντα...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.550
Πόντοι
216
Ωραιο βιντεακι με πρακτικες συμβουλές!

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη σωβρακο θα το κανεις στον ηλιο!φερτε εναν  αλοιφαδοροοοοοοοοο(η βαλε τα μωρα με τα φανελακια να κανουν κυκλικες κινησεις με τα βυζακια τους)!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
544
Πόντοι
6.045
θεος ο δημητρης!!!! αγορινα βαστα γερα και γαμα αβερτα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μόλις γύρισα από Κω όπου φιλοδώρησα ρωσικό λεσβιακό ζεύγος.Πολύ καλή περίπτωση αν και MILFS,όλα τα γούστα.Η μία γούσταρε πρωκτικό.Ολα σε μία ημέρα.Μου είπαν οτι οι ρωσίδες γουστάρουν τους Ελληνες άνδρες οτι έχουμε κοινή νοοτροπία με τους Ρώσους.Εχω και φωτό.Θα τις βγάλω όταν βγάλω τις φάτσες.
Στην Κω χαμός από Τσέχες Ρωσίδες.Χτύπησα άλλο ζεύγος Ρωσίδων από Αγία Πετρούπολη στο αεροδρόμιο θα προσπαθήσω να τις φέρω.Γενικά απίστευτα εύκολες στην προσέγγιση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι μια φωτό που τράβηξα από το ρωσικό λεσβιακό ζεύγος των MILFs που παραθέριζαν.

wp000042.jpg

Γενικά θα έλεγα οτι οι Ρωσίδες είναι αρκετά απαιτητικές.Δίνουν πολλά δεν κάνουν όμως τα εξτρίμ που κάνουν οι Πολωνέζες.Με ρώτησε η μία ποιες φαντασιώσεις έχω και όταν τους είπα τι έκανα με Πολωνέζες κουφάθηκαν και μου είπαν αυτά γίνονται μόνο στα πορνό.
Αλλά με τις ρωσίδες είσαι βασιλιάς δεν έχουν τη μιζέρια Ουκρανέζων Πολωνέζων θα έλεγα είναι σαν Πολωνέζες με ηλεκτρισμό.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θεος ο δημητρης!!!! αγορινα βαστα γερα και γαμα αβερτα!!!
Τι κανεις?Καιρο εχουμε να τα πουμε.Την τελευταια φορα που ειχα παει Νοβγκοροντ πετυχα τυχαια την Λερα απ'το σαλον που ειχες παρει οταν ειχες ερθει και ειχαμε παει μαζι (Το κανονικο της ονομα ειναι Βέρα)!Μιλισαμε λιγακι,μου ειπε οτι μενει μονιμα Νοβγκοροντ.Εχει πλακα που η μεγαλη της αδερφη δουλευει στο ταμειο στο Λεντα του Νοβγκοροντ! :2funny:Σκεψου ιδια στη φατσα μοναχα λιγακι πιο λεπτη και καπως πιο μεγαλη σε ηληκια.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δημητρακη αληθεια εκει την νυχτα ποιος την ελεγχει?ρωσικη μαφια ειναι πρωην καγκεμπιστες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη αληθεια εκει την νυχτα ποιος την ελεγχει?ρωσικη μαφια ειναι πρωην καγκεμπιστες?
Εδω δεν εχει νυχτα οπως στην Ελλαδα.Εκτος απο της Λευκες Νυχτες που ο κοσμος πηγαινει βολτα.Γενικα τη νυχτα δεν κυκλοφωρει πολυς κοσμος

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δεν εχει προστασιες μαφιες και τετοια?οχι μκονο προστασια γενικως η μαφια εκει ελεγχεται απο πρωην καγκεμπιστες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν εχει προστασιες μαφιες και τετοια?οχι μκονο προστασια γενικως η μαφια εκει ελεγχεται απο πρωην καγκεμπιστες?
Οχι απο πρω'ι'ν αλλα απο εν ενεργεια.Αυτοι τα εχουν ολα.Προστασια δεν εχει γιατι οι ιδιοι ειναι οι ιδιοκτητες ή εχουν καποιο ποσοστο σε καθε σχεδον επιχηριση.Παντος αυτο που ειδα και μου αρεσε πολυ ειναι οτι οι καινουργοι δοιηκητες της Αστυνομιας ειναι πολυ πιο εξυπνοι απο τους παλιους!Θα αναφερω 2 παραδηγματα.Εκει που γυρισα το καινουργιο βιντεακι ''Ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗς ΠΑΕΙ ΝΤΙΣΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ '' ειδα εξω απο την Ντισκο πολλα ακριβα αμαξια.Και σκεφτηκα οτι θα ειναι ο παραδισος για καθε κλεφτη αυτοκινητων! :2funny:.Οταν εφευγα στο δρομο (απο'κει ειναι ο μονος δρομος για να φυγεις) ειδα μπλοκο της Αστυνομιας!Αν καποιος κλεψει ενα αμαξι πρεπει να περασει αναγκαστικα απο'κει.Η Αστυνομια σταματουσε τα ακριβα αυτοκινητα (με σταματισαν και μενα).Μια αλλη περιπτωση:ο Τουρκος απο τη Γερμανια πηρα μια BMW X5 4.4 την ειχε αφησει εξω απο το σπιτι βραδυ και πηγαν να του την κλεψουν (την ειχε παρκαρει σε ενα σημειο που οι καμερες δεν το βλεπουν.Χτες ειχα παει σπιτι του (να μου μονταρει τα βιντεακια) οταν εφευγα ειδα ενα αμαξι της τροχαιας ο ενας τροχονομος ηταν μες τ'αμαξι και ο δευτερος πηγαινε πεζος και κοιταγε τα ακριβα αυτοκινητα να δει αν ηταν παραβιασμενα.Τον χαιρετησα και πιασαμε κουβεντα του ειπα:μπραβο στον δοιηκιτη σας!του ειπα για το αμαξι του φιλου μου που πηγαν να κλεψουν.Μου απαντησε δυστηχως δεν μπορεσαμε να τους βρουμε.Και εξω απο το σπιτι μου αρκετες φορες εχω δει Αστυνομια να κοιταει τα αυτοκινητα αν ειναι παραβιασμενα.Γενικα εδω δεν εχει ιδιεταιρη εγκληματικοτητα.Αυτα που γινονται στην Ελλαδα δεν συμβαινουν!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα μου πειτε πως η Αστυνομια ξαφνικα αρχισε να ενδιαφερεται για τα ακριβα αυτοκινητα?Μου εκανε εντυποση αυτο και ψαχνοντας το εμαθα τι παιζεται.Οι Ασφαληστικες εταιριες βαρεθηκανε να πληρωνουνε αποζημιωσεις.Και δινουνε λεφτα στην Αστυνομια για να πιανει τους κλεφτες και να περιπολει.Εδω ειναι ενα αρθρο που λεει ποια ειναι τα μοντελα αυτοκινητων  που προτιμανε οι κλεφτες.  .Αρχιζει απο το Ford Focus. Далее идут Mitsubishi Lancer, Honda Civic, Chevrolet Lanos и Mazda 3 .Εδω λεει τα μοντελα που σημειωθηκαν οι περισσοτερες κλοπες αν ομως σκεφτηται οτι αυτα τα αμαξια ειναι με της μεγαλητερες πωλησεις και σε καθε σπιτι ειναι παρκαρισμενα και απο 2-3 τετοια.Τοτε η πιθανοτητες να στο κλεψουν μειωνονται.Η BMW X5 ενω ειναι στην εκτη θεση εχει τα μεγαλητερα ποσοστα κλοπων αφου ΕΝΑ ΣΤΑ 5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΛΕΒΕΤΑΙ!Παλια θυμαμαι ηταν τα Audi A6 ουτε 5 λεπτα δεν μπορουσες να το αφησεις.Τωρα εχουν αρχισει και κλεβουν παρα πολυ της BMW X6.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Θα μου πειτε πως η Αστυνομια ξαφνικα αρχισε να ενδιαφερεται για τα ακριβα αυτοκινητα?Μου εκανε εντυποση αυτο και ψαχνοντας το εμαθα τι παιζεται.Οι Ασφαληστικες εταιριες βαρεθηκανε να πληρωνουνε αποζημιωσεις.Και δινουνε λεφτα στην Αστυνομια για να πιανει τους κλεφτες και να περιπολει.Εδω ειναι ενα αρθρο που λεει ποια ειναι τα μοντελα αυτοκινητων  που προτιμανε οι κλεφτες.  .Αρχιζει απο το Ford Focus. Далее идут Mitsubishi Lancer, Honda Civic, Chevrolet Lanos и Mazda 3 .Εδω λεει τα μοντελα που σημειωθηκαν οι περισσοτερες κλοπες αν ομως σκεφτηται οτι αυτα τα αμαξια ειναι με της μεγαλητερες πωλησεις και σε καθε σπιτι ειναι παρκαρισμενα και απο 2-3 τετοια.Τοτε η πιθανοτητες να στο κλεψουν μειωνονται.Η BMW X5 ενω ειναι στην εκτη θεση εχει τα μεγαλητερα ποσοστα κλοπων αφου ΕΝΑ ΣΤΑ 5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΛΕΒΕΤΑΙ!Παλια θυμαμαι ηταν τα Audi A6 ουτε 5 λεπτα δεν μπορουσες να το αφησεις.Τωρα εχουν αρχισει και κλεβουν παρα πολυ της BMW X6.

γουσταρω!
εχω αγορασει καινουριο αυτοκινητο και το παλιο, αν και το σκοτωνω, δεν φευγει με τιποτα...
θα ερθω πανω, να μου το κλεψουνε να παρω ολα τα λεφτα!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
544
Πόντοι
6.045
Τι κανεις?Καιρο εχουμε να τα πουμε.Την τελευταια φορα που ειχα παει Νοβγκοροντ πετυχα τυχαια την Λερα απ'το σαλον που ειχες παρει οταν ειχες ερθει και ειχαμε παει μαζι (Το κανονικο της ονομα ειναι Βέρα)!Μιλισαμε λιγακι,μου ειπε οτι μενει μονιμα Νοβγκοροντ.Εχει πλακα που η μεγαλη της αδερφη δουλευει στο ταμειο στο Λεντα του Νοβγκοροντ! :2funny:Σκεψου ιδια στη φατσα μοναχα λιγακι πιο λεπτη και καπως πιο μεγαλη σε ηληκια.

σωπα ρε??? τελικα ειναι μικρος ο κοσμος. αυτη τωρα στην νοβγκοροντ παλι την ιδια δουλεια κανει??? παντως με ψηνει αγρια του χρονου να κανω ενα ταξιδακι αγια πετρουπολη. (πρωτα ο θεος να μην προτρεχω)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σωπα ρε??? τελικα ειναι μικρος ο κοσμος. αυτη τωρα στην νοβγκοροντ παλι την ιδια δουλεια κανει??? παντως με ψηνει αγρια του χρονου να κανω ενα ταξιδακι αγια πετρουπολη. (πρωτα ο θεος να μην προτρεχω)
Οχι απο'κει ειναι.Δεν στο'χα πει?Απλως μετα απο μια προσπαθεια να ζησει Αγια Πετρουπολη γυρισε πισω στο Νοβγκοροντ.Εκει δυσκολο να κανει την ιδια δουλεια!η πολη ειναι πολυ μικρη θα την κραξουνε.Και εκει ειναι το χειροτερο μερος να κανεις αυτη τη δουλεια.Εχει 6 γυναικες για καθε αντρα.
γουσταρω!
εχω αγορασει καινουριο αυτοκινητο και το παλιο, αν και το σκοτωνω, δεν φευγει με τιποτα...
θα ερθω πανω, να μου το κλεψουνε να παρω ολα τα λεφτα!
Στην Ελλαδα εχει αυτο το θετικο! :2funny:αποκλιεται να σου κλεψουν τ'αμαξι!Ειδεικα αν εχει ανω των 2000 κυβικων δωρο να τους το κανεις δεν το παιρνουν :2funny: :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Ειδεικα αν εχει ανω των 2000 κυβικων δωρο να τους το κανεις δεν το παιρνουν :2funny: :2funny:

σωστος εισαι! δωρο το κανω, 46 κανει καινουριο, το δινω 18 με 30000χμ και δεν το παιρνει κανεις!
δεν μου στελνεις τιποτα ρωσους να το κλεψουν, να παρω 35 απο την ασφαλεια?? θα τους καλυψω ολα τα εξοδα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom