Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό θα είναι η αρχή του τέλους. Και στην Βαρσοβία έτσι ήταν και μέσα σε 7-8 χρόνια έγινε σκατά η κατάσταση. Οι λόγοι είναι πολλοί και εσύ πιστεύω τους ξέρεις. Τα κορίτσια χρειάζονται τελικά την οργάνωση των σαλόν.

Όσο για τη Ligovsky prospect πως είναι;
Είναι καλός δρόμος ή έρημος;
Έχει τίποτα να κάνεις εκεί το βράδυ;
Ναι Νεαρχε σε αυτο εχεις 1000% δικιο!!!!!!Αλλα το κανουν αυτο γιατι συμφερει της κοπελες.Νοικιαζουν ενα διαμερισμα και δεχονται ολα τα λεφτα δικα τους.Αν στο σαλον  για μια ωρα παιρνουν  800-1100 ρουβλια οταν δεχονται σε δικο τους διαμερισμα βαζουν ολα τα λεφτα στην τσεπη τους 1500-2500 την ωρα.Το θετικο ειναι οτι επεσαν οι τιμες τωρα  :knockinb: με 1500 ρουβλια!Το αρνητικο ειναι οτι μπορειν να γινει αυτο που εγινε και στη Βαρσοβια.Δεχονται οποτε γουσταρουνε και το  :knockinb:που κανουνε δεν ειναι παντα οτι καλητερο.Και ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι στο σαλον μπορεις να διαμαρτηριθεις στην Αντμινιστρατορ και να μαλωσει την κοπελα.Στην κοπελα που δουλευει μονη της που θα διαμαρτηρηθεις?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Λίγκοφσκι ειναι καθετη της Νιεφσκι κοντα στη Νιεφσκι εχει κοσμο εχει ενοιξει και ενα Bar το Gadkii Kojiot.Να σου πω πηγα 2 φορες και δεν μου αρεσε.Αλλα γουστα ειν'αυτα σε αλλον μπορει να αρεσει.---------Αν ειναι να 'ρθεις Αγια Πετρουπολη ελα παμε μαζι κανα σαλον.Σιγα σιγα θ'αρχισω να πιστεθω οτι εισαι καποιος επωνυμος!Σου ειχα γραψει παλι που ημουνα με το Μακη και του  ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου:Λες ο Νεαρχος να ειναι καποιος επωνυμος και γι'αυτο δεν συνατιεται με κανεναν απ'το σα'ι'τ?Και ο Μακης παλι μεταξυ σοβαρου και αστειου μου απαντησε:Λες να ναι ο Χηνοφωτης τη Γ.Α.Δ.Α ? :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό θα είναι η αρχή του τέλους. Και στην Βαρσοβία έτσι ήταν και μέσα σε 7-8 χρόνια έγινε σκατά η κατάσταση. Οι λόγοι είναι πολλοί και εσύ πιστεύω τους ξέρεις. Τα κορίτσια χρειάζονται τελικά την οργάνωση των σαλόν.

Η Λιγκόβσκιι είναι ο δρόμος που καταλήγει στον σταθμό Μόσχας ( μοσκόβσκιι βακζαλ). Ψηλά προς τη Νιέφκσι είναι καλά να μείνεις. Όταν είχα πάει είχα μείνει στον επόμενο παράλληλο. Αρκετά βολικά είναι και φυσικά τα σημεία ενδιαφέροντος σε ακτίνα δράσης ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι Νεαρχε σε αυτο εχεις 1000% δικιο!!!!!!Αλλα το κανουν αυτο γιατι συμφερει της κοπελες.Νοικιαζουν ενα διαμερισμα και δεχονται ολα τα λεφτα δικα τους.Αν στο σαλον  για μια ωρα παιρνουν  800-1100 ρουβλια οταν δεχονται σε δικο τους διαμερισμα βαζουν ολα τα λεφτα στην τσεπη τους 1500-2500 την ωρα.Το θετικο ειναι οτι επεσαν οι τιμες τωρα  :knockinb: με 1500 ρουβλια!Το αρνητικο ειναι οτι μπορειν να γινει αυτο που εγινε και στη Βαρσοβια.Δεχονται οποτε γουσταρουνε και το  :knockinb:που κανουνε δεν ειναι παντα οτι καλητερο.Και ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι στο σαλον μπορεις να διαμαρτηριθεις στην Αντμινιστρατορ και να μαλωσει την κοπελα.Στην κοπελα που δουλευει μονη της που θα διαμαρτηρηθεις?

Επίσης στα σαλόν μια κάλυψη από την αστυνομία μπορεί να υπάρχει. Αλλά άμα είναι μόνες τους αυτές οι χαζοβιόλες θα ξέρουν πως να μη τις πιάσουν?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Λίγκοφσκι ειναι καθετη της Νιεφσκι κοντα στη Νιεφσκι εχει κοσμο εχει ενοιξει και ενα Bar το Gadkii Kojiot.Να σου πω πηγα 2 φορες και δεν μου αρεσε.Αλλα γουστα ειν'αυτα σε αλλον μπορει να αρεσει.
Συγγνωμη παιδια μπερδεψα λιγακι της οδους το Gadkii Kojiot ειναι στην Λιτέ'ι'νι πρασπεκτ και οχι στη Λίγκοφσκι!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Η Λιγκόφσκι είναι αυτή που λέει ο Fidele. Κάθετος της Νεφσκι ψηλά, ξεκινάει από το σταθμό Μόσχας. Ξέρω καλά που είναι γιατί την έχω εντοπίσει στο χάρτη.

Αυτό που ρωτάω είναι αν κάποιος την έχει περπατήσει και ξέρει αν είναι καλός δρόμος. Δηλαδή με φώτα το βράδυ, με κανένα εστιατόριο καικανένα μπαράκι εκεί κοντά, να μην είναι έρημος δρόμος δηλαδή. Και επίσης να έχει και μερικά σαλόν σε απόσταση περπατήματος.

Η άλλη εναλλακτική είναι να μείνω στην Pochtamtskaya που είναι πιο downtown δρόμος. Από τις δύο εναλλακτικές ποια θεωρείτε καλύτερη;
Μη μου πεις να μένω στη Νέφσκι, το ξέρω ότι είναι καλύτερα, έχω μείνει, αλλά τώρα αυτές οι δύο είναι οι εναλλακτικές.

Τώρα για το αν είμαι γνωστός, αστείο μου φαίνεται. Μπορεί η μυστικότητα να διεγείρει τα φαντασία, αλλά δεν είμαι τίποτα περισσότερο από έναν κοινό και παθιασμένο λάτρη των γυναικών που κάθε τόσο νιώθει την υποχρέωση να τιμήσει το Διόνυσο και την Αφροδίτη μαζί.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και κάποιες σκέψεις ακόμα για το εφιαλτικό σενάριο του να κλείσουν τα σαλόν και τα κορίτσια να δουλεύουν μόνα τους.

Τα κοριτσάκια που έρχονται από επαρχία χωρίς μία στην τσέπη τους και βρίσκουν στέγη στα σαλόν τώρα δεν θα έχουν που να πάνε.

Οι κοπέλες των σαλόν θα είναι σημαντικά μεγαλύτερες σε ηλικία (>30) γιατί πρέπει να έχουν κάποιο background και κάποια λεφτά για να κάνουν την επένδυση.

Οι υπηρεσίες θα πέσουν πάρα πολύ. Αυτό το ονειρεμένο που έβλεπες να στήνονται στη σειρά 7-8 κορίτσια για να διαλέξεις δεν θα υπάρχει πλέον.

Τα κορίτσια θα συμπεριφέρονται άσχημα και γενικότερα η ποιότητα θα πέσει.

Να είναι βέβαιες ότι κάποιον προστάτη σιγά-σιγά όλες θα έχουν ο οποίος θα φροντίζει μόνο να τους τα παίρνει πουλώντας δήθεν προστασία και θα αδιαφορεί για τη σωστή λειτουργία του ιδρύματος.

Ελπίζω τα σαλόν να μην κλείσουν. Τηρούν συνθήκες ασφάλειας αλλά και υγιεινής συνάμα.

Το κλείσιμο των φωτομοντέλι ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα των σαλόν πιστεύω και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε τόσοξαφνικά.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Επίσης με ενδιαφέρει αν ξέρει κανείς κάτι για τα μικρά ξενοδοχεία που έχουν καμιά δεκαριά κορίτσια μέσα να διαλέξεις.

Ας πούμε το golden lotus που είναι κοντά στη στάση του μετρό Chkalovskaya στην οδό Chkalovsky το ξέρει κανείς;
Άλλα τέτοια ξενοδοχεία;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επίσης με ενδιαφέρει αν ξέρει κανείς κάτι για τα μικρά ξενοδοχεία που έχουν καμιά δεκαριά κορίτσια μέσα να διαλέξεις.

Ας πούμε το golden lotus που είναι κοντά στη στάση του μετρό Chkalovskaya στην οδό Chkalovsky το ξέρει κανείς;
Άλλα τέτοια ξενοδοχεία;
Νεαρχε αν μενεις Λιγκοφσκι βολτα θα πας αναγκαστικα στη Νιεφσκι που ειναι ο κεντρικος δρομος 300 μετρα ειναι! :2funny:και πιο ωραια ειναι και πιο κεντρικα και εχει ολα αυτα που θελεις.Τα σλον δεν προκειται να κλεισουν.Οι γκομενες να εχουν προστατες λιγο δυσκολο αφου εδω δεν υπαρχουν αντρες :2funny:!Νεες κοπελες θα εχει παντα.Οι κοπελες απο επαρχια που εροχνται και μενουν στα σαλον ειναι παρα πολυ λιγες.Απο της 300.000 κοπελες (το λιγοτερο) απο αλλες πολεις που ζουνε και εργαζονται Αγια Πετρουπολη αντε να ειναι 400-500.Τωρα εχουν αλλαξει λιγακι τα πραγματα στα περισσοτερα οι κοπελες ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.Για παραδηγμα τα σαλον Цаца δουλευουν μεχρι της 23 το βραδυ.Στο Антея εχει τοσο πολυ κοσμο που να μεινεις δεν μπορεις και να θες.Συνηθως νοικιαζουν ενα διαμερισμα 2-3 κοπελες και πηγαινουν στο σαλον για δουλεια........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........και επειδη ετσι παιρνουν πελατες απο το σαλον στο Антея γραφει σε καθε δωματιο με μεγαλα γραμματα ''Αν η κοπελα σας δωσει το τηλεφωνο της.Σας επιστρεφουμε τα λεφτα''  :2funny:.Της κοπελες που δουλευουν μονες τους της προτημανε οι Ρωσσοι.Ο Ρωσσος δεν παει στο σαλον μονο για να  :knockinb: αλλα παει να πιει με την κοπελα να συζητισει :2funny:!Συνηθως πηγαινουν σε σαουνες αρκετες φορες καλουνε κοπελες στα εξωχικα τους.Ενα πραγμα που δεν καταλαβαινω?Γενικα οπως εχω γραψει οι Ρωσσοι δεν ενδιαφερονται και πολυ για το  :knockinb:.Και οι Ελληνες θα ελεγα το ιδιο :2funny:αφου οπως εχω γραψει πολλες φορες οταν ειμαι Ελλαδα και πηγαινω ΦΙΛΗς σχεδον καθε μερα για να  :knockinb: βλεπω ολους τους φιλους μου στις καφετεριες να καθονται απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και να λενε οτι  :knockinb: :2funny:.Νεαρχε τα σαλον θα υπαρχουν παντα!Αλλα για πολλα χρονια θα ειναι ετσι κρυφα και παρανομα διοτι ο μεσος Ρωσσος δεν ειναι συνηθισμενος σε αυτα.Οπως ΗΤΑΝ ο μεσος Ελληνας λεω ΗΤΑΝ διοτι τη δεκαετια του '90 ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΦΙΛΗς ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ τωρα παει ενας στου 20 και αν.Τωρα ειναι η γενια των Κομπιουτερ και οχι των Μπουρδελων οπως ημασταν εμεις.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Υπάρχουν ακόμα στα περίπτερα περιοδικά με φωτογραφίες των κοριτσιών που δουλεύουν στα σαλόν όπως είχε παλιά το φωτομοντέλι;

Και αν ναι, πως το λένε το περιοδικό;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Υπάρχουν ακόμα στα περίπτερα περιοδικά με φωτογραφίες των κοριτσιών που δουλεύουν στα σαλόν όπως είχε παλιά το φωτομοντέλι;

Και αν ναι, πως το λένε το περιοδικό;
Τωρα τα περιοδικα ειναι παρελθον πια!μπορει και να υπαρχουν αν και καιρο εχω να τα δω αλλα κανεις δεν τα παιρνει πια.Τωρα Νεαρχε σε καθε σπιτι υπαρχει ιντερνετ και ολα γινονται μεσω ιντερνετ.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
808
Πόντοι
6.755
Τωρα τα περιοδικα ειναι παρελθον πια!μπορει και να υπαρχουν αν και καιρο εχω να τα δω αλλα κανεις δεν τα παιρνει πια.Τωρα Νεαρχε σε καθε σπιτι υπαρχει ιντερνετ και ολα γινονται μεσω ιντερνετ.
Δημητρακι 8 Αυγουστου ερχομαι στα μερη σου και θα κατσω 15 μερες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακι 8 Αυγουστου ερχομαι στα μερη σου και θα κατσω 15 μερες
Φιλε μου σε στελνει ο ΘΕΟς!Αν μου φερεις και ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΠΟΤΑΣΑ (σε σκονη) να ριξω στα κωλοδεντρα θα εισαι και ο πρωτος! :2funny:Ελα να παμε κανα σαλον να  :knockinb:.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Φιλε μου σε στελνει ο ΘΕΟς!Αν μου φερεις και ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΠΟΤΑΣΑ (σε σκονη) να ριξω στα κωλοδεντρα θα εισαι και ο πρωτος! :2funny:Ελα να παμε κανα σαλον να  :knockinb:.

Αν ψάξουνε τη βαλίτσα του και δούνε την σκόνη της καυστικής ποτάσας, που σημειωτέον σκοτώνει, θα τον στείλουνε στη Σιβηρία.
Και αμα δεν του αρέσει η Σιβηρία άντε να τους πείσει στα αγγλικά ότι την θέλει για τα δέντρα του Δημήτρη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν ψάξουνε τη βαλίτσα του και δούνε την σκόνη της καυστικής ποτάσας, που σημειωτέον σκοτώνει, θα τον στείλουνε στη Σιβηρία.
Και αμα δεν του αρέσει η Σιβηρία άντε να τους πείσει στα αγγλικά ότι την θέλει για τα δέντρα του Δημήτρη.
Δε νομιζω οτι η Ποτασα ειναι απαγορευμενο προ'ι'ον.Παλια ειχα φερει για τον ιδιο λογο.Δεν μου ειπε κανεις τιποτα.Αν ηταν απαγορυεμενο ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.Και η Χλωρινη σκοτωνει και αν σου ριξουν στο προσωπο το πιθανοτερο ειναι να τυφλωθεις.Δεν απαγορυεται ομως η πωλιση της.Ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις βομβα αν αγορασεις διαφορα απορυπαντικα,σπρε'ι' κπλ. που κυκλοφωρουνε στο εμποριο δεν απαγορευεται η Πωληση τους ομως.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Αμα τους πεις όμως ότι ειναι παραγκελία του Τσάρου της Ρωσσικής Ηδωνής Δημητράκη, θα σε αφήσουν.

Μην τους πεις μόνο οτι ειναι για να χαλάσει τα δέντρα, τότε θα σε  :knockinb: οι ρώσσοι (ειναι φυσιολάτρες) και θα παραμεινεις για πάντα στη Ρωσσία

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δημήτρη δεν είμαι σίγουρος για αυτά που λέω, αλλά προσωπικά θα φοβόμουν να πάρω τέτοια πράγματα μαζί μου.
Το ότι κάτι πωλείτε ελεύθερα δεν σημαίνει ότι είναι ελεύθερη και η διακίνησή του στα σύνορα.
Εγώ και καθαρή χλωρίνη που λες θα φοβόμουν εξίσου να μεταφέρω σε ταξίδι μου στη Ρωσία.

Είναι και άλλες παράμετροι μέσα. Η Ρωσία είναι ξένη χώρα, οι αρχές δεν μιλάνε άλλη γλώσσα από τα Ρωσικά, ο φίλος μας θα είναι ξένος, Έλληνας, και νομίζω όλα αυτά τον κάνουν ύποπτο με την καυστική ποτάσα. Φαντάσου να τον έχουν πιάσει και να τους λέει ότι τη φέρνει για τα δέντρα του Δημητράκη29. Ούτε ο ίδιος δεν θα τα πίστευε όταν θα τα έλεγε, πόσο μάλλον οι Ρώσοι.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δημήτρη δεν είμαι σίγουρος για αυτά που λέω, αλλά προσωπικά θα φοβόμουν να πάρω τέτοια πράγματα μαζί μου.
Το ότι κάτι πωλείτε ελεύθερα δεν σημαίνει ότι είναι ελεύθερη και η διακίνησή του στα σύνορα.
Εγώ και καθαρή χλωρίνη που λες θα φοβόμουν εξίσου να μεταφέρω σε ταξίδι μου στη Ρωσία.

Είναι και άλλες παράμετροι μέσα. Η Ρωσία είναι ξένη χώρα, οι αρχές δεν μιλάνε άλλη γλώσσα από τα Ρωσικά, ο φίλος μας θα είναι ξένος, Έλληνας, και νομίζω όλα αυτά τον κάνουν ύποπτο με την καυστική ποτάσα. Φαντάσου να τον έχουν πιάσει και να τους λέει ότι τη φέρνει για τα δέντρα του Δημητράκη29. Ούτε ο ίδιος δεν θα τα πίστευε όταν θα τα έλεγε, πόσο μάλλον οι Ρώσοι.

Βρε ακού που σου λέω, θα περάσεις καλά στην Σιβηρία.

Θα γίνεις φίρμα μιλάμε με τις ανταποκρίσεις που θα μας στέλνεις

Πιστεύω ότι ενα θρεντ του τύπου: "Όλα όσα θελεται να μέθεται για την Σιβηρία" θε πρέπει να το ανοίξεις σήμερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom