........και επειδη ετσι παιρνουν πελατες απο το σαλον στο Антея γραφει σε καθε δωματιο με μεγαλα γραμματα ''Αν η κοπελα σας δωσει το τηλεφωνο της.Σας επιστρεφουμε τα λεφτα''
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
.Της κοπελες που δουλευουν μονες τους της προτημανε οι Ρωσσοι.Ο Ρωσσος δεν παει στο σαλον μονο για να
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
αλλα παει να πιει με την κοπελα να συζητισει
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
!Συνηθως πηγαινουν σε σαουνες αρκετες φορες καλουνε κοπελες στα εξωχικα τους.Ενα πραγμα που δεν καταλαβαινω?Γενικα οπως εχω γραψει οι Ρωσσοι δεν ενδιαφερονται και πολυ για το
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
.Και οι Ελληνες θα ελεγα το ιδιο
αφου οπως εχω γραψει πολλες φορες οταν ειμαι Ελλαδα και πηγαινω ΦΙΛΗς σχεδον καθε μερα για να
βλεπω ολους τους φιλους μου στις καφετεριες να καθονται απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και να λενε οτι
.Νεαρχε τα σαλον θα υπαρχουν παντα!Αλλα για πολλα χρονια θα ειναι ετσι κρυφα και παρανομα διοτι ο μεσος Ρωσσος δεν ειναι συνηθισμενος σε αυτα.Οπως ΗΤΑΝ ο μεσος Ελληνας λεω ΗΤΑΝ διοτι τη δεκαετια του '90 ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΦΙΛΗς ΚΑΙ
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ τωρα παει ενας στου 20 και αν.Τωρα ειναι η γενια των Κομπιουτερ και οχι των Μπουρδελων οπως ημασταν εμεις.