You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 811K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
μακαρι ψολαρα μου να σου πανε ολα καλα!
νε οι ελεινιδεσ γενικα εχουν μια προκαταλιψι με τισ ροσιδεσ!ζιλευουν παρα μα παρα πολι!!!!!
ανιπερβλιτι ζιλια!!!!!
αλλα στο πουτσο μασ!!!!!
εμισ δε μασαμε!θα ξεπερασουμε καθε πορνοδισκολια!!!!!ειμαστε δινατι,θιριοδεσ,μιοδεσ,πομποδεσ χιστεσ!!!!θα τισ τσεκουροσουμε θα τισ κρεμασουμε θα τισ βαλδαλισουμε και θα απαξιοσουμε ολεσ τισ βρομιαρεσ ελεινιδεσ που θα στασουν πορνοεμποδιο στον πορνοαγονα μασ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΜΠΟΔΕΣ ΜΙΣΤΕΣ!!!!!ΑΥΤΟ ΜΙΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΙΡΙΑΡΧΟΙ!ΕΛΕΝΧΟΥΜΕ ΤΙ ΦΑΣΙ!!!!
Επισκέπτης
χερετο και ιποκλινομε στο μεγαλιοδισ πορνικο προεδρο ροσιδοφιλον!!!!!Γεια σου πορνιαρη πιτσι!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
βλεπης τσιτσιναρα αρχισαν οι χιστες να ξυπναν!χερετο και ιποκλινομε στο μεγαλιοδισ πορνικο προεδρο ροσιδοφιλον!!!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παιδια ειμαι Ναριν Μάρ! !Ηρθα εδω για να γλυτωσω απο τη ζεστη!Ο καιρος ειναι πολυ καλος πριν λιγες μερες ειχε 10-12 βαθμους τωρα εχει 6-8 .Αγια Πετρουπολη θα γυρισω σε 5-6 μερες.Το Μαραφετι του ιντερνετ το εχω και μπορω και μπαινω αλλα εδω δεν καθομαι στο κομπιουτερ.Ηθελα να παω παντου αλλα εδω μονο με πλοιο πας καπου ή με ελικοπτερο (που ειναι πανακρυβο).
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτο που εγραψε εδω το παιδι οτι σε παιρνουν στο στρατο στη Ρωσσια και σε 3 χρονια σου δινουν υπηκοοτητα δε νομιζω οτι γινεται.Υπαρχει κατι σχετικο:Σκεφτοντουσαν και δεν ξερω αν τελικα εγινε να παρουν στο Ρωσσικο στρατο που υπαρχει και φυλαει τα συνορα στις πρω'ι'ν Σοβιετικες Δημοκρατιες οπως Π.Χ. Τατζικισταν υπηκοους της χωρας αυτης με συμβασεις εργασιας.Στο Ρωσσικο στρατο πηγαινουν μονο Ρωσσοι υπηκοοι μεχρι 27 ετων (θητεια 1 χρονο).Μετα τα 27 παιρνεις αυτο το βιβλιαρακι και εισαι εν εφεδρεια.Δηλαδη αν και καλα γινει πολεμος σε καλουνε.
Συνημμένα
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
οπότε το site που το βρηκα αυτό λέει μαλακίες με λίγα λόγια το ήξερα ότι ήταν too good too be true αυτό το νέο.Αυτο που εγραψε εδω το παιδι οτι σε παιρνουν στο στρατο στη Ρωσσια και σε 3 χρονια σου δινουν υπηκοοτητα δε νομιζω οτι γινεται.Υπαρχει κατι σχετικο:Σκεφτοντουσαν και δεν ξερω αν τελικα εγινε να παρουν στο Ρωσσικο στρατο που υπαρχει και φυλαει τα συνορα στις πρω'ι'ν Σοβιετικες Δημοκρατιες οπως Π.Χ. Τατζικισταν υπηκοους της χωρας αυτης με συμβασεις εργασιας.Στο Ρωσσικο στρατο πηγαινουν μονο Ρωσσοι υπηκοοι μεχρι 27 ετων (θητεια 1 χρονο).Μετα τα 27 παιρνεις αυτο το βιβλιαρακι και εισαι εν εφεδρεια.Δηλαδη αν και καλα γινει πολεμος σε καλουνε.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το πιθανοτερο ειναι καποιος (εξυπνος) δημοσιογραφος με καποια μικρη γνωση Ρωσσικων να διαβασε αυτη την πληροφωρια και να τη μετεφρασε λαθος και στο σά'ι'τ οπου γραφει να το εβαλε σαν πληροφωρια.Μπορει να ελεγε για τριετης συμβασεις και ο δημοσιογραφος να μετεφρασε οτι σε 3 χρονια σου δινουν υπηκοοτητα Ναι καλο ειναι τα διαφορα σα'ι'τ να μην τα πιστευεις οτι γραφουν.Αν δεν ειναι ελεγμεναΑυτο που εγραψε εδω το παιδι οτι σε παιρνουν στο στρατο στη Ρωσσια και σε 3 χρονια σου δινουν υπηκοοτητα δε νομιζω οτι γινεται.Υπαρχει κατι σχετικο:Σκεφτοντουσαν και δεν ξερω αν τελικα εγινε να παρουν στο Ρωσσικο στρατο που υπαρχει και φυλαει τα συνορα στις πρω'ι'ν Σοβιετικες Δημοκρατιες οπως Π.Χ. Τατζικισταν υπηκοους της χωρας αυτης με συμβασεις εργασιας.Στο Ρωσσικο στρατο πηγαινουν μονο Ρωσσοι υπηκοοι μεχρι 27 ετων (θητεια 1 χρονο).Μετα τα 27 παιρνεις αυτο το βιβλιαρακι και εισαι εν εφεδρεια.Δηλαδη αν και καλα γινει πολεμος σε καλουνε.
Παιδια ειμαι Ναριν Μάρ! !Ηρθα εδω για να γλυτωσω απο τη ζεστη!Ο καιρος ειναι πολυ καλος πριν λιγες μερες ειχε 10-12 βαθμους τωρα εχει 6-8 .Αγια Πετρουπολη θα γυρισω σε 5-6 μερες.Το Μαραφετι του ιντερνετ το εχω και μπορω και μπαινω αλλα εδω δεν καθομαι στο κομπιουτερ.Ηθελα να παω παντου αλλα εδω μονο με πλοιο πας καπου ή με ελικοπτερο (που ειναι πανακρυβο).
Πως πήγες εκεί ρε Δημήτρη.
Βάλε καμιά φωτογραφία της περιοχής να δούμε πως είναι.
Τί έχει να κάνει εκεί; Δώσε πληροφορίες.
Διαβασα αυτο σημερα και ενιωσα ενα πνευμα αισιοδοξιας....
Δημητρακη, εσυ που ζεις στον παλμο των εξελιξεων, τι λες για το ενδεχομενο να εμπαινε η ρωσια στην ΕΕ? Υπαρχει? Γινονται συζητησεις; Ή ειναι ονειρα θερινης νυκτος, κουβεντα να γινεται;
Δημητρακη, εσυ που ζεις στον παλμο των εξελιξεων, τι λες για το ενδεχομενο να εμπαινε η ρωσια στην ΕΕ? Υπαρχει? Γινονται συζητησεις; Ή ειναι ονειρα θερινης νυκτος, κουβεντα να γινεται;
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Για εμένα δεν έχει λόγο να μπει τι ανάγκη έχει τους ευρωπαιους μεταξύ αυτών και εμάς, μόνο το δημογραφικό της χώρας σκέφτομαι , αν μπει το Θεωρώ απίθανο αλλά ο Δημητράκης για όλους τους προφανείς και σοβαρούς λόγους ξέρει πολύ παραπάνω από εμάς ή έναν ηλίθιο δημοσιογράφο που θέλει να κάνει θέμα να πουλήσει η ειδησή του.Διαβασα αυτο σημερα και ενιωσα ενα πνευμα αισιοδοξιας....
Προσωπικά άμα μπει μέσα η Ρωσσία στην Ε.Ε. με τους διαφορετικούς νόμους και τρόπο ζωής , οικονομική ανοδική κατάσταση μάλλον βλάβη θα της κάνει σκέφτομαι το παράδοξο Λιθουανία σε αυτήν την περίπτωση : η καλλή κατάσταση της χώρας δεν συνταίριαζε με την ευρωπαϊκή καθημερίνοτητα και πέρασε μία διαδικάσια ένταξης και μεταρυθμίσεων που κυριολεκτικά διάλυσαν τη χώρα, μεγαλύτερη απόδειξη είναι το γεγονός ότι άρχησαν να εισέρχονται μετανάστες στην ευρώπη από αυτήν μετά το 2005 (τότε μπήκε) πιστεύω ότι κάτι παρόμοιο θα συνέβαινε και στη Ρωσσία εκτός άμα αυτή μας κάνει σαν την ίδια οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τιμπορεί να γίνει. ΤΙ λες Δημητράκη μαλακίες λέω ή έχω μία δώση αλήθειας.
biftekovios
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια σκεφτομαι να παω διακοπες μακρας διαρκειας στη ρωσσια να δω τι παιζει και να τσεκαρω αν θα γουσταρα να μεινω και γενικα να δω τον πολιτισμο τους.
θελω προτασεις για το που, το ποσο και το πως
η μοσχα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ μεγαλη και σχετικα επικυνδυνη οποτε θα προτιμουσα καποια αλλη μεγαλη πολη.
απο την αλλη η αγ πετρουπολη εχω ακουσει οτι δεν "ειναι και ακριβως ρωσσια".
οποτε δε ξερω που.
επισης ειναι επικινδυνα??? δε θελω πχ νταμαρια 2 μετρα να με στραβοκοιτανε οπου παω...
σχετικα με το μπατζετ τι θα μου κοστισει κατι τετοιο? για παραδειγμα δεν ειμαι ο τυπος που θα παει σ καλα εστιατορια αλλα αν μου ερθει μπορει και να το κανω. γενικα ο σκοπος ειναι να μεινω κανενα μηνα και οχι να περασω μια "εκρηκτικη" εβδομαδα!
περιμενω τις συμβουλες σας!!!
διμητρακη?
η μοσχα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ μεγαλη και σχετικα επικυνδυνη οποτε θα προτιμουσα καποια αλλη μεγαλη πολη.
οποτε δε ξερω που.
επισης ειναι επικινδυνα??? δε θελω πχ νταμαρια 2 μετρα να με στραβοκοιτανε οπου παω...
σχετικα με το μπατζετ τι θα μου κοστισει κατι τετοιο? για παραδειγμα δεν ειμαι ο τυπος που θα παει σ καλα εστιατορια αλλα αν μου ερθει μπορει και να το κανω. γενικα ο σκοπος ειναι να μεινω κανενα μηνα και οχι να περασω μια "εκρηκτικη" εβδομαδα!
διμητρακη?
Επισκέπτης
γιατι δεν ειναι ροσια ι αγια πετρουπολι πορνε μου?παιδια σκεφτομαι να παω διακοπες μακρας διαρκειας στη ρωσσια να δω τι παιζει και να τσεκαρω αν θα γουσταρα να μεινω και γενικα να δω τον πολιτισμο τους.
οποτε δε ξερω που.
διμητρακη?
ειναι πολι κουλτουριαρα πολι πορνε μου ι πετρουπολι σε σχεσι με τι μοσχα που ειανι μπουρδελο!
εχι και πολλα σαλον να αρμεγισ το ψολοσαυρο σου!και πολι ορεα ελεοτριβια επισισ!!!
οσο για το επικινδινα....πιο επικινδικα εινια στιν ομονια και περιξ παρα εκι)))
οσο για τα νταμαρια που γραφισ ,και εγο αυτο νομιζα πριν κανο τα πορνοταξιδια μου...
αλλα στιν ουσια ειναι σχεδον ολοι μια κλονοποιησι οι ροσοι,αδινατοι,ισιχοι!καμια σχεσι με αυτο που νομιζουν ολοι οτι ειναι ολοι θιριοδεσ κτινοδεσ και μιοδεσ!!!αυτα εινια στιν φαντασια μερικον χιστιδον!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
σωστος!!!γιατι δεν ειναι ροσια ι αγια πετρουπολι πορνε μου?
ειναι πολι κουλτουριαρα πολι πορνε μου ι πετρουπολι σε σχεσι με τι μοσχα που ειανι μπουρδελο!
εχι και πολλα σαλον να αρμεγισ το ψολοσαυρο σου!και πολι ορεα ελεοτριβια επισισ!!!
οσο για το επικινδινα....πιο επικινδικα εινια στιν ομονια και περιξ παρα εκι)))
οσο για τα νταμαρια που γραφισ ,και εγο αυτο νομιζα πριν κανο τα πορνοταξιδια μου...
αλλα στιν ουσια ειναι σχεδον ολοι μια κλονοποιησι οι ροσοι,αδινατοι,ισιχοι!καμια σχεσι με αυτο που νομιζουν ολοι οτι ειναι ολοι θιριοδεσ κτινοδεσ και μιοδεσ!!!αυτα εινια στιν φαντασια μερικον χιστιδον!!!
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
biftekovie σαμαρα να πας η εκατερινμπουργκ
biftekovios
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εκατερινενμπουρκ το κοιταξα στο χαρτη πολυ μακρια. Αγια πετρουπολη συμφερει και απο αποψη εισητηριων. Με διακοσια ευρα πας ερχεσαι... Απλα μου εχει δοθει η εντυπωση οτι ειναι το μερος που ολοι θελουν να πανε σα τουριστες (οι ρωσσοι) οποτε το εχω συνδιασει καπως σα να λεει καποιος οτι θελει να παει στη μυκονο. Δε θα δει την πραγματικη ελλαδα! Ενω εγω το σκεφτομαι να δω αν μαρεσει μηπως μεινω κ ολας η παω για κανενα μεταπτυχιακο.. Ειμαι λαθος? κανενα αλλο σωστο μερος κοντα στν αγ πετρουπολη υπαρχει? ωστε πχ να πεταχτω να δω τι γινεται και στην πιο αλλιθινη ρωσσια? η δεν αξιζει λετε? με αγγλικα συνενοεισαι τουλαχιστον πετρουπολη? η ουτε εκει ξερουν? καμια προταση για που να μεινω σχετικα οικονομικα κια κανενα εικοσαημερο? ειδα πετρουπολη παιζει ενα xostel poy genika m αρεσουν γιατι κανεις και γνωριμιες αλλα θα μετραει λετε? αυτο παντως ειναι καινουριο και εχει τελειες κριτικες...
Περιμενω συμβουλες και κατευθυντηριες γραμμες να το ψαξω... (μοσχα δε παω για κανενα λογο)
Πιτσιλιστι εσυ π εισαι κ πιο κοντα στη ηλικια μ εκανες καμια γνωριμια πετρουπολη η μονο μπουρδελα? ποσα θες τη μερα χωρις το χοτελ για να ζεις χωρις πολυτελειες αλλα να κανεις κ τις εξοδους σου ?
Και κατι αλλο αν ολη η σχεδον ολη η πετρουπολη εινα σαν την ομονοια σε επικινδυνοτητα τοτε γαμα τα! Αλλο να εχει 2 3 5 ζορικα μερη κ αλλο να ειναι ολη η πολη εκτως απο το παλατι ομονοια...
Περιμενω συμβουλες και κατευθυντηριες γραμμες να το ψαξω... (μοσχα δε παω για κανενα λογο)
Πιτσιλιστι εσυ π εισαι κ πιο κοντα στη ηλικια μ εκανες καμια γνωριμια πετρουπολη η μονο μπουρδελα? ποσα θες τη μερα χωρις το χοτελ για να ζεις χωρις πολυτελειες αλλα να κανεις κ τις εξοδους σου ?
Και κατι αλλο αν ολη η σχεδον ολη η πετρουπολη εινα σαν την ομονοια σε επικινδυνοτητα τοτε γαμα τα! Αλλο να εχει 2 3 5 ζορικα μερη κ αλλο να ειναι ολη η πολη εκτως απο το παλατι ομονοια...
biftekovios
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελος σεπτεμβρη ειναι καλη περιοδος η εχουν βαλει πΑλι τα χειμωνιατικα τους οι γκομενες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις