dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Απο το Stockman περναω 2-3 τη βδομαδα.Ωραιο εμπορικο κεντροΤυπε δημητρακη, εθεαθης σημερα στο Stokmann
Απο το Stockman περναω 2-3 τη βδομαδα.Ωραιο εμπορικο κεντροΤυπε δημητρακη, εθεαθης σημερα στο Stokmann
Νεαρχε εκει ειναι ενα χωριο 20.000 κατοικων.Που πανω απο τους μισους φευγουν το καλοκαιρι.Εγω πηγα διοτι απο'κει ειναι ενας πρω'ι'ν συμφοιτητης μου.Πηγα εκει για να γλυτωσω απο τη ζεστη!Οσο για την ποτασσα που ελεγες οτι το παιδι που θα μου τη φερει θα το πανε στη Σιβηρια αν το πιασουν!Δεν ειχε καμια σχεση με την πραγματικοτητα!Αυτο ειναι το Ραουνταπ.Εμεις το λεμε Ράουμπεν διοτι ετσι μου το ειπε ο Ιωσηφ !μου ειπε καπως ετσι λεγεται !εχει ποτασσα 36% Το Τορνάντο ειναι το αντιστοιχο Ρωσσικο που εχει Ποτασσα παλι 36% πολειται σε ειδη κηπων ΕΛΕΥΘΕΡΑ!Μεχρι περσι ειχαν το ιδιο Ραουμπεν.Τα δεντρακια τα ψεκασα ηδη μια φορα!Αλλα τωρα δεν μπορω διοτι βρεχει......Πως πήγες εκεί ρε Δημήτρη.
Βάλε καμιά φωτογραφία της περιοχής να δούμε πως είναι.
Τί έχει να κάνει εκεί; Δώσε πληροφορίες.
πληρωσατε με εκπτωση και οι δυο?2000 ρουβλια δηλαδη σε ευρω?μην ψαχνω τωρα ισοτιμια...δημητρακη μια εκτονωσις(ητοι χυσιμον) μονο η παει με την ωρα?.......Με το παιδι που εφερε το Ραουμπεν Νεαρχε πηγαμε 2 φορες σαλον και πιθανοτατα θα παμε και τριτη φορα την παρασκευη.Την πρωτη φορα πηγαμε Μερσεντες.Εγω πηρα την Ντάνα πολυ ωραια γκομενα αλλα στο δεν ελεγε και πολλα.Το παιδι πηρε την Κίρα μια σχοιστοματα με βυζαρες.Ουτε αυτος εμεινε πολυ ευχαριστημενος.Πληρωσαμε 1600 ρουβλια την ωρα αφου ειμαι απο το σα'ι'τ amurspb.Σημερα πηγαμε Антея πηραμε 2 γκομενες και οι 2 με βυζαρες !μειναμε πολυ ευχαριστημενοι.Πληρωσαμε 2000 αφου ειμαι απο το σα'ι'τ amurspb.Νεαρχε μαλλον θα ξαναπαμε και την παρασκευη να
Αυτο ειναι το Ραουνταπ.Εμεις το λεμε Ράουμπεν διοτι ετσι μου το ειπε ο Ιωσηφ !μου ειπε καπως ετσι λεγεται !εχει ποτασσα 36%
σου ειπα εγο οτι ι πετρουπολι εινια σαν ομονια ρε χιστι?μιποσ να παμε φιλισ να χισισ λιγακι να καθαρισι ο πορνοεγγεφαλοσ σου απο τιν επικινδινι σισορευσι σπερματοσ?Εκατερινενμπουρκ το κοιταξα στο χαρτη πολυ μακρια. Αγια πετρουπολη συμφερει και απο αποψη εισητηριων. Με διακοσια ευρα πας ερχεσαι... Απλα μου εχει δοθει η εντυπωση οτι ειναι το μερος που ολοι θελουν να πανε σα τουριστες (οι ρωσσοι) οποτε το εχω συνδιασει καπως σα να λεει καποιος οτι θελει να παει στη μυκονο. Δε θα δει την πραγματικη ελλαδα! Ενω εγω το σκεφτομαι να δω αν μαρεσει μηπως μεινω κ ολας η παω για κανενα μεταπτυχιακο.. Ειμαι λαθος? κανενα αλλο σωστο μερος κοντα στν αγ πετρουπολη υπαρχει? ωστε πχ να πεταχτω να δω τι γινεται και στην πιο αλλιθινη ρωσσια? η δεν αξιζει λετε? με αγγλικα συνενοεισαι τουλαχιστον πετρουπολη? η ουτε εκει ξερουν? καμια προταση για που να μεινω σχετικα οικονομικα κια κανενα εικοσαημερο? ειδα πετρουπολη παιζει ενα xostel poy genika m αρεσουν γιατι κανεις και γνωριμιες αλλα θα μετραει λετε? αυτο παντως ειναι καινουριο και εχει τελειες κριτικες...
Περιμενω συμβουλες και κατευθυντηριες γραμμες να το ψαξω... (μοσχα δε παω για κανενα λογο)
Πιτσιλιστι εσυ π εισαι κ πιο κοντα στη ηλικια μ εκανες καμια γνωριμια πετρουπολη η μονο μπουρδελα? ποσα θες τη μερα χωρις το χοτελ για να ζεις χωρις πολυτελειες αλλα να κανεις κ τις εξοδους σου ?
Και κατι αλλο αν ολη η σχεδον ολη η πετρουπολη εινα σαν την ομονοια σε επικινδυνοτητα τοτε γαμα τα! Αλλο να εχει 2 3 5 ζορικα μερη κ αλλο να ειναι ολη η πολη εκτως απο το παλατι ομονοια...
Αν ημουνα σχετικος δεν θα εκανα Thread στο σα'ι'τ για να ρωτισω πως να ξερανω τα δεντρακια.Για το Raoundap μου το ειπε ο Ιωσηφ Μπλασκος γραφει Gyphoslate οξυ:36% (υπο μορφη αλατος καλιου:44,1%) ο μεταφραστης την Ποτασα την μεταφραζει στα Ρωσσικα σαν αλατο του καλιου.Τωρα εγω δεν μπορω να ξερω.Αν διαβασες και το σχετικο Thread ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ.Παντος μετα τον πρωτο ψεκασμο ειδα διαφορα περασαν 2 μερες και τα βλεπω οτι κιτρινισαν.Πες μου αν ξερεις τι να χρησημοποιησω για να ξεραθουν τα κωλοδεντρα?Αν βρεις το σχετικο Thraed και γραψεις εκει ακομα καλητερα.Επειδη εισαι χοντροασχετος με φυτοφαρμακα, (το 36% ΔΕΝ ειναι ποτασα) μην χρησιμοποιεις τετοια σκευασματα. Ειδικα οταν θες να κανεις ζημια.
Κοιτα εδω κλεψαν κατα καιρους αυτοκινητα εδω απ'εξω η καμερα τους εγραψε και βαριοντουσαν να δουνε το σκληρο δισκο ειπαν καθε μερα παιρνανε χιλιαδες ατομα που να ψαχνουμε.Ποιος θα παει στο χημειο να κανει αναλυσεις για το ποιος ξερανε τα δεντρακια ακομα και να σε πιασουν στη χειροτερη περιπτωση εχει προστιμο 500-1000 ρουβλια στη θεωρια.Στην πραξη δεν εχει γινει ποτέ τιποτα.Τα αλλατα καλιου ειναι βοηθητικη ουσια για την απορροφηση της δραστικης. Να εχεις υποψιν σου οπτι με μια αναλυση δραστικων ουσιων σε χημειο η δραστικη ουσια βρισκεται και βοηθα για τα περαιτερω Αν καποιος θελει να τρεξει αυτον που προσπαθει να το ξερανει.
Θέλησα κι εγώ μέσα στο καλοκαίρι να πεταχτώ μέχρι Ρωσία να δω τι κάνουν οι αρκούδες και ο δαφνοσκεπής πλέον πορνομετανάστης που ζει στην Αγία Πετρούπολη που μακάρι να αγιάσει και η δικιά μας η Πετρούπολη μπας και δούμε κάνα μέρος της προκοπής.
Αφού λοιπόν έβγαλα τα απαραίτητα έγγραφα, πήρα βίζα, έδωσα όνομα, επώνυμο, περιοχή, δείγμα από τα ούρα μου, μια τρίχα από τα αρχίδια μου και ένα χυμένο παλιό Playboy μιας και η Ρωσία είναι εκτός ΕΕ και είναι τόσο αυστηρά τα πράγματα που μόνο μικροτσιπ δε μου βάλανε στον πρωκτό, ξεκίνησα να πάω.
Στο αεροδρόμιο φτάνω, βλέπω μια φτηνή δικαιολογία για αεροπλάνο που μόνο για σαίτα έκανε. 30 μέτρα περίπου.. σαν το πέος μου διπλωμένο στη μέση δηλαδή Αυτό το χρέπι θα μας πάει μέχρι τη Ρωσία; Αυτό ούτε μέχρι το Γαλάτσι δεν πάει! Τι να κάνω όμως; Είπα 7 πατερημά, 2 "ο αλλάχ είναι μεγάλος", έκανα 3 προσευχές στον χοντροκώλη το βούδα, θυσίασα μια δεκαοχτούρα στο δωδεκάθεο και μπήκα. Έτσι για να είμαι καλλυμένος. Στην είσοδο περίμεναν 3 ρωσίδες αεροσυνοδοί που φυσικά μόλις κατάλαβαν ότι είμαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ η μία γονάτισε και μου πήρε τσιμπούκι, η άλλη με γλωσσοφίλαγε ενώ η τρίτη κοίταζε το όλο σκηνικό και έπαιζε το μουνί της φωνάζοντας "περεστρόικα"! Το ταξίδι ήταν άνετο. Κατούρησα μια φορά.
Φτάνοντας εκεί πήρα τη βαλίτσα μου που ήταν βαριά σαν ελλεηνίδα και βγήκα όξω από το αεροδρόμιο. Ο καιρός πολύ καλός, 20 βαθμούς με τοπικές νεφώσεις στα βορειανατολικά. Ευτυχώς δεν έκανε αυτήν την εκνευριστική ζέστη της Ελλάδας που στέκεσαι και ιδρώνεις σαν να σε έχει κατουρήσει ασβός με περίοδο. Δέκα λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο κλεινός πορνομετανάστης Δημητράκης 29 καβάλα στο σιδερένιο του άτι σαν τον Αλιεκσάντρ Νιέφσκι! Εδώ να πώ ότι ο πορνοεμιγκρές Δημητράκης, σαν άλλος υπερήφανος αετός της στέππας με τύλιξε με τις πελώριες φτερούγες του και με μύησε στα κυριότερα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης.. τα ντισκομπούρδελα!.. και γενικότερα θα έλεγα ότι με βοήθησε υπέρ το δέον και του χρωστάω
Οσφρίζομαι μαρτύριο της σταγόνας ή κάνω λάθος;
Τι θέλει να πει ο ποιητής;