και άμα βρεις οι πουτάνες οι Ελεηνίδες τις χαλάνε σαν αστραπές μην πάρουν ιδέες οι ανδρες να περάσουμε καλλά με Θυληκό μη ανοργασμικό που δεν ξέρει τα πάντα από περιοδικά που μιλάνε περί σχέσεων και έχουν άνδρες μέσα στις σελίδες και εφαρμόζουν στις απέλπιδες προσπάθειες τους να βρουν άνδρα ειδικά αν είναι 40 χρονώ γυναίκες καριέρας που ξύπνησαν μια μέρα και συνηδητοποίησαν ότι κανένας δεν τις θελεί και ότι θα πεθάνουν ανύπαντρες και άτεκνες. Όσο για μετανάστευση η Ελληνίδες μάνες σφίγγουν τα παιδιά πιο πολύ μειώνουν τις σλάβες όσο μπορούν και σου λένε για τα λεφτά σε θέλει, το σίγουρο για εμένα είναι οτι άμα υπάρξει ευκαιρία θα φύγω για Ρωσσία άμα ξέρεις καλλά ρώσσικα σε δέχονται στο στρατό και με 3 χρόνια υπηρεσίας σου δίνουνε υπηκοότητα, το πρόβλημα είναι όμως ότι αυτή την ευκαιρία είμαι ικανός να την περιμένω για πολύ καιρο και όταν έρθει να έχω χάσει την ζωή μου εδώ πέρα σε μια χώρα που μόνο για το παρελθόν μπορεί να είναι περήφανη. Πίσω στις Ρωσσίδες για να εξηγήσω κάτι το να φέρεις μία δεν θα σου λύσει εύκολα τα προβλήματα γιατί όλοι θα τις την πέσουν(είδαν μια γυναίκα όμορφη και δεν αντέχουν να συγκρατηθούν) ενώ οι γυναίκες θα πέσουν να την καταφάνε άμα δεν γίνει σκατά σαν εμάς θα μαζέψει τη βαλλιτσούλα της και θα πάει πίσω αλλιώς δεν θα ξεχωρίζει από το μπουγιο.
Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία του Δυτικού πολιτισμού: να τους κάνει όλους ίδιους για να μην περνάει πια καλλά κανείς.
πάρτε δυο τρελά πολιτικοποιημένα ρωσσίδια που θέλουν έναν άνδρα σαν τον πούτιν:
και το βίντεο-κλιπ του τραγουδιού(θέλω έναν άνδρα σαν τον Πούτιν):
πλάκα πλάκα καλλές οι μικρούλεςσε λίγα χρονάκια από το βίντεο θα είναι ΘΕΕΣ αλλά και εκεί είναι καλύτερες από Ελλεηνίδες συνομήικές τους