Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Βλέπω ανακατατάξεις στη σκηνή των Σαλόν.
Τα ντόμινο έκλεισαν, τα Άμστερνταμ πάνε να γίνουν αλυσίδα τύπου Φωτομοντέλι.
Επίσης έχει γεμίσει Αφρικανές.
Τιμές βλέπω σταθερές.

Τί γίνεται ρε Δημήτρη;
Πηγαίνεις ακόμα σε Σαλόν;

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη,εσυ που εχεις μια πολυ καλη γνωση της Ρωσιας,μπορεις να μας προτεινεις μερη απο την πρωην Σοβιετικη Ενωση που ειναι ωραια να τα επισκεφτεις?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εξαρταται τι θελεις?Γκε'ι'ζερ (Καμτσατκα).Βουνα (Καυκασος) Γκομενες (Ιβανοβο,αν και οπου και να πας εκτος απο την Νοτια Ρωσσια και απο την πολη Τούλα που εχει πολλα εργοστασια και πολλους αντρες παντου καλα ειναι).

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
προτεινω να κανονισουμε μια εκδρομη στην αγια πετρουπολη και απο κει με τον φιλο δημητρη για νοβγκοροντ να βγαλουμε γουστα!! αλλα προς χειμωνα μερια που θα εχουμε μαζεψει και κανενα ευρω!!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Τσάρε πασών των Ρωσιων , μέγα γαμιά και τιμωρέ κάθε ανατολικής κορασίδας δημιούργησε για εμάς τον λαό σου κανένα νέο videaκι από το καλοκαίρι στην Ρωσία !!!!

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
λεω καποια πολη που αξιζει να επισκεφτεις.Πχ το καζαν ή το Μπακου ή καποια αλλη που ακους καλα λογια

passa

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Like
16
Πόντοι
0
Εξαρταται τι θελεις?Γκε'ι'ζερ (Καμτσατκα).Βουνα (Καυκασος) Γκομενες (Ιβανοβο,αν και οπου και να πας εκτος απο την Νοτια Ρωσσια και απο την πολη Τούλα που εχει πολλα εργοστασια και πολλους αντρες παντου καλα ειναι).
[/quote Δεν θα συμφωνησω, εγω εχω παει Βολγκοκραντ,Σαρατοβ,Τουλα(εκει βγαινουν τα καλασνικοβ) και ωραια μερη ειναι και γυνακαρες κυκλοφορουν.

Υπερίων

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Γειά σου Δημητράκη,

Για το Voronezh έχεις ακούσει τίποτα; Είναι κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία και έχει πολλά πανεπιστήμια.

Συμφωνώ με αυτά που έχεις πει για τον νότο της Ρωσίας. Οι σιχαμεροί Καυκάσιοι τις κακομαθαίνουν τις γκόμενες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[/quote Δεν θα συμφωνησω, εγω εχω παει Βολγκοκραντ,Σαρατοβ,Τουλα(εκει βγαινουν τα καλασνικοβ) και ωραια μερη ειναι και γυνακαρες κυκλοφορουν.
Καταρχην τα Καλασνικοφ παραγονται στην Πολη Ижевск στο Ижевский машиностроительный завод. Στην Τουλα εχει πολλα στρατιωτικα εργοστασια.Γι 'αυτο και εχει πολλους αντρες σε σχεση με την υποληπη Ρωσσια.Βολγκογκραντ και Σαρατοβ ναι εχει πολλες γυναικες.
Γειά σου Δημητράκη,

Για το Voronezh έχεις ακούσει τίποτα; Είναι κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία και έχει πολλά πανεπιστήμια.

Συμφωνώ με αυτά που έχεις πει για τον νότο της Ρωσίας. Οι σιχαμεροί Καυκάσιοι τις κακομαθαίνουν τις γκόμενες.
Βαρονεζ καλα ειναι.Βεβαια εχω να παω κοντα 10 χρονια και δεν μπορω να ξερω τωρα τι γινεται.Αλλα απ'οτι μου λενε ειναι ωραια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
λεω καποια πολη που αξιζει να επισκεφτεις.Πχ το καζαν ή το Μπακου ή καποια αλλη που ακους καλα λογια
Καζαν εχει μεν μουνι πολλες Τατάρες αν σου αρεσουν τετοιου τυπου ναι να πας εκει αλλα αν θες ξανθιες γαλανοματες καλητερα ειναι να πας τοσο μακρια να πας Τομσκ ή ακομα καλητερα Νοβοσιμπιρσκ!
Τσάρε πασών των Ρωσιων , μέγα γαμιά και τιμωρέ κάθε ανατολικής κορασίδας δημιούργησε για εμάς τον λαό σου κανένα νέο videaκι από το καλοκαίρι στην Ρωσία !!!!
Το βιντεο υπαρχει ηδη το ειχα ανεβασει στο Thread της ουκρανιας [youtube=425,350]yq_o-3m4KUE[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
προτεινω να κανονισουμε μια εκδρομη στην αγια πετρουπολη και απο κει με τον φιλο δημητρη για νοβγκοροντ να βγαλουμε γουστα!! αλλα προς χειμωνα μερια που θα εχουμε μαζεψει και κανενα ευρω!!
Νοβγκοροντ θα πηγαινα αυτη τη βδομαδα να κανω το LADA αντισκωριακη προστασια (Αγια Πετρουπολη 4000-7500 ρουβλια εξαρταται απο που θα το κανεις.Νοβγκοροντ 1700!) και να στενεψω ενα παλτο (Αγια Πετρουπολη μου ζητανε 3500 ρουβλια.Νοβγκοροντ οχι πανω απο 1000) αλλα εχει πολυ ζεστη!Και το LADA δεν εχει Αρκουδίσιον :2funny:Αν δροσισει θα παω.Στο Νοβγκοροντ το καμακι ειναι πιο ευκολο αλλα δεν πολυαξιζει να πας.Δεν ειναι τοσο φτηνα οσο ηταν παλια.Και εχει ΠΟΣΟΤΗΤΑ!χωρις να εχει ποιοτητα!Αν θες να  :knockinb: μετριες (για τα Ρωσσικα δεδομενα)θα βρεις οσες θελεις αν ομως θελεις κουκλαρες ειναι πολυ λιγες!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Νοβγκοροντ θα πηγαινα αυτη τη βδομαδα να κανω το LADA αντισκωριακη προστασια (Αγια Πετρουπολη 4000-7500 ρουβλια εξαρταται απο που θα το κανεις.Νοβγκοροντ 1700!) και να στενεψω ενα παλτο (Αγια Πετρουπολη μου ζητανε 3500 ρουβλια.Νοβγκοροντ οχι πανω απο 1000) αλλα εχει πολυ ζεστη!Και το LADA δεν εχει Αρκουδίσιον :2funny:Αν δροσισει θα παω.Στο Νοβγκοροντ το καμακι ειναι πιο ευκολο αλλα δεν πολυαξιζει να πας.Δεν ειναι τοσο φτηνα οσο ηταν παλια.Και εχει ΠΟΣΟΤΗΤΑ!χωρις να εχει ποιοτητα!Αν θες να  :knockinb: μετριες (για τα Ρωσσικα δεδομενα)θα βρεις οσες θελεις αν ομως θελεις κουκλαρες ειναι πολυ λιγες!
φυσικα ολα αυτα με την προυποθεση να ξερεις ρωσικα ετσι?παντως εδω δημητρκαη τωρα κηνυγαμε το φτηνο οποτε καλη ευκαιρια μου ακουγετια να πας να φτιαξεις το λαντα και το παλτο.τωρα για την ζεστη τοσο πολυ σε πειραζει?εδω τι να πουμε εμεις?πηγαινε ενα αυθημερον αν δεν ειναι πολυ μακρια και δεν καψεις πολλα σε βενζινη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φυσικα ολα αυτα με την προυποθεση να ξερεις ρωσικα ετσι?παντως εδω δημητρκαη τωρα κηνυγαμε το φτηνο οποτε καλη ευκαιρια μου ακουγετια να πας να φτιαξεις το λαντα και το παλτο.τωρα για την ζεστη τοσο πολυ σε πειραζει?εδω τι να πουμε εμεις?πηγαινε ενα αυθημερον αν δεν ειναι πολυ μακρια και δεν καψεις πολλα σε βενζινη.
Αυθυμερον δεν προλαβαινω να κανω τιποτα.Θα παω μεσημερι θα παω με το μαστορα να παρουμε τα υλικα (30-50 Ευρω περιπου) το βραδακι θα του αφεισω τ'αμαξι για να ξεκινησει απ'το πρω'ι' να ξυνει την παλια πισσα,να καθαρισει οτι σκουρια εχει (επιφανιακες σκουριες εχει μονο) και την αλλη μερα το βραδυ θα ειναι ετοιμο.Τωρα το παλτο ισως παει ο Ηλιας ο Ποντιο του Νοβγκοροντ και το παραλαβει αν δεν ειναι ετοιμο την αλλη μερα και ή μου το στελνει ή ξαναπαω.Ξενοδοχειο 12-25 Ευρω (με μπανιο στο διαδρομο ή χωρις μπανιο) αλλα αν παω με τον Αλγερινο ειναι μισα μισα.Μπορω να μεινω και στο δωματιο που νοικιαζω με 500 ρουβλια αλλα ειναι λιγακι μακρια απο το μαστορα.Θα δω τι θα κανω.Το μονο που με φοβιζει ειναι η ζεστη αν εχει 30-35 βαθμους που να πας με το LADA ΧΩΡΙς ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟΝ!θα βρασει το παποζουμο σου :2funny:!Αν δροσισει λιγακι θα παω αμεσως.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αυθυμερον δεν προλαβαινω να κανω τιποτα.Θα παω μεσημερι θα παω με το μαστορα να παρουμε τα υλικα (30-50 Ευρω περιπου) το βραδακι θα του αφεισω τ'αμαξι για να ξεκινησει απ'το πρω'ι' να ξυνει την παλια πισσα,να καθαρισει οτι σκουρια εχει (επιφανιακες σκουριες εχει μονο) και την αλλη μερα το βραδυ θα ειναι ετοιμο.Τωρα το παλτο ισως παει ο Ηλιας ο Ποντιο του Νοβγκοροντ και το παραλαβει αν δεν ειναι ετοιμο την αλλη μερα και ή μου το στελνει ή ξαναπαω.Ξενοδοχειο 12-25 Ευρω (με μπανιο στο διαδρομο ή χωρις μπανιο) αλλα αν παω με τον Αλγερινο ειναι μισα μισα.Μπορω να μεινω και στο δωματιο που νοικιαζω με 500 ρουβλια αλλα ειναι λιγακι μακρια απο το μαστορα.Θα δω τι θα κανω.Το μονο που με φοβιζει ειναι η ζεστη αν εχει 30-35 βαθμους που να πας με το LADA ΧΩΡΙς ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟΝ!θα βρασει το παποζουμο σου :2funny:!Αν δροσισει λιγακι θα παω αμεσως.
οι 30 βαθμοι μια χαρα ειναι.οι 35 ετσι και ετσι...αντε ορμα...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
αν θες ξανθιες γαλανοματες καλητερα ειναι να πας τοσο μακρια να πας Τομσκ ή ακομα καλητερα Νοβοσιμπιρσκ!

Δημήτρη δώσε ότι πληροφορίες έχεις για αυτές τις πόλεις σε παρακαλώ.
Έχεις πάει ποτέ;

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Δημητρακη, τι εννοεις "χωρις μπανιο"??...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη, τι εννοεις "χωρις μπανιο"??...
Το μπανιο στο διαδρομο ή στον πρωτο οροφο.
Δημήτρη δώσε ότι πληροφορίες έχεις για αυτές τις πόλεις σε παρακαλώ.
Έχεις πάει ποτέ;
Νεαρχε Τομσκ εχω παει και εχει τις πιο ωραιες γκομενες θα ελεγα.Οποιος θελει ποιοτητα ας παει εκει.Νοβοσιμπιρσκ εχω σταματισει για 2 ωρες στο αεροδρομιο.Αλλα εκει ειναι πολυ καλα διοτι εχει πολλα πανεπηστημια και μετρο οποτε εχει καμακι.Δε νομιζω οτι χρειαζεται να παει κανεις τοσο μακρια για να  :knockinb:.Σημερα Νεαρχε πηγα σαλον Антея ειχε πολυ καλα μουνακια.Ημουνα πολυ καβλωμενος και πηρα μια βυζαρου.Ειχε και μια αραπηνα ωραια θα ελεγα με καλα βυζια.Κριμα που δεν ενοιγει το amurworld (Πρω'ι'ν amurspb) να γραψω ενα αρθρο για τη σημερινη μου εξορμιση στο σαλον.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Σημερα Νεαρχε πηγα σαλον Антея ειχε πολυ καλα μουνακια.Ημουνα πολυ καβλωμενος και πηρα μια βυζαρου.
Αυτό το σαλόν έχει κάποιο website να το δω;
Ποιο είναι;

Η μεγαλύτερη αλυσίδα σαλόν τώρα ποια είναι;

Το μεγαλύτερο, δηλαδή με τις περισσότερες και ομορφότερες πριγκίπισσες ποιο θα έλεγες ότι είναι τώρα;

Αν σε ρωτούσα που είναι καλύτερα να μείνει κάποιος που θέλει να γυρνάει στα σαλόν, στη Ligovsky prospect ή στη Pochtamtskaya τι θα απαντούσες ;

Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποτσταμσκαγια δεν εχει πια και πολλα σαλον.Αν λες για κεντρο τα περισσοτερα ειναι πανω στη Νιέφσκι.μεγαλες αλυσιδες δεν υπαρχουν πια.Μονο το Φοτομοντελι ειχε πανω απο 10 υποκαταστηματα.Τα περισσοτερα σαλον εχουν απο 2-4 υποκαταστηματα.Τωρα τελευταια βλεπω να αλλαζει λιγακι το συστημα εχουν γινει της μοδας οι Индивидуальки συνηθως 2 κοπελες νοικιαζουν ενα διαμερισμα και δεχονται εκει πελατες.Το θετικο σε αυτο ειναι οτι οι τιμες παιφτουν αφου δουλευουν μονες τους.βρισκεις να  :knockinb: με 1500 ρουβλια.Το αρνητικο οτι μπορουνε της τσαντισεις να μην σε δεχτουνε να παιρνεις τηλεφωνο και να μην απαντανε ή να σου λενε οτι ειναι απασχολημενες.Αυτο συμβαινει πολυ συχνα με μενα διοτι ΜΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ Κ'ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΦΟΥ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗς  :knockinb: και γ'αυτο παρεξηγουνται.-----------Τωρα για το Антея  εχει πολυ κινηση ειναι μπορεις να πετυχεις τρομερα μουνια.Αλλα μπορει να πας και να εχει μονο 3ης γκομενες της κακιας ωρας.Εξαρταται το ποσο τυχερος θα εισαι.Αν πεις οτι εισαι απο το σα'ι'τ amurspb τοτε η τιμη ειναι 2000 αντι για 2500.Χτες ειχε φοβερα μουνια.Μεχρι και η αραπινα τους ηταν κουκλαρα! :)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Τωρα τελευταια βλεπω να αλλαζει λιγακι το συστημα εχουν γινει της μοδας οι Индивидуальки συνηθως 2 κοπελες νοικιαζουν ενα διαμερισμα και δεχονται εκει πελατες.

Αυτό θα είναι η αρχή του τέλους. Και στην Βαρσοβία έτσι ήταν και μέσα σε 7-8 χρόνια έγινε σκατά η κατάσταση. Οι λόγοι είναι πολλοί και εσύ πιστεύω τους ξέρεις. Τα κορίτσια χρειάζονται τελικά την οργάνωση των σαλόν.

Όσο για τη Ligovsky prospect πως είναι;
Είναι καλός δρόμος ή έρημος;
Έχει τίποτα να κάνεις εκεί το βράδυ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom