dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτη τη στιγμη στη Ρωσσια ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΒΕΝΖΙΝΗς !Δεν κανω πλακα.Στην Σιβηρια η βενζινη κοστιζει 50 ρουβλια το λιτρο (1,25 Ευρω) και σε μερικες περιοχες εφτασε και τα 70 Ρουβλια (1,75 Ευρω) Οσο και στην Ελλαδα Εχει δε τρομερη ελειψη!δινουν λεει 30 λιτρα βενζινης τη μερα στα λεωφορεια της γραμμης !Οι ιδιοι Ρωσσοι λενε για τη Ρωσσια οτι ειναι η χωρα των ηληθιων.Οσο για την Αγια Πετρουπολη υπαρχει λεει προβλημα στη χοντρικη προς το παρον σε μερικα βενζιναδικα εχει τελειωσει η βενζινη 95.Εγω απ'οτι ειδα τα βενζιναδικα εχουν βενζινη και ουρες δεν ειδα.Αλλα την επομενη εβδομαδα ειναι πολυ πιθανον να υπαρξει προβλημα
Κοιτα να φουλαρεις το ρεζερβουαρ να μην βρεθεις προ εκπληξεως μετα...Α ρε πως ειναι τωρα η Αγ.Πετρουπολη?υπεροχη πολη ρε μητσο.Εχω χρονια να παω εκει.Αυτη τη στιγμη στη Ρωσσια ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΒΕΝΖΙΝΗς !Δεν κανω πλακα.Στην Σιβηρια η βενζινη κοστιζει 50 ρουβλια το λιτρο (1,25 Ευρω) και σε μερικες περιοχες εφτασε και τα 70 Ρουβλια (1,75 Ευρω) Οσο και στην Ελλαδα Εχει δε τρομερη ελειψη!δινουν λεει 30 λιτρα βενζινης τη μερα στα λεωφορεια της γραμμης !Οι ιδιοι Ρωσσοι λενε για τη Ρωσσια οτι ειναι η χωρα των ηληθιων.Οσο για την Αγια Πετρουπολη υπαρχει λεει προβλημα στη χοντρικη προς το παρον σε μερικα βενζιναδικα εχει τελειωσει η βενζινη 95.Εγω απ'οτι ειδα τα βενζιναδικα εχουν βενζινη και ουρες δεν ειδα.Αλλα την επομενη εβδομαδα ειναι πολυ πιθανον να υπαρξει προβλημα
αυτος εχει ερθει απο το 2000 .Η πολιτικη του Πουτιν δεν διαφερει και πολυΤώρα που θα επιστρέψει και αυτος...μετα να δούμε ελειψεις....χα χα ..παντου οπου πάω αυτόν βλέπω....
Βενζινη βρισκω.Ολα καλα ειναι εδω το μονο αρνητικο ειναι η ακριβεια!Ολα τα αλλα ειναι τέλεια!Κοιτα να φουλαρεις το ρεζερβουαρ να μην βρεθεις προ εκπληξεως μετα...Α ρε πως ειναι τωρα η Αγ.Πετρουπολη?υπεροχη πολη ρε μητσο.Εχω χρονια να παω εκει.
ηθοποιος και πλακατζης ο πορνομεταναστης;ο σωτηρας της ηδονης των ρωσσιδων;παρτο πισω,βλασφημε.Μάγκα, δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα ή είσαι επαγγελματίας ηθοποιός - πάντως έκανα καινούργιο στομάχι νυχτιάτικα.
xreiazesai giatro epeigontws fileΝα και το καινουργιο μου βιντεακι που γυρισα στην προσφατη εκδρομη μου στην Ελλαδα [youtube=425,350]83NHNAsdZiU[/youtube] Δεν πρεπει να ειστε ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ!Και ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ!
Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να απανταω στον καθε φουκαρα και ?Να παρε να φχαρηστιθεις !η πρωτη φωτο στο Κοφε χαουζ προχτες.Και η δευτερη χτες στο σπιτι μου.Ιωσηφ θυμασαι τι σου ειπα στο Skype προχτες? !οτι ειπα το 'κανα .ηθελα να στις στηλω στο Skype αλλα δεν σε προλαβα οταν μου εγραψες ημουνα στο μπανιο.αλλα της βαζω στο σα'ι'τ.Να δουνε και μια αληθεινη γκομενα!xreiazesai giatro epeigontws file
Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να απανταω στον καθε φουκαρα και ?Να παρε να φχαρηστιθεις !η πρωτη φωτο στο Κοφε χαουζ προχτες.Και η δευτερη χτες στο σπιτι μου.Ιωσηφ θυμασαι τι σου ειπα στο Skype προχτες? !οτι ειπα το 'κανα .ηθελα να στις στηλω στο Skype αλλα δεν σε προλαβα οταν μου εγραψες ημουνα στο μπανιο.αλλα της βαζω στο σα'ι'τ.Να δουνε και μια αληθεινη γκομενα!
Δημητρακη αυτη ειναι σαν την μεση ρωσσιδα,απο κορμι καλο,απο φατσα γαματα.ρε εγινες σαπορτερ στην αεκ η μονο στις πουτανες τα χαλας τα λεφτα σου¨?Και με το Γατακι που εχω για Αβανταρ και στο σιδερενιο μου αλογο
Βρε παιδια δεν θα την παντρευτω!Εμενα πιο πολυ με ενοχλει που ειναι Άβυζη!Ηρθε απο Κρασνονταρ για να με γνωρισει!!!Στην αρχη μου ειπε να ερθει να μεινει σπιτι μου για μια βδομαδα αλλα δεν το δεχτηκα!Και ηρθε με μια φιλη της για μερικες μερες Αγια Πετρουπολη και συναντηθηκαμε