Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτη ειναι επαγγελματιας πορνοσταρ!Οσο για το προηγουμενο βιντεακι που ειπα οτι δεν μου πολυ αρεσε.Αυτη που υποτιθεται οτι καμακωσαν λεει οτι εχει γκομενο στο σπιτι και την περιμενει! :rockon:και δε φενεται και ιδιεταιρα εξυπνη χαζογκομενα ειναι.Δεν θυμαια σε ποιο σαλον την ειχα δει?θα ειχε βγει μαζι με ολες εκει που βγαινουν ολες οταν πας για να διαλεξεις πια θα παρεις.Αν βγηκαν 10 γκομενες οπως βγαινουν πολλες φορες δυσκολο να θυναμαι που ακριβως.παντος καπου την εχω ξαναδει.Το πιθανοτερο ειναι να δωσανε και στους φιλακες του εμπορικου κεντρου  κατι γιατι δυσκολο να μην πηρανε χαμπαρι τι γινεται στις τουαλετες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σ'ευχαριστουμε φιλε μου!με τα 2 βιντεακια που μας εδωσες.Ειδεικα απο το δευτερο βιντεακι μπορει να καταλαβει ο αναγνωστης τι τυπου γκομενες εχει στα σαλον.Απο επαρχια οχι ιδιεταιρα εξυπνες.Ακομα και το πως  :knockinb: βαριεστημενα!βλεπεται μια τυπικη γκομενα που δουλευει σε καποιο σαλον.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]gHS15fyUhIQ&feature=related[/youtube]  Να ο μεγαλος Λιαντίνης μιλαει για τη μονογαμια.ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕς!Οι Εβραιοι μας ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥς ΝΟΜΟΥς ΤΟΥς! :rockon:Γι'αυτο και ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ!Και τωρα θα σας δωσω μια συμβουλη:ΑΝ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΙΝΑΙΚΑ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟς ΧΩΡΑ!κατι παρομοιο ελεγε ενας φιλος μου ο Νικος Θεσσαλονικιος που εμενε μονιμα Στοκχολμη:Εγω δεν ηρθα εδω (Ρωσσια) για να ειμαι με μια γυναικα και στο Αφγανισταν να πας θα του πεις του Ταλιμπαν ειμαι Μουσουλμανος και θελω να παντρευτω την κορη σου θα του δωσεις τα λεφτα που θα συμφωνισεται και θα την παρεις και θα εχεις μια γυναικα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτη τη στιγμη στη Ρωσσια ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΒΕΝΖΙΝΗς :2funny: :jerking:!Δεν κανω πλακα.Στην Σιβηρια η βενζινη κοστιζει 50 ρουβλια το λιτρο (1,25 Ευρω) και σε μερικες περιοχες εφτασε και τα 70 Ρουβλια (1,75 Ευρω) :rockon: :rockon: :rockon:Οσο και στην Ελλαδα :2funny:Εχει δε τρομερη ελειψη!δινουν λεει 30 λιτρα βενζινης τη μερα στα λεωφορεια της γραμμης :headbang:!Οι ιδιοι Ρωσσοι λενε για τη Ρωσσια οτι ειναι η χωρα των ηληθιων.Οσο για την Αγια Πετρουπολη υπαρχει λεει προβλημα στη χοντρικη προς το παρον σε μερικα βενζιναδικα εχει τελειωσει η βενζινη 95.Εγω απ'οτι ειδα τα βενζιναδικα εχουν βενζινη και ουρες δεν ειδα.Αλλα την επομενη εβδομαδα ειναι πολυ πιθανον να υπαρξει προβλημα

teras exinta ennea

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη τη στιγμη στη Ρωσσια ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΒΕΝΖΙΝΗς :2funny: :jerking:!Δεν κανω πλακα.Στην Σιβηρια η βενζινη κοστιζει 50 ρουβλια το λιτρο (1,25 Ευρω) και σε μερικες περιοχες εφτασε και τα 70 Ρουβλια (1,75 Ευρω) :rockon: :rockon: :rockon:Οσο και στην Ελλαδα :2funny:Εχει δε τρομερη ελειψη!δινουν λεει 30 λιτρα βενζινης τη μερα στα λεωφορεια της γραμμης :headbang:!Οι ιδιοι Ρωσσοι λενε για τη Ρωσσια οτι ειναι η χωρα των ηληθιων.Οσο για την Αγια Πετρουπολη υπαρχει λεει προβλημα στη χοντρικη προς το παρον σε μερικα βενζιναδικα εχει τελειωσει η βενζινη 95.Εγω απ'οτι ειδα τα βενζιναδικα εχουν βενζινη και ουρες δεν ειδα.Αλλα την επομενη εβδομαδα ειναι πολυ πιθανον να υπαρξει προβλημα

Τώρα που θα επιστρέψει και αυτος...μετα να δούμε ελειψεις....χα χα ..παντου οπου πάω αυτόν βλέπω....

Συνημμένα

• lenin  - Copy.JPG
    lenin - Copy.JPG
    237,4 KB · Εμφανίσεις: 28

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοιτα να φουλαρεις το ρεζερβουαρ να μην βρεθεις προ εκπληξεως μετα...Α ρε πως ειναι τωρα η Αγ.Πετρουπολη?υπεροχη πολη ρε μητσο.Εχω χρονια να παω εκει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιτα να φουλαρεις το ρεζερβουαρ να μην βρεθεις προ εκπληξεως μετα...Α ρε πως ειναι τωρα η Αγ.Πετρουπολη?υπεροχη πολη ρε μητσο.Εχω χρονια να παω εκει.
Βενζινη βρισκω.Ολα καλα ειναι εδω το μονο αρνητικο ειναι η ακριβεια!Ολα τα αλλα ειναι τέλεια!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μάγκα, δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα ή είσαι επαγγελματίας ηθοποιός - πάντως έκανα καινούργιο στομάχι νυχτιάτικα. :2funny:

:2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μάγκα, δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα ή είσαι επαγγελματίας ηθοποιός - πάντως έκανα καινούργιο στομάχι νυχτιάτικα. :2funny:

:2funny:
ηθοποιος και πλακατζης ο πορνομεταναστης;ο σωτηρας της ηδονης των ρωσσιδων;παρτο πισω,βλασφημε. :s&m_1:

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Να και το καινουργιο μου βιντεακι που γυρισα στην προσφατη εκδρομη μου στην Ελλαδα :2funny:[youtube=425,350]83NHNAsdZiU[/youtube]  Δεν πρεπει να ειστε ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ!Και ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ!
xreiazesai giatro epeigontws file

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
xreiazesai giatro epeigontws file
Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να απανταω στον καθε φουκαρα και  :jerking:?Να παρε να φχαρηστιθεις  :jerking:!η πρωτη φωτο στο Κοφε χαουζ προχτες.Και η δευτερη χτες στο σπιτι μου.Ιωσηφ θυμασαι τι σου ειπα στο Skype προχτες? :)!οτι ειπα το 'κανα :).ηθελα να στις στηλω στο Skype αλλα δεν σε προλαβα οταν μου εγραψες ημουνα στο μπανιο.αλλα της βαζω  στο σα'ι'τ.Να δουνε και μια αληθεινη γκομενα!

Συνημμένα

• Ann 14.jpg
    Ann 14.jpg
    201,9 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Ann 15.jpg
    Ann 15.jpg
    268,4 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και με το Γατακι που εχω για Αβανταρ και στο σιδερενιο μου αλογο

Συνημμένα

• Ann 16.jpg
    Ann 16.jpg
    263,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • Ann17.jpg
    Ann17.jpg
    230,3 KB · Εμφανίσεις: 54

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Δημητράκη 29 , γιατι δεν φτιαχνεις ενα βιντεάκι μιλώντας Ρώσικα ,με ωραία μέρη της Αθήνας ,να το βλέπουν οι Ρωσίδες στο Youtube ?
Θα γίνει μεγάλη επιτυχία.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να απανταω στον καθε φουκαρα και  :jerking:?Να παρε να φχαρηστιθεις  :jerking:!η πρωτη φωτο στο Κοφε χαουζ προχτες.Και η δευτερη χτες στο σπιτι μου.Ιωσηφ θυμασαι τι σου ειπα στο Skype προχτες? :)!οτι ειπα το 'κανα :).ηθελα να στις στηλω στο Skype αλλα δεν σε προλαβα οταν μου εγραψες ημουνα στο μπανιο.αλλα της βαζω  στο σα'ι'τ.Να δουνε και μια αληθεινη γκομενα!

νταξει... εχεις γαμησει και καλυτερες...
φαινεται δυνατο κορμακι, αλλα απο φατσα ειναι σαν τη θεια μου τη Βουλα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και με το Γατακι που εχω για Αβανταρ και στο σιδερενιο μου αλογο
Δημητρακη αυτη ειναι σαν την μεση ρωσσιδα,απο κορμι καλο,απο φατσα γαματα.ρε εγινες σαπορτερ στην αεκ η μονο στις πουτανες τα χαλας τα λεφτα σου¨?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρε παιδια δεν θα την παντρευτω!Εμενα πιο πολυ με ενοχλει που ειναι Άβυζη!Ηρθε απο Κρασνονταρ για να με γνωρισει!!!Στην αρχη μου ειπε να ερθει να μεινει σπιτι μου για μια βδομαδα αλλα δεν το δεχτηκα!Και ηρθε με μια φιλη της για μερικες μερες Αγια Πετρουπολη και συναντηθηκαμε :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μητσο μας απογοητευσες εκει που σε ειχαμε συνηθισει με πιπινια ξαφνικα σε βλεπουμε με θειτσα.πας και εσυ,ξεφουσκωσες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βρε παιδια δεν θα την παντρευτω!Εμενα πιο πολυ με ενοχλει που ειναι Άβυζη!Ηρθε απο Κρασνονταρ για να με γνωρισει!!!Στην αρχη μου ειπε να ερθει να μεινει σπιτι μου για μια βδομαδα αλλα δεν το δεχτηκα!Και ηρθε με μια φιλη της για μερικες μερες Αγια Πετρουπολη και συναντηθηκαμε :)

Πολύ μαλακισμένες  και μπάζα στο κρασνοντάρ. Γενικά, όχι μόνο αυτή.  Νότια ρωσία, ότι χειρότερο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom