Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
respect στον δημητρη. τελικά το παλικάρι είναι ο μόνος που κάθεται και βοηθάει τόσα άτομα που πάνε αγία πετρούπολη. πριν 3 χρονια πήγα και το παλικάρι ξηγήθηκε
Ε,Δεν εκανα και τιποτα.Ενα σαλον πηγαμε :)------------

Θέλω να δω τα μούτρα αυτουνού στον τελευταίο όροφο όταν θα κάνουν συντήρηση στο ασανσέρ  :cheesy:

Η ζωή για κάποιον που νοικιάζει σπίτι εκεί είναι δύσκολη. Οι μισθοί είναι χαμηλοί: 15.000 με 30.000 ρούβλια, στην καλύτερη, το μήνα (360€ - 700€) παρ' όλα αυτά οι τιμές είναι δυσανάλογα υψηλές - περίπου σαν της Αθήνας - και με υψηλά ενοίκια. Χαρακτηριστικά, με κοπέλα που είχα συναντηθεί, απόφοιτη вуз (το δικό μας Α.Ε.Ι.) και επειδή δικό της σπίτι δεν είχε αναγκαζόταν να νοικιάζει όχι διαμέρισμα, αλλά δωμάτιο!

[/quote]Στην Αγια Πετρουπολη τα ασανσερ δουλευουν (οταν δεν ειναι χαλασμενα :2funny:)ολο το 24ωρο)Στο Νοβγκοροντ και στις μικρες πολεις τα κλεινουν 11 το βραδυ με 6 το πρω'ι' :rockon:Σκεψου να μενεις 12ο οροφο (στις μικρες πολεις παραπανω οροφους δεν χτιζουν.Συνηθως μεχρι 9.Σπανια μεχρι 12)και να γυρισεις απο ντισκο 3 ή 4 το πρω'ι' και να πρεπει να ανεβεις με της σκαλες 12 οροφους :2funny:-------Τα ενοικια ειναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Στην Ελλαδα βρισκεις διαμερισμα με 200 Ευρω.Εδω με κατω απο 450 πρακτικα αδυνατον.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516

Γεια σας κύριε πρόεδρε! Πότε θα γίνει το επόμενο ΔΣ;;  :cheesy:

respect στον δημητρη. τελικά το παλικάρι είναι ο μόνος που κάθεται και βοηθάει τόσα άτομα που πάνε αγία πετρούπολη. πριν 3 χρονια πήγα και το παλικάρι ξηγήθηκε

;)

"Ρε δεν τα αφήνεις τα λαογραφικά να μας πεις τι έλεγαν οι γκόμενες εκεί; Σε σάιτ με μπουρδέλα είσαι, όχι στο ντισκόβερυ τσάνελ"

Είμαι μεσ'το μυαλό σου συναυνανιστή φίλε, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν αν μπορούσα να τα συγκεντρώσω όλα σε μια φράση θα έλεγα:

Οι γυναίκες και οι άντρες όταν πεθαίνουν δεν πάνε στον παράδεισο. Όχι! Οι γυναίκες πάνε στην Ελλάδα και οι άντρες στη Ρωσία!

Ο πιτσιλιστής, ο ιππότης αλλά και ο Δημητράκης μου είχανε περιγράψει την κατάσταση, αλλά έπρεπε να πάω από κοντά για να τα δω. Φέρτε μου μάτια να βλέπω ήταν! Στην Ελλάδα βλέπεις μια μουνάρα και στρίβεις το κεφάλι για να την χαζέψεις. Στη Ρωσία είχα πάθει νευροκαβαλίκεμα! Επιτέλους άνοιξε το μάτι μου. Αφήστε που τα εδώ "μοντέλα" εκεί θα τα χρειαζόντουσαν μόνο αν δεν είχαν να συμπληρώσουν ομάδα στο πέντε-επί-πέντε! Επίσης οι γυναίκες εκεί δεν είχανε αυτό το ύφος το μπλαζέ, το αδιάφορο, το αντιερωτικό που κοιτά το διάστημα. Εκεί πραγματικά σε "κόβανε".

Στις ντίσκο δε, να πω καταρχήν ότι ενώ κανονικά για να μπεις υπήρχε αντίτιμο, ο πορνομετανάστης παρ'όλα αυτά μας περνούσε χωρίς να πληρώσουμε καπίκι! Αυτό συνέβη όπου και να πήγαμε. Αφού και στο Κρεμλίνο να είμασταν αν τους λέγαμε "πορνομετανάστης" θα ερχόταν ο Πούτιν να μας σερβιρίσει καφέ και ο Μεντβέντεφ θα μας τον έλεγε κιόλας. :cheesy:

Στη φωτογραφία είναι το σιδερένιο άτι του πορνομετανάστη απ' έξω από τη ντίσκο "Ρόσσι". Ο Δημητράκης έχει καμακώσει με επιτυχία την ιδιαίτερα εμφανίσιμη υπεύθυνη της ντίσκο αυτής.

Προσοχή όμως. Εκεί για καμάκι πρέπει να γνωρίζεις σχεδόν απαραίτητα ρώσικα. Ο Δημητράκης που γνωρίζει άπταιστα και έχει και το μπλα-μπλα δεν είχε κανένα πρόβλημα! Επίσης ούτε πίνει, ούτε είναι κανένας αλητήριος όπως αρκετοί εκεί πέρα, γι' αυτό και είχε ζήτηση όπως επιβεβαίωναν τα τηλέφωνα που τον παίρνανε, άλλο αν εκείνος δείχνει μια προτίμηση στα σαλόν διότι πιτσιλάει χωρίς να του κατσικώνονται. Εν τω μεταξύ, μου έδειχνε κοπέλες μέτριες για εκείνον που εγώ τις έβλεπα και πάθαινα σιελόρροια - βλέπετε ζω εδώ πέρα. Ο πορνοεμιγκρές πήγε πολύ αλτρουιστικά να μου πασάρει και μία αλλά το κονέ δεν πέτυχε. Επίσης λόγω του περιορισμένου χρόνου δώσαμε βαρύτητα στα σαλόν για τα οποία θα πω μετά.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
εγο τιν προτι φορα χορισ να ξερο ροσικα γνορισα μια κοπελα σε ενα κλαμπ...αλλα μονο χορεψαμε και φιλιθικαμε....
δε προχορισε γιατι δεν ξεραμε να σινενοιθουμε!!!χαχα!

Απ' ότι μου είπε ο πορνοιμιγκράντ Ντμίτρι είχες μεγάλο χιτ άτιμε!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

;)

"Ρε δεν τα αφήνεις τα λαογραφικά να μας πεις τι έλεγαν οι γκόμενες εκεί; Σε σάιτ με μπουρδέλα είσαι, όχι στο ντισκόβερυ τσάνελ"

Είμαι μεσ'το μυαλό σου συναυνανιστή φίλε, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν αν μπορούσα να τα συγκεντρώσω όλα σε μια φράση θα έλεγα:

Οι γυναίκες και οι άντρες όταν πεθαίνουν δεν πάνε στον παράδεισο. Όχι! Οι γυναίκες πάνε στην Ελλάδα και οι άντρες στη Ρωσία!

Ο πιτσιλιστής, ο ιππότης αλλά και ο Δημητράκης μου είχανε περιγράψει την κατάσταση, αλλά έπρεπε να πάω από κοντά για να τα δω. Φέρτε μου μάτια να βλέπω ήταν! Στην Ελλάδα βλέπεις μια μουνάρα και στρίβεις το κεφάλι για να την χαζέψεις. Στη Ρωσία είχα πάθει νευροκαβαλίκεμα! Επιτέλους άνοιξε το μάτι μου. Αφήστε που τα εδώ "μοντέλα" εκεί θα τα χρειαζόντουσαν μόνο αν δεν είχαν να συμπληρώσουν ομάδα στο πέντε-επί-πέντε! Επίσης οι γυναίκες εκεί δεν είχανε αυτό το ύφος το μπλαζέ, το αδιάφορο, το αντιερωτικό που κοιτά το διάστημα. Εκεί πραγματικά σε "κόβανε".

Στις ντίσκο δε, να πω καταρχήν ότι ενώ κανονικά για να μπεις υπήρχε αντίτιμο, ο πορνομετανάστης παρ'όλα αυτά μας περνούσε χωρίς να πληρώσουμε καπίκι! Αυτό συνέβη όπου και να πήγαμε. Αφού και στο Κρεμλίνο να είμασταν αν τους λέγαμε "πορνομετανάστης" θα ερχόταν ο Πούτιν να μας σερβιρίσει καφέ και ο Μεντβέντεφ θα μας τον έλεγε κιόλας. :cheesy:

Στη φωτογραφία είναι το σιδερένιο άτι του πορνομετανάστη απ' έξω από τη ντίσκο "Ρόσσι". Ο Δημητράκης έχει καμακώσει με επιτυχία την ιδιαίτερα εμφανίσιμη υπεύθυνη της ντίσκο αυτής.

Προσοχή όμως. Εκεί για καμάκι πρέπει να γνωρίζεις σχεδόν απαραίτητα ρώσικα. Ο Δημητράκης που γνωρίζει άπταιστα και έχει και το μπλα-μπλα δεν είχε κανένα πρόβλημα! Επίσης ούτε πίνει, ούτε είναι κανένας αλητήριος όπως αρκετοί εκεί πέρα, γι' αυτό και είχε ζήτηση όπως επιβεβαίωναν τα τηλέφωνα που τον παίρνανε, άλλο αν εκείνος δείχνει μια προτίμηση στα σαλόν διότι πιτσιλάει χωρίς να του κατσικώνονται. Εν τω μεταξύ, μου έδειχνε κοπέλες μέτριες για εκείνον που εγώ τις έβλεπα και πάθαινα σιελόρροια - βλέπετε ζω εδώ πέρα. Ο πορνοεμιγκρές πήγε πολύ αλτρουιστικά να μου πασάρει και μία αλλά το κονέ δεν πέτυχε. Επίσης λόγω του περιορισμένου χρόνου δώσαμε βαρύτητα στα σαλόν για τα οποία θα πω μετά.

Καλλά πρέπει να μάθω ρώσσικα και να πάω ρωσσία όσο γίνεται πιο γρήγορα και να προσπαθήσω να μεταναστεύσω τι δε θα κανα για να ξεφορτωθώ αυτό το βλέμα σε ύφος "δεν υπάρχεις",να ρωτήσω κάτι τον Δημητρη άμα καπνίζω πίπα(όχι πρόστυχα σχόλια) μία φορά την εβδομάδα περίπου αλλά δεν πίνω τι πιθανότητες έχω να βρω γκόμενα εκεί;  :2funny: Για εδώ Ελλεηνίδα συνομιλική(18 είμαι) μου δεν το συζητώ καν: πρέπει να βρίζω να πίνω να καπνίζω σαν φουγάρο και να καβαλάω μία μοτοσυκλέτα: δεν κάνω κανένα από αυτά  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να καπνιζεις Πιπα μια φορα τη βδομαδα δεν ειναι τιποτα κακο.Εδω προτιμανε το Ναργιλε ειναι της μοδας! :headbang:σε πολλα μερη εχει.Οι τιμες τσουχτερες!απο 300-700 ρουβλια! :rockon: :rockon:να σου τον γεμισουν μια φορα!ΕΛΕΟς!ο Ναργιλες να τον αγωρασεις κοστιζει 1300 ρουβλια (ενας σχετικα μεγαλος.εχει και μικρους με 700-800).Καλα οι Ελεηνιδες ειναι πολυ κομπλεξικες και αχρηστες!μη συγκρινεται ανομοια πραγματα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Να καπνιζεις Πιπα μια φορα τη βδομαδα δεν ειναι τιποτα κακο.Εδω προτιμανε το Ναργιλε ειναι της μοδας! :headbang:σε πολλα μερη εχει.Οι τιμες τσουχτερες!απο 300-700 ρουβλια! :rockon: :rockon:να σου τον γεμισουν μια φορα!ΕΛΕΟς!ο Ναργιλες να τον αγωρασεις κοστιζει 1300 ρουβλια (ενας σχετικα μεγαλος.εχει και μικρους με 700-800).Καλα οι Ελεηνιδες ειναι πολυ κομπλεξικες και αχρηστες!μη συγκρινεται ανομοια πραγματα.
Δεν συγκρινα απλά παρατηρώ ότι από όσα λέγονται εδω πέρα στο φόρουμ για να πάρεις το κακό(Ελληνίδες) το πράμα πρέπει πολύ να παλέψεις και να ιδρώσεις με πολύ απόριψη ενώ για το καλλό(ρωσσίδες) το πράμα σου δίνεται με σχετική ευκολία απλά λέω τα παράδοξα της ιστορίας, να μεταφέρεις πίπα ή ναργιλέ είναι παράνομο; εννοώ άμα πάρω ναργίλε γιατί το σκέφτομαι μπορώ να το περάσω από τελωνείο και να με περάσουνε ή απλώς να πάρω μαζί μου σε ταξίδι στη ρωσσία πίπα και καπνό όχι κάτι άλλο;

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Α από περίεργεια δεν καταλαβένω η Ρωσσία εκτός Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης είναι πιο φθηνή χώρα πάνω-κάτω από την Ελλάδα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πιπα κανενα προβλημα.Και για το Ναργιλε επισης δεν υπαρχει καμια απαγορευση :2funny:το θεμα ειναι γιατι να κουβαλας Ναργιλε στη Ρωσσια αφου μπορεις να αγωρασεις εκει με 30-70 Ευρω!Ο Ναργιλες ειναι της μοδας στις Καφετεριες.Πας καπου καθεσαι και σου φαιρνουν Ναργιλε.Καταλαβαινω γιατι τα ρωτας αυτα σε παρεσυρε ο Νεαρχος που ειπε οτι αν πιασουν το παιδι που μου εφερε το φυτοφαρμακο θα το κλεισουν φυλακη :2funny:!Αν ειδες το ΙΔΙΟ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ πουλιεται κ'εδω αλλα με αλλο ονομα! :2funny:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πιπα κανενα προβλημα.Και για το Ναργιλε επισης δεν υπαρχει καμια απαγορευση :2funny:το θεμα ειναι γιατι να κουβαλας Ναργιλε στη Ρωσσια αφου μπορεις να αγωρασεις εκει με 30-70 Ευρω!Ο Ναργιλες ειναι της μοδας στις Καφετεριες.Πας καπου καθεσαι και σου φαιρνουν Ναργιλε.Καταλαβαινω γιατι τα ρωτας αυτα σε παρεσυρε ο Νεαρχος που ειπε οτι αν πιασουν το παιδι που μου εφερε το φυτοφαρμακο θα το κλεισουν φυλακη :2funny:!Αν ειδες το ΙΔΙΟ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ πουλιεται κ'εδω αλλα με αλλο ονομα! :2funny:
παρόλο που τα ρούβλια είναι λιγότερα σε αξία ,ακούγονται παραπάνω λεφτά σε φχαρριστώ πορνομετανάστη για την βοήθεια, ρώσσικα για να επικοινωνήσω πόσα χρόνια στο περίπου χρειάζεται να κάνω;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

;)

. Ο πορνοεμιγκρές πήγε πολύ αλτρουιστικά να μου πασάρει και μία αλλά το κονέ δεν πέτυχε.

Αν εννοεις τη Βερονικα με της βυζαρες που σου αρεσε το κονε πετυχε :)της μιλησα για σενα και σου εγραψα sms  απ'το τηλεφωνο της :)απλα πραγματα.
παρόλο που τα ρούβλια είναι λιγότερα σε αξία ,ακούγονται παραπάνω λεφτά σε φχαρριστώ πορνομετανάστη για την βοήθεια, ρώσσικα για να επικοινωνήσω πόσα χρόνια στο περίπου χρειάζεται να κάνω;
Αν κανεις ιδιεταιρα θελεις 2-3 χρονια.Μετα τον πρωτο χρονο καπως συνενοησε και οταν κλεισεις 2 χρονια πιστευω θα εχει ενα καλο επιπεδο.Αν πας εκει να μεινεις και φοιτησεις σε πανεπηστημιο σε 3-7 μηνες θα εχεις καποιο επιπεδο.Εξαρταται απο το αν πηγαινεις στα μαθηματα και αν εξασκησε.Αν καθεσαι καθε μερα μαζι με τους αλλους Ελληνες και μιλατε μονο Ελληνικα δεν θα μαθεις τιποτα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.075
Πόντοι
1.686
Δημητράκη ,ποιά είναι η γνώμη σου για το Νιζνι-Νοβγκοροντ ,ή αλλοιώς Γκόρκυ ?
Επίσης ποιά είναι η γνώμη σου για το Βολγκογκραντ ?

Αν θέλεις απαντάς.Ευχαριστώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νιζνι Νοβγκοροντ ειναι μεγαλουπολη 1,2 εκατομυρια κατοικοι.Βολγκαγκραντ εχει 1 εκατομυριο.Σιγουρα πολυ καλητερη επιλογη απο Μοσχα και Αγια Πετρουπολη για καμακι και  :knockinb:.οι τιμες ομως δεν ειναι και παρα πολυ φτηνοτερες απο Μοσχα και Αγια Πετρουπολη.Το θετικο ειναι οτι δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΝΟΥς!ουτε αυτους τους λιγους που εχει η Αγια Πετρουπολη (σε σχεση με την αναλογια του πλυθισμου).Ειναι μια καλη εμπειρια σιγουρα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.075
Πόντοι
1.686
Ευχαριστω Δημητρακη .
Ομως εχεις παει σε καποια απο αυτες τις Πόλεις ?
Επισης ,ποια ειναι η γνωμη σου για το ΤΒΕΡ ?
Μου ελεγαν κατι Ρωσιδες ,οτι εχει ωραιες γυναικες .

Αν εχεις την καλωσυνη ,να αναφερθεις μονο σε πολεις που εχεις παει ΕΣΥ .Σου εχω εμπιστοσυνη ,με την προϋποθεση οτι εχεις παει εσυ ο ιδιος ,και δεν ειναι πληροφοριες από τρίτους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τβερ δεν θα σου συνηστουσα να πας ειναι πολυ κοντα στη Μοσχα και εχει πεσει Μοσχοβιτικο χρημα.Στις πολεις που ανεφερες πιο πανω εχω πανω πριν απο 10 χρονια οποτε δεν μπορω να εχω ολοκληρομενη αποψη.Γενικα απο το 2002-2003 και μετα μακρια σταματισα να πηγαινω.Βαρεθηκα ολα τα ιδια μου φενονται

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.075
Πόντοι
1.686
Τβερ δεν θα σου συνηστουσα να πας ειναι πολυ κοντα στη Μοσχα και εχει πεσει Μοσχοβιτικο χρημα.Στις πολεις που ανεφερες πιο πανω εχω πανω πριν απο 10 χρονια οποτε δεν μπορω να εχω ολοκληρομενη αποψη.Γενικα απο το 2002-2003 και μετα μακρια σταματισα να πηγαινω.Βαρεθηκα ολα τα ιδια μου φενονται

καλα ,εσυ μενεις και σε μια απο τις ωραιοτερες πολεις του κοσμου ,την Αγια Πετρουπολη .
Πρωτη φορα την ειδα στο εργο "Λευκες Νυχτες " με τον Μπαρισνικοφ .

Αρχηγε ,τα εχεις φτιαξει ποτε με μπαλαρινα απο το Σαν Πετερμπουργκ ?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Στο τελευταίο μέρος αυτού του οιονεί ταξιδιωτικού οδηγού θα μάθετε για τα μπουρδέλα της πόλης αυτής. :knockinb:

Κατ' αρχήν, για το Δημητράκη αν και τα ιστορικά αξιοθέατα δεν είναι το δυνατό του σημείο αφού τον ρώτας που είναι το Ερμιτάζ και σου απαντά "τι σε ενδιαφέρει; αφού εκεί δεν έχει γκόμενες"! παρ' όλα αυτά αν θέλεις άνθρωπο για ξενάγηση στα μπουρδέλα τότε δεν θα βρεις καλύτερο! Χάμενος στην αχανή και ηδυπαθή αυτή μεγαλούπολη, ο πορνομετανάστης με καθοδήγησε σαν άλλος Τουαρέγκ (αφού έχει και το ομώνυμο όχημα) εν μέσω της λάγνας ερήμου για να βρούμε εν τέλει την όαση στους κόλπους ποικίλων θεραπαίνιδων της ηδονής όπου βάλαμε να δροσίσουμε το τσουτσούνι μας. :knockinb:

Οι οίκοι ανοχής επί ρωσικού εδάφους ονομάζονται πολύ κομψά "σαλόν", καμία παρεξήγηση με τα "σαλούν" που μπαίνει ο Λούκι Λουκ και τα κάνει πουτάνα. Εν τέλει της πουτάνας γίνεται κι εκεί απλά θαμώνες εδώ είναι οι τέσσερις "Βάλτον". Για να σου ανοίξουν να μπεις, απαραίτητο να έχει προηγηθεί συνεννοήση μέσω τηλεφώνου ("Γεια σας, είμαι ο τάδε, ήρθα να σας γαμήσω, ανοίξτε μου") Τηλέφωνο το οποίο μπορεί να βρει κανείς στις κάρτες που μοιράζουν με την επιγραφή "Οδική Βοήθεια" και μία λαμπερή ferrari ακριβώς από κάτω, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό, κοινώς για ξεκάρφωμα. Τώρα αν δεν έχεις αμάξι και σε δει η γυναίκα σου να παίρνεις τηλέφωνο την οδική βοήθεια, τότε έχει και κάτι κάρτες με γιατρούς, τέτοιος μαλάκας που θα είσαι μήπως και θεραπευτείς! :jerking:

Το πρώτο σαλόν λεγότανε "Mercedes". Βρισκότανε μέσα σε μια παλιά, όπως φαινόταν, πολυκατοικία. Η είσοδος και τα σκαλιά κιτρινισμένα, μουντά και θλιβερά, σαν σε ξεχασμένο κτίριο που στεγάζονται γραφεία του ΙΚΑ. Ανεβαίνοντας ρωτάω ο μεταξουργειοχτυπημένος, ο αδαής! .. "εε, επειδή με πιάνει το ψιλό μου, νεροχυτάκι έχει για να κατουρήσω;;". Τελικά όχι νεροχυτάκι είχε. Αλλά την ώρα που έδινες τα λεφτά σε οδηγούσε η κοπέλα στο ντους όπου μπορούσε να ξεβρωμιστεί κανείς με μη-νοθευμένο σαπούνι! (αυτό κι αν είναι πολιτισμός!) και ύστερα να πάει κύριος να περιμένει την κοπέλα. Ομοίως και μετά το γαμήσι. ;)

Η 1η κοπέλα με ασιατικές καταβολές ονομαζόταν Κίρα. Έδωσα 40 ευρώ για μία ώρα και την πιτσίλισα 2 φορές αλλά δεν με ενθουσίασε γιατί ήταν πολύ "επαγγελματίας". Στο 2ο γαμάδικο - στο "Αντέλια", στήθηκαν σε στρατιωτική διάταξη 6 κοπέλες. Εδώ δεν πας εσύ μπουρδελότσαρκα, αλλά έρχεται η μπουρδελότσαρκα σε σένα! Διάλεξα τη μεσαία, μια ψηλή 21 χρονών με μεγάλα βυζιά και καλοσχηματισμένο κώλο. Ομοίως και εδώ μετά το 1ο χύσιμο και πριν μου πέσει, μου φορά άλλο λαστιχένιο πεοένδυμα και της ρίχνω και ένα 2ο σε όλες τις κλασσικές στάσεις. Όλα καλά εκτός από τραύμα που έχω ελέω Φυλής: μετά το 10λεπτο είχα αγχωθεί λίγο γιατί περίμενα την τσατσά να χτυπήσει την πόρτα! Η 3η η κοπέλα έβγαζε τον επιούσιο έχοντας την πουτανιά σαν δεύτερο επάγγελμα γεγονός που μου επέφερε έναν κοινωνικό προβληματισμό ο οποίος αντικαταστάθηκε με μια διόγκωση της βαλάνου όταν η συμπαθέστατη ρωσίδα ξεκίνησε να μου το κάνει μπαλαλάικα. :pipa1:

Γενικώς, πολύ ανώτερα τα πράγματα από Ελλάδα. Στην τιμή καταρχήν αφού η ώρα το πολύ πήγαινε 50€-60€ και συμπεριελάμβανε περισσότερα του ενός πιτσιλίσματα, αλλά και από χώρο αφού έμπαινες και το σαλόνι δεν ήταν σαν το είχε διακοσμίσει τυφλή κακοποιημένη αδερφή. Τα σεντόνια πεντακάθαρα και όχι όπως στο Μετάξι που ο προηγούμενος συναγωνιστής έχει γράψει πάνω το όνομά του με τα χύσια του - "hassan was here". Και κοιτούσα την κόπελα και όχι το ταβάνι για να αποφύγω κάνα σοβά. :cheesy:

Το μόνο αρνητικό ( ; ) για κάποιους - η έλλειψη ακαπότου εκτός μερικών σπιτιών. Εδώ στη Φυλής μέχρι και ο κυρ-Βασίλης με το σουβλατζίδικο Φυλής & Δεριγνύ κάνει ακάποτο. (καλά μην του το προτείνετε όμως γιατί σας βλέπω καλαμάκι)  :cheesy:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
παλιες καλες εποχες προ βραζιλιας....

Συνημμένα

• kazan.jpg
    kazan.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 31

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εδώ βλέπουμε τα καημένα ρώσικα δεντράκια πριν γίνουν έρμαια στις αδηφάγες ορέξεις του ΡΑΟΥΜΠΕΝ!!  :2funny:

Ήδη το ένα από αυτά, το κιτρινισμένο, πνέει τα λοίσθια με τόση χλωρίνη που έφαγε. Να ποσταριστεί το ΜΕΤΑ αν και φαντάζομαι ότι θα είναι κάπως έτσι:

:2funny:

Αυτό είναι το Παρκ Παμπέντι (πάρκο της νίκης). Το βάζω και αυτό γιατί κανείς δεν ξέρει τι "ανεμοστρόβιλος" μπορεί να περάσει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom