Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια γεια σας :)δεν σας ξεχασα.Ειμαι Ελλαδα.Ημουνα στις Σπετσες με ειχαν καλεσει με μια Θαλαμηγο.Οταν με το καλο θα γυρισω Ρωσσια θα μπορω να σας αναλυσω τη διαφορα αναμεσα στις Ελεηνιδες και στις Ρωσσιδες.Γιατι στο σκαφος ηταν αρκετες γυναικες.Παντος ειχε χαβαλε :2funny:εχω ετοιμασει και βιντεακια :2funny: ο Πορνορεπορτερ θα τα ενωσει και θα τα ανεβασω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δημητρακη θαλαμηγο βλεπω...φανταζομαι τι θα εγινε μεσα..αν και οπως λες θα ηταν ελλεηνιδες μεσα οποτε δεν θα εγιναν και πολλλα..οπως και να εχει περιμενω νεα βιντεο στο youtube με νεες περιπετιες σου..

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια γεια σας :)δεν σας ξεχασα.Ειμαι Ελλαδα.Ημουνα στις Σπετσες με ειχαν καλεσει με μια Θαλαμηγο.Οταν με το καλο θα γυρισω Ρωσσια θα μπορω να σας αναλυσω τη διαφορα αναμεσα στις Ελεηνιδες και στις Ρωσσιδες.Γιατι στο σκαφος ηταν αρκετες γυναικες.Παντος ειχε χαβαλε :2funny:εχω ετοιμασει και βιντεακια :2funny: ο Πορνορεπορτερ θα τα ενωσει και θα τα ανεβασω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δημήτρη χάθηκες μες στην χλιδή και πλούτο!!!! Τύφλα ναχει ο  Αβραμοβιτς, εμαθα βρίκες Πορνομετανάστρια!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συντομα βλεπω ο δημητρακης να μας κλανει εδω.Αρματα σπετσες με σουπερ γιοτ ιδιοκτητες κλαμπ κ εστιατοριων κ εφοπλιστες!(παντως τα γκομενακια που ειχες μαζι μητσο λιγο σοκολατενια μου φανηκαν λατινες τις κοβω χαλασες κ εσυ) :tits2: :tits2: :tits2:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον αυτην την φορα εφτιαξες αλλο ενα επος.υποκλινομαι στον φιλο μου πορνομεταναστη δημητρακη.μαγκες μιλαμε για βιντεο που εχουν κανει παταγο.και σε ολα λεει αληθεια.οι ρωσιδες ειναι πραγματι μεγαλες μουναρες και καυλες.δημητρακη μπορει να ρισκαρες αλλα αξιζε η επιλογη σου να μεινεις ρωσια κοντα στις ρωσιδες.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
θα γινει παταγος λεμε.αλλο ενα επος του δημητρακη :rockon: :rockon: :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
θα γινει παταγος λεμε.αλλο ενα επος του δημητρακη :rockon: :rockon: :rockon:

Aντε ντεεεεεε, ποτε με το καλό θα δούμε τα βίντεο;;;;;

Μες την μαυρίλα των ημερών, ο τσάρος της Ρούσικης ηδωνής Δημητράκης, είναι ο μόνος που μπορει να με κάνει να γελάσω

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ε που ειναι το βιντεο του δημητρακη?ανεβηκε youtube το νεος επος του πορνομεταναστη?αντε δημητρακη γιατι καιρος εχεις να βγαλεις καινουργιο βιντεο στο youtube ρε τυπε ολα τα εχουμε δει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ε που ειναι το βιντεο του δημητρακη?ανεβηκε youtube το νεος επος του πορνομεταναστη?αντε δημητρακη γιατι καιρος εχεις να βγαλεις καινουργιο βιντεο στο youtube ρε τυπε ολα τα εχουμε δει.
Ειναι πολλα μικρα βιντεακια και περιμενω να μου τα στειλουνε τα παιδια που τα τραβηξανε για να τα δωσω στον Gangxza να τα ενωσει.Πιστευω σε 2-3 μερες να μου τα εχουν στειλει :).Οταν γυρισω Αγια Πετρουπολη και κανω κατι δουλειες που εχω θα σας γραψω αναλυτικα για την Ελλαδα

sonotornata

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια Σου Δημητράκη Άρχοντα !

Gentleman + Bon Viveur + Very Very Sweet !

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Ειναι πολλα μικρα βιντεακια και περιμενω να μου τα στειλουνε τα παιδια που τα τραβηξανε για να τα δωσω στον Gangxza να τα ενωσει.Πιστευω σε 2-3 μερες να μου τα εχουν στειλει :).Οταν γυρισω Αγια Πετρουπολη και κανω κατι δουλειες που εχω θα σας γραψω αναλυτικα για την Ελλαδα

Θελουμε και συγκριτικο τεστ, ελλαδας-ρωσιας. Σε γυναικες και αλλα καθημερινα θεματα!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Θελουμε και συγκριτικο τεστ, ελλαδας-ρωσιας. Σε γυναικες και αλλα καθημερινα θεματα!
Πολύ καλλό αυτό, για να χαίρονται οι τυχεροί και οι άτυχοι που θα ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους εδω πέρα να χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:, για τις γυναίκες θέλω εκτενή ανάλυση(συμπεριφορά στο καμάκι , καθημερινή συμπεριφορά, τρόποι,κ.λ.π.)

sonotornata

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τσάρε όλων των Ρώσων !

Μεγάλε Διασκεδαστή !

Mascot των Clubs !

Άρχοντα τις Πετρούπολης !

Αμετανόητε πορνομεταναστη !

Γλυκιέ γατομπανακια !

Θεέ τις νύχτας !

Ω' Δημητράκη μας ΜΕΓΑΛΕ ρυθμιστή
θέλω πολύ να σε θαυμάζω στο γυαλί !
(κανε κι αλλα videos)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συντομα βλεπω ο δημητρακης να μας κλανει εδω.Αρματα σπετσες με σουπερ γιοτ ιδιοκτητες κλαμπ κ εστιατοριων κ εφοπλιστες!(παντως τα γκομενακια που ειχες μαζι μητσο λιγο σοκολατενια μου φανηκαν λατινες τις κοβω χαλασες κ εσυ) :tits2: :tits2: :tits2:
Κοιτα εδω εχει πεσει το επιπεδο δυστηχως τι μπορεις να πεις για καποιον καυχιεται οτι αγορασε διαμερισμα στο Κισινιοφ :headbang: και δινει 300-400 Ευρω για να  :knockinb: και αντι να τη  :knockinb:τη βαζει να κραταει ταμπελες :2funny:ή τους αλλους παμπλουτους του σα'ι'τ  :2funny: με τα Δισεκατομυρια τους :)ειχε γελιο που ειπε ο Ιωσηφ ΖΗΛΕΥΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑς.Εγω παντος δεν σνομπαρω κανεναν :)........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........Αυτο που μου εκανε εντυποση ειναι Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΕΗΝΙΔΩΝ! :headbang:στο πλοιο ειχε κοριτσια στην παρεα δεν ηταν ασχημες.Αλλα δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο.Ολες σχεδον ηταν ΕΠΩΝΥΜΕς!Αυτες οι ΕΛΕΗΝΙΔΕς ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΑ εμοιαζαν σαν απλες Ρωσσιδες που στο δρομο μπορει και να μην τις πλησιαζα και στην καλητερη περιπτωση αν της πετυχαινα σε κανα σαλον να της επαιρνα να της  :knockinb: για καμια ωρα :2funny:Ειδηκα μια κοπελα ουτε μια ματια δεν της εριξα.Μετα μου ειπαν οτι ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΟ :headbang:167-170 ξανθια ΑΒΥΖΗ :rockon:!Γενικα απλως μιλαγα μαζι τους χωρις να ειμαι εντυποσιασμενος.Αν το ξερα θα φερνα καμια απο της γκομενες μου μαζι και θα ειχαμε ΚΛΑΜΑΤΑ!Τα φωτομοντελα Ελεηνιδες μπροστα τους ουτε για  :shit: δεν θα κανανε.Στη Ντισκο Guzel που την παρασκευη το βραδυ εκανα και Στριπτιζ :2funny: (μετα μιλαγε ολο το νησι για ενα :2funny:!)γνωρισα μερικες κοπελες (εκτος απο της θαυμαστριες απο το youtube)......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......νομιζα οτι αφου εχουμε τετοιο σκαφος 55 ΜΕΤΡΑ!μονες τους οι γκομενες θα παρακαλανε να της καλεσουμε!Συνεβει ομως κατι περιεργο για μενα στην Ελλαδα ισως ειναι κατι το συνηθισμενο ενω ελεγα στις γκομενες οτι ειμαι στην ταδε θαλαμηγο δεν δινανε καμια σημασια! :rockon:Μια μαλιστα μου ειπε ανεβαζοντας μια μυτη ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ Κ.Τ.Ε.Λ !Λες και ηρθαν με ιδιωτικο αεροπλανο! :2funny:και οτι την επομενη θα ειναι στην παρακατω Ντισκο και να ερθω εκει αν θελω να τη βρω! :rockon:Ναι εγω με τη Θαλαμηγο θα παω να κυνηγαω αυτη που ηρθε μα το Κ.Τ.Ε.Λ!αυτο ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗς :jerking: ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΡΦΟΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ! :2funny: :2funny: :2funny:ΕΛΕΟς!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα για τις τιμες δεν ξερω στα αλλα νησια αλλα στις Σπετσες ολα ηταν ΠΑΝΑΚΡΥΒΑ!διπλες τιμες απο την Αγια Πετρουπολη θα ελεγα! :headbang:Στην ερωτιση που μπορει να μου θεσεται αν θα ξαναπηγαινα στην Αρματα θα απαντησω ΝΑΙ μονο και μονο για την παρεα γιατι ολοι ηταν ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!Ζωντανοι ανθρωποι που τους αρεσε ο χαβαλες οπως κ'εμενα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα για καποιες ΔΙΑΦΟΡΕς ΡΩΣΣΙΔΩΝ ΑΠΟ ΕΛΕΗΝΙΔΕς.Καταρχην μια Ρωσσιδα (δεν μιλαω γ'αυτην που γνωριζει ενα ξενο για να του φαει λεφτα.Αλλα γ'αυτην που βρισκει ενα αντρα με σκοπο μια σχεση και ισως το γάμο) ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥς ΣΠΑΤΑΛΟΥς ΑΝΤΡΕς τον Κουβαρντα που θελουν οι Ελεηνιδες θα τον ΠΕΙ ΜΑΛΑΚΑ και θα του πει:ΕΤΣΙ ΞΟΔΕΥΕΙς ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΓΙΟΛΑ?.Ενω η Ελεηνιδα θα ξεζουμισει τον αντρα χωρις να σκεφτει οτι αυτος ο ανθρωπος μπορει να μην εχει λεφτα και αυτα τα λεφτα που ξοδευει γ'αυτην μπορει να τα παρει δανειο :headbang:!Οταν τον ξεζουμισει το πιθανοτερο ειναι να τον σεντραει :2funny:!---------Μια αλλη διαφορα που εχω πει πολλες φορες ειναι οτι οι Ελεηνιδες γουσταρουν τους Μαγκες!πολλαβαρυ και γενικα γομαρια.Ενω οι Ρωσσιδες θελουν γλυκους αντρες τυπου Πιτσιλιστη.-----Αυτο δε που μου εκανε τη ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΟΣΗ ειναι οτι οι Ελεηνηδες δεν  :knockinb:! :headbang:Πρεπει να κανεις σχεση μαζι της να την καλεσεις σε ακριβα μερη και μετα αν τη  :knockinb: θα σου κανει και χαρη :rockon:--------Για ομορφια δεν ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ.Οι ΕΠΩΝΥΜΕς ΕΛΕΗΝΙΔΕς ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ειναι στην ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΑΝ ΜΕΤΡΙΕς ΡΩΣΣΙΔΕς που βλεπεις καθε μερα στο δρομο εκατονταδε και που μου γραφουνε μονες τους στο Ιντερνετ και εγω βαριεμαι να παω να της συναντισω :2funny: (μιλαω για Αγια Πετρουπολη που δεν εχουμε τοσο ωραιες γκομενες.Αν συγκρινω της επωνημες Ελεηνιδες με Ουκρανια ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ!).-----Αυτες της εμπειριες ειχα απο της 4 μερες που ημουνα στις Σπετσες με τη Θαλαμηγο.Ελπιζω να σας κατατοπισα για τη διαφορα αναμεσα στις Ελεηνιδες και της Ρωσσιδες

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τωρα για καποιες ΔΙΑΦΟΡΕς ΡΩΣΣΙΔΩΝ ΑΠΟ ΕΛΕΗΝΙΔΕς.Καταρχην μια Ρωσσιδα (δεν μιλαω γ'αυτην που γνωριζει ενα ξενο για να του φαει λεφτα.Αλλα γ'αυτην που βρισκει ενα αντρα με σκοπο μια σχεση και ισως το γάμο) ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥς ΣΠΑΤΑΛΟΥς ΑΝΤΡΕς τον Κουβαρντα που θελουν οι Ελεηνιδες θα τον ΠΕΙ ΜΑΛΑΚΑ και θα του πει:ΕΤΣΙ ΞΟΔΕΥΕΙς ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΓΙΟΛΑ?.Ενω η Ελεηνιδα θα ξεζουμισει τον αντρα χωρις να σκεφτει οτι αυτος ο ανθρωπος μπορει να μην εχει λεφτα και αυτα τα λεφτα που ξοδευει γ'αυτην μπορει να τα παρει δανειο :headbang:!Οταν τον ξεζουμισει το πιθανοτερο ειναι να τον σεντραει :2funny:!---------Μια αλλη διαφορα που εχω πει πολλες φορες ειναι οτι οι Ελεηνιδες γουσταρουν τους Μαγκες!πολλαβαρυ και γενικα γομαρια.Ενω οι Ρωσσιδες θελουν γλυκους αντρες τυπου Πιτσιλιστη.-----Αυτο δε που μου εκανε τη ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΟΣΗ ειναι οτι οι Ελεηνηδες δεν  :knockinb:! :headbang:Πρεπει να κανεις σχεση μαζι της να την καλεσεις σε ακριβα μερη και μετα αν τη  :knockinb: θα σου κανει και χαρη :rockon:--------Για ομορφια δεν ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ.Οι ΕΠΩΝΥΜΕς ΕΛΕΗΝΙΔΕς ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ειναι στην ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΑΝ ΜΕΤΡΙΕς ΡΩΣΣΙΔΕς που βλεπεις καθε μερα στο δρομο εκατονταδε και που μου γραφουνε μονες τους στο Ιντερνετ και εγω βαριεμαι να παω να της συναντισω :2funny: (μιλαω για Αγια Πετρουπολη που δεν εχουμε τοσο ωραιες γκομενες.Αν συγκρινω της επωνημες Ελεηνιδες με Ουκρανια ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ!).-----Αυτες της εμπειριες ειχα απο της 4 μερες που ημουνα στις Σπετσες με τη Θαλαμηγο.Ελπιζω να σας κατατοπισα για τη διαφορα αναμεσα στις Ελεηνιδες και της Ρωσσιδες
Το φιλοσοφικό ερώτημα της ημέρας: ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΔΩ!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Επειδή δεν είμαι μάγκας δεν βρίσκω γκόμενα εδώ αλλά μπορώ να βρω ομορφότερες αλλού αλλά πιθανότατα θα κολλήσω εδώ για το υπόλοιπο της ζωής μου......... αυτό είναι γκαντεμιά.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
........Αυτο που μου εκανε εντυποση ειναι Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΕΗΝΙΔΩΝ! :headbang:στο πλοιο ειχε κοριτσια στην παρεα δεν ηταν ασχημες.Αλλα δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο.Ολες σχεδον ηταν ΕΠΩΝΥΜΕς!Αυτες οι ΕΛΕΗΝΙΔΕς ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΑ εμοιαζαν σαν απλες Ρωσσιδες που στο δρομο μπορει και να μην τις πλησιαζα και στην καλητερη περιπτωση αν της πετυχαινα σε κανα σαλον να της επαιρνα να της  :knockinb: για καμια ωρα :2funny:Ειδηκα μια κοπελα ουτε μια ματια δεν της εριξα.Μετα μου ειπαν οτι ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΟ :headbang:167-170 ξανθια ΑΒΥΖΗ :rockon:!Γενικα απλως μιλαγα μαζι τους χωρις να ειμαι εντυποσιασμενος.Αν το ξερα θα φερνα καμια απο της γκομενες μου μαζι και θα ειχαμε ΚΛΑΜΑΤΑ!Τα φωτομοντελα Ελεηνιδες μπροστα τους ουτε για  :shit: δεν θα κανανε.Στη Ντισκο Guzel που την παρασκευη το βραδυ εκανα και Στριπτιζ :2funny: (μετα μιλαγε ολο το νησι για ενα :2funny:!)γνωρισα μερικες κοπελες (εκτος απο της θαυμαστριες απο το youtube)......

δημητρακη αυτο ελπιζω να το κατεγραψε καμερα το στριπιζ και γενικα της αντριδρασεις...μιλουσε ολο το νησι..αρα θα εκανες αισθηση..!και θαυμαστριες απο το youtube?σωπα ρε τρελε.. και οσο για τους αλλους μην δινεις σημασια..οποιος δινει 300 και 400 ευρω για ενα γαμησι μονο μια φορα..ειναι αξιολυπητος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom