Τωρα για καποιες ΔΙΑΦΟΡΕς ΡΩΣΣΙΔΩΝ ΑΠΟ ΕΛΕΗΝΙΔΕς.Καταρχην μια Ρωσσιδα (δεν μιλαω γ'αυτην που γνωριζει ενα ξενο για να του φαει λεφτα.Αλλα γ'αυτην που βρισκει ενα αντρα με σκοπο μια σχεση και ισως το γάμο) ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥς ΣΠΑΤΑΛΟΥς ΑΝΤΡΕς τον Κουβαρντα που θελουν οι Ελεηνιδες θα τον ΠΕΙ ΜΑΛΑΚΑ και θα του πει:ΕΤΣΙ ΞΟΔΕΥΕΙς ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΓΙΟΛΑ?.Ενω η Ελεηνιδα θα ξεζουμισει τον αντρα χωρις να σκεφτει οτι αυτος ο ανθρωπος μπορει να μην εχει λεφτα και αυτα τα λεφτα που ξοδευει γ'αυτην μπορει να τα παρει δανειο
!Οταν τον ξεζουμισει το πιθανοτερο ειναι να τον σεντραει
!---------Μια αλλη διαφορα που εχω πει πολλες φορες ειναι οτι οι Ελεηνιδες γουσταρουν τους Μαγκες!πολλαβαρυ και γενικα γομαρια.Ενω οι Ρωσσιδες θελουν γλυκους αντρες τυπου Πιτσιλιστη.-----Αυτο δε που μου εκανε τη ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΟΣΗ ειναι οτι οι Ελεηνηδες δεν
!
Πρεπει να κανεις σχεση μαζι της να την καλεσεις σε ακριβα μερη και μετα αν τη
θα σου κανει και χαρη
--------Για ομορφια δεν ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ.Οι ΕΠΩΝΥΜΕς ΕΛΕΗΝΙΔΕς ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ειναι στην ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΑΝ ΜΕΤΡΙΕς ΡΩΣΣΙΔΕς που βλεπεις καθε μερα στο δρομο εκατονταδε και που μου γραφουνε μονες τους στο Ιντερνετ και εγω βαριεμαι να παω να της συναντισω
(μιλαω για Αγια Πετρουπολη που δεν εχουμε τοσο ωραιες γκομενες.Αν συγκρινω της επωνημες Ελεηνιδες με Ουκρανια ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ!).-----Αυτες της εμπειριες ειχα απο της 4 μερες που ημουνα στις Σπετσες με τη Θαλαμηγο.Ελπιζω να σας κατατοπισα για τη διαφορα αναμεσα στις Ελεηνιδες και της Ρωσσιδες