Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Mητσο οι ρωσιδες ειναι αλλο πραγμα εντελως.Ηπρωην μου που στην ελλαδα κραταγε εσωκλειστη 2 μαλακισμενα και στη μοσχα την σταματησανε στο gym (εμπορικο κεντρο)και εκανε το μοντελο στο kenzo fashion week 20 μερες μετα ταξιδευε με το τρενο κ στη κουκετα ηταν αυτη κ 3 αντρες της λεω στη πεσανε?μου λεει  για τη ρωσσια ειμαι ασχημη!!!!!!!!!!
εχεις παει ρε φιλε?
γιατι το τι μπαζο εχει η ουκρανια δεν πεζετε
η δικια σου μοντελο στον κενζο?κ μετα στην κουκετα?
εδω ρε κατι ρωσιδες 1.65  με αναταση,εχουν ρωσους γαμιαδες εκατομυριουχους!!!κι η δικια σου σουπερ μοντελ κ δεν βρεθηκε κανεις??
τιποτα αλλο με τον τοτο,η καπιο φιδι εχεις προχηρο??

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
......η συμπεριφορα και τα κομπλεξ των Ελεηνιδων μου θυμισαν Ρωσσιδες απο επαρχια στην Αγια Πετρουπολη!Αυτες μπορει απο κομπλεξ να εχουν τετοια συμπεριφορα :rockon:!Να της πεις οτι ηρθες με κοτερο και να κομπλαρει και να παει να σου το παιξει οτι και αυτη κατι ειναι!Της Ελεηνιδες της ειδα δε πολυ φτηνιαρες στο ντυσιμο :jerking:!πολυ απλα ντυμενες.με κατι σανδαλια στη Ντισκο! :2funny:Αν βαζαν ενα τακουνι και μια μινι φουστα σιγουρα θα φενονταν καλητερα.Ενα αλλο που μου ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΟΣΗ ειναι οτι οπως καταλαβα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΤΡΕς ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΥς,ΜΑΓΚΕς και φυσικα ΑΝΤΡΕς ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥς!Στη Ρωσσια ενας μαγκας και σωματαρας δεν θα ειχε καθολου περαση.Οσο για τους κουβαρνταδες που πετανε τα λεφτα αριστερα και δεξια οπως ειπα και παραπανω τους θεωρουνε μαλακες :2funny:!
ρε συ φιλε δεν ειμε ψηλος,1.80 με το ζορι
αλλα φυσικα ουτε κοντος ετσι?
τωρα δηλ αν ερθω εκει εγω κι εναας φιλος μου κικμποξ παιζει στα 90κλ εινε 1.92,περιπου
τα ιδια λεμε σε φατσα σωμα,αλλα με περνα 15 ποντους
δηλ θα κλανουν αυτον κ θα κοιτανε εμενα??μαλλον κατι λαθος γινετε,μακαρι ναχεις δικιο,..
παντως στο λβοβ κ ουζγκοροντ, στα κλαμπ,κατι μουνοπανα ουκρανοι διμετροι μπρατσομενοι, παιζανε μπαλλα παντου
κ την πεφτανε-με επυτυχια-σε ολοες τις καλες γκομενες..
κ χαλανε κ φραγκα πολλα γενικως,δηλ 100-200ε το τραπεζι τουλαχιστον λ μπορει πολυ πιο πολλα στα μεγαλα τραπεζια με σαμπανιες κλπ,ταχω ξεαναγραψει,αν τα ειδες..
ρωσσια αλλιως εινε?περιεργο μου φενετε,μ ολη την εκτιμηση στο ατομο σου..

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εχεις παει ρε φιλε?
εδω ρε κατι ρωσιδες 1.65  με αναταση,εχουν ρωσους γαμιαδες εκατομυριουχους!!!κι η δικια σου σουπερ μοντελ κ δεν βρεθηκε κανεις??

Γιατί τύπε μου είσαι δύσπιστος; Εδώ και ο μετρ Ασλάνης όλες τις μοντέλες μέσα στο λεωφορείο δεν έλεγε ότι τις γνώριζε; Eίσαι πολύ κακοπροαίρετος και δεν αφήνεις τον βλιετ να μας πει πώς βρέθηκε να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: τη Sharapova  :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τωρα δηλ αν ερθω εκει εγω κι εναας φιλος μου κικμποξ παιζει στα 90κλ εινε 1.92,περιπου
δηλ θα κλανουν αυτον κ θα κοιτανε εμενα??μαλλον κατι λαθος γινετε,μακαρι ναχεις δικιο,..
παντως στο λβοβ κ ουζγκοροντ, στα κλαμπ,κατι μουνοπανα ουκρανοι διμετροι μπρατσομενοι, παιζανε μπαλλα παντου
κ χαλανε κ φραγκα πολλα γενικως,δηλ 100-200ε το τραπεζι τουλαχιστον λ μπορει πολυ πιο πολλα στα μεγαλα τραπεζια με σαμπανιες κλπ,ταχω ξεαναγραψει,αν τα ειδες..
Η πλακα ειναι οτι αν ηταν εκει ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗς που ειναι 160 και γλυκουλης θα ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΑΥΤΟΝ!που ειναι 160!εχω πει 1000 ΦΟΡΕς ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΘΕΛΟΥΝ τωρα αν ανοιγανε σαμπανιες και χαλαγανε 200 Ευρω φυσικο ειναι να ειχαν στα τραπεζια γκομενες.Να την πεσουν ολοι μπορουνε το αποτελεσμα ομως μετραει.Και ο Πιρφορος στη Μολδαβια της επεφτε σε γκομενες αλλα ολο τον διωχναν!Να κοιτας ποιον ΚΟΙΤΑΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς.Εγω τα γραφω αυτα διοτι ΜΕΡΙΚΟΥς ΜΗΝΕς ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗς ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΤΗΝ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΤΟΥ!Ειχα πει οτι θα εχει επυτηχια στη Ρωσσια.ΟΛΕς ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΓΑΝ..Αλλο αν ειναι ντροπαλος και κομπλαρει να μιλισει.Δεν προσεξες τι ΑΘΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ?ΣΕ ΟΛΑ!....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......Τωρα γιατι δεν ειχε επυτηχια στο ταξηδι?Το βασικοτερο ειναι η ελειψη πειρας!νομιζω ειχα γραψει πριν πας να παρεις μαζι καποιον εμπειρο αν θες να πετυχεις κατι.Ας του εκανες και τα εξοδα στην χειροτερη περιπτωση.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙς ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ  :knockinb:Εγω στο Μακ Ντοναλντς της πηγαινω σινεμα και πιτσα Χατ :2funny: και αν την εχω μονιμη γκομενα την παιρνω μαζι στην Ντισκο (με της V.I.P ΚΑΡΤΕς μου μπαινω ΤΣΑΜΠΑ ολες της μερες) και κανα σούσι (απο τις 23 μεχρι της 6 το πρω'ι' με τη V.I.P καρτα που εχω παραγγελνε.Και οι γκομενες τα παιζουν που με ξερουν ολοι!και μετα πριν παμε σπιτι μου κανα σούσι (απο τις 23 μεχρι της 6 το πρω'ι' με τη V.I.P καρτα που εχω παραγγελνεις μια μεριδα και σου φερνουν 2.Δηλαδη 2 ατομα ΣΚΑΝΕ ΣΤΟ ΦΑ'Ι' ΜΕ 25-30 Ευρω).Αν βεβαια δεν εχεις αυτες της ανεσεις σιγουρα σου φευγουν πολλα λεφτα!βαλε ταξι κανα 50αρικο Ευρω (πηγαινε,ελα στις ντισκο).Εισοδο αν πας σε 2 ντισκο 25 Ευρω στη καθε μια δηλαδη αλλα 50 Ευρω!Αν παρεις και τιποτα να πιεις και να φας αλλο ενα 50αρικο το λιγοτερο.Και δεν θα  :knockinb:Με λιγα λογια σου κοστιζει η εξοδος 150+ Ευρω-----------Τωρα εμφανησιακα δεν μπορω να ξερω γιατι δεν σε εχω δει?Παντος για τον Redpaeinz ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ και ηταν ΣΩΜΑΤΑΡΑς ΚΑΙ ΨΗΛΟς ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΥΨΟς κατευθειαν καταλαβα οτι δεν ειναι ο τυπος που οι γυναικες γουσταρουν στο Ανατολικο Μπλοκ!Και βγηκα σωστος αυτο αποδικτεικε με το οτι ετρεχε στα χωρια της Μολδαβιας και εταζε γαμους μπας και  :knockinb:Αν τον γουσταραν θα  :knockinb: στο Κισινιωφ.

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχεις παει ρε φιλε?
αν διαβασες καλα το μηνυμα εγραψα οτι την τσιμπησανε μεσα στο εμπορικο κεντρο και εκανε πασαρελα.Η περσινη κολεξιον του κενζο ηταν αφιερωμενη στην απλη καθημερινη ρωσιδα.Φωτο εχει στο εκτος αν τις εχουν κατεβασει δεν ξερω.Η κοπελα εχει γκομενο(πρωην ειπα)Ο Δημητρακης που εχουμε μιλησει λιγο κ εκτος σαιτ ξερει νομιζω αν ειμαι φιδεμπορας η οχι

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί τύπε μου είσαι δύσπιστος; Εδώ και ο μετρ Ασλάνης όλες τις μοντέλες μέσα στο λεωφορείο δεν έλεγε ότι τις γνώριζε; Eίσαι πολύ κακοπροαίρετος και δεν αφήνεις τον βλιετ να μας πει πώς βρέθηκε να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: τη Sharapova  :rockon: :rockon: :rockon:
Με τσιτωνετε κ α πρεπει να αρχισω να ανεβαζω φωτο κ να στελνω πμ αλλα α σας γραψω στα καμπανελια μου :bottom: :bottom: :bottom:

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Με τσιτωνετε κ α πρεπει να αρχισω να ανεβαζω φωτο κ να στελνω πμ αλλα α σας γραψω στα καμπανελια μου :bottom: :bottom: :bottom:

Ρε τύπε, παρεξήγησες. Εγώ σε πιστεύω, είναι γνωστό ότι ο Κένζος όλα τα πουλέν στα malls τα τσιμπάει.

ΥΓ. Βάλε φωτό να πυρφορήσουμε  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως προσέξατε τὸ θέμα μὲ τὸν κ. Πυρφόρον διότι ἡ ἐμπάθειὰ σας ἀμαυρώνει τὴν δόξαν σας
Στα 20 ποστ μια φορα τον ενεφερα σαν παραδηγμα.Οχι απο εμπαθεια αλλα εδω ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ! :2funny:Οπως σε πολλα σημεια Ταιριαζει ο Red και σε πολλα ο Πιτσιλιστης.Καλα εσενα απο ολοκληρα τα ποστ μου μονο αυτο σου εκανε εντυποση?Αντι να κοιταξεις το νοημα του κειμενου κοιτας την πιο μικρη λεπτομερια!!!!

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γραψε τις εμπειριες σου(αν εχεις)με τα ρωσιδια η τα ταξιδια σου και μη χαλας το θρεντ με μαλακιες

Tις εμπειρίες είπαμε, παίχτη. Όχι τις φαντασιώσεις μας. Και για να μη σου λέμε μαλακίες, τράβα παίξε το πουλάκι σου  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: να κατεβάσεις καμία πιο πιστευτή φιδοιστορία.

Μr. Κenzo Boutique  :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Tις εμπειρίες είπαμε, παίχτη. Όχι τις φαντασιώσεις μας. Και για να μη σου λέμε μαλακίες, τράβα παίξε το πουλάκι σου  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: να κατεβάσεις καμία πιο πιστευτή φιδοιστορία.

Μr. Κenzo Boutique  :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
ok τυπε εμεις τον παιζουμε εσυ γαμας μονο αντε ξεκινα πες μας αλλα που και που κατουρα και λιγο ε?

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ξερω θα αρχισεις τις μαλακιες παλι.Δεν εχω να αποδειξω τιποτα(και ειδικα σε εσενα)συνεχισε τις παπαριες αλλα θερμη παρακληση διαβαζε τα μηνυματα πανω απο 2 3 φορες μπας κ αρχισεις να βγαζεις νοημα απο αυτα που διαβαζεις.τελος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Η Ρωσία και η Ουκρανία ξεχνάς πως είναι δύο διαφορετικές χώρες , έχουν κάποια κοινά γλώσσα, θρησκεία αλλά τρανταχτές διαφορές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Ρωσία και η Ουκρανία ξεχνάς πως είναι δύο διαφορετικές χώρες , έχουν κάποια κοινά γλώσσα, θρησκεία αλλά τρανταχτές διαφορές.
Εχει διαφορες αλλα και παρα πολλες ομοιοτητες.Ο κολητος σου ο Πίτσι αν θυμασαι ειχε ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ οταν ειχατε ερθει.Και Ουκρανια και Μολδαβια ομως ειχε μεγαλη επυτηχια.Παντου οι γκομενες τον κοιταγανε και του χαμογελαγαν!Οσο πιο γρηγορα το καταλαβεται τοσο καλητερα οι γκομενες στο Ανατολικο μπλοκ ΘΕΛΟΥΝ ΓΛΥΚΟΥς ΑΝΤΡΕς.Δεν θελουν  Νταηδες ουτε Πιρφορους :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom