......η συμπεριφορα και τα κομπλεξ των Ελεηνιδων μου θυμισαν Ρωσσιδες απο επαρχια στην Αγια Πετρουπολη!Αυτες μπορει απο κομπλεξ να εχουν τετοια συμπεριφορα
!Να της πεις οτι ηρθες με κοτερο και να κομπλαρει και να παει να σου το παιξει οτι και αυτη κατι ειναι!Της Ελεηνιδες της ειδα δε πολυ φτηνιαρες στο ντυσιμο
!πολυ απλα ντυμενες.με κατι σανδαλια στη Ντισκο!
Αν βαζαν ενα τακουνι και μια μινι φουστα σιγουρα θα φενονταν καλητερα.Ενα αλλο που μου ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΟΣΗ ειναι οτι οπως καταλαβα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΤΡΕς ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΥς,ΜΑΓΚΕς και φυσικα ΑΝΤΡΕς ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥς!Στη Ρωσσια ενας μαγκας και σωματαρας δεν θα ειχε καθολου περαση.Οσο για τους κουβαρνταδες που πετανε τα λεφτα αριστερα και δεξια οπως ειπα και παραπανω τους θεωρουνε μαλακες
!
ρε συ φιλε δεν ειμε ψηλος,1.80 με το ζορι
αλλα φυσικα ουτε κοντος ετσι?
τωρα δηλ αν ερθω εκει εγω κι εναας φιλος μου κικμποξ παιζει στα 90κλ εινε 1.92,περιπου
τα ιδια λεμε σε φατσα σωμα,αλλα με περνα 15 ποντους
δηλ θα κλανουν αυτον κ θα κοιτανε εμενα??μαλλον κατι λαθος γινετε,μακαρι ναχεις δικιο,..
παντως στο λβοβ κ ουζγκοροντ, στα κλαμπ,κατι μουνοπανα ουκρανοι διμετροι μπρατσομενοι, παιζανε μπαλλα παντου
κ την πεφτανε-με επυτυχια-σε ολοες τις καλες γκομενες..
κ χαλανε κ φραγκα πολλα γενικως,δηλ 100-200ε το τραπεζι τουλαχιστον λ μπορει πολυ πιο πολλα στα μεγαλα τραπεζια με σαμπανιες κλπ,ταχω ξεαναγραψει,αν τα ειδες..
ρωσσια αλλιως εινε?περιεργο μου φενετε,μ ολη την εκτιμηση στο ατομο σου..