Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη ακομα τα βιντεο να γινουν?
Το εχω δωσει να το γυρισουνε γιατι επαιζε στο πλα'ι'.Οταν με γυρισαν κραταγαν τη φωτογραφικη μηχανη στο πλα'ι' :2funny:.Οταν μου το στηλουν γυρισμενο θα το ανεβασω αμεσως :2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
......η συμπεριφορα και τα κομπλεξ των Ελεηνιδων μου θυμισαν Ρωσσιδες απο επαρχια στην Αγια Πετρουπολη!Αυτες μπορει απο κομπλεξ να εχουν τετοια συμπεριφορα :rockon:!Να της πεις οτι ηρθες με κοτερο και να κομπλαρει και να παει να σου το παιξει οτι και αυτη κατι ειναι!Της Ελεηνιδες της ειδα δε πολυ φτηνιαρες στο ντυσιμο :jerking:!πολυ απλα ντυμενες.με κατι σανδαλια στη Ντισκο! :2funny:Αν βαζαν ενα τακουνι και μια μινι φουστα σιγουρα θα φενονταν καλητερα.Ενα αλλο που μου ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΟΣΗ ειναι οτι οπως καταλαβα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΤΡΕς ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΥς,ΜΑΓΚΕς και φυσικα ΑΝΤΡΕς ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥς!Στη Ρωσσια ενας μαγκας και σωματαρας δεν θα ειχε καθολου περαση.Οσο για τους κουβαρνταδες που πετανε τα λεφτα αριστερα και δεξια οπως ειπα και παραπανω τους θεωρουνε μαλακες :2funny:!

Αγορίνα στην πρώτη υπογράμμηση διαφωνώ μαζί σου. Ελεηνίδες μέν αλλα αρκετά κοκκέτες (τουλάχιστον εδώ θεσσαλονίκη). Για το ντύσιμο δεν μπορώ να πώ τίποτα.  Ενώ για την δεύτερη περίπτωση συμφωνώ και επαυξάνω. Ντερέκι να είναι και όπως θέλει ας είναι!!

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το εχω δωσει να το γυρισουνε γιατι επαιζε στο πλα'ι'.Οταν με γυρισαν κραταγαν τη φωτογραφικη μηχανη στο πλα'ι' :2funny:.Οταν μου το στηλουν γυρισμενο θα το ανεβασω αμεσως :2funny:

χαχαχα οκ δημητρακη ηγετη  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγορίνα στην πρώτη υπογράμμηση διαφωνώ μαζί σου. Ελεηνίδες μέν αλλα αρκετά κοκκέτες (τουλάχιστον εδώ θεσσαλονίκη). Για το ντύσιμο δεν μπορώ να πώ τίποτα.  Ενώ για την δεύτερη περίπτωση συμφωνώ και επαυξάνω. Ντερέκι να είναι και όπως θέλει ας είναι!!
Ελα καιρο ειχα να σε ακουσω :)τι κανεις?πως τα παιρνας?Για Θεσσαλονικη δεν μπορω να ξερω.Αλλα για Αθηνα μπορω να πω οτι ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗς ΓΚΟΜΕΝΕς ΤΗς ΑΓΙΑς ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗς οι Ελεηνιδες ειναι ντυμενες σα ζητιανες :2funny:!Εκτος του οτι ειναι κακασχημες δεν περοιποιουνται τον εαυτο τους!Στην δε Ουκρανια αν καποιος παει μετα την Αγια Πετρουπολη θα πει οτι στην Αγια Πετρουπολη ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ και ΑΠΕΡΗΠΟΙΗΤΕς!και θα ΕΧΕΙ 100% ΔΙΚΙΟ!Αφου οι Ουκρανες και πολυ πιο ομορφες ειναι και πολυ πιο περηποιημενες.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και πως ειναι θεσσαλονικη μωρε..καθε μερα της βλεπω..μου βαφουν το βρωμοποδαρονυχο κοκκινο και το παιζουν ιστορια η αχλαδοκωλες πατσαβουρες..

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
και πως ειναι θεσσαλονικη μωρε..καθε μερα της βλεπω..μου βαφουν το βρωμοποδαρονυχο κοκκινο και το παιζουν ιστορια η αχλαδοκωλες πατσαβουρες..

φιλε αχλαδοκωλες η πατσαβουρες αυτο δεν ακυρωνει το οτι ντυνονται καλα.

δημητρη καλα ειμαι φιλος. Τελειωσα την σχολή και σκέφτομαι για εκει πάνω που ήμουνα να εγκατασταθω μόνιμα. Εδω δουλειες και εξέλιξη μηδέν και γενικα σκατα κατάσταση. Άν ανέβω λογικά στην πρώτη ευκαιρία θα περάσω καμιά βολτίτσα και απο σένα!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Εντυπωσεις από την εκδρομη στο Καζαν.
Τεταρτη μεσημερακι καβαλαω Αεροφλοτ και το βραδακι αριβαρω στο ιστορικο Νασιοναλ, απανω στην Κοκκινη Πλατεια. Κρεμλιν βιου το δωματιο, γι’αυτό το λογο αλλωστε το χρεωνανε με τιμη σουιτας…
Πεμπτη μεσημερι, Σαϊμπιριαν ερλαινς, από άλλο αεροδρομιο της Μοσχας, 3.45 αφιξη στο αεροδρομιο του Καζαν, 6.00 η ωρα στο ξενοδοχειο, που ηταν δυο βηματα απ’το γηπεδο, συντομη μασα και σφαιρα στα επισημα του γηπεδου της Ρουμπιν…
Κυριακη πρωι, αναχωριση από Καζαν για Μοσχα και το βραδακι πισω στην Αθηνα…

Πρωτα τα Θετικα

Κατ’αρχας να αναφερω ότι το σκαψιμο στο mamba τις τελευταιες 2-3 βδομαδες, απεφερε καρπους!
Στη Μοσχα συναντηθηκα με μωρακι 21 Μαιων, ξανθο, 175 μινιμουμ, νταρντανοειδες, το οποιο εμεινε ολο το βραδυ…
Σιγουρα όχι επαγγελματιας, της εδωσα 2 κατοσταρικα επειδη και καλα πλησιαζουν τα γεννεθλια της και ξεχασε να τα παρει! Της τηλεφωνησα και κανονισαμε να της τα δωσω στην επιστροφη από Καζαν, αφου θα ημουν 8 ωρες στη Μοσχα, αλλα δεν μπορεσε να ερθει…
Ενταξει, από γαμησι, τιποτα το ιδιαιτερο, ασχετη στο τσιμπουκι, αλλα εγω ειχα καυλωσει που γαμουσα το αματουρι…

Συνημμένα

• Moscow.JPG
    Moscow.JPG
    167,3 KB · Εμφανίσεις: 27

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Από την πολη, δεν ειδα τιποτα, μονο το Κρεμλινο φατσα καρτα από το παραθυρο…

Συνημμένα

• Hotel National.JPG
    Hotel National.JPG
    186,8 KB · Εμφανίσεις: 24

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Παμε στο Καζαν λοιπον…
Λιγα πραγματα σαν πολη, εχουν κι αυτοι Κρεμλινο, ανακαινισμενο προσφατα, πολύ ωραιο, αλλα είναι σαν να βλεπεις την Πενταμορφη, αναμεσα σε τερατα…
Πεμπτη και Παρασκευη ηταν καλα, Σαββατο εβαλε ένα ψοφοκρυο, 3-5 βαθμοι, βροχη και αερας…
Αυτό που μου εμεινε περισσοτερο από Καζαν, ηταν το κλαμπιν την Παρασκευη…
Υπαρχει μια κλαμπαρα το Rai, που μου θυμισε εποχες 90’ς, με γκομενες σε κλουβια που αιωρουνται, μουσικαρα και τιγκα στις μουναρες… Νομιζω δεν χρειαζεται να επαναλαβω τα χιλιοειπωμενα για την αναγκη γνωσης των βασικων πα ρουσκι…
Δυστυχως, εγω ο μαλακας, συζω με ρωσιδα 5 χρονια και το μονο που ξερω είναι πριβιετ, χαρασο, νταβαι, σαμπακα, κοτικ, αντιν, ντβα, τρι και εκει σταματαω, διοτι το τεσσερα μια το λεω τσετιρα, μια τατσιρα και την άλλη τσατιρε!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Από γκομενες, κατ’αρχας μου την επεσε ένα μπαζο στο γηπεδο! Μετα τον αγωνα, ηρθε μαζι μου στο ξενοδοχειο… καλο προσωπακι ειχε, αλλα μολις εβγαλε το παλτο και ειδα ότι είναι σαν τη θεια μου τη Βουλα, την εδιωξα, ανταλασσοντας όμως τηλεφωνα, γιατι σκεφτηκα ότι μπορει να φανει χρησιμη, αφου είναι σπανιο να βρεις εκει καποιον να μιλαει αγγλικα…
Πραγματι δικαιωθηκα, αυτή με πηγε στο Rai, οπου εκατσα λιγο, καθως δεν αντεχα να ειμαι με αυτό το κομοδινο,  σε αυτην τη μαγαζαρα, με ολες τις μουναρες τριγυρω…

Μετα πηγαμε σε ένα άλλο κλαμπ, οπου ενοιωθα σαν τη μυγα μες το γαλα με την κουστουμια και εχοντας φτασει το 7ο Black Label, ελεγα στην Αϊγκουλ ποια μου αρεσει και αυτή πηγαινε και την εφερνε!
Ολες θετικες ητανε, με το χαμογελο, ολες μου μιλαγανε, αλλα στα ρωσικα! :headbang: :headbang: :headbang:
Σε μια φαση, ερχεται ένα μελαχρινο – θανατος – γυρω στα 28, με μαλλι μεχρι τον κωλο, κολλητα μπλουζακι και μπλου-τζην, με κατι καμπυλες ρουμανικες, αλλα με προσωπο καθαρο, ρωσικο!
Αϊγκουλ τρανσλεϊτ πληζ! Τι λεει αυτή εδώ με πονηρο υφος??
-Λεει ότι σε ξερει!
-Αμαν λεω, δεν θυμαμαι να εχω μιλησει σε τετοια μουναρα στο mamba!
-Σε θυμαται, λεει, εχεις ξαναρθει στο Καζαν και εισαι αμερικανος!
Μετα παρατηρησα ότι εκανε οχταρια η γκομενα, αλλα δεν μπορουσα να παρω τα ματια μου από πανω της…

Αυτές τις δυο πηρα από βιζιτες, τιποτα ιδιαιτερο, ειδικα η δευτερη ηταν μεγαλη απατη, είναι όπως στις φωτογραφιες, αλλα 5-6 κιλα λιγοτερο και οι δυο!!
Ενταξει, μου αρεσουν τα ξανθα, αδυνατα, teen ρωσιδια, αλλα αυτές ηταν τελειως καχεκτικες!
Επισης δειπνησα με ένα πουρο, κι αυτή από mamba, αλλα ητανε 40αρα χαλαρα, ενώ στο προφιλ της γραφει 32! Δεν ηταν ασχημη, αλλα δεν ασχοληθηκα, γιατι οι φωτογραφιες της με ειχαν προδιαθεσει αλλιως και ξενερωσα…

Συνημμένα

• The match.JPG
    The match.JPG
    165,5 KB · Εμφανίσεις: 32

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Τελικα το εσωσα στο 90, αφου το Σαββατο περασα 5-6 ωρες στο ξενοδοχειο, με ένα άλλο αματουρακι από mamba, το οποιο όμως ηταν αρπαχτικο, καμμια σχεση με τη μοσχοβιτισσα… Παρηγγειλε σαμπανια, σολωμο, της εδωσα και 3 χιλιαρικα, αλλα στο γαμησι ητανε διαολος, οποτε χαλαλι της…

Τα ασχημα του ταξιδιου, βαριεμαι να τα γραψω τωρα, να αναφερω μονο την Αεροφλοτ, η οποια για εμενα εχει τελειωσει… προτιμω αν ξαναπαω Μοσχα, να παρω 2 αεροπλανα, παρα να ξαναμπω σε αυτά τα λαμογια… αν τους χαρακτηρισω γυφτους, αδικω τους γυφτους!

Συνημμένα

• Kazan.JPG
    Kazan.JPG
    97,3 KB · Εμφανίσεις: 24

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελα ωραια περασες.Βλεπεις που συζεις 5 χρονια με Ρωσσιδα και ξερεις την ψυχολογια τους.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Ελα ωραια περασες.Βλεπεις που συζεις 5 χρονια με Ρωσσιδα και ξερεις την ψυχολογια τους.

καλα ητανε...
απλα εμεινα με το παραπονο της επικοινωνιας, γιατι διαπιστωσα οτι ειναι πολυ ευκολο να παρεις γκομενακι απο κλαμπ...
ειναι πολυ δυσκολη γλωσσα ρε γαμωτο...
και δεν ειμαι και κανενας βλακας! μιλαω αγγλικα, γαλλικα, λιγα ιταλικα, και σε 10 μερες στην Ισπανια, ειχα αρχισει να συνεννοουμαι...
αυτοι οι μαλακες ο Κυριλλος και ο Μεθοδιος φταινε!
πού πατε ρε μπινεδες να προσαρμοσετε τα ελληνικα στην ηδη υπαρχουσα γλωσσα?? δωσ'τους αυτουσιο το ελληνικο αλφαβητο, να αλλαξει και ο ρους της Ιστοριας...
Μπακαλη συμφωνεις??...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε αχλαδοκωλες η πατσαβουρες αυτο δεν ακυρωνει το οτι ντυνονται καλα.

δημητρη καλα ειμαι φιλος. Τελειωσα την σχολή και σκέφτομαι για εκει πάνω που ήμουνα να εγκατασταθω μόνιμα. Εδω δουλειες και εξέλιξη μηδέν και γενικα σκατα κατάσταση. Άν ανέβω λογικά στην πρώτη ευκαιρία θα περάσω καμιά βολτίτσα και απο σένα!!
Αν δεν σε πειραζει το κρυο και βρεις μια δουλεια με σχετικα καλα λεφτα σιγουρα να πας.Το μονο κακο εκει ειναι τα ακριβα ενοικια!με κατω απο 500 Ευρω δυσκολα βρισκεις διαμερισμα.Το εχεις δει αυτο το ξενοδοχειο? :2funny:Ειναι κοντα στο λιμανι.Τωρα δυστηχως  εχει κλεισει και ειναι ερηπωμενο.

Συνημμένα

• Hotel Skata2.jpg
    Hotel Skata2.jpg
    395,5 KB · Εμφανίσεις: 70

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
Αν δεν σε πειραζει το κρυο και βρεις μια δουλεια με σχετικα καλα λεφτα σιγουρα να πας.Το μονο κακο εκει ειναι τα ακριβα ενοικια!με κατω απο 500 Ευρω δυσκολα βρισκεις διαμερισμα.Το εχεις δει αυτο το ξενοδοχειο? :2funny:Ειναι κοντα στο λιμανι.Τωρα δυστηχως  εχει κλεισει και ειναι ερηπωμενο.

αχχαχαχαχα ναι ρε το θυμαμαι οταν εψαχνα στην αρχη κάποιο ξενοδοχείο.  είναι σχετικα κοντα στο eurohostel που εμενα. θυμαμαι χαρακτηριστικα πως οταν το ειδαμε με το φιλαρακι το ξενοδοχειο ειχαμε πεθανει στα γελια και μας κοιτουσαν μεσα στο τραμ.

ερηπωμένο ε??? κριμα χαχαχαχαχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αχχαχαχαχα ναι ρε το θυμαμαι οταν εψαχνα στην αρχη κάποιο ξενοδοχείο.  είναι σχετικα κοντα στο eurohostel που εμενα. θυμαμαι χαρακτηριστικα πως οταν το ειδαμε με το φιλαρακι το ξενοδοχειο ειχαμε πεθανει στα γελια και μας κοιτουσαν μεσα στο τραμ.

ερηπωμένο ε??? κριμα χαχαχαχαχαχα
Απ'το eurohostel 2 δρομους πιο κατω ειναι ουτε 5 λεπτα με τα ποδια.Εγω οταν το ειδα επεσα κατω.Φυσικα το φωτογραφισα :2funny:Οταν ειχα παει τελευταια φορα Ελσινκι πριν 5-6 μηνες ηταν κλειστο και ερηπωμενο.Κριμα :2funny:ωραια ονομασια για ξενοδοχειο :2funny:

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Gentleman, ωραιο το ποστ σου! Πολυ ωραια η πρωτη με 1,80 .Αμαν ρε παιδι μου πως την καταφερες?) 6.000 ρουβλια δεν ειναι πολυ λιγο για 6 ωρες που περασες με το αιματουρι? Αν εχεις φωτο περισσοτερες βαλε σε παρακαλω.Κατι αλλο, ειχαν μεγαλη διαφορα οι φωτο απο την πραγματικοτητα? Απο οτι καταλαβα απο το ξενοδοχειο πρεπει να εμεινες στη χλιδα και να περασες πολυ ωραια.Μπραβο σου.Οταν εψαχνα τις τιμες για τετοια ξενοδοχεια στη μοσχα μου κοπηκαν τα ονειρα.Πανακριβα! Ο σολωμος και η σαμπανια ποσο πηγαν? Ειχες προβλημα στην εισοδο του ξενοδοχειου με τον πορτιερη? γιατι συνηθως δεν αφηνουν και πρεπει να τα σκασεις.Σου ευχομαι να ξαναπας και να μας στειλεις περισσοτερες φωτο!)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σαμπανια 150-200 ρουβλια το μπουκαλι.Αν αυτο το κατουρο μπορει να το πει κανεις Σαμπανια.Ο Σολωμος φιλετο κοστιζει απο 300-450 ρουβλια το κιλο.Και ειναι φυσικα Νορβηγιας.Για τα αλλα δεν ξερω καθολου ας σου απαντησει ο Gentleman.

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
και εγω εμεινα με το παράπονο να το ειχαμε καρφωσει στο 90!!!!!!! :2funny:
και μετά θα εριχνες και  :zfuck: σπεσιαλ!!!
καλα ητανε...
απλα εμεινα με το παραπονο της επικοινωνιας, γιατι διαπιστωσα οτι ειναι πολυ ευκολο να παρεις γκομενακι απο κλαμπ...
ειναι πολυ δυσκολη γλωσσα ρε γαμωτο...
και δεν ειμαι και κανενας βλακας! μιλαω αγγλικα, γαλλικα, λιγα ιταλικα, και σε 10 μερες στην Ισπανια, ειχα αρχισει να συνεννοουμαι...
αυτοι οι μαλακες ο Κυριλλος και ο Μεθοδιος φταινε!
πού πατε ρε μπινεδες να προσαρμοσετε τα ελληνικα στην ηδη υπαρχουσα γλωσσα?? δωσ'τους αυτουσιο το ελληνικο αλφαβητο, να αλλαξει και ο ρους της Ιστοριας...
Μπακαλη συμφωνεις??...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom