caetano_italia
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δημητρακη ακομα τα βιντεο να γινουν?
Το εχω δωσει να το γυρισουνε γιατι επαιζε στο πλα'ι'.Οταν με γυρισαν κραταγαν τη φωτογραφικη μηχανη στο πλα'ι' .Οταν μου το στηλουν γυρισμενο θα το ανεβασω αμεσωςδημητρακη ακομα τα βιντεο να γινουν?
......η συμπεριφορα και τα κομπλεξ των Ελεηνιδων μου θυμισαν Ρωσσιδες απο επαρχια στην Αγια Πετρουπολη!Αυτες μπορει απο κομπλεξ να εχουν τετοια συμπεριφορα !Να της πεις οτι ηρθες με κοτερο και να κομπλαρει και να παει να σου το παιξει οτι και αυτη κατι ειναι!Της Ελεηνιδες της ειδα δε πολυ φτηνιαρες στο ντυσιμο !πολυ απλα ντυμενες.με κατι σανδαλια στη Ντισκο! Αν βαζαν ενα τακουνι και μια μινι φουστα σιγουρα θα φενονταν καλητερα.Ενα αλλο που μου ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΟΣΗ ειναι οτι οπως καταλαβα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΤΡΕς ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΥς,ΜΑΓΚΕς και φυσικα ΑΝΤΡΕς ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥς!Στη Ρωσσια ενας μαγκας και σωματαρας δεν θα ειχε καθολου περαση.Οσο για τους κουβαρνταδες που πετανε τα λεφτα αριστερα και δεξια οπως ειπα και παραπανω τους θεωρουνε μαλακες !
Το εχω δωσει να το γυρισουνε γιατι επαιζε στο πλα'ι'.Οταν με γυρισαν κραταγαν τη φωτογραφικη μηχανη στο πλα'ι' .Οταν μου το στηλουν γυρισμενο θα το ανεβασω αμεσως
Ελα καιρο ειχα να σε ακουσω τι κανεις?πως τα παιρνας?Για Θεσσαλονικη δεν μπορω να ξερω.Αλλα για Αθηνα μπορω να πω οτι ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗς ΓΚΟΜΕΝΕς ΤΗς ΑΓΙΑς ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗς οι Ελεηνιδες ειναι ντυμενες σα ζητιανες !Εκτος του οτι ειναι κακασχημες δεν περοιποιουνται τον εαυτο τους!Στην δε Ουκρανια αν καποιος παει μετα την Αγια Πετρουπολη θα πει οτι στην Αγια Πετρουπολη ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ και ΑΠΕΡΗΠΟΙΗΤΕς!και θα ΕΧΕΙ 100% ΔΙΚΙΟ!Αφου οι Ουκρανες και πολυ πιο ομορφες ειναι και πολυ πιο περηποιημενες.Αγορίνα στην πρώτη υπογράμμηση διαφωνώ μαζί σου. Ελεηνίδες μέν αλλα αρκετά κοκκέτες (τουλάχιστον εδώ θεσσαλονίκη). Για το ντύσιμο δεν μπορώ να πώ τίποτα. Ενώ για την δεύτερη περίπτωση συμφωνώ και επαυξάνω. Ντερέκι να είναι και όπως θέλει ας είναι!!
και πως ειναι θεσσαλονικη μωρε..καθε μερα της βλεπω..μου βαφουν το βρωμοποδαρονυχο κοκκινο και το παιζουν ιστορια η αχλαδοκωλες πατσαβουρες..
Ελα ωραια περασες.Βλεπεις που συζεις 5 χρονια με Ρωσσιδα και ξερεις την ψυχολογια τους.
Αν δεν σε πειραζει το κρυο και βρεις μια δουλεια με σχετικα καλα λεφτα σιγουρα να πας.Το μονο κακο εκει ειναι τα ακριβα ενοικια!με κατω απο 500 Ευρω δυσκολα βρισκεις διαμερισμα.Το εχεις δει αυτο το ξενοδοχειο? Ειναι κοντα στο λιμανι.Τωρα δυστηχως εχει κλεισει και ειναι ερηπωμενο.φιλε αχλαδοκωλες η πατσαβουρες αυτο δεν ακυρωνει το οτι ντυνονται καλα.
δημητρη καλα ειμαι φιλος. Τελειωσα την σχολή και σκέφτομαι για εκει πάνω που ήμουνα να εγκατασταθω μόνιμα. Εδω δουλειες και εξέλιξη μηδέν και γενικα σκατα κατάσταση. Άν ανέβω λογικά στην πρώτη ευκαιρία θα περάσω καμιά βολτίτσα και απο σένα!!
Αν δεν σε πειραζει το κρυο και βρεις μια δουλεια με σχετικα καλα λεφτα σιγουρα να πας.Το μονο κακο εκει ειναι τα ακριβα ενοικια!με κατω απο 500 Ευρω δυσκολα βρισκεις διαμερισμα.Το εχεις δει αυτο το ξενοδοχειο? Ειναι κοντα στο λιμανι.Τωρα δυστηχως εχει κλεισει και ειναι ερηπωμενο.
Απ'το eurohostel 2 δρομους πιο κατω ειναι ουτε 5 λεπτα με τα ποδια.Εγω οταν το ειδα επεσα κατω.Φυσικα το φωτογραφισα Οταν ειχα παει τελευταια φορα Ελσινκι πριν 5-6 μηνες ηταν κλειστο και ερηπωμενο.Κριμα ωραια ονομασια για ξενοδοχειοαχχαχαχαχα ναι ρε το θυμαμαι οταν εψαχνα στην αρχη κάποιο ξενοδοχείο. είναι σχετικα κοντα στο eurohostel που εμενα. θυμαμαι χαρακτηριστικα πως οταν το ειδαμε με το φιλαρακι το ξενοδοχειο ειχαμε πεθανει στα γελια και μας κοιτουσαν μεσα στο τραμ.
ερηπωμένο ε??? κριμα χαχαχαχαχαχα
καλα ητανε...
απλα εμεινα με το παραπονο της επικοινωνιας, γιατι διαπιστωσα οτι ειναι πολυ ευκολο να παρεις γκομενακι απο κλαμπ...
ειναι πολυ δυσκολη γλωσσα ρε γαμωτο...
και δεν ειμαι και κανενας βλακας! μιλαω αγγλικα, γαλλικα, λιγα ιταλικα, και σε 10 μερες στην Ισπανια, ειχα αρχισει να συνεννοουμαι...
αυτοι οι μαλακες ο Κυριλλος και ο Μεθοδιος φταινε!
πού πατε ρε μπινεδες να προσαρμοσετε τα ελληνικα στην ηδη υπαρχουσα γλωσσα?? δωσ'τους αυτουσιο το ελληνικο αλφαβητο, να αλλαξει και ο ρους της Ιστοριας...
Μπακαλη συμφωνεις??...