O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Gentleman, ωραιο το ποστ σου! Πολυ ωραια η πρωτη με 1,80 .Αμαν ρε παιδι μου πως την καταφερες?) 6.000 ρουβλια δεν ειναι πολυ λιγο για 6 ωρες που περασες με το αιματουρι? Αν εχεις φωτο περισσοτερες βαλε σε παρακαλω.Κατι αλλο, ειχαν μεγαλη διαφορα οι φωτο απο την πραγματικοτητα? Απο οτι καταλαβα απο το ξενοδοχειο πρεπει να εμεινες στη χλιδα και να περασες πολυ ωραια.Μπραβο σου.Οταν εψαχνα τις τιμες για τετοια ξενοδοχεια στη μοσχα μου κοπηκαν τα ονειρα.Πανακριβα! Ο σολωμος και η σαμπανια ποσο πηγαν? Ειχες προβλημα στην εισοδο του ξενοδοχειου με τον πορτιερη? γιατι συνηθως δεν αφηνουν και πρεπει να τα σκασεις.Σου ευχομαι να ξαναπας και να μας στειλεις περισσοτερες φωτο!)
ευχαριστω αδερφε για τις ευχες σου...
κι εγω σου ευχομαι να πας και να περασεις καλυτερα...
Η Μοσχα ειναι σφαγειο...
για να καταλαβεις, το δωματιο ειχε 22000 για μια μερα...
με την γκομενα πηραμε: ενα κλαμπ σαντουιτς, ενα φιλετο (μιση μεριδα), 3 ή 4 κοκα κολες, 4 Glenfidich (μεζουρα) και 2 καπουτσινο το πρωι...
δεν πρεπει να εχω ξεχασει κατι...
στο check out πληρωσα 39000!!!
δηλαδη μου πηρανε πανω απο 400€, για αυτες τις μαλακιες που ανεφερα!!!
α! και 4500 το ταξι για το αεροδρομιο (Domodedovo, αρκετα μακρινη αποσταση), fixed τιμη, χωρις ταξιμετρο!!!
Η σαμπανια κλπ. ητανε στο Καζαν, οπου εμεινα επισης σε 5αστερο, το μοναδικο της πολης, και τρεις μερες γεματες, πληρωσα λιγοτερα απο την μια στη Μοσχα! Μεσα φαγητα και ποτα με τις βιζιτες...
Το πιτσιρικι το χτυπησα στο mamba...
Τον Ιουλιο ειχα διωξει γυναικοπαιδα, αλλα δεν μπορουσα να φυγω λογω δουλειας...
ετσι εψαξα μηπως φερω Αθηνα κανα ρωσιδι, και τσεκαρα αυτες που εχουνε βαλει αγγελια ταξιδιου...
δεν καταφερα να το ψησω τοτε, αλλα μιλησαμε αρκετα και στο skype, οποτε ηξερα οτι δεν ειναι μουφα...
μολις λοιπον προεκυψε το ταξιδι, της ξαναεγραψα, προφανως την πετυχα σε τιποτα αγαμιες και εκατσε ευκολα...
ουτε μα ουτε μου, ηρθε, παραγγειλαμε τα ποτα μας και πριν μας τα φερουν το ειχα περασει ηδη μια με τη γλωσσα...
στη ρεσεψιον δεν ειχε προβλημα, γιατι η σουιτα δικαιολογει 2 ατομα και ειχα ενημερωσει οτι περιμενω καποιον...
Ουτε στο Καζαν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με τη ρεσεψιον, απλα σε δυο περιπτωσεις που ητανε η ωρα περασμενη, αναγκαστηκα να κατεβω κατω να "παραλαβω"...