Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Gentleman, ωραιο το ποστ σου! Πολυ ωραια η πρωτη με 1,80 .Αμαν ρε παιδι μου πως την καταφερες?) 6.000 ρουβλια δεν ειναι πολυ λιγο για 6 ωρες που περασες με το αιματουρι? Αν εχεις φωτο περισσοτερες βαλε σε παρακαλω.Κατι αλλο, ειχαν μεγαλη διαφορα οι φωτο απο την πραγματικοτητα? Απο οτι καταλαβα απο το ξενοδοχειο πρεπει να εμεινες στη χλιδα και να περασες πολυ ωραια.Μπραβο σου.Οταν εψαχνα τις τιμες για τετοια ξενοδοχεια στη μοσχα μου κοπηκαν τα ονειρα.Πανακριβα! Ο σολωμος και η σαμπανια ποσο πηγαν? Ειχες προβλημα στην εισοδο του ξενοδοχειου με τον πορτιερη? γιατι συνηθως δεν αφηνουν και πρεπει να τα σκασεις.Σου ευχομαι να ξαναπας και να μας στειλεις περισσοτερες φωτο!)

ευχαριστω αδερφε για τις ευχες σου...
κι εγω σου ευχομαι να πας και να περασεις καλυτερα...

Η Μοσχα ειναι σφαγειο...
για να καταλαβεις, το δωματιο ειχε 22000 για μια μερα...
με την γκομενα πηραμε: ενα κλαμπ σαντουιτς, ενα φιλετο (μιση μεριδα), 3 ή 4 κοκα κολες, 4 Glenfidich (μεζουρα) και 2 καπουτσινο το πρωι...
δεν πρεπει να εχω ξεχασει κατι...
στο check out πληρωσα 39000!!!
δηλαδη μου πηρανε πανω απο 400€, για αυτες τις μαλακιες που ανεφερα!!!
α! και 4500 το ταξι για το αεροδρομιο (Domodedovo, αρκετα μακρινη αποσταση), fixed τιμη, χωρις ταξιμετρο!!!

Η σαμπανια κλπ. ητανε στο Καζαν, οπου εμεινα επισης σε 5αστερο, το μοναδικο της πολης, και τρεις μερες γεματες, πληρωσα λιγοτερα απο την μια στη Μοσχα! Μεσα φαγητα και ποτα με τις βιζιτες...

Το πιτσιρικι το χτυπησα στο mamba...
Τον Ιουλιο ειχα διωξει γυναικοπαιδα, αλλα δεν μπορουσα να φυγω λογω δουλειας...
ετσι εψαξα μηπως φερω Αθηνα κανα ρωσιδι, και τσεκαρα αυτες που εχουνε βαλει αγγελια ταξιδιου...
δεν καταφερα να το ψησω τοτε, αλλα μιλησαμε αρκετα και στο skype, οποτε ηξερα οτι δεν ειναι μουφα...
μολις λοιπον προεκυψε το ταξιδι, της ξαναεγραψα, προφανως την πετυχα σε τιποτα αγαμιες και εκατσε ευκολα...
ουτε μα ουτε μου, ηρθε, παραγγειλαμε τα ποτα μας και πριν μας τα φερουν το ειχα περασει ηδη μια με τη γλωσσα...
στη ρεσεψιον δεν ειχε προβλημα, γιατι η σουιτα δικαιολογει 2 ατομα και ειχα ενημερωσει οτι περιμενω καποιον...
Ουτε στο Καζαν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με τη ρεσεψιον, απλα σε δυο περιπτωσεις που ητανε η ωρα περασμενη, αναγκαστηκα να κατεβω κατω να "παραλαβω"...

Συνημμένα

• Moscow2.JPG
    Moscow2.JPG
    136,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Moscow3.JPG
    Moscow3.JPG
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 32

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
και εγω εμεινα με το παράπονο να το ειχαμε καρφωσει στο 90!!!!!!! :2funny:
και μετά θα εριχνες και  :zfuck: σπεσιαλ!!!

το ματς ειχε μεγαλη πλακα...
ημασταν καμμια 50ρια στα επισημα, μαζι με 500 Ταταρους!
στην αρχη το παιζαμε κυριλε, ειχε κοιμηθει και ολο το γηπεδο, δεν γινοταν τιποτα στο ματς...
μολις το καρφωσε ο πιτσιρικας, αρχισαν τα οργανα...
ενταξει, οχι τιποτα μπουκετα, αλλα κατι ψευτοτσαμπουκαδες και καλα...
παντως ειχα χρονια να παω σε αναμικτη κερκιδα, ειχε πολυ γελιο!
στο 2-2 ενας μαλακας δικος μας, γυρναει και τους αρχιζει στα κωλοδαχτυλα...
ειναι ενας τυπος, ακριβως απο πανω μου, κλασσικη μοσχαρορωσοφατσα, κοιλια βαρελοφρωνου, με σβερκο 80 εκατοστα περιφερεια, και τον κρατανε τεσσερις απο πισω κι εγω απο μπροστα πεντε, να σπρωχνω μην πεσει απανω μου και με λιωσει!
Τελικα τον ηρεμησαμε, του εδωσα και το κασκωλ μου και του πηρα τον σκουφο! φρεντς, αμιγκος, καλμα, να του λεω και να του δειχνω τον δικο μας ανεβοκατεβαζοντας τη χουφτα μου!

Επισκέπτης
Μπακαλη συμφωνεις??...

Σᾶς συγχαίρω διὰ τὴν παρουσίασιν. Διὰ τὴν μετάβασιν εἰς Ρωσσίαν ἐχρησιμοποίουν πάντοτε Lufthansa, ἔστω μὲ μεγάλας καθυστερήσεις εἰς Φρανκφούρτην ἤ Μόναχον. Νῦν μὲ τὴν ἀπ' εὐθείας σύνδεσιν μὲ Aegean οὐδεὶς λόγος ὑπάρχει διὰ τὴν θέσιν τῆς ζωῆς μας ἐν κινδύνῳ διὰ τῆς Aeroflot.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ευχαριστω αδερφε για τις ευχες σου...
κι εγω σου ευχομαι να πας και να περασεις καλυτερα...

Η Μοσχα ειναι σφαγειο...
για να καταλαβεις, το δωματιο ειχε 22000 για μια μερα...
με την γκομενα πηραμε: ενα κλαμπ σαντουιτς, ενα φιλετο (μιση μεριδα), 3 ή 4 κοκα κολες, 4 Glenfidich (μεζουρα) και 2 καπουτσινο το πρωι...
δεν πρεπει να εχω ξεχασει κατι...
στο check out πληρωσα 39000!!!
δηλαδη μου πηρανε πανω απο 400€, για αυτες τις μαλακιες που ανεφερα!!!
α! και 4500 το ταξι για το αεροδρομιο (Domodedovo, αρκετα μακρινη αποσταση), fixed τιμη, χωρις ταξιμετρο!!!

Η σαμπανια κλπ. ητανε στο Καζαν, οπου εμεινα επισης σε 5αστερο, το μοναδικο της πολης, και τρεις μερες γεματες, πληρωσα λιγοτερα απο την μια στη Μοσχα! Μεσα φαγητα και ποτα με τις βιζιτες...

Το πιτσιρικι το χτυπησα στο mamba...
Τον Ιουλιο ειχα διωξει γυναικοπαιδα, αλλα δεν μπορουσα να φυγω λογω δουλειας...
ετσι εψαξα μηπως φερω Αθηνα κανα ρωσιδι, και τσεκαρα αυτες που εχουνε βαλει αγγελια ταξιδιου...
δεν καταφερα να το ψησω τοτε, αλλα μιλησαμε αρκετα και στο skype, οποτε ηξερα οτι δεν ειναι μουφα...
μολις λοιπον προεκυψε το ταξιδι, της ξαναεγραψα, προφανως την πετυχα σε τιποτα αγαμιες και εκατσε ευκολα...
ουτε μα ουτε μου, ηρθε, παραγγειλαμε τα ποτα μας και πριν μας τα φερουν το ειχα περασει ηδη μια με τη γλωσσα...
στη ρεσεψιον δεν ειχε προβλημα, γιατι η σουιτα δικαιολογει 2 ατομα και ειχα ενημερωσει οτι περιμενω καποιον...
Ουτε στο Καζαν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με τη ρεσεψιον, απλα σε δυο περιπτωσεις που ητανε η ωρα περασμενη, αναγκαστηκα να κατεβω κατω να "παραλαβω"...

Δηλαδή για μια μέρα στη Μόσχα πλήρωσες 1000 ευρώ μόνο το ξενοδοχείο;Επικίνδυνα πράγματα.Και 250 ευρώ το πηγαινέλα στο αεροδρόμιο,400 στα αεροπορικά,70 για τη βίζα και 80 στη γκόμενα,συνολικά δηλαδή 1900 ευρώ για μια μέρα στη Μόσχα και μια γκόμενα.Με τόσα λεφτά κάθεται κάποιος άνετα 5 μέρες στο Κίεβο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδή για μια μέρα στη Μόσχα πλήρωσες 1000 ευρώ μόνο το ξενοδοχείο;Επικίνδυνα πράγματα.Και 250 ευρώ το πηγαινέλα στο αεροδρόμιο.Σίγουρα αυτοί οι προορισμοί είναι για βαλάντια που πλέον σπανίζουν στην Ελλάδα.
Στο ξενοδοχειο πληρωσε 22.000 ρουβλια τη βραδυα 550 Ευρω περιπου.Σε φοβερο ξενοδοχειο και με θεα την κοκκινη πλατεια.Τα εστιατορια των ξενοδοχειων παντα εχουν εξωπραγματικες τιμες! :headbang:!γι'αυτο και εδωσε 400 Ευρω.Τωρα για το ταξι αν επερνε τηλεφωνο και καλουσε ενα ταξι και δεν επερνε του ξενοδοχειου σιγουρα θα ηταν τουλαχιστον τα μισα λεφτα.Δηλαδη αν καποιος παει σε ποιο απλο ξενοδοχειο δεν φαει στο εστιατοριο του ξενοδοχειου και παρει απλο ταξι θα δωσει τα μισα λεφτα για ολα γυρω στα 400 Ευρω.Και παλι βεβαια πανακρυβα ειναι :rockon:!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι,αλλά όλα αυτά τα έκανε για εφφέ για τη γκόμενα.Δηλαδή είναι τρόπον τινά αναγκαία έξοδα.Αν έμενε σε φτηνό ξενοδοχείο σε περιοχή Τατζίκων και έτρωγε σε λαικό εστιατόριο δε νομίζω να ακολουθούσε η γκόμενα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι,αλλά όλα αυτά τα έκανε για εφφέ για τη γκόμενα.Δηλαδή είναι τρόπον τινά αναγκαία έξοδα.Αν έμενε σε φτηνό ξενοδοχείο σε περιοχή Τατζίκων και έτρωγε σε λαικό εστιατόριο δε νομίζω να ακολουθούσε η γκόμενα.
Δεν ειπα σε περιοχη Τατζικων αλλα σε ενα πιο απλο ξενοδοχειο.Η γκομενα και εκει θα πηγαινε.Και να ετρωγε σε ενα πιο απλο εστιατοριο.Σε λα'ι'κα που λες θα πληρωνε πολυ λιγοτερα αλλα με πολυ χειροτερες συνθηκες.Αλλα ακομα και στα λα'ι'κα να εμενε 200 Ευρω το λιγοτερο θα του φευγανε για ολα (στεγη,φα'ι',ταξι).Δυστηχως η Μοσχα ειναι ΠΑΝΑΚΡΥΒΗ!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

αφου ητανε μονο για μια μερα, εκει θα εμενα, ακομα κι αν δεν ειχα κανονισει τη συναντηση με το μωρο...
και για 2 μερες παλι το ιδιο θα επελεγα...
για παραπανω θα αλλαζα ξενοδοχειο σιγουρα...
αυτο κανω καθε χρονο και στη Σαντορινη... παω 2-3 μερες Καλντερα με 3-4 κατοσταρικα την ημερα, "γεμιζω" με τα αισθηματα που σου προκαλει η ανυπερβλητη αυτη ομορφια και ηρεμια, το να ξυπνας ΕΚΕΙ, να αραζεις στο μπαλκονι και να χανεσαι και μετα παω σπιτι!
Παντως απορω πώς ζουνε 12εκ ανθρωποι εκει περα, με μισθους των 150€...
Θα ειχε ενδιαφερον να μας κανει ο Δημητρακης μια αναλυση, γιατι και στο "Πητερ" καπως ετσι πρεπει να ειναι...

Συνημμένα

• IMGP0127.JPG
    IMGP0127.JPG
    137 KB · Εμφανίσεις: 50

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Σᾶς συγχαίρω διὰ τὴν παρουσίασιν. Διὰ τὴν μετάβασιν εἰς Ρωσσίαν ἐχρησιμοποίουν πάντοτε Lufthansa, ἔστω μὲ μεγάλας καθυστερήσεις εἰς Φρανκφούρτην ἤ Μόναχον. Νῦν μὲ τὴν ἀπ' εὐθείας σύνδεσιν μὲ Aegean οὐδεὶς λόγος ὑπάρχει διὰ τὴν θέσιν τῆς ζωῆς μας ἐν κινδύνῳ διὰ τῆς Aeroflot.

για την Αεροφλοτ δεν εγραψα σχεδον τιποτα, διοτι θα χρειαζομουν πιο πολλες λεξεις, απο αυτες της παρουσιασης του ταξιδιου!
η επιλογη μου στηριχτηκε στο οτι δεν χρησιμοποιει ρωσικα αεροπλανα και στο οτι δεν με βολευε η Aegean γιατι παει Ντομοντεντοβο και θα επρεπε να αλλαξω αεροδρομιο για Καζαν...
ομως το μετανοιωσα πικρα!
κατ'αρχας η απογειωση απο Αθηνα ηταν ενα δραμα! πρωτη φορα μου ετυχε αεροπλανο να μπαλατζαρει επι μισο λεπτο με το που ξεκολλησε απο το εδαφος!
Αλλαξε και η ωρα διεξαγωγης του αγωνα στο Καζαν και εκει αρχισαν τα βιολια!
Το εισιτηριο ηταν Αθηνα-Μοσχα-Καζαν-Μοσχα-Αθηνα...
Για Μοσχα-Καζαν, αναγκαστηκα να αγορασω καινουριο εισιτηριο, με Siberian, για να ειμαι πιο νωρις εκει...
Φτανοντας στη Μοσχα, πηγα να ενημερωσω οτι δεν θα βρισκομαι στην πτηση της επομενης μερας με Αεροφλοτ, αλλα θα βρισκομαι κανονικα στις αλλες δυο...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ηταν η απαντηση... αν δεν εισαι σε μια απο τις τεσσερις, ακυρωνονται ολες οι επομενες!!!
Στην ερωτηση μου Γιατι?? η απαντηση ηταν του στυλ Πρεπει να συνδεσεις τα ψιψιψινια με τα κοψοψοψαρα!
Μετα απο 2 ωρες περιφορας με τις βαλιτσες απο Τερμιναλ σε Τερμιναλ, βρηκα μια κυρατσα που παριστανε την προισταμενη, η οποια με εβαλε να υπογραψω οτι δεν θα διεκδικησω επιστροφη χρηματων(!!!), εκανε 2-3 κλικ στο κομπιουτερ και μου ειπε το "χαρασο"!!!
Μετα, στο Καζαν, ειχαμε κι αλλα επεισοδια, αλλα τι να γραφω τωρα, νομιζω καταλαβατε...
στον Δημητρακη, οταν παω, θα το κανω με ταξι απο Ελσινκι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντως απορω πώς ζουνε 12εκ ανθρωποι εκει περα, με μισθους των 150€...
Θα ειχε ενδιαφερον να μας κανει ο Δημητρακης μια αναλυση, γιατι και στο "Πητερ" καπως ετσι πρεπει να ειναι...
Στη Μοσχα οι μισθοι δεν ειναι 150 Ευρω.Ενας μεσος μισθος ειναι 45.000 ρουβλια.Αν εχεις δικο σου διαμερισμα ζεις αρκετα καλα.Π.Χ. δουλευεις σε μια δουλεια,εχεις ενα εισοδημα 60.000 ρουβλια (1500 Ευρω) πληρωνεις κοινοχρηστα 2000-4000 ρουβλια το μηνα (εξαρταται απο τα τετραγωνικα) εχεις ενα αμαξι που εχεις παρει με δανειο και δινεις 10.000-15.000 ρουβλια το μηνα βαλε βενζινες 5000 ρουβλια  και αλλα μικρα εξοδα αλλες 5000 ρουβλια.Σου μενουν για φα'ι' διασκεδαση 30.000 ρουβλια δεν ειναι πολλα αλλα με ενα μισθο 60.000 ρουβλια που δεν ειναι δυσκολο να βρεις τετοια δουλεια ζεις σχετικα καλα.--------Τωρα για Αγια Πετρουπολη ο μεσος μισθος ειναι 20.000-25.000 ρουβλια :headbang:Ο ιδιος μισθοτος της Αγιας Πετρουπολης που παιρνει 30.000-35.000 ρουβλια στην Αγια Πετρουπολη στη Μοσχα θα επερνε 60.000  :rockon:!!!!!τα κοινοχρηστα τα ιδια τιμες στα σουπερμαρκετ σχεδον ιδιες.Οποτε ενα μισθοτος στη Μοσχα ζει πολυ καλητερα απο ενα μισθοτο στην Αγια Πετρουπολη.-----Το μονο που ειναι ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ειναι τα ΕΝΟΙΚΙΑ.Αγια Πετρουπολη βρισκεις διαμερισμα  (μακρια απο μετρο και οχι καλο)μιλαω για το φτηνοτερο που μπορει να βρει κανεις ΜΕ 15.000 ΡΟΥΒΛΙΑ.Στη Μοσχα με κατω απο 25.000 ρουβλια ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙς!.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........ενα αλλο θετικο της Μοσχας ειναι ο καιρος.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ βεβαια το καλοκαιρι πιανει ζεστες μπορει να εχει και +30 βαθμους αλλα αυτο για τους Ελληνες δεν ειναι αρνητικο.Το αρνητικο για τη Μοσχα ειναι οτι σαν πολη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ!ειναι μια εντελως αχαρη μεγαλουπολη!Ενω η Αγια Πετρουπολη ειναι πανεμορφη.Ενα αλλο αρνητικο της Μοσχας ειναι οτι η Μοσχα εχει γεμισει επαρχιωτες  :shit:!Πολλοι λιγοι ειναι οι γνησιοι Μοσχοβιτες οι περισσοτεροι εχουν ερθει απο καπου.Οποτε η συμπεριφορα τους ειναι πιο χωριατικη και ζωοδης.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Στη Μοσχα οι μισθοι δεν ειναι 150 Ευρω.Ενας μεσος μισθος ειναι 45.000 ρουβλια.

Δημητρακη περσι το καλοκαιρι γνωρισα στη Χαλκιδικη μια καθηγητρια ενος Πανεπιστημιου της Μοσχας, η οποια μου ειπε οτι παιρνει 45000 το μηνα!
μου ειπε επισης οτι ΜΕΣΟΣ μισθος στη Μοσχα ειναι τα 10-12 χιλιαρικα και οτι αυτη θεωρειται πολυ καλοπληρωμενη...
δεν νομιζω μεσα σε ενα χρονο να εχουν αλλαξει τοσο πολυ τα πραγματα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

αλλη ηταν βεβαια η ερωτηση μου προς εσενα - αν μου επιτρεπεις τον ενικο...
ρωτησα να συμφωνεις οτι ο Κυριλλος και ο Μεθοδιος κανανε μαλακιες...

και κατι ασχετο... πού μπορω να βρω τη γραμματοσειρα με την οποια γραφεις στο φορουμ??...

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Δημητρακη περσι το καλοκαιρι γνωρισα στη Χαλκιδικη μια καθηγητρια ενος Πανεπιστημιου της Μοσχας, η οποια μου ειπε οτι παιρνει 45000 το μηνα!
μου ειπε επισης οτι ΜΕΣΟΣ μισθος στη Μοσχα ειναι τα 10-12 χιλιαρικα και οτι αυτη θεωρειται πολυ καλοπληρωμενη...
δεν νομιζω μεσα σε ενα χρονο να εχουν αλλαξει τοσο πολυ τα πραγματα...

και δεν την παντρευτηκες αδερφεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
απλας ο τζεντελμαν..δημητρακη φοβερο το βιντεο..λιγο με χαλασε που το εκανες μπροστα απο ελλε-εινιδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom