Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ευχαριστώ για την απάντηση προς το παρόν εδώ θα μείνω, ρώτησα για να έχω μία ιδέα τι γίνεται στη χώρα σε μερικά χρόνια ελπίζω να μπορέσω να πάω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Οτι θα ηθελε ο καθε Ρωσσος!!!

Επισκέπτης
ιθελα να ροτισο τον μεγιστο πορνο διμιτρακι - πορνομεταναστι αμα ξερι να μασ πι!
ποσο στιχιζι στιν αγια πετρουπολι να αγορασι καπιοσ μια επιχιρισι?μαζι και το ακινιτο.(μια καφετερια για παραδιγμα)
και σε πιεσ περιοχιεσ τισ πετρουπολισ ?και σε τι λεφτα κιμενοντε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω ολες οι Καφετεριες ανεικουνε σε αλυσιδες.Και συνηθως  λειτουργουνε με τη μεθοδο του Φρανσά'ι'ζινγκ.Για το ακινητο υπολογιζε απο 450.000-500.000 (για καποια γειτονια ενα ακινητο 200τ.μ. περιπου που πιστευω οτι κανει για καφετερια).Στο κεντρο (Βασιλεφσκι Οστροφ) πουλιωταν ενα ακινητο 140 τ.μ. πρινν ενα χρονο με εισοδο απο τον δρομο υψος πρωτου οροφου (εχει σκαλα απο το δρομο)ο ιδιοκτητης ζηταγε 1.300.000 Ευρω  :headbang:!Ο Αλγερινος το σουβλατζιδικο του (που γυρισαμε αν θυμασαι το βιντεακι ΖΩΑ) μου ειπε οτι μπορει να πουλισει τον αερα 150.000-200.000 Ευρω (Ισως και παραπανω)Εκτος απο αυτο που ειδες εχει και ενα υπογειο κοντα στα 200 τ.μ. αλλα ο  :jerking: το εχει ανεκμεταλευτο! :rockon:.Τωρα δεν πιστευω οτι ειναι η καλητερη εποχη για να κανει κανεις μια τετοια επενδυση.Καλο ειναι να περιμενει κανεις τι θα γινει μετα της Ρωσσικες εκλογες και το βασικοτερο για τη Ρωσσια ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗς ΤΙΜΕς ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ?Ειναι πολυ πιθανο να της ριξουνε αν σπασουνε το μονοπωλιο του Ο.Π.Ε.Κ (για εκει παμε)αφου το Χριστιαννικο Νοτιο Σουδαν ,Το μελλοντικο Κουρδικο κρατος ,πιθανον και η μελλοντικη κυβερνιση της Λυβιης δεν θα ειναι στον Ο.Π.Ε.Κ .Και αν πεσει η τιμη του πετρελαιου η Ρωσσια θα γινει  :shit:

Επισκέπτης
Εδω ολες οι Καφετεριες ανεικουνε σε αλυσιδες.Και συνηθως  λειτουργουνε με τη μεθοδο του Φρανσά'ι'ζινγκ.Για το ακινητο υπολογιζε απο 450.000-500.000 (για καποια γειτονια ενα ακινητο 200τ.μ. περιπου που πιστευω οτι κανει για καφετερια).Στο κεντρο (Βασιλεφσκι Οστροφ) πουλιωταν ενα ακινητο 140 τ.μ. πρινν ενα χρονο με εισοδο απο τον δρομο υψος πρωτου οροφου (εχει σκαλα απο το δρομο)ο ιδιοκτητης ζηταγε 1.300.000 Ευρω  :headbang:!Ο Αλγερινος το σουβλατζιδικο του (που γυρισαμε αν θυμασαι το βιντεακι ΖΩΑ) μου ειπε οτι μπορει να πουλισει τον αερα 150.000-200.000 Ευρω (Ισως και παραπανω)Εκτος απο αυτο που ειδες εχει και ενα υπογειο κοντα στα 200 τ.μ. αλλα ο  :jerking: το εχει ανεκμεταλευτο! :rockon:.Τωρα δεν πιστευω οτι ειναι η καλητερη εποχη για να κανει κανεις μια τετοια επενδυση.Καλο ειναι να περιμενει κανεις τι θα γινει μετα της Ρωσσικες εκλογες και το βασικοτερο για τη Ρωσσια ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗς ΤΙΜΕς ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ?Ειναι πολυ πιθανο να της ριξουνε αν σπασουνε το μονοπωλιο του Ο.Π.Ε.Κ (για εκει παμε)αφου το Χριστιαννικο Νοτιο Σουδαν ,Το μελλοντικο Κουρδικο κρατος ,πιθανον και η μελλοντικη κυβερνιση της Λυβιης δεν θα ειναι στον Ο.Π.Ε.Κ .Και αν πεσει η τιμη του πετρελαιου η Ρωσσια θα γινει  :shit:
διλαδι με λιγα λογια...
με ποσα λεφτα πιστευεισ εσι σαν εμπιροσ πορνομεταναστισ οτι μπορισ να αγορασεισ μια ετιμι καφετερια(ποσο στο κεντρο και ποσο σε γιτονια)?και το ακινιτο και τιν επιχιρισι.....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
σόρρυ για το  :offtopic:

πίτσι θα σε δούμε το απόγευμα τι λες?????

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν μπορει να σου απαντήσει ο Τσάρος. Αλλα με 1000000ευρά κάτι γίνεται.

Αμα εχεις αυτό το ποσό σε ρεφστό βρε Πίτσι, θα τρέχεις να πας Ρωσσία;;;;;; καθεσε εδώ και γίνεσαι πασας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διλαδι με λιγα λογια...
με ποσα λεφτα πιστευεισ εσι σαν εμπιροσ πορνομεταναστισ οτι μπορισ να αγορασεισ μια ετιμι καφετερια(ποσο στο κεντρο και ποσο σε γιτονια)?και το ακινιτο και τιν επιχιρισι.....
Μου ειχανε πει και ειχα υπολογισει πριν μερικα χρονια πόσα λεφτα θα χρειαζοντουσαν να νοικιασει κανεις ενα ακινητο και να το κανει καφετερια (οχι κεντρο) ειχα υπολογισει γυρω στις 300.000 Ευρω.Οι τιμες δεν εχουν αλλξει και πολυ πιστευω με αυτα τα λεφτα μπορεις να νοικιασεις μια ετοιμη καφετερια.Τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙς!:Στη Ρωσσια υπαρχουν 3ης τροποι να νοικιασεις καποιο επαγγελματικο ακινητο 1.Απο το δημο (КУГИ) με συμβολαιο για 20-49 χρονια (ειναι πολυ φτηνοτερο αλλα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙς ΕΩς ΑΔΥΝΑΤΟΝ.Εννοειται οτι πρεπει να εχεις τους καταληλους  γνωστους στις καταληλες θεσεις και να δωσεις μιζα στους ανθρωπους που πρεπει) 2.Απο ιδιωτη: εχει το ακινητο και στο νοικιαζει.Το κακο ειναι οτι στη Ρωσσια πολυ σπανια να σου κανει συμβολαιο πανω απο 1 χρονο.Μετα τον επομενο χρονο ξανασυζητατε την τιμη και φυσικα μπορει να στην ανεβασει οσο θελει! :headbang:! 3.ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ στο επινοικιαζει Π.Χ. καποιος εχει συμβολαιο με το Δημο για 39 χρονια ενοικιασης ενος ακινητου για 5000 Ευρω το μηνα και εσενα σου το επινοικιαζει για 6000-7000 (οπως τα συμφωνισεται).Οποτε χωρις να κανει τιποτα βγαζει 1000-2000 Ευρω το μηνα :)!Τετοιου τυπου ενοικιασεις γινονται πολυ συχνα.Και κατα τη γνωμη μου απο τετοιες :jerking:δημιουργειται πληθωρισμος!--Το δυσκολοτερο ειναι να παρεις καποιο ακινητο προς ενοικιαση κατευθειαν απο το δημο.Αλλα ειναι και το ιδανικο.Ελπιζω Πιτσι να σε κατατοπισα :)

Επισκέπτης
Μου ειχανε πει και ειχα υπολογισει πριν μερικα χρονια πόσα λεφτα θα χρειαζοντουσαν να νοικιασει κανεις ενα ακινητο και να το κανει καφετερια (οχι κεντρο) ειχα υπολογισει γυρω στις 300.000 Ευρω.Οι τιμες δεν εχουν αλλξει και πολυ πιστευω με αυτα τα λεφτα μπορεις να νοικιασεις μια ετοιμη καφετερια.Τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙς!:Στη Ρωσσια υπαρχουν 3ης τροποι να νοικιασεις καποιο επαγγελματικο ακινητο 1.Απο το δημο (КУГИ) με συμβολαιο για 20-49 χρονια (ειναι πολυ φτηνοτερο αλλα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙς ΕΩς ΑΔΥΝΑΤΟΝ.Εννοειται οτι πρεπει να εχεις τους καταληλους  γνωστους στις καταληλες θεσεις και να δωσεις μιζα στους ανθρωπους που πρεπει) 2.Απο ιδιωτη: εχει το ακινητο και στο νοικιαζει.Το κακο ειναι οτι στη Ρωσσια πολυ σπανια να σου κανει συμβολαιο πανω απο 1 χρονο.Μετα τον επομενο χρονο ξανασυζητατε την τιμη και φυσικα μπορει να στην ανεβασει οσο θελει! :headbang:! 3.ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ στο επινοικιαζει Π.Χ. καποιος εχει συμβολαιο με το Δημο για 39 χρονια ενοικιασης ενος ακινητου για 5000 Ευρω το μηνα και εσενα σου το επινοικιαζει για 6000-7000 (οπως τα συμφωνισεται).Οποτε χωρις να κανει τιποτα βγαζει 1000-2000 Ευρω το μηνα :)!Τετοιου τυπου ενοικιασεις γινονται πολυ συχνα.Και κατα τη γνωμη μου απο τετοιες :jerking:δημιουργειται πληθωρισμος!--Το δυσκολοτερο ειναι να παρεις καποιο ακινητο προς ενοικιαση κατευθειαν απο το δημο.Αλλα ειναι και το ιδανικο.Ελπιζω Πιτσι να σε κατατοπισα :)
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]LsUb5CVym1E[/youtube]    Το καινουργιο μου βιντεακι απο την Αρματα στις Σπετσες!

Επισκέπτης
μεγαλε και τιτανιε πορνε διμιτρακι στιν ροσια αμα αγορασισ διαμερισμα σου δινουν κατευθιαν αδια παραμονισ????αλιθευει αυτο?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μετα απο προσφατο ταξιθδι μου στη σλοβακια εκανα τις εξης διαπιστωσεις... οι σλαβες ειναι μουναρες (οχι οτι δε το ξεραμε) προσχαρες και χορευταρουδες και γενικα πολυ προσεγγισιμες ΚΑΙ οι σλαβοι ειναι ουνοι σκληροι και γενικα απωθητικος παραγοντας για να πλησιασεις τις γκομενες τις περιοχης γιατι ψαχνονται συνεχως και ειδικα αν σε βλεπουν να χορευεις η να νταλαβεριζεσαι γενικοτερα με τα θυληκα τους. επισης δε μιλανε αγγλικα και ειναι ευκολο να γινουν παρεξηγησεις χωρις λογο. επισης η ζωη πλην τις εννοικιασης σπιτιου ηταν αρκετα φτηνη δηλαδη με 700 ευρω αν εχεις σπιτι εισαι βασηλιας (και με 500)

θα ηθελα να ρωτησω τον δημητρακη αν τα ιδια ισχυουν και για τη ρωσσια???

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μητσακο ξερεις τιποτα για Περμ?Μιλαω με ενα μιλφονι το οποιο τη 2η φορα που μιλησαμε στο skype(απο mamba το βρηκα)μου πεταξε το κανταιφι κ τα γαλακτοδοχεια εξω,συμφωνα με τα λεγομενα της το γαμησι εκει ειναι πανευκολο.Μου ειπε να παω(και με φιλαρακια)αλλα μολις μου ειπε οτι θα κανω 3 μερες απο αθηνα με τα τρενα κ τις μαλακιες σοκαριστηκα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μετα απο προσφατο ταξιθδι μου στη σλοβακια εκανα τις εξης διαπιστωσεις... οι σλαβες ειναι μουναρες (οχι οτι δε το ξεραμε) προσχαρες και χορευταρουδες και γενικα πολυ προσεγγισιμες ΚΑΙ οι σλαβοι ειναι ουνοι σκληροι και γενικα απωθητικος παραγοντας για να πλησιασεις τις γκομενες τις περιοχης γιατι ψαχνονται συνεχως και ειδικα αν σε βλεπουν να χορευεις η να νταλαβεριζεσαι γενικοτερα με τα θυληκα τους. επισης δε μιλανε αγγλικα και ειναι ευκολο να γινουν παρεξηγησεις χωρις λογο. επισης η ζωη πλην τις εννοικιασης σπιτιου ηταν αρκετα φτηνη δηλαδη με 700 ευρω αν εχεις σπιτι εισαι βασηλιας (και με 500)

θα ηθελα να ρωτησω τον δημητρακη αν τα ιδια ισχυουν και για τη ρωσσια???
Καταρχην εδω οι αντρες εντελως στ'αρχηδια τους!Δεν δινουν και πολυ σημασια στις γυναικες!προτιμανε να πιουνε :2funny:Οι Ρωσσοι θα ελεγα ειναι πιο πολιτισμενοι απ'αυτους.Οι Σλοβακοι που περιγραφεις εχουν ιδια συμπεριφορα με τους Πολωνους!Και αυτοι το ιδιο  :jerking: ειναι :2funny:!-----------Τι εννοεις Βασηλιας?Στη Ρωσσια για να πεις οτι ζεις πολυ καλα θελεις 3000+ το μηνα εκτος απο το διαμερισμα.Μιλαω να βγαινεις 2 φορες την εβδομαδα να  :knockinb:συνεχεια γκομενες και να εχεις και ενα αμαξι που να μετραει (40.000+ Ευρω).Τοσο φτηνη ειναι η Σλοβακια?Αν ναι τοτε ειναι ενδιαφερον τοπος για Πορνοεκδρομη :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσακο ξερεις τιποτα για Περμ?Μιλαω με ενα μιλφονι το οποιο τη 2η φορα που μιλησαμε στο skype(απο mamba το βρηκα)μου πεταξε το κανταιφι κ τα γαλακτοδοχεια εξω,συμφωνα με τα λεγομενα της το γαμησι εκει ειναι πανευκολο.Μου ειπε να παω(και με φιλαρακια)αλλα μολις μου ειπε οτι θα κανω 3 μερες απο αθηνα με τα τρενα κ τις μαλακιες σοκαριστηκα!
Για το Περμ μου εχει πει τα καλητερα λογια ενας φιλος μου Ιταλος που ειχε παει πολλες φορες το ελεγε ΣΠΕΡΜ  :2funny:!Εχει λεει πολυ μουνι.Εννοειται οτι πρεπει να ξερει κανεις τη γλωσσα και να μην φοβαται το κρυο αν παει χειμωνα!Με το τρενο απο Αθηνα θα κανει 5 μερες :2funny:πρεπει να πας Μοσχα πρωτα.Νομιζω οτι να πας σε μια μικρη πολη της Ουκρανιας (Οχι τουριστικη) θα ειναι και πιο ευκολο και φτηνοτερα και ισως  :knockinb: πιο πολυ

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βασικα 3,5 ωρες με αεροπλανο μεχρι μοσχα ειναι αλλα το τρενο φευγει 18-20 ωρες μετα κ οταν φτασω μεσα στο περμ 22ωρες μετα ακομα 7 ωριτσες με το αυτοκινητο!!!!!!!οι γκομενες ειναι πανευκολες,λιγοι αντρες κ οι περισοτεροι μαλακες.πινουν ολοι μεχρι κ αυτη οσο μιλαμε ρουφαει 1,5 λιτρο μπιρα kolos(ετσι τη λενε)με το καλαμακι!μου δειξε κ μια φιλη της(καλουτσικη)παντρεμενη,καριολα λεει(λιγο περισοτερο απο αυτη)που της γεμιζεις μια τσαντα με σοκολατεσ κ μπυρες τη γαμας απικο!φευγουμεεεεεεεεεεε

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
βασικα βασιλιας εννοουσα να τρως που και που σε εστιατορια (αυτα που ειδα εγω πχ μεσα στα εμπορικα που θα τα χαρακτηριζα πολυ καλα, το πιατο ειχε μεχρι 10 ευρω) να πινεις τις μπυρες σου 3 ευρω η ακριβοτερη να πας και σε κανενα κλαμπ 3 ευρω η χαινεκεν. δεν εννοουσα χλιδες απλα μια καλη ζωη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βασικα βασιλιας εννοουσα να τρως που και που σε εστιατορια (αυτα που ειδα εγω πχ μεσα στα εμπορικα που θα τα χαρακτηριζα πολυ καλα, το πιατο ειχε μεχρι 10 ευρω) να πινεις τις μπυρες σου 3 ευρω η ακριβοτερη να πας και σε κανενα κλαμπ 3 ευρω η χαινεκεν. δεν εννοουσα χλιδες απλα μια καλη ζωη
Ολα ειναι σχετικα.Για αλλον καλη ζωη ειναι να εχει καλα λεωφορεια.Για αλλον να εχει Λιμουζινα με Σωφερ :2funny:Με αυτα που λες καταρχην θελεις τουλαχιστον 1500 Ευρω το μηνα.Αν πας με γκομενα 4 φορες την εβδομαδα σε καποιο εστιατοριο (2 πιατα των 10 Ευρω και 2 σαλατες και κατι να πιεις) θα σου κοστισει 30 Ευρω περιπου τη φορα δηλαδη αν πας 15 φορες το μηνα ειναι 450 Ευρω!Πως εσυ θα ζησεις με 500 !Οταν μονο για εστιατοριο με γκομενες θελεις 450 !Αμαξι δεν θα εχεις?Βενζινες γκαραζ (100+ Ευρω το μηνα) συντηριση.Εκτος απ'της γκομενες που θα εχεις πουτανες δεν θα  :knockinb:?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δεν μαρεσει να οδηγαω :) στη σλοβακια το ταξι ηταν αρκετα φτηνο και το χρειαζεσαι μονο μεταμεσονυκτιες ωρες... ολες τις αλλες υπαρχει τραμ καθε 5 10 λεπτα. 10 ευρω λεμε ατομικο πιατο που εχει και σαλατα μαζι (ολα ειχαν)... και 10 ειχαν τα πολυ ακριβα πιατα με 10 σκας στο φαι... μιλουσα κανενα 500αρικο ατομικα βεβαια τωρα αν βγαζει καθε μερα γκομενες σε εστιατορια θες περισσοτερα.. αλλα οχι και τοσα πολλα.. πουτανες φυσικα δε βαζω μεσα αφενως γιατι δε χρειαζεται να ασχοληθεις με πουτανες οπως το ειδα το θεμα αν εγκλιματιστεις λιγο... και αφ ετερου γιατι δεν υπαρχει ανω οριο σε αυτο το σπορ. τελοσπαντων οπως λες και εσυ ολα σχετικα ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom