Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]cbMP-tbLang[/youtube]  Σημερα παιδια στο youtube βρηκα αυτο! :2funny:μου αρεσε και εριξα πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]cbMP-tbLang[/youtube]  Σημερα παιδια στο youtube βρηκα αυτο! :2funny:μου αρεσε και εριξα πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παιδια σας ζηταω ΜΙΑ ΧΑΡΗ :)Αν μπορειται παρτε στους ραδιοφωνικους στθμους και ζητηστε να βαλουν αυτο το τραγουδι :2funny: Πορνομεταναστης και Ζωοφιλος το εχουν γραψει (αν σας ρωτισουν αφου ειναι πιθανον να μην το ξερουν) το συγκροτημα ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ .Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :)

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Δημητρακη    σου  εχω  καινουργια  ιδεα  για  βιντεο.
Τα  λογια  που ( σου )  εγραψα  ειναι  προσαρμοσμενα  στο  στυλ  το  δικο  σου  και  δεν  στα  λεω  ειρωνικα  αλλά  να  το  κανεις  για  πλακα .

Πορνομεταναστης vs  Αντιχριστος  ( Pre match )

Θα  βλεπουμε  εσενα  να  μιλας  στην  καμερα  και  απο  πισω  σου  στα  2  μετρα  να  ειναι  το  σιδερενιο  αλογο .
Αργοτερα  οταν  φτιαχνεις  το  βιντεο  θα  προσθεσεις  στις  σκηνες ,  να  ακουγεται ( στην  αρχη ) σιγανα  (  και  επειτα  πιο  δυνατα )  καποιος  θουριος  ή  καποιο  αλλο  οπως  ακουγεται  σε  προεκλογικες  συγκεντρωσεις .

Κοιτωντας  προς  την  καμερα .

Ελληνες  ... (  τωρα  πιο  δυνατα  και  με  στομφο )  Ελληνες ...  ο  Αντιχριστος    πλησιαζει ... ειναι  προ  των  πυλων.
Θα  τον  πολεμησω  μονος  μου  αλλά  θελω  και  σας  για  βοηθεια .
Ελληνες  (  ξανα    δυνατα  και  με  στομφο )  Ελληνες ... ξυπνηστε ...  ειστε  ολοι  παγιδευμενοι    απο  τις  Ελλεηνιδες  (  παυση  )
Ξερετε  τι  σημαινει  Ελλεηνιδες ?
(  ξανα  παυση  κοιταζωντας  την  καμερα  και  κρατωντας    σε  αγωνια  το  κοινο )
Ειναι  οι  πιστοτερες  υπηρετριες    του  Αντιχριστου.
Δεν  ξερετε  που  εχετε  πεσει .
( δυνατα  το  - Μην - )  Μην  τις  δινετε  το σπερμα  σας ...  τις  κανετε  πιο  δυνατες.
Τις  εχετε  δωσει  σημασια  και  σαν  κανουν  ο,τι  θελουν  και  αυτες  επειτα  τα  ξεχνανε  ολα  και  πανε  και  τις  ξεφτιλιζει  ο  Αντιχριστος .

( Επειτα  θα  κανεις  2  βηματα    και  θα  πας  μπροστα  στο  αυτοκινητο  σου ,  αλλά  το  προσωπο  σου  θα  κοιταει  την  καμερα  και  πισω  σου  θα  ειναι  η  μουρη  του  αυτοκινητου )

Εγω  σε  αυτην  την  μαχη    δεν  θα  ειμαι  πραγματικα  μονος  μου . Εχω  πολυτιμο  βοηθο  το  σιδερενιο  αλογο .

( στο  σημειο  αυτο  να  πω  οτι  πριν  θα  εχει  μπει  καποιος  φιλος  σου  μεσα  στο  αυτοκινητο  σου , θα  εχει  κατσει  στην  θεση  του  οδηγου ,  αλλά  θα  ειναι  σκυμμενος  στην  καρεκλα  και  ετσι  δεν  θα  τον  βλεπουμε. Εσυ  θα  εχεις  συννενοηθει  με  τον  φιλο  σου  και  μολις  χτυπησεις  το  καπο  του  αυτοκινητου , τοτε  αυτος  οπως  ειναι  κρυμμενος  θα  αρχισει  να  αναβοσβηνει  τα  φωτα  και  να  παταει  συνεχομενα  την  κορνα ).

( Μολις  πεις  -  εχω  πολυτιμο  βοηθο  το  σιδερενιο  αλογο -    τοτε  θα  γυρισεις  με  το  σωμα  σου  μιση  στροφη  και  θα  χτυπησεις    απαλα  και  επειτα  θα  χαιδευεις    το  καπω  του  αυτοκινητου. Επειτα  θα  ξαναγυρισεις  το  κεφαλι  σου  στην  καμερα . Τοτε  ο  φιλος  σου  απο  μεσα  θα  αρχισει  να  παταει  την  κορνα  και  να  τρεμοπαιζει  τα  φωτα .
Εσυ  θα  παρεις  εκφραση  σαν  να  μην  σου  φαινεται    παραξενο  το  γεγονος)

Το  βλεπετε  φιλοι  μου ? Το  πιστο  μου  σιδερενιο  αλογο  θα  πολεμησει  μαζι  μου .
Ο  Αντιχριστος  δεν  ειναι  ατρωτος .
Ενα  μονο  πραγμα  φοβαται  ο  Αντιχριστος ... ( παυση )  φοβαται  μονο    την  Ρωσικη  μουνιλα .
Ελατε  εδω  να  εκπαιδευτειτε  ...  να  ποτισετε  απο  την  Ρωσικη  μουνιλα  ...  μονο  ετσι  μπορουμε  να  πολεμησουμε  τον  Αντιχριστο  και  να  απαλλαγουμε    απο  τις  πιστες  του  υπηρετριες  ...  τις  Ελλεηνιδες .
( κανεις  μια  μικρη  παυση )  Ελατε  να  σας  δειξω  πως  εχει  ποτισει  με  θαυματουργη  Ρωσικη  μουνιλα  το  πισω  καθισμα  του  σιδερενιου    αλογου .

( Πηγαινεις  προς  το  πισω  καθισμα )
(Αν  μπορεσεις  και  πεισεις  να  παιξει  στο  βιντεο  σου  και  ενας  φιλος  σου  καραφλας  με  περιεργη  μουρη  που  επαιζε  στο  βιντεο    -  Οι  φιλοι  μου  τα  ζωα -    τοτε  αυτος  θα  εμφανιζεται  εκεινη  την  στιγμη  που  πας  εσυ  για  το  πισω  καθισμα , εσυ  θα  τον  βλεπεις ,  θα  τον  δειχνεις  και  θα  λες  προς  την  καμερα )

Ω  φιλοι  μου    τον  ειδατε  αυτον ?
Ηταν  μια  χαρα  παλικαρι  ,  ωσπου  πηγε  ενα  μηνα  διακοπες  στην  Ελλαδα  και  γνωρισε  Ελλεηνιδες .
Κοιταχτε  πως    τον  καταντησαν .
Δεν  ηταν  σβερκος    πριν  και  ηταν  καλα  στα  μυαλα  του .
(Εσυ  θα  εχεις  πει  σε  αυτον  τον  φιλο  σου    να  εχει  ενα  χαμογελο  μονιμο )

( Αν  δεν  δεχθει  ο  φιλος  να  μπει  σφηνα  στο  βιντεο , αν  και  πρεπει  να  πεισεις  οπωσδηποτε  αυτην  την  μορφη ,  τοτε  εσυ  συνεχιζεις      να  προχωρας    προς  το    πισω  καθισμα ,  οπου  ανοιγεις  την  πορτα  και  θα  κανεις  σαν  να  υπηρχε  μπολικη  μουνιλα .
Θα  εχεις  ανοιχτη  την  πορτα  και  θα  κοιτας  προς  την  καμερα )

Τα  βλεπετε  φιλοι  μου ? Δυο  Ρωσικα  μουνακια    εβαλα  εδω  πισω  χθες    και  μοσχομυριζει  ακομα  το  σιδερενιο  αλογο . Που  να  το  πλησιασει  ο Αντιχριστος  ή  οι  πιστες  υπηρετριες  του .

(  απο  δω  και  περα  θα  δυναμωσεις  (  αργοτερα ) την  μουσικη  που  ακουγεται    ως  υποκρουση ).

Αλλά ... σας  το  λεω  αλλά ...  η  μαχη  με  τον  Αντιχριστο    θα  ειναι  αδυσωπητη . Θα  εχουμε  μεγαλες  απωλειες .
Στην  μαχη  ο  Αντιχριστος    θα  ριξει  τα  πιο  δυνατα  του  οπλα  ...  τις  Ελλεηνιδες .
Αυτες  οταν  δουν    οτι  πολεματε  τον  Κυριον  τους  ,  θα  γινουν  αδιστακτες .  Θα  χρησιμοποιησουν    ολα  τα  θελγητρα  τους .
Θα  σας  πλανεψουν . Θα  σας  κανουν  υποχειρια  τους .
Θα  σας  κανουν  ... οπως    τον  φιλο  μου    τον  σβερκο .

Ελληνες  (  ξανα  δυνατα  και  με  στομφο )  Ελληνες  ... εσεις  που  ειστε  σκληραγωγημενοι  με  φωτια  και  ατσαλι  ...  μην  λυγισετε ..  μην  υποκυψετε  στα  καλεσματα    των  Ελλεηνιδων .
Κρατατε  αδελφια .

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δημητρακη    σου  εχω  καινουργια  ιδεα  για  βιντεο.
Τα  λογια  που ( σου )  εγραψα  ειναι  προσαρμοσμενα   στο  στυλ  το  δικο  σου   και  δεν   στα  λεω   ειρωνικα   αλλά  να   το  κανεις   για   πλακα .

Πορνομεταναστης vs   Αντιχριστος  ( Pre match )

Θα  βλεπουμε   εσενα  να  μιλας   στην  καμερα  και  απο  πισω   σου   στα   2  μετρα   να  ειναι  το  σιδερενιο   αλογο .
Αργοτερα   οταν   φτιαχνεις   το  βιντεο   θα  προσθεσεις   στις  σκηνες ,  να   ακουγεται ( στην  αρχη ) σιγανα  (  και  επειτα   πιο  δυνατα )  καποιος  θουριος   ή   καποιο   αλλο   οπως  ακουγεται  σε  προεκλογικες   συγκεντρωσεις .

Κοιτωντας   προς  την  καμερα .

Ελληνες  ... (  τωρα   πιο  δυνατα   και  με   στομφο )  Ελληνες ...   ο  Αντιχριστος    πλησιαζει ... ειναι   προ  των  πυλων.
Θα   τον  πολεμησω   μονος   μου   αλλά   θελω  και  σας   για  βοηθεια .
Ελληνες  (  ξανα    δυνατα  και  με   στομφο )  Ελληνες ... ξυπνηστε ...   ειστε   ολοι  παγιδευμενοι     απο  τις   Ελλεηνιδες   (  παυση  )
Ξερετε   τι  σημαινει  Ελλεηνιδες ?
(  ξανα  παυση   κοιταζωντας  την  καμερα   και  κρατωντας    σε  αγωνια   το  κοινο )
Ειναι   οι   πιστοτερες  υπηρετριες    του  Αντιχριστου.
Δεν  ξερετε   που   εχετε   πεσει .
( δυνατα   το  - Μην - )  Μην  τις  δινετε   το σπερμα   σας ...  τις  κανετε   πιο  δυνατες.
Τις  εχετε  δωσει  σημασια   και  σαν  κανουν  ο,τι   θελουν   και  αυτες   επειτα   τα   ξεχνανε   ολα   και  πανε   και  τις   ξεφτιλιζει   ο  Αντιχριστος .

( Επειτα   θα  κανεις   2   βηματα    και  θα   πας   μπροστα  στο  αυτοκινητο  σου ,  αλλά   το   προσωπο  σου  θα   κοιταει   την  καμερα  και  πισω  σου   θα  ειναι  η   μουρη   του   αυτοκινητου )

Εγω  σε  αυτην   την  μαχη    δεν   θα   ειμαι  πραγματικα   μονος  μου . Εχω  πολυτιμο   βοηθο   το   σιδερενιο   αλογο .

( στο   σημειο  αυτο   να  πω  οτι  πριν   θα   εχει  μπει  καποιος   φιλος  σου   μεσα   στο  αυτοκινητο   σου , θα   εχει  κατσει   στην  θεση   του   οδηγου ,  αλλά  θα  ειναι  σκυμμενος   στην  καρεκλα   και  ετσι  δεν  θα   τον  βλεπουμε. Εσυ  θα  εχεις   συννενοηθει   με   τον  φιλο  σου   και  μολις   χτυπησεις   το  καπο   του  αυτοκινητου , τοτε  αυτος  οπως  ειναι  κρυμμενος   θα   αρχισει  να   αναβοσβηνει   τα   φωτα   και  να  παταει  συνεχομενα   την  κορνα ).

( Μολις   πεις  -  εχω   πολυτιμο  βοηθο  το   σιδερενιο  αλογο -     τοτε  θα   γυρισεις   με   το  σωμα  σου  μιση   στροφη   και  θα   χτυπησεις    απαλα  και   επειτα   θα   χαιδευεις    το  καπω   του   αυτοκινητου. Επειτα  θα  ξαναγυρισεις   το  κεφαλι  σου   στην  καμερα . Τοτε  ο  φιλος  σου   απο  μεσα   θα   αρχισει  να   παταει   την  κορνα   και  να   τρεμοπαιζει   τα   φωτα .
Εσυ  θα  παρεις   εκφραση   σαν  να   μην  σου  φαινεται    παραξενο   το   γεγονος)

Το   βλεπετε   φιλοι  μου ? Το  πιστο  μου   σιδερενιο   αλογο   θα   πολεμησει   μαζι  μου .
Ο  Αντιχριστος   δεν   ειναι   ατρωτος .
Ενα   μονο  πραγμα   φοβαται  ο  Αντιχριστος ... ( παυση )   φοβαται  μονο    την  Ρωσικη   μουνιλα .
Ελατε  εδω   να  εκπαιδευτειτε  ...  να  ποτισετε   απο  την  Ρωσικη   μουνιλα  ...  μονο  ετσι  μπορουμε   να  πολεμησουμε  τον  Αντιχριστο  και  να   απαλλαγουμε    απο  τις   πιστες   του   υπηρετριες  ...   τις   Ελλεηνιδες .
( κανεις   μια   μικρη  παυση )  Ελατε  να   σας   δειξω   πως   εχει  ποτισει   με   θαυματουργη   Ρωσικη   μουνιλα   το  πισω   καθισμα   του   σιδερενιου    αλογου .

( Πηγαινεις   προς   το  πισω  καθισμα )
(Αν   μπορεσεις   και  πεισεις   να  παιξει   στο  βιντεο  σου   και  ενας   φιλος   σου   καραφλας   με   περιεργη   μουρη   που   επαιζε   στο  βιντεο    -  Οι  φιλοι   μου   τα  ζωα -    τοτε  αυτος   θα  εμφανιζεται   εκεινη  την   στιγμη   που  πας   εσυ   για   το  πισω   καθισμα , εσυ  θα   τον  βλεπεις ,  θα  τον   δειχνεις   και  θα  λες   προς   την   καμερα )

Ω   φιλοι  μου    τον  ειδατε   αυτον ?
Ηταν   μια   χαρα   παλικαρι  ,  ωσπου  πηγε   ενα   μηνα   διακοπες   στην  Ελλαδα  και  γνωρισε  Ελλεηνιδες .
Κοιταχτε   πως    τον  καταντησαν .
Δεν  ηταν   σβερκος    πριν   και  ηταν   καλα   στα  μυαλα   του .
(Εσυ   θα   εχεις   πει  σε  αυτον  τον  φιλο  σου    να   εχει  ενα   χαμογελο   μονιμο )

( Αν  δεν  δεχθει  ο   φιλος   να  μπει  σφηνα   στο  βιντεο , αν  και  πρεπει   να   πεισεις  οπωσδηποτε  αυτην  την  μορφη ,  τοτε  εσυ  συνεχιζεις      να   προχωρας    προς   το    πισω  καθισμα ,  οπου  ανοιγεις   την  πορτα  και   θα  κανεις   σαν  να  υπηρχε   μπολικη  μουνιλα .
Θα  εχεις  ανοιχτη   την  πορτα   και  θα   κοιτας   προς   την  καμερα )

Τα  βλεπετε   φιλοι   μου ? Δυο  Ρωσικα   μουνακια     εβαλα  εδω  πισω   χθες    και  μοσχομυριζει   ακομα  το  σιδερενιο  αλογο . Που  να   το  πλησιασει   ο Αντιχριστος   ή  οι  πιστες  υπηρετριες   του .

(  απο  δω  και  περα  θα  δυναμωσεις   (  αργοτερα ) την  μουσικη   που   ακουγεται     ως  υποκρουση ).

Αλλά ... σας   το  λεω   αλλά ...  η  μαχη  με   τον  Αντιχριστο    θα   ειναι  αδυσωπητη . Θα   εχουμε   μεγαλες   απωλειες .
Στην  μαχη   ο  Αντιχριστος    θα   ριξει   τα  πιο  δυνατα   του   οπλα  ...   τις  Ελλεηνιδες .
Αυτες   οταν   δουν    οτι   πολεματε   τον  Κυριον   τους  ,  θα   γινουν   αδιστακτες .  Θα  χρησιμοποιησουν    ολα   τα  θελγητρα  τους .
Θα  σας  πλανεψουν . Θα   σας  κανουν   υποχειρια   τους .
Θα   σας   κανουν  ... οπως    τον   φιλο  μου    τον  σβερκο .

Ελληνες  (  ξανα  δυνατα   και  με   στομφο )  Ελληνες   ... εσεις   που   ειστε   σκληραγωγημενοι   με   φωτια   και  ατσαλι  ...  μην  λυγισετε ..  μην  υποκυψετε   στα   καλεσματα    των  Ελλεηνιδων .
Κρατατε   αδελφια .
Αψογο,αλλα θα πρεπη να αναδειξη το ταλεντο του ο Δημητρακης!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
΅Ευχαριστω  φιλε  Sotirof  ( Σαλβαδορ    στα  Ισπανικα ).
Όπως  βλεπεις  ουτε  φωνη  ουτε  ακροαση  από  τον  πρωταγωνιστη .
Πιθανοτατα  θα  διερωταται  αν  αυτά  που  του  εγραψα  είναι  ειρωνικα  ή  να  το  κανει  για  πλακα .
Εγω  του  εγραψα  τον  λογο  …  αλλά  παρολα  αυτά …  ας  παιξω  λιγο  με  τις  λεξεις .

Μηπως  υπαρχει  και  η  περιπτωση  να  κανει    ο  Αντιχριστος  παρεμβολες    στο  μυαλο  του ?
Μηπως  αλλαζει  ο  dimitrakis 29 , μηπως  ξεφευγει  από  αυτόν  που  ολοι  αγαπησαμε ?
Μηπως    θα  τον  βαλει  ο Αντιχριστος ,  να  ξερανει  το  χριστουγεννιατικο  δεντρο  της  πολης?
Μηπως  θα  τον  βαλει  ο  Αντιχριστος ,  να  κανει  στριπτηζ    μπροστα  σε  ματακηδες  στο  δασος  της  Βουλωνης ?
Μηπως  τον  βαλει  ο  Αντιχριστος ,  να  γινει  κολλητος  με  τον  Redpainz  και  με  το  Lada  να  οργωσουν  ολη  την  Ρωσσια  ?
Μηπως  Αντιχριστος    και  dimitrakis  29    εχουν  τον  ιδιο  λεξαριθμο ?
Μηπως  τον  κερδισε  ο  Αντιχριστος  :S :S  πριν  καν    δωθει  μαχη  ?

Αν  όμως  γυρισει  το  βιντεο  ,  αυτό  θα  παει  να  πει ,  ότι  είναι  κυριος  του  ευατου  του    και  δεν  δεχεται  παρεμβολες    από  κανεναν .

Αν  γυρισεις  αυτό  το  βιντεο  (Pre  match )  με  επιτυχια ,  επειτα  θα  σου  γραψω  ένα  μεγαλο  σεναριο    για  την  τελικη  μαχη  .
Πιθανοι    τιτλοι :
--Πορνομεταναστης  VS  Αντιχριστος     Η    Τελικη  αναμετρηση –-
--  Την  ημερα  της    κρισης ,  ο  ηρωας    φορουσε    μποτες  από  σαλαχι –-
-- Το  παραθυρο  ανοιξε ,  ο  ηλιος    δεν  εσβησε  --

Ξεκινα  φιλε  να  κανεις    παιχνιδι .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια γυριζω ενα βιντεακι με θεμα την Αποκαλυψη!Λιγακι τρομακτικο :S,Μακαβριο αλλα και  :2funny: μαζι.Μου εμεινε να γυρισω ενα κοματι και να ενωσω τα βιντεακια σε ενα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καποτε τους εβαλα και σηκωσαν Ελληνικη σημαια γιατι μου αρεσε να καμακωνω κατω απο τη γαλανολευκη.Τωρα τους βαζω και βαζουν και Ελληνικη μουσικη στις Ντισκο προς τιμην μου :2funny: [youtube=425,350]9P9cwbzZm1s[/youtube] Προσπαθω να τιμαω την Ελλαδα οσο μπορω :)

Συνημμένα

• simaia disco.jpg
    simaia disco.jpg
    146,2 KB · Εμφανίσεις: 48
  • kato apo ti simaia2.jpg
    kato apo ti simaia2.jpg
    138,5 KB · Εμφανίσεις: 34

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Μπραβο δημητρακη, τιμας την πατριδα τοσο μακρια που εισαι! Μοναδικός!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα τελευταια βλεπω μια κινητικοτητα γυρω απο τη Ρωσσια :think:Οι καταγγελιες για νοθεια στις εκλογες :think:Τωρα και καλα εγινε νοθεια που το κομμα του Πουτιν πηρε 49% ενω στις προηγουμενες προεδρικες εκλογες που ο Μεντβέντιεφ πηρε 70% δεν εγινε καμια νοθεια :think:!.Οι διαδηλωσεις που αρχισαν και γινονται :think:τωρα ο κοσμος δεν ειναι ευχαριστημενος ενω πριν ηταν?Για μια φορα αποδεικτηκε οτι η Ρωσσικη οικονομια ειναι πολυ αδυναμη.Το χρηματιστηριο καταποντιστηκε 4-5% καθε μερα!Και αυτο γιατι βγηκαν στο δρομο 300-400 ατομα στη Μοσχα που ειναι 12.000.000 ! :rockon:Χτες στη διαδηλωση που επιτραπηκε να γινει στη Μοσχα πηραν μερος 30-40.000 ατομα.Που διαδηλωσαν ειρηνικα.Το βασικοτερο προβλημα στη Ρωσσια ποιο ειναι?ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΡΟΥΒΛΙ!Αυτο χαντακωσε οποια προσπαθεια πηγε να γινει για παραγωγη και αυτη η πολιτικη καταφερε η Ρωσσια να εξαρταται πληρως απο την εξαγωγη πρωτων υλων :headbang:Ακομα και Hovercraft για το στρατο αγωρασαν Γαλλικα :rockon:!Για την αεροπορικη βιομηχανια δεν το συζηταμε τα Tupolev ειναι πια παρελθον!Ο Κινεζος δηλαδη ειναι μαλακας που υποτιμαει το νομισμα του για να εχει εξαγωγες?.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......ενα αλλο προβλημα ειναι η γραφειοκρατεια και ο Δεινοσυρος,αργοκινητος Κρατικος μηχανισμος που η συγχρωνη Ρωσσια κληρονομισε απο την Σοβιετικη Ενωση.Δεν εγινε καμια αλλαγη δυστηχως σε ολα αυτα τοσα χρονια.Αν προσθεσεται και την ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!Που αυξηθηκε αφου οι ιδιοι ανθρωποι ειναι στις ιδιες θεσεις για 10+ χρονια.Η κυβερνιση πονταρει στην πιστη του στρατου και της Αστυνομιας αφου ΔΙΠΑΛΣΙΑΣΕ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥς ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ και αυξησε κατα 60-70% τους μισθους των Αστυνομικων!Ενας μισθος υπολοχαγου θα φτασει τα 1000 Ευρω το μηνα απο 500 που ηταν!Ολα αυτα θα επιβαρηνουν τον Προυπολογισμο.Τα εξοδα του προυπολογισμου τα τελευταια χρονια αυξανονται με γεωμετρικους ρυθμους.Με της σημερινες τιμες του πετρελαιου 110-120 $ το βαρελι η Ρωσσια δεν θα εχει ελειμα αλλα λογω του πλυθορισμου και των εξοδων του προυπολογισμου η Ρωσσια για να μην εχει ελειμα θα πρεπει να υπολογιζει σε μια ανοδο των τιμων του πετρελαιου :think:σε ενα χρονο να παει 140-150 μετα να παει 170-180 κλπ. Αυτο με την υφεση που θα εχει η Ευρωζωνη ειναι λιγακι δυσκολο να γινει.....

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Aσχετο με το ολο θεμα.....  Αλλα ο καιρος ρε παιχτη, πως ειναι εκει στα μερη σου???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...η κυβερνιση αυξησε της τιμες των στρατιωτικων και των αστυνομικων για να τους εχει με το μερος της.Οπως βλεπουμε οι Αμερικανοι πανε να αλλαξουνε την κυβερνιση στη Συρια και να ριξουνε το καθεστως Ασσαντ.Η Ρωσσια εχοντας γεωπολιτικα συμφερωντα στην περιοχη ειναι πιθανον να στηριξει το καθεστως Ασσαντ.Το πιθανοτερο ειναι οι Αμερικανοι να ριξουν λιγακι της τιμες του πετρελαιου και να μειωσουν κατα πολυ τα εσοδα της Ρωσσιας.Η Ρωσσια θα πρεπει να ξοδεψει τα συναλαγματικα της αποθεματα για να στιρηξει το Ρουβλι που θα καταρεει!Τα 500 Δις Ευρω που εχει μαζεψει ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ :think:μαγαζια θα κλεινουν τα προ'ι'οντα θα ακριβαινουν αφου τα περισσοτερα ειναι εισαγωμενα.Η γνωμη μου ειναι οτι ο Πουτιν και η ομαδα του εχουν αρχισει και βαριουνται πια να κυβερνανε μετα απο 11 χρονια διακυβερνισης :think:!Αλλα και να φυγουν δεν μπορουνε διοτι η επομενη κυβερνιση που θα ερθει ειδεικα αν αποτελειται απο την αντιπολητευση μπορει να παει να τους δικασει :think:οποτε δεν τους ειναι ευκολο να δωσουν την εξουσια :think:.........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Aσχετο με το ολο θεμα.....  Αλλα ο καιρος ρε παιχτη, πως ειναι εκει στα μερη σου???
Εχει +2 με +5 και που και που ψιλοβρεχει.Ο καιρος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.Θυμιζει αρχες απρηλιου θα ελεγα.-------.......Ολα θα εξαρτηθουν απο το αν οι Αμερικανοι θα θελησουν να αλλαξουν την κυβερνιση στη Ρωσσια οπως εκαναν στην Τυνησια και στην Αιγυπτο.Δε νομιζω οτι ειναι και τοσο δυσκολο!Αν ριξουν το πετρελαιο οπως το εριξαν το 2008 στα 40$ το βαρελι για ενα χρονο με εναμιση χρονο  η Ρωσσια θα εχει τρομερο προβλημα.Προς το παρον μας προετοιμαζουν.Δειχνουν οτι ο κοσμος δεν ειναι ευχαριστημενος.Γιατι πριν ηταν :2funny:και τωρα ξαφνικα δεν ειναι :think:!Τοσα χρονια γιατι δεν εβγαιναν να διαδηλωσουν και αν ακομα βγαιναν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕς ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ! :think:Τωρα το οτι βγηκαν 200-300 ατομα στη Αγια Πετρουπολη των 5 εκατομυριων το κανανε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ :2funny:!Το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ GAY ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ (δεν επενεβει η Αστυνομια) ειχε πανω απο 1000 ατομα :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Εχει +2 με +5 και που και που ψιλοβρεχει.Ο καιρος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.Θυμιζει αρχες απρηλιου θα ελεγα.-------.......Ολα θα εξαρτηθουν απο το αν οι Αμερικανοι θα θελησουν να αλλαξουν την κυβερνιση στη Ρωσσια οπως εκαναν στην Τυνησια και στην Αιγυπτο.Δε νομιζω οτι ειναι και τοσο δυσκολο!Αν ριξουν το πετρελαιο οπως το εριξαν το 2008 στα 40$ το βαρελι για ενα χρονο με εναμιση χρονο  η Ρωσσια θα εχει τρομερο προβλημα.Προς το παρον μας προετοιμαζουν.Δειχνουν οτι ο κοσμος δεν ειναι ευχαριστημενος.Γιατι πριν ηταν :2funny:και τωρα ξαφνικα δεν ειναι :think:!Τοσα χρονια γιατι δεν εβγαιναν να διαδηλωσουν και αν ακομα βγαιναν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕς ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ! :think:Τωρα το οτι βγηκαν 200-300 ατομα στη Αγια Πετρουπολη των 5 εκατομυριων το κανανε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ :2funny:!Το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ GAY ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ (δεν επενεβει η Αστυνομια) ειχε πανω απο 1000 ατομα :2funny:

αν γινουν ολα αυτα θα αλλαξει ο καιρος ? :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ νομίζω οτι ο Πούτιν θα τους γαμήσει όλους στο τέλος.Απλά τους αφήνει να εκδηλωθούν για να ξέρει ποιους θα γαμήσει περισσότερο.Πούτιν και Μέρκελ μοιράζουν πούτσες δεξιά και αριστερά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ νομίζω οτι ο Πούτιν θα τους γαμήσει όλους στο τέλος.Απλά τους αφήνει να εκδηλωθούν για να ξέρει ποιους θα γαμήσει περισσότερο.Πούτιν και Μέρκελ μοιράζουν πούτσες δεξιά και αριστερά.
Συγγνωμη αυτο σοβαρα το λες?ή πλακα κανεις?Αν το λες σοβαρα απο πολητικη δεν ξερεις!καθολου :headbang:Παντος εδω ο κοσμος δεν ειναι και πολυ ευχαριστημενος :think:η Ρωσσια οσο παει ολο και λιγοτερα πραγματα παραγει Π.Χ.τα αποβατικα σκαφη (τυπου Hovercraft) τα αγωρασε απο τη Γαλλια!Ακομα και τα αλεξισφερα γιλεκα τα εισαγουνε! :headbang:ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ.Αν ομως πεσει το πετρελαιο τοτε θα γινει οτι ειπα στα προηγουμενα ποστ.Η Γερμανια εχει μεγαλη βιομηχανικη παραγωγη και εξαγει τα παντα η Ρωσσια ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εξαγει πρωτες υλες.Πως θα τους γαμισει?Αν του κατεβασουν την τιμη του πετρελαιου στα 60-70 $ το βαρελι εχεις σκεφτει τι θα γινει?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν παίζει να του κατεβάσουν την τιμή στο βαρέλι.Τώρα ισχυύει ρωσσογερμανικός άξονας.Δεν κάνουν πια κουμάντο οι Αμερικανοί στις τιμές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η WALL STREET ελεγχει τα παντα!και οι Η.Π.Α ειναι ο μεγαλητερος καταναλωτης πετρελαιου στον κοσμο.Και το πετρελαιο πωλειται σε $ και οχι σε Ευρω ή σε ρουβλια!Η Γερμανια δεν μπορει να κανονισει της τιμες του πετρελαιου.Για λιγο ειναι πιθανον το πετρελαιο να ανεβει και να χτυπισει τρελες τιμες!Μπορει να το δουμε 150 ακομη και 170 $ το βαρελι! :rockon:Αφου πανε να φανε τον Ασσαντ.Μετα βεβαια θα πεσει ισως παρα πολυ :think:.           μεχρι να παει την ανοιξη το Ρωσσικο αεροπλανοφωρο εκει θα εχει αλλαξει η κυβερνιση στη Συρια.Η Συρια αυτη τη στιγμη ειναι ο μοναδικος συμαχος της Ρωσσιας στη μεσογειο.Αλλα η Ρωσσια δεν μπορει να την προστατεψει οπως δεν μπορεσε να προστατεψει τον Κανταφι διοτι ειναι εξω απο τη σφαιρα επιροης της.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συγγνωμη αυτο σοβαρα το λες?ή πλακα κανεις?Αν το λες σοβαρα απο πολητικη δεν ξερεις!καθολου :headbang:Παντος εδω ο κοσμος δεν ειναι και πολυ ευχαριστημενος :think:η Ρωσσια οσο παει ολο και λιγοτερα πραγματα παραγει Π.Χ.τα αποβατικα σκαφη (τυπου Hovercraft) τα αγωρασε απο τη Γαλλια!Ακομα και τα αλεξισφερα γιλεκα τα εισαγουνε! :headbang:ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ.Αν ομως πεσει το πετρελαιο τοτε θα γινει οτι ειπα στα προηγουμενα ποστ.Η Γερμανια εχει μεγαλη βιομηχανικη παραγωγη και εξαγει τα παντα η Ρωσσια ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εξαγει πρωτες υλες.Πως θα τους γαμισει?Αν του κατεβασουν την τιμη του πετρελαιου στα 60-70 $ το βαρελι εχεις σκεφτει τι θα γινει?

Δεν αγόρασε αποβατικά από τη Γαλλία! Αλλά ελικοπτεροφόρα - και με χρήσεις πλωτού στρατηγείου ακόμη- τύπου Mistral.
Τα 2 θα ναυπηθηθούν σε ναπυηγεία της Γαλλίας και τα άλλα 2 σε ναυπηγεία της Ρωσίας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν αγόρασε αποβατικά από τη Γαλλία! Αλλά ελικοπτεροφόρα - και με χρήσεις πλωτού στρατηγείου ακόμη- τύπου Mistral.
Τα 2 θα ναυπηθηθούν σε ναπυηγεία της Γαλλίας και τα άλλα 2 σε ναυπηγεία της Ρωσίας.
Πως μεταφραζεται αυτο? Десантные корабли-доки типа Mistral    αν δε μεταφραζεται αποβατικο?     η πλακα ειναι οτι οι Ρωσσοι παραγουν τα Зубр που αρχισαν να τα σχεδιαζουν στα τελη της δεκαετιας του '70 και μπηκαν στην παραγωγη το 1986.Και η Ελλαδα εχει αγωρασει Зубр !βεβαια το Зубр ειναι πολυ πιο μικρο 57,3 μετρα ενω το mistral ειναι 199 μετρα.Αν ειχαν την Σοβιετικη τεχνογνωσια θα μπορουσαν να φτιαξουν οι Ρωσσοι κατι παρομοιο και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΟ απο το Mistral δυστηχως ομως η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ειναι πια παρελθον αφου ολοι σχεδον οι επιστημονες που σχεδιασαν αυτα τα θαυμασια αεροπλανα,πλοια,υποβρηχια κλπ. εχουν βγει πια στη συνταξη,εχουν αλλαξει επαγγελμα ή εχουν παει και δουλευουν στην Αμερικη!Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!Αφου νεα γεννια σχεδιαστων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Σχετικα με αυτο το θεμα ειχα δει πολλες εκπομπες στην τηλεωραση προς τα μεσα της δεκαετιας του '90.Πολυ συχνα επιστημονες βγαιναν και προηδοποιουσαν οτι σε 10-15 χρονια οι σημερινοι επιστημονες ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ και δεν θα υπαρχει νεα γεννια να τους αναπληρωσει.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!Στη Ρωσσια αν ρωτισεις τους νεους:Τι εχεται σπουδασει? οι μισοι θα σου απαντησουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και οι αλλοι μισοι ΝΟΜΙΚΑ  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom