dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
[youtube=425,350]cbMP-tbLang[/youtube] Σημερα παιδια στο youtube βρηκα αυτο! μου αρεσε και εριξα πολυ γελιο
Παιδια σας ζηταω ΜΙΑ ΧΑΡΗ Αν μπορειται παρτε στους ραδιοφωνικους στθμους και ζητηστε να βαλουν αυτο το τραγουδι Πορνομεταναστης και Ζωοφιλος το εχουν γραψει (αν σας ρωτισουν αφου ειναι πιθανον να μην το ξερουν) το συγκροτημα ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ .Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ[youtube=425,350]cbMP-tbLang[/youtube] Σημερα παιδια στο youtube βρηκα αυτο! μου αρεσε και εριξα πολυ γελιο
Αψογο,αλλα θα πρεπη να αναδειξη το ταλεντο του ο Δημητρακης!Δημητρακη σου εχω καινουργια ιδεα για βιντεο.
Τα λογια που ( σου ) εγραψα ειναι προσαρμοσμενα στο στυλ το δικο σου και δεν στα λεω ειρωνικα αλλά να το κανεις για πλακα .
Πορνομεταναστης vs Αντιχριστος ( Pre match )
Θα βλεπουμε εσενα να μιλας στην καμερα και απο πισω σου στα 2 μετρα να ειναι το σιδερενιο αλογο .
Αργοτερα οταν φτιαχνεις το βιντεο θα προσθεσεις στις σκηνες , να ακουγεται ( στην αρχη ) σιγανα ( και επειτα πιο δυνατα ) καποιος θουριος ή καποιο αλλο οπως ακουγεται σε προεκλογικες συγκεντρωσεις .
Κοιτωντας προς την καμερα .
Ελληνες ... ( τωρα πιο δυνατα και με στομφο ) Ελληνες ... ο Αντιχριστος πλησιαζει ... ειναι προ των πυλων.
Θα τον πολεμησω μονος μου αλλά θελω και σας για βοηθεια .
Ελληνες ( ξανα δυνατα και με στομφο ) Ελληνες ... ξυπνηστε ... ειστε ολοι παγιδευμενοι απο τις Ελλεηνιδες ( παυση )
Ξερετε τι σημαινει Ελλεηνιδες ?
( ξανα παυση κοιταζωντας την καμερα και κρατωντας σε αγωνια το κοινο )
Ειναι οι πιστοτερες υπηρετριες του Αντιχριστου.
Δεν ξερετε που εχετε πεσει .
( δυνατα το - Μην - ) Μην τις δινετε το σπερμα σας ... τις κανετε πιο δυνατες.
Τις εχετε δωσει σημασια και σαν κανουν ο,τι θελουν και αυτες επειτα τα ξεχνανε ολα και πανε και τις ξεφτιλιζει ο Αντιχριστος .
( Επειτα θα κανεις 2 βηματα και θα πας μπροστα στο αυτοκινητο σου , αλλά το προσωπο σου θα κοιταει την καμερα και πισω σου θα ειναι η μουρη του αυτοκινητου )
Εγω σε αυτην την μαχη δεν θα ειμαι πραγματικα μονος μου . Εχω πολυτιμο βοηθο το σιδερενιο αλογο .
( στο σημειο αυτο να πω οτι πριν θα εχει μπει καποιος φιλος σου μεσα στο αυτοκινητο σου , θα εχει κατσει στην θεση του οδηγου , αλλά θα ειναι σκυμμενος στην καρεκλα και ετσι δεν θα τον βλεπουμε. Εσυ θα εχεις συννενοηθει με τον φιλο σου και μολις χτυπησεις το καπο του αυτοκινητου , τοτε αυτος οπως ειναι κρυμμενος θα αρχισει να αναβοσβηνει τα φωτα και να παταει συνεχομενα την κορνα ).
( Μολις πεις - εχω πολυτιμο βοηθο το σιδερενιο αλογο - τοτε θα γυρισεις με το σωμα σου μιση στροφη και θα χτυπησεις απαλα και επειτα θα χαιδευεις το καπω του αυτοκινητου. Επειτα θα ξαναγυρισεις το κεφαλι σου στην καμερα . Τοτε ο φιλος σου απο μεσα θα αρχισει να παταει την κορνα και να τρεμοπαιζει τα φωτα .
Εσυ θα παρεις εκφραση σαν να μην σου φαινεται παραξενο το γεγονος)
Το βλεπετε φιλοι μου ? Το πιστο μου σιδερενιο αλογο θα πολεμησει μαζι μου .
Ο Αντιχριστος δεν ειναι ατρωτος .
Ενα μονο πραγμα φοβαται ο Αντιχριστος ... ( παυση ) φοβαται μονο την Ρωσικη μουνιλα .
Ελατε εδω να εκπαιδευτειτε ... να ποτισετε απο την Ρωσικη μουνιλα ... μονο ετσι μπορουμε να πολεμησουμε τον Αντιχριστο και να απαλλαγουμε απο τις πιστες του υπηρετριες ... τις Ελλεηνιδες .
( κανεις μια μικρη παυση ) Ελατε να σας δειξω πως εχει ποτισει με θαυματουργη Ρωσικη μουνιλα το πισω καθισμα του σιδερενιου αλογου .
( Πηγαινεις προς το πισω καθισμα )
(Αν μπορεσεις και πεισεις να παιξει στο βιντεο σου και ενας φιλος σου καραφλας με περιεργη μουρη που επαιζε στο βιντεο - Οι φιλοι μου τα ζωα - τοτε αυτος θα εμφανιζεται εκεινη την στιγμη που πας εσυ για το πισω καθισμα , εσυ θα τον βλεπεις , θα τον δειχνεις και θα λες προς την καμερα )
Ω φιλοι μου τον ειδατε αυτον ?
Ηταν μια χαρα παλικαρι , ωσπου πηγε ενα μηνα διακοπες στην Ελλαδα και γνωρισε Ελλεηνιδες .
Κοιταχτε πως τον καταντησαν .
Δεν ηταν σβερκος πριν και ηταν καλα στα μυαλα του .
(Εσυ θα εχεις πει σε αυτον τον φιλο σου να εχει ενα χαμογελο μονιμο )
( Αν δεν δεχθει ο φιλος να μπει σφηνα στο βιντεο , αν και πρεπει να πεισεις οπωσδηποτε αυτην την μορφη , τοτε εσυ συνεχιζεις να προχωρας προς το πισω καθισμα , οπου ανοιγεις την πορτα και θα κανεις σαν να υπηρχε μπολικη μουνιλα .
Θα εχεις ανοιχτη την πορτα και θα κοιτας προς την καμερα )
Τα βλεπετε φιλοι μου ? Δυο Ρωσικα μουνακια εβαλα εδω πισω χθες και μοσχομυριζει ακομα το σιδερενιο αλογο . Που να το πλησιασει ο Αντιχριστος ή οι πιστες υπηρετριες του .
( απο δω και περα θα δυναμωσεις ( αργοτερα ) την μουσικη που ακουγεται ως υποκρουση ).
Αλλά ... σας το λεω αλλά ... η μαχη με τον Αντιχριστο θα ειναι αδυσωπητη . Θα εχουμε μεγαλες απωλειες .
Στην μαχη ο Αντιχριστος θα ριξει τα πιο δυνατα του οπλα ... τις Ελλεηνιδες .
Αυτες οταν δουν οτι πολεματε τον Κυριον τους , θα γινουν αδιστακτες . Θα χρησιμοποιησουν ολα τα θελγητρα τους .
Θα σας πλανεψουν . Θα σας κανουν υποχειρια τους .
Θα σας κανουν ... οπως τον φιλο μου τον σβερκο .
Ελληνες ( ξανα δυνατα και με στομφο ) Ελληνες ... εσεις που ειστε σκληραγωγημενοι με φωτια και ατσαλι ... μην λυγισετε .. μην υποκυψετε στα καλεσματα των Ελλεηνιδων .
Κρατατε αδελφια .
Εχει +2 με +5 και που και που ψιλοβρεχει.Ο καιρος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.Θυμιζει αρχες απρηλιου θα ελεγα.-------.......Ολα θα εξαρτηθουν απο το αν οι Αμερικανοι θα θελησουν να αλλαξουν την κυβερνιση στη Ρωσσια οπως εκαναν στην Τυνησια και στην Αιγυπτο.Δε νομιζω οτι ειναι και τοσο δυσκολο!Αν ριξουν το πετρελαιο οπως το εριξαν το 2008 στα 40$ το βαρελι για ενα χρονο με εναμιση χρονο η Ρωσσια θα εχει τρομερο προβλημα.Προς το παρον μας προετοιμαζουν.Δειχνουν οτι ο κοσμος δεν ειναι ευχαριστημενος.Γιατι πριν ηταν και τωρα ξαφνικα δεν ειναι !Τοσα χρονια γιατι δεν εβγαιναν να διαδηλωσουν και αν ακομα βγαιναν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕς ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ! Τωρα το οτι βγηκαν 200-300 ατομα στη Αγια Πετρουπολη των 5 εκατομυριων το κανανε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ !Το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ GAY ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ (δεν επενεβει η Αστυνομια) ειχε πανω απο 1000 ατομαAσχετο με το ολο θεμα..... Αλλα ο καιρος ρε παιχτη, πως ειναι εκει στα μερη σου???
Εχει +2 με +5 και που και που ψιλοβρεχει.Ο καιρος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.Θυμιζει αρχες απρηλιου θα ελεγα.-------.......Ολα θα εξαρτηθουν απο το αν οι Αμερικανοι θα θελησουν να αλλαξουν την κυβερνιση στη Ρωσσια οπως εκαναν στην Τυνησια και στην Αιγυπτο.Δε νομιζω οτι ειναι και τοσο δυσκολο!Αν ριξουν το πετρελαιο οπως το εριξαν το 2008 στα 40$ το βαρελι για ενα χρονο με εναμιση χρονο η Ρωσσια θα εχει τρομερο προβλημα.Προς το παρον μας προετοιμαζουν.Δειχνουν οτι ο κοσμος δεν ειναι ευχαριστημενος.Γιατι πριν ηταν και τωρα ξαφνικα δεν ειναι !Τοσα χρονια γιατι δεν εβγαιναν να διαδηλωσουν και αν ακομα βγαιναν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕς ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ! Τωρα το οτι βγηκαν 200-300 ατομα στη Αγια Πετρουπολη των 5 εκατομυριων το κανανε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ !Το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ GAY ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ (δεν επενεβει η Αστυνομια) ειχε πανω απο 1000 ατομα
Συγγνωμη αυτο σοβαρα το λες?ή πλακα κανεις?Αν το λες σοβαρα απο πολητικη δεν ξερεις!καθολου Παντος εδω ο κοσμος δεν ειναι και πολυ ευχαριστημενος η Ρωσσια οσο παει ολο και λιγοτερα πραγματα παραγει Π.Χ.τα αποβατικα σκαφη (τυπου Hovercraft) τα αγωρασε απο τη Γαλλια!Ακομα και τα αλεξισφερα γιλεκα τα εισαγουνε! ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ.Αν ομως πεσει το πετρελαιο τοτε θα γινει οτι ειπα στα προηγουμενα ποστ.Η Γερμανια εχει μεγαλη βιομηχανικη παραγωγη και εξαγει τα παντα η Ρωσσια ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εξαγει πρωτες υλες.Πως θα τους γαμισει?Αν του κατεβασουν την τιμη του πετρελαιου στα 60-70 $ το βαρελι εχεις σκεφτει τι θα γινει?Εγώ νομίζω οτι ο Πούτιν θα τους γαμήσει όλους στο τέλος.Απλά τους αφήνει να εκδηλωθούν για να ξέρει ποιους θα γαμήσει περισσότερο.Πούτιν και Μέρκελ μοιράζουν πούτσες δεξιά και αριστερά.
Συγγνωμη αυτο σοβαρα το λες?ή πλακα κανεις?Αν το λες σοβαρα απο πολητικη δεν ξερεις!καθολου Παντος εδω ο κοσμος δεν ειναι και πολυ ευχαριστημενος η Ρωσσια οσο παει ολο και λιγοτερα πραγματα παραγει Π.Χ.τα αποβατικα σκαφη (τυπου Hovercraft) τα αγωρασε απο τη Γαλλια!Ακομα και τα αλεξισφερα γιλεκα τα εισαγουνε! ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ.Αν ομως πεσει το πετρελαιο τοτε θα γινει οτι ειπα στα προηγουμενα ποστ.Η Γερμανια εχει μεγαλη βιομηχανικη παραγωγη και εξαγει τα παντα η Ρωσσια ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εξαγει πρωτες υλες.Πως θα τους γαμισει?Αν του κατεβασουν την τιμη του πετρελαιου στα 60-70 $ το βαρελι εχεις σκεφτει τι θα γινει?
Πως μεταφραζεται αυτο? Десантные корабли-доки типа Mistral αν δε μεταφραζεται αποβατικο? η πλακα ειναι οτι οι Ρωσσοι παραγουν τα Зубр που αρχισαν να τα σχεδιαζουν στα τελη της δεκαετιας του '70 και μπηκαν στην παραγωγη το 1986.Και η Ελλαδα εχει αγωρασει Зубр !βεβαια το Зубр ειναι πολυ πιο μικρο 57,3 μετρα ενω το mistral ειναι 199 μετρα.Αν ειχαν την Σοβιετικη τεχνογνωσια θα μπορουσαν να φτιαξουν οι Ρωσσοι κατι παρομοιο και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΟ απο το Mistral δυστηχως ομως η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ειναι πια παρελθον αφου ολοι σχεδον οι επιστημονες που σχεδιασαν αυτα τα θαυμασια αεροπλανα,πλοια,υποβρηχια κλπ. εχουν βγει πια στη συνταξη,εχουν αλλαξει επαγγελμα ή εχουν παει και δουλευουν στην Αμερικη!Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!Αφου νεα γεννια σχεδιαστων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Σχετικα με αυτο το θεμα ειχα δει πολλες εκπομπες στην τηλεωραση προς τα μεσα της δεκαετιας του '90.Πολυ συχνα επιστημονες βγαιναν και προηδοποιουσαν οτι σε 10-15 χρονια οι σημερινοι επιστημονες ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ και δεν θα υπαρχει νεα γεννια να τους αναπληρωσει.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!Στη Ρωσσια αν ρωτισεις τους νεους:Τι εχεται σπουδασει? οι μισοι θα σου απαντησουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και οι αλλοι μισοι ΝΟΜΙΚΑΔεν αγόρασε αποβατικά από τη Γαλλία! Αλλά ελικοπτεροφόρα - και με χρήσεις πλωτού στρατηγείου ακόμη- τύπου Mistral.
Τα 2 θα ναυπηθηθούν σε ναπυηγεία της Γαλλίας και τα άλλα 2 σε ναυπηγεία της Ρωσίας.