Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μπορεί έτσι νάχουν τα πράγματα . Εγώ πάντως και στο Τιράσπολ και στην Γρηγοροπόλ της ΠΜΡ , αλλά και στη Νικολάγιεβα της Ουκρανίας και στο Ρώσσικο του Πειραιά έχω δεί.
Το πιθανότερο επομένως το φαινόμενο αυτό να απαντάται μόνο στο Νότο.
Για του λόγου το αληθές παραθέτω σχετική φωτό (εκείνη τη μέρα είχα μεθύσει, γιατί  4 τάφοι = 4 μπουκάλια βότκα !!!)

Συνημμένα

• χωρίς τίτλο.JPG
    χωρίς τίτλο.JPG
    17,4 KB · Εμφανίσεις: 17

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
λιγο μακάβριο το θέμα...αλλά θα πω δυο λόγια.
Στη Ρωσία έχουμε παρα πολλες εθνικότητες. Με άλλη γλώσσα (+τη ρώσικη πάντα),άλλη θρησκία, άλλη κουζίνα,άλλη νοοτροπία κτλ.Κάποιες φορές οι διαφορές είναι τεράστιες.
Φυσικά και τους νεκρούς τους θάβουν αλλίως.Και τα νεκροταφεια τους είναι αλλιώς.
Τιρασπολ είναι στην Αλλη χώρα,όπως και Νικολάεβ.
Δεν το είδα του Πειραιά...αλλά είμαι σύγουρη πώς δεν είναι καθαρά ρώσικο..δεν μπορεί να είναι.Δεν βάζουν εκεί τους πόντιούς? τους τατάρους? τους μολδαβούς? τους οσετίνους? ε,τι ρωσικο είναι??

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν και άσχετο το θέμα, σε πληροφορώ ότι είναι καθαρά Ρώσσικο και μάλιστα υπάρχει από το 1918.Πήγαινε μια βόλτα , έχει πλάκα !!

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κάτι σαν το Sainte-Geneviève-des-Bois ?
αλλά *εχει πλάκα* το να πάω σε νεκροταφείο????? :o :o :o

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φυσικά. Μπορείς και να την πέσεις σε τεθλιμένες ρωσσίδες χήρες με απόλυτη άνεση. Κάθεσαι στο τραπεζάκι πάνω από το μνήμα του μακαρίτη, παίρνεις και το καφεδάκι σου (τζάμπα, όλο και κανένα μνημόσυνο θα παίζει στο κυλικείο) και αρχίζεις το πίτσι - πίτσι.

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
vonmakoulis  το *να την πέσει* σε μια χήρα πάνω στον ταφο τον άντρα της άλλος,για εμένα δεν έχει ούτε αρχές ούτε θεο..τίποτα.
Βασικά εγώ γυναίκα είμαι,μη σε μπερδέυει το νικ.

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
ρωσια σεξ και βοτκα.
παιδια οι ρωσιδες δεν θελουν πια τους ξενους. τους εχουν βαρεθει. μια χαρα περνανε εκει που ειναι, ταξιδευουν οποτε θελουν κι'ολας.
μια χαρα περναμε με τους αντρες μας. να ξεχασετε τα 90's.......

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ρωσια σεξ και βοτκα.
παιδια οι ρωσιδες δεν θελουν πια τους ξενους. τους εχουν βαρεθει. μια χαρα περνανε εκει που ειναι, ταξιδευουν οποτε θελουν κι'ολας.
μια χαρα περναμε με τους αντρες μας. να ξεχασετε τα 90's.......

το ανέκδοτο της ημέρας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
το ανέκδοτο της ημέρας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μονο και μονο αμα ψαξεις σε κατι χωρια!
οι ρωσιδες απο μεγαλες πολεις  καλα περνανε και δεν θελουν να φυγουν! (α, και εγω ειμαι μια απο αυτες που επιστρεφει στη πατριδα γιατι εκει ειναι καλυτερα τωρα πια)

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
οι ρωσιδες απο μεγαλες πολεις  καλα περνανε και δεν θελουν να φυγουν! (α, και εγω ειμαι μια απο αυτες που επιστρεφει στη πατριδα γιατι εκει ειναι καλυτερα τωρα πια)

το πρόβλημα είναι οτι μετά απο 5 (?) μεγάλες πόλεις η ρωσία...έχει μόνο πόλεις=χωριά... ;)

για το πόσο χαρούμενοι είναι οι πολίτες...φαίνεται και τώρα...θα φανεί και σε 2 χρόνια το πολύ... ;)

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
το πρόβλημα είναι οτι μετά απο 5 (?) μεγάλες πόλεις η ρωσία...έχει μόνο πόλεις=χωριά... ;)

για το πόσο χαρούμενοι είναι οι πολίτες...φαίνεται και τώρα...θα φανεί και σε 2 χρόνια το πολύ... ;)
ωραια. ενοικιαζοντας ενα 2αρι στη ρωσια παιρνεις 1000-1500 ευ, και ενοικιαζοντας το ιδιο στη ελλαδα παιρνεις 300-400 το πολυ.
εχω πολλους φιλους και φιλες στη ταιλανδι που δεν κανουν τπτ, απλα καλοπερνανε ενοικιαζοντας σπιτι στη ρωσια))) και δεν τους λειπει τπτ! και γνωριζω πολλες γυναικες που παλι καλοπερνανε και δεν θλουν με τπτ ξενους στη ζωη τους!

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
FeloN μπορείς να γελάς όσο θές,καλό κάνει το γέλιο.
Αλλά αυτή είναι αλήθεια. Οι  νεοι ρώσοι γενικώς δεν θέλουν να φύγουν από τη χΩρα τους,σε αντίθεση από τους νέους έλληνες,που το ονειρό τους......οπου φύγει φυγει.
Για να έρθει στην Ελλάδα πάντως πρέπει να αγαπήσει...και να'ναι σύγουρη.

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
α ξεχασα να πω. Παντρευομαι το καλοκαιρι. Με τον ρωσσο. Στη Ρωσια. Και ειναι οι καλυτεροι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ωραια. ενοικιαζοντας ενα 2αρι στη ρωσια παιρνεις 1000-1500 ευ, και ενοικιαζοντας το ιδιο στη ελλαδα παιρνεις 300-400 το πολυ.
εχω πολλους φιλους και φιλες στη ταιλανδι που δεν κανουν τπτ, απλα καλοπερνανε ενοικιαζοντας σπιτι στη ρωσια))) και δεν τους λειπει τπτ! και γνωριζω πολλες γυναικες που παλι καλοπερνανε και δεν θλουν με τπτ ξενους στη ζωη τους!

εξαρτάται που νοικιάζεις και τι... ;)

δουλευταράδες οι φίλοι σου...αν και η αλήθεια είναι...."ο όμοιος τω ομοίω"... ;)

ξέρω κι εγώ πολλούς άνδρες κ γυναίκες που καλοπαιρνάνε στην ελλάδα..αλλά δεν το κάνω θέμα...γιατί θα περνούσαν παντού καλά...

α ξεχασα να πω. Παντρευομαι το καλοκαιρι. Με τον ρωσσο. Στη Ρωσια. Και ειναι οι καλυτεροι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

με το καλό...τυχερός ο γαμπρός... :cheesy: :cheesy:

FeloN μπορείς να γελάς όσο θές,καλό κάνει το γέλιο.
Αλλά αυτή είναι αλήθεια. Οι  νεοι ρώσοι γενικώς δεν θέλουν να φύγουν από τη χΩρα τους,σε αντίθεση από τους νέους έλληνες,που το ονειρό τους......οπου φύγει φυγει.
Για να έρθει στην Ελλάδα πάντως πρέπει να αγαπήσει...και να'ναι σύγουρη.

ναι...ναι...ότι πεις τάσο ή αλέξη...γράψε μας καμία λέξη...με θ..κ πες το φ...να γουστάρουμε...κ να πιστέψουμε οτι είσαι ρωσσοειδές... :2funny:

ΠΕΣ ΜΟΥ & ΒΡΕΣ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ...ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ...ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ....οι ρωσσίδες δεν έχουν την αποκλειστικότητα... ;)

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
g-lykoula aυτο που λες λέγετε *δαουσιφτινγ* και παίρνει διαστάσεις στη Ρωσία (πιο πολύ στη Μόσχα). Οταν φευγουν σε κάποιο εξωτικό μέρος (Γοα,π.χ),νικίαζοντας το σπίτι τους και με αυτά ζούν.Για μηνες ή χρόνο ή...όσω πάει.
Αλλά να το εξηγησεις σε έλληνα που εδώ τα πράγματα φτάνουν με 10 χρόνια καθυστέρηση...ποιος ο λόγος?

kostas1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
επιστρεφεις γιατι τα κονομησες εδω και η λιμνη βλεπεις οτι στερεψε

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
g-lykoula aυτο που λες λέγετε *δαουσιφτινγ* και παίρνει διαστάσεις στη Ρωσία (πιο πολύ στη Μόσχα). Οταν φευγουν σε κάποιο εξωτικό μέρος (Γοα,π.χ),νικίαζοντας το σπίτι τους και με αυτά ζούν.Για μηνες ή χρόνο ή...όσω πάει.
Αλλά να το εξηγησεις σε έλληνα που εδώ τα πράγματα φτάνουν με 10 χρόνια καθυστέρηση...ποιος ο λόγος?
εχεις δικαιο! δεν χρειαζονται οι εξηγισεις :) δεν θα τα καταλαβουν εδω :2funny:

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6

όταν οι έλληνες επιχειρηματίες αγοράζανε ολόκληρα νησιά...οι ρώσσοι στράτευαν πουτάνες για να τους ευχαριστήσουν... :2funny: :2funny:

ρώτα τη γλυκούλα...κάτι θα ξέρει από φάπες...απ'τους αγαπημένους της ρώσους... ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom