FeloN
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μπα. τα τελευταια χρονια δεν δουλευα σχεδον καθολου. εκει ειναι πιο πολλες ευκαιριες.
κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
μπα. τα τελευταια χρονια δεν δουλευα σχεδον καθολου. εκει ειναι πιο πολλες ευκαιριες.
τι δουλεια εκανες?μπα. τα τελευταια χρονια δεν δουλευα σχεδον καθολου. εκει ειναι πιο πολλες ευκαιριες.
αχαχχαχα τελευταια οι ρωσοι αγοραζουν τα νησια και ποδοσφαιρικες ομαδες)))) για τους ελληνες δεν ακουγεται τπτόταν οι έλληνες επιχειρηματίες αγοράζανε ολόκληρα νησιά...οι ρώσσοι στράτευαν πουτάνες για να τους ευχαριστήσουν...
ρώτα τη γλυκούλα...κάτι θα ξέρει από φάπες...απ'τους αγαπημένους της ρώσους... ;) ;) ;)
travel company! και στη Ταιλανδιτι δουλεια εκανες?
αχαχχαχα τελευταια οι ρωσοι αγοραζουν τα νησια και ποδοσφαιρικες ομαδες)))) για τους ελληνες δεν ακουγεται τπτ
δηλαδη κανουμε το ιδιο επαγγελμα ?travel company! και στη Ταιλανδι
FeloN καρφι δεν μου καίγεται αν και τι πιστέυεις για εμένα.
Δημοσκοπίσεις το λένε. Οχι εγώ. Δεν έχει ΚΑΜΊΑ τύχη νέος έλληνας στη χώρα του. Ο ρώσος? Μπορεί να παει στη πόλη.Στην πιο μεγάλη πόλη... δουλιεις εκει-Θέληση να υπάρχει! που να παει- ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
εισαι ενας απο τους λιγους. και σου ευχομαι να τα προχορας και να περνας καλα :-*έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........................
υγ. εγώ πάντως τύχη έχω...και είμαι πολύ μικρός... ;)
ακομα και τωρα υπαρχουν δουλειες ελλαδα ,θελει γνωριμιες και λιγο τυχηέγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........................
υγ. εγώ πάντως τύχη έχω...και είμαι πολύ μικρός... ;)
εισαι ενας απο τους λιγους. και σου ευχομαι να τα προχορας και να περνας καλα :-*
μαλλον στη ταιλανδη ψαχνουμε σπιτια για long stay και εχουμε ελληνικο εστιατοριο που κανω promotion στους ρωσουςδηλαδη κανουμε το ιδιο επαγγελμα ?
ΓΝΩΡΙΜΙΕςακομα και τωρα υπαρχουν δουλειες ελλαδα ,θελει γνωριμιες και λιγο τυχη
απλα΄...δεν έχεις ιδέα τι συμαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να υπαρχουν δουλειες.ακομα και τωρα υπαρχουν δουλειες ελλαδα ,θελει γνωριμιες και λιγο τυχη
με την σουηδικη easytravell συνεργαζομαι και γω .ελληνικα εστιατορια ξερω 2 στην ταυλανδη και ξερω και ποιοι τα χουν .εσυ σε ποιο κανεις προμο?μαλλον στη ταιλανδη ψαχνουμε σπιτια για long stay και εχουμε ελληνικο εστιατοριο που κανω promotion στους ρωσους
εγω εχω ιδεα γιατι εχω αλλαξει 8 δουλειες ,understand?απλα΄...δεν έχεις ιδέα τι συμαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να υπαρχουν δουλειες.
απαντησε μου σε pm αν θες σε ποιο ελληνικο εστιατοριο κανεις προμο σε ρωσσους?αντε να σπασουμε τον παγο και να γινουμε ολοι φιλοι
ειναι ουκρανος που μενει αμερικη
στο koh Samui, Mae namμε την σουηδικη easytravell συνεργαζομαι και γω .ελληνικα εστιατορια ξερω 2 στην ταυλανδη και ξερω και ποιοι τα χουν .εσυ σε ποιο κανεις προμο?