Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
στη φωτογραφια ο ιδιος ο Μιχαηλ Καλασνικωφ κρατα μια Σαϊγκα με κανονικο κοντακι και τη 10αρα γεμιστηρα.

ειναι οντως καραμπινα νομιμη για κυνηγι και για κατοχη ακομη και εδω στην Ελλαδα (με τροποποιημενες γεμιστηρες ομως)

mkalashnikov.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτη ειναι η καραμπινα Сайга12 [youtube=425,350]xxA7LeLEsHY&feature=related[/youtube] εμενα για πολεμικο οπλο μπυ φενεται το οπλο στη φωτογραφια που ανεβασε ο γιατρος μπροστα εχει και φλογοκρυπτη για να μην ακουγεται ο πυροβολισμος

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οριστε και ρεπορταζ απο το εργοστασιο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αμα σου ερθει η ντεβουσκα με κραγιον καλα ειναι!!!!!!!!! αμα σου ερθει με κανα τετοιο οπος η μολδαβεζα της φωτογραφιας !!! τοτε ειναι ο χαβαλες τεραστιος!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: τσαρε ξερης τι εργαλιο κραταει το μορο???
Εγω γι'αυτο ειπα οτι ειναι Драгунов κοιταχτε πόσο μοιαζει!Τωρα αν της γκομενας ειναι αντιγραφη του Драгунов με φυσιγγια δεν μπορω να το ξερω? [youtube=425,350]Lbpn5rQ6_rk&feature=related[/youtube]

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Καλα, ολα τα λεφτα η διαμαρτυρια της ρωσιδας με το κραγιον στο αυτοκινητο!
Ηθελα και να ξερα που το σκεφτηκε!
Απο την κατινιστικη διαμαρτυρια των ελλεινιδων, θα προτιμουσα να παραπονιεται καποια με το κραγιον!
Ακομη και αυτη η διαμαρτυρια, εχει μια θηλυκοτητα ρε παιδι μου!
Δεν ειναι ελληνιδα να γκαριζει σαν μπετατζης!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το μορο μου ειπε να  κοψο την πρωινη γιατι θα παρει το <<κηνηγιτικο>> :2funny: :2funny: του αδερφου της της φωτογραφιας και θα μου ξηγησει το ονειρο!!!!!!!!!!! μολντο σε περιμενα πιο σχετικο στα ανατολικα οπλα!!!!!!!  μεμμοσαν πλησιασες αλλα θελης φροντιστιρια απο τον τσαρο!!!! ξερη κανενας τι εργαλιο κραταει το μορο στην νεα φοτογραφια που μου στηλε σιμερα!!!??  εχει αγριεψει γιατι τηυν επεσα σε μια γνωστη της !!! χωριο το κισηινιοφ γαμοτο!!!!! σε περνουν χαμπαρι αμεσος !!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• moldabeza aaaa.png
    moldabeza aaaa.png
    239,6 KB · Εμφανίσεις: 31

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
το μορο μου ειπε να  κοψο την πρωινη γιατι θα παρει το <<κηνηγιτικο>> :2funny: :2funny: του αδερφου της της φωτογραφιας και θα μου ξηγησει το ονειρο!!!!!!!!!!! μολντο σε περιμενα πιο σχετικο στα ανατολικα οπλα!!!!!!!  μεμμοσαν πλησιασες αλλα θελης φροντιστιρια απο τον τσαρο!!!! ξερη κανενας τι εργαλιο κραταει το μορο στην νεα φοτογραφια που μου στηλε σιμερα!!!??  εχει αγριεψει γιατι τηυν επεσα σε μια γνωστη της !!! χωριο το κισηινιοφ γαμοτο!!!!! σε περνουν χαμπαρι αμεσος !!!!!!!!!!!

Κόψε την πρωινή δεν πας καλά.............
Οσο αφορά τα οπλα ειναι ειδικοτητα του φιλου σου του Ορεινού ειτε σ αρεσει ειτε οχι το ξερει καλα το αντικείμενο.

και για να μην τρελαθουμε εδω τι δουλεια εχουν τα οπλα σε Μπουρδελοσάιτ;;;;;;;;;;;;
θα μας φερουν γκομενες στα σκελια μας αν εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας περι όπλων;;;;;;;

Εγω πάντος αν ξερω οτι η  γκομενα εχει γνωση περι οπλικων συστημάτων την κάνω ταχέως.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη θες να πεις οτι σου σηκωνεται και το πρωι??? ασε ρε γερο ...απ ολους εμας τους πουρο μονο εγω μαμαω γιατι το προπονω το εργαλειο συχνα ...ολοι οι υπολοιποι ειστε για τα μπαζα...με συγχωριες αλλα εγω κοιταω το μωρο που ειναι ενδιαφερον και οχι το αρουζι που κραταει..οπως λεει και ο ευσωμος μονο ο σατυρος τα ξερει αυτα ...μολις τελειωσα το βραδυνο μου και πινω το κρασακι μου αντε στην υγεια μας παλιοφιλοι

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δηλαδη θες να πεις οτι σου σηκωνεται και το πρωι??? ασε ρε γερο ...απ ολους εμας τους πουρο μονο εγω μαμαω γιατι το προπονω το εργαλειο συχνα ...ολοι οι υπολοιποι ειστε για τα μπαζα...με συγχωριες αλλα εγω κοιταω το μωρο που ειναι ενδιαφερον και οχι το αρουζι που κραταει..οπως λεει και ο ευσωμος μονο ο σατυρος τα ξερει αυτα ...μολις τελειωσα το βραδυνο μου και πινω το κρασακι μου αντε στην υγεια μας παλιοφιλοι

stin ygeia sou φιλε εσυ εισαι σιγουρα ανδρας και οχι  gey  διοτι οποιος χαζευε τα οπλα και οχι το μωρό ειναι gey  σιγουρα πραγματα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να λεμε και την αληθεια ρε Μόλντο δεν λεει και πολλά σαν χαζοφατσα φαινεται δεν με σιγκινει σεξουαλικα ειναι πολυ αδιάφορο μωρό νομίζω τι λες εσυ ;;;;;;;;

teras exinta ennea

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και κάτι απο παλια καλά χρονια του ψυχρού πολέμου...Dragunov & DsKH λάφυρα....Χαιρετίζω απο Χάρκοβο...ηθικό ακμαιότατο...βολές πλήρεις....

Συνημμένα

• 380.jpg
    380.jpg
    135,3 KB · Εμφανίσεις: 77

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και κάτι απο παλια καλά χρονια του ψυχρού πολέμου...Dragunov & DsKH λάφυρα....Χαιρετίζω απο Χάρκοβο...ηθικό ακμαιότατο...βολές πλήρεις....
Ελα ρε αμερικαν μποι....ουκρανια ετασε η χαρη σου....

teras exinta ennea

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...ΛΕΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ ...ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ???

Τι το συζητάς φίλε κυκλοφορούν απίστευτα άλογα κάθε διαλλογής....λόγω σχολών εδώ αλλά και DNA.. Αξίζει τον κόπο ειδικά τώρα που έρχετε άνοιξη... αμα ξέρεις γλώσσα βγάζεις μουνι βαρβάτο που λέμε....εαν αποφασίσετε να βρεθούμε σίγουρα...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι το συζητάς φίλε κυκλοφορούν απίστευτα άλογα κάθε διαλλογής....λόγω σχολών εδώ αλλά και DNA.. Αξίζει τον κόπο ειδικά τώρα που έρχετε άνοιξη... αμα ξέρεις γλώσσα βγάζεις μουνι βαρβάτο που λέμε....εαν αποφασίσετε να βρεθούμε σίγουρα...
ΡΩΣΙΚΑ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΤΗΣ ΔΕ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ....ΕΥΣΩΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΙΛΑΩ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δηλαδη το οικημα ή ο "αερας"??...
οι γκομενες??...
Ο Αερας.γραφει οτι οι ιδιοκτητες στα διαμερισματα ξερουν οτι νοικιαζουν το διαμερισμα τους σε σαλον.Γκομενες λεει εχει και εχει και λιστα πελατων.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
dimitraki ασχετο λιγο αλλα σημαντικο
ποσο εχει το μπουκαλι η βοτκα στην ρωσσια κατι φημες για 2 ευρω ειναι αληθεια η μουφα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitraki ασχετο λιγο αλλα σημαντικο
ποσο εχει το μπουκαλι η βοτκα στην ρωσσια κατι φημες για 2 ευρω ειναι αληθεια η μουφα?
Το μισο λιτρο απο αυτη την τιμη ξεκιναει.Το λιτρο ξεκιναει απο 3 Ευρω και πανω.Αλλα μην ξεχνας οτι η Βοτκα ειναι Ρωσσικο προ'ι'ον.Και στην Ελλαδα πολλα προ'ι'οντα οπως Π.Χ.το Ελαιολαδο (στην Ελλαδα ειδα 5λιτρο Ελα'ι'ς με 14,5 Ευρω.στην Ρωσσια με την ιδια τιμη παιρνεις ενα μπουκαλι του ΕΝΟς ΛΙΤΡΟΥ)Αλλα προ'ι'οντα οπως πραγματα οπως Π.Χ. το Κρασί ειναι πολλες φορες φτηνοτερα σε σχεση με τη Ρωσσια.

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επεδη ειναι το αντικειμενο μου και το γνωριζω μια βοτκα ερχεται και στην ελλαδα με 2e.στη συνεχεια προσθετουμε 10,22 εφκ ανα λιτρο δηλαδη 7,13  στα 700ml επι 23% φπα παμε στα 11,23 εκει βαλε και ενα 15%περιπου κερδος στο καταστημα παμε στα  13 ευρουλακια.Και μιλαμε για βοτκα του κωλου ε!οχι stolisnaya nemirof,crystal,standart

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom