Να και ο χειμωνας με το πολυ χιονι οπως λεει ο Πατερας Μαξιμος![youtube=425,350]ycTDhb00yeU[/youtube] Γαματε οσο προλαβαινεται!
XAXAXAXaXaXaXaXaXaaaaaa
Αυτός είναι Πολύ ωραίος τύπος
Ωραία τα λέει, είναι πολύ εκφραστικός, έχει στόμφο, ύφος κατάλληλο και φαίνεται να έχει ταλέντο !!!
Θα ήθελα να τον δω να κάνει παρουσίαση δελτίου καιρού σε κάποιο κανάλι
Κάτι σαν αυτό που κάνει η Πετρουλα αλλα σε διαφορετική μορφή...
"Βλέπετε εδώ κυριες και κύριοι τις αέρινες μάζες που κατεβαίνουν στα νότια χαμηλά μέχρι τα παπάρια μου"
"Στην Θεσσαλονίκη θα πέσει χιόνι στα ορεινά, χιονόνερο στα πεδινά και Xυσια σε κάποια σημεία της πόλης
που έχουν πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα και πολλά τσογλάνια μέσα σε αυτά που την παίζουν με ανοιχτά παράθυρα"
"Στο Νευροκόπι θα πέσει χιόνι... θα πέσει πολύ χιόνι... Θα παγώσουνε τα @@ τους και πως θα τα ζεστάνουνε μετά"
"Στο Βόλο θα έχουμε ηλιοφάνεια οποτε το κρύο δεν θα είναι τόσο αισθητό για τον κώλο"
"Στην Αθηνα η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή - χωρίς βροχές
οποτε μπορείτε άνετα πρωί πρωί να πάτε στα μπουρδέλα χωρίς ομπρέλες"
"Στην πάτρα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 3 βαθμούς κελσίου...Θα πάρουνε τα 3 μου δηλαδή"
---- "Κυριες και Κύριοι καλο σας βραδυ και καλά Γαμήσια ! Είμαι ο Δημητράκης και μόλις τελειωσα" ----