Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν προσεξεις καλητερα πολλες απο αυτες της γκομενες δεν ειναι κουκλαρες.Αρκετες ειναι θα ελεγα οχι πανω απο 1,60 υψος.Τετοιες εχει πολλες.Και στη Φυλης μπορει να'χει 2-3 τετοιες Μελαχρηνες Ρουμανες αν ψαξεις.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Αν προσεξεις καλητερα πολλες απο αυτες της γκομενες δεν ειναι κουκλαρες.Αρκετες ειναι θα ελεγα οχι πανω απο 1,60 υψος.Τετοιες εχει πολλες.Και στη Φυλης μπορει να'χει 2-3 τετοιες Μελαχρηνες Ρουμανες αν ψαξεις.

Δημητρακη, μελαχρινες ρουμανες ξερω πού θα βρω, 5-6 φορες το χρονο βρισκομαι Βουκουρεστι για μπιζνες - και οχι μονο...
στο link αυτο, το 90% ειναι ρωσιδια... αν εχεις λογαριασμο σε hotfile, rapidshare κλπ. θα δεις οτι μιλανε ρωσικα...
τωρα, αν υπαρχουνε teen ρωσιδια στη Φυλης, δεν γνωριζω, εχω να παω πολλα χρονια, αλλα μου φαινεται λιγο χλωμο...

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
δημητριε τι τον βαζεις τον συναγερμο  :cheesy:  στο ενα μετρο διπλα σου ειναι το τζιπ.τοσο πολυ φοβο εχεις παθει απο τους ρωσους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη, μελαχρινες ρουμανες ξερω πού θα βρω, 5-6 φορες το χρονο βρισκομαι Βουκουρεστι για μπιζνες - και οχι μονο...
στο link αυτο, το 90% ειναι ρωσιδια... αν εχεις λογαριασμο σε hotfile, rapidshare κλπ. θα δεις οτι μιλανε ρωσικα...
τωρα, αν υπαρχουνε teen ρωσιδια στη Φυλης, δεν γνωριζω, εχω να παω πολλα χρονια, αλλα μου φαινεται λιγο χλωμο...
Ρωσσιδες ΟΥΤΕ ΜΙΑ!Ρουμανες και Μολδαβες εχει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να και ο χειμωνας με το πολυ χιονι οπως λεει ο Πατερας Μαξιμος![youtube=425,350]ycTDhb00yeU[/youtube] Γαματε οσο προλαβαινεται!
ρε συ μητσε,γιατι δεν κανεις λιγα βαρη,να παρει σχημα το σωμα σου;κανα μηχανημα κωπηλασιας ρε,με μιση ωριτσα την ημερα θα εφτιαχνες πολυ καλο σωμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητριε τι τον βαζεις τον συναγερμο  :cheesy:  στο ενα μετρο διπλα σου ειναι το τζιπ.τοσο πολυ φοβο εχεις παθει απο τους ρωσους
Αν δεν το κλειδωσω και απομακρυνθω απο το αμαξι θα με παρουνε τηλεφωνο απο το δορυφορικο συστημα!Πολλες φορες το παθαινω οταν ανοιγω το πορτ-μπαγκαζ πρωτα.Ενεργοποιειτε το συστημα και με παιρνουν τηλεφωνο και με ζαλιζουν!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε συ μητσε,γιατι δεν κανεις λιγα βαρη,να παρει σχημα το σωμα σου;κανα μηχανημα κωπηλασιας ρε,με μιση ωριτσα την ημερα θα εφτιαχνες πολυ καλο σωμα.
Να σου πω την αληθεια θελω αλλα βαριεμαι :2funny:!αυτο που προεχει ειναι να χασω 4-5 κιλα.Αυτο ειναι ευκολο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
συντροφοι!!!!!! μετα απο αναλητηκη σηζητηση με τον μεγα τσαρο πασοον των ρωσιον και προτογαμιστη τον ατακτων ντεβουσκον δημητριο σας ενημερωνο οτι ο τσαρος μετα απο 16 χρονια στην αγρια στηση της αγιας πετρουπολης και μετα απο επισημη προσκληση του επικεφαλη της μορμονικης εκλησιας της πολειτιας Yuta της αμερικης  και στεναχοριμενος απο τους συντροφους εδω που τοσο καιρο τον κακολογουν και τον βριζουν  μεταναστευει για δευτερη φορα στην ζωητου στην ομορφη πολειτεια της Yuta ειδη τον περιμενουν οι πρωτες εφτα συζιγοι του απο 15- 23 χρονον οπου και θα τον μιεισουν στην μορμονικη θρησκεια !!! απο οτι μου ειπε για αρχη θα ξεκινησει με 7 σιζηγους και τα πρωτα 2 χρονια θα πρεπει να αποκτησει τουλαχιστον 4 παιδια για να μπορει επειτα να παντρευτη οσες ακομα θελει!!!!!  συντομα θα γραφει απο επισημο μορμονικο φορουμ της αμερικης !!!!!!!!!!  χασαμε και τον τσαρο κολοπαιδια!!!! τον στεναχορισατε και αυτον!!!!!! αλλα ρε τσαρε αμερικανος τορα!!!!!????  :headbang: :headbang: :headbang: προδιδεις την μαμα ρωσια?????? ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΕ!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΓΙΑ αυτο και τα βιντεεο με τον αντιχριστο και τον πατερα μαξιμο κτλ τον τελευτεο καιρο ο τσαρος ειταν σε μεγαλη πνευματικη αναζητηση !!!!!!!!!  ρε τσαρε οι αμερικανες ειναι τετραπαχες δεν συνγκρινονται με τα ρωσικα ζαρκαδια !!!!  ασε που στην αμερικη ολος ο κοσμος οπλοφορει!!!!!!!!!  που πας τωρα?????  ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥΤΟ ΤΣΑΡΕ!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΑΜΑ ερθει ο αντηχρηστος δημητριε και σε βρει αμερκανακι δησκολα τα πραγματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think: βεβεα οκ εκει θα γαμας αβερτα χωρις προφηλαξεις και θα δουλευουν αφτες για να σε ζουν αλλα δημητριε αμα πας σε αλλες πολειτηες της αμερικης μπορει να σε συλαβουν σαν πολιγαμο και τοτε την γαμισες!!!!!!!!! για ψαχτα καλητερα τα πραγματα απο νομικης αποψης!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην ειμαι ΡΩΣΣΙΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ και οχι 16 απο της 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1992.Χτες μου εβαλε την ιδεα για τους Μορμονους ο Βασιλης απο την Φλωριντα (Προδομενος Μαλακας).Ακομα δεν ξερω πρεπει να παρω πληροφωριες.Σιγουρα με το που βαφτιζεσαι μπορεις να παντρευεσαι να κανεις παιδια και οι γυναικες σου να δουλευουν στη Φαρμα?ή πρεπει πρωτα να γινεις Ιεραποστολος για μερικα χρονια? :think:Θα ανοιξω σχετικο Thread για τους Μορμωνους.Ελπιζω να ξερει κανεις κατι και να παρω της πληροφωριες που θελω.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ασε ρε θαναση με το μορφωμενο αγελαδογαμη....
Θαναση εσυ που με ξερεις!!!!!! Εδω τι κανουμε με τον μπατιρη τον αμορφωτο, τον σαπιοδοντα τον πορδολαγνο?  :2funny: :2funny: :2funny:
Πεστου λοιπον οτι αν ζουσε αυτος  και οι ομοιοι του, το ενα εκατοστο απο τις φασεις που ζω εγω, θα πηγαινανε καθημερινα γονατιστοι ταματα στον Αγιο Παντελεημονα. (Ισως βρισκανε και κανενα πακι να του τους κατσει). :2funny:
Οσο για τον ΔΜ μου, ναι ειμαι υπερηφανος, γιατι δεν παει παραπανω, ουτε  απο το Χάρβαρντ αν εχει καποιος αποφοιτησει.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θαναση εσυ που με ξερεις!!!!!! Εδω τι κανουμε με τον μπατιρη τον αμορφωτο, τον σαπιοδοντα τον πορδολαγνο?  :2funny: :2funny: :2funny:
Πεστου λοιπον οτι αν ζουσε αυτος  και οι ομοιοι του, το ενα εκατοστο απο τις φασεις που ζω εγω, θα πηγαινανε καθημερινα γονατιστοι ταματα στον Αγιο Παντελεημονα. (Ισως βρισκανε και κανενα πακι να του τους κατσει). :2funny:
Οσο για τον ΔΜ μου, ναι ειμαι υπερηφανος, γιατι δεν παει παραπανω, ουτε  απο το Χάρβαρντ αν εχει καποιος αποφοιτησει.
επειδη τσαμπα τα γραφω γιατι τα σβηνει ο θανασης που σε ξερει δεν θα ξαναβρισω ...θα προσπαθησω δηλαδη...αν λοιπον εσυ που εισαι μορφωμενος λες τετοια πραγματα τοτε εμεις οι αμορφωτοι τι πρεπει να κανουμε ??? οταν εισαι κατι δεν υπερηφανευσαι γι αυτο αλλα το δειχνεις με αλλο πιο ομορφο τροπο...εσυ ομως δεν εχεις αυτη τη δυνατοτητα ,επειδη δεν εχεις τη μορφωση του να σεβεσαι και να ακους καποιους ,εστω και αν αυτοι ξερουν λιγοτερα απο οσα εσυ...οταν λοιπον χρειαζεσαι την υποστηριξη του καθε θαναση για να ανδειχτεις τοτε εισαι ενα μεγαλο λαθος ,που δε μπορεις να κρινεις τους αλλους ...κρινε πρωτα τον εαυτο σου και μετα τους αλλους...οσο για χρηματα αυτα που εχω εγω και αλοι συντροφοι εδω σιγουρα ειναι αρκετα για να γαμαμε οχι με 20 ευρα που γαμας εσυ αλλα με 100 η και 200 τη βραδια και να πηγαινουμε οπου γουσταρουμε να το κανουμε αυτο...και δε ψαχνουμε τα χωρια της καθε ουκρανιας μπας και γελασουμε κανα μικρο και το γαμησουμε τσαμπα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
....οσο για χρηματα αυτα που εχω εγω και αλοι συντροφοι εδω σιγουρα ειναι αρκετα για να γαμαμε οχι με 20 ευρα που γαμας εσυ αλλα με 100 η και 200 τη βραδια και να πηγαινουμε οπου γουσταρουμε να το κανουμε αυτο...και δε ψαχνουμε τα χωρια της καθε ουκρανιας μπας και γελασουμε κανα μικρο και το γαμησουμε τσαμπα
Χρηματα.... χμμμ  δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να συζηταμε για χρηματα, αστο καλυτερα.
Ποτε ομως εγω ειπα οτι πηγα σε χωρια της Ουκρανιας? Ψαξε οσο θες. Δεν θα βρεις να κανω καμια αναφορα για χωρια της Ουκρανιας. Ουτε εχω παει, και ουτε και θα παω ποτε. Και να παω το ξερω θα φαω τα μουτρα μου, οχι μονο στα χωρια, αλλα και στην πολη. Οι ασχετοι νομιζουν οτι με το που θα φτασεις στην Ουκρανια σε περιμενουν με τα ποδια ανοιχτα ολες οι Ουκρανιδες, και δεν ξερουν οτι αν δεν μιλας Ρωσσικα, ποιο ευκολο ειναι να βγαλεις γκομενα (οχι βιζιτα) στη Σαουδικη Αραβια παρα στην Ουκρανια. (Ειτε σε πολη ειτε σε χωριο).
Αυτο ειναι!!!! η γλωσσα και μονο η γλωσσα, ουτε εμφανιση, ουτε χρηματα. Τωρα το οτι να δεν τα σκα,ς θα φας το σουτ συντομα, αυτο ειναι μια αλλη (πονεμενη για πολλους) ιστορια.
Αυτα..............

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.508
Πόντοι
216
Για πείτε ρε παίδες, στα clubs εκεί στη Ρωσία χορεύει ο κόσμος; ή κάθεται με το ποτο στο χέρι από στην Ελλάδα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για πείτε ρε παίδες, στα clubs εκεί στη Ρωσία χορεύει ο κόσμος; ή κάθεται με το ποτο στο χέρι από στην Ελλάδα?
Πιο πολυ χορευει.Στην Ελλαδα η εννοια Ντισκοτεκ εχει πεθανει.Στη Ρωσσια υπαρχει ακομα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.508
Πόντοι
216
Εχεις δικιο τωρα που το λες. Οταν παλια υπηρχαν ντισκοτεκ στην ελλαδα, ο κοσμος πηγαινε και χορευε.
Τωρα οι εξυπνακηδες οι ελληναρες του θεωρουν πολυ 'μπανάλ'.
Πιστευω οτι θα γινεται καλο κεφι στις ρωσικες ντισκο, και φυσικα πολυ καμακι.

MariaSalonica

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Να και ο χειμωνας με το πολυ χιονι οπως λεει ο Πατερας Μαξιμος![youtube=425,350]ycTDhb00yeU[/youtube] Γαματε οσο προλαβαινεται!

XAXAXAXaXaXaXaXaXaaaaaa  :2funny:  Αυτός είναι Πολύ ωραίος τύπος  :rockon:
Ωραία τα λέει, είναι πολύ εκφραστικός, έχει στόμφο, ύφος κατάλληλο και φαίνεται να έχει ταλέντο !!!

Θα ήθελα να τον δω να κάνει παρουσίαση δελτίου καιρού σε κάποιο κανάλι  :cheesy:
Κάτι σαν αυτό που κάνει η Πετρουλα αλλα σε διαφορετική μορφή...

"Βλέπετε εδώ κυριες και κύριοι τις αέρινες μάζες που κατεβαίνουν στα νότια χαμηλά μέχρι τα παπάρια μου"

"Στην Θεσσαλονίκη θα πέσει χιόνι στα ορεινά, χιονόνερο στα πεδινά και Xυσια σε κάποια σημεία της πόλης
που έχουν πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα και πολλά τσογλάνια μέσα σε αυτά που την παίζουν με ανοιχτά παράθυρα"

"Στο Νευροκόπι θα πέσει χιόνι... θα πέσει πολύ χιόνι... Θα παγώσουνε τα @@ τους και πως θα τα ζεστάνουνε μετά"

"Στο Βόλο θα έχουμε ηλιοφάνεια οποτε το κρύο δεν θα είναι τόσο αισθητό για τον κώλο"

"Στην Αθηνα η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή - χωρίς βροχές
οποτε μπορείτε άνετα πρωί πρωί να πάτε στα μπουρδέλα χωρίς ομπρέλες"

"Στην πάτρα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 3 βαθμούς κελσίου...Θα πάρουνε τα 3 μου δηλαδή"

---- "Κυριες και Κύριοι καλο σας βραδυ και καλά Γαμήσια ! Είμαι ο Δημητράκης και μόλις τελειωσα" ----

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom