You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ποιοτητα!οι πορνογεροι τετοια θελουν
ποιοτητα!
ναι φιλε μου ακριβως!!!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αλλαν ετοιμασου να σε λιωσω στο γυμναστηριο!!! θα κανουμε κανονικο προγραμμα μαζι και θα ολο το βραδυ!!!
Εγω και
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οι Βουλγαροι ειναι απο τους πιο υπαναπτυκτους λαους της Ευρωπης.Δεν μπορεις με τιποτα να συγκρινεις το επιπεδο ενος Τσεχου,Ρωσσου ή Πολωνου με ενος Βουλγαρου.θα ειναι σα να συγκρινεις εναν Ελληνα που ζει στην Αθηνα με ενα Αλβανο που ζει στα Τιρανα!Σε αυτο δεν μπορει να εχει κανεις αμφηβολια.Οι Βουλγαρες γενικα θα ελεγα ειναι λιγακι βρωμιαρες.Πολυ γυφτισες θα ελεγα.Οι Βουλγαροι παντα ηταν ενας λαος που δεν εχει να επιδηξει τιποτα στην ιστορια.Αυτα ειναι τα αρνητικα τους.Τα θετικα απο της Βουλγαρες ειναι οτι ειναι θα ελεγα εντιμες!δεν πανε σαν της Ρουμανες να σε κορο'ι'δεψουν!μιλαω για τη μεγαλητερη πλειοψηφια.και οι Βουλγαρες θα ελεγα ειναι καλοκαρδες.Πιστευω οτι για καποιον Ελληνα που δεν δινει τοσο μεγαλη σημασια στην εμφανιση (Οι Βουλγαρες ειναι πολυ πιο ομορφες απο της Ελεηνιδες.Αλλα δεν μπορουνε με τιποτα να συγκριθουνε με της Ρωσσιδες ή της Πολωνεζες!).Δεν τον ενδιαφερει να ειναι η γυναικα του με τρομερες γνωσεις.Δηλαδη αν θελει διπλα του μια γυναικα συντροφο να ειναι μαζι και να ειναι πολυ πιο ομορφη απο μια Ελληνιδα.Τοτε μια Βουλγαρα ειναι οτι του χρειαζεται.Για αυτο και συμβουλεψα τον φιλο μας να κοιταξει για καποια Βουλγαρα.Αν βρει Ρουμανα το πιθανοτερο ειναι να τον κερατωνει και να τον κατακλεψει και τελικα να τον αφησει και να φυγει.Μια Ουκρανη θα εχει πολυ περισσοτερες απαιτησεις απο μια Βουλγαρα (ειναι μια λυση για το φιλο μας αν βρει καλη κοπελα.μια 30+ Ουκρανη μπορει να ειναι οτι ψαχνει).Για Ρωσσιδα (μιλαω με Ρωσσικο διαβατηριο) πολυ δυσκολο εως αδυνατον το βλεπω.----Αυτα σας τα λεω εκ πειρας καθως εχω κατα καιρους μεινει Βουλγαρια για καποια διαστηματα (απο μεσα Σεπτεβριου μεχρι τελη Οκτωβριου 1992 δηλαδη 45 μερες.Μπουργκας.το μεγαλητερο διαστημα που εχω μεινει)και καθε 2-3 χρονια πηγαινα για καμια 10αρια μερες καθε φορα.τελευταια φορα ειχα παει το 2006 για 10 μερες Σοφια και Πλοβντιβ.Η γνωμη μου για τη Βουλγαρια ειναι ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΟΡΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!Δυστηχως πηγαινουν πολλοι Ελληνες απο χωρια πολυ χαμηλου επιπεδου και χαλανε το μερος.
Οι Βουλγαροι ειναι απο τους πιο υπαναπτυκτους λαους της Ευρωπης.Δεν μπορεις με τιποτα να συγκρινεις το επιπεδο ενος Τσεχου,Ρωσσου ή Πολωνου με ενος Βουλγαρου.θα ειναι σα να συγκρινεις εναν Ελληνα που ζει στην Αθηνα με ενα Αλβανο που ζει στα Τιρανα!Σε αυτο δεν μπορει να εχει κανεις αμφηβολια.Οι Βουλγαρες γενικα θα ελεγα ειναι λιγακι βρωμιαρες.Πολυ γυφτισες θα ελεγα.Οι Βουλγαροι παντα ηταν ενας λαος που δεν εχει να επιδηξει τιποτα στην ιστορια.Αυτα ειναι τα αρνητικα τους.Τα θετικα απο της Βουλγαρες ειναι οτι ειναι θα ελεγα εντιμες!δεν πανε σαν της Ρουμανες να σε κορο'ι'δεψουν!μιλαω για τη μεγαλητερη πλειοψηφια.και οι Βουλγαρες θα ελεγα ειναι καλοκαρδες.Πιστευω οτι για καποιον Ελληνα που δεν δινει τοσο μεγαλη σημασια στην εμφανιση (Οι Βουλγαρες ειναι πολυ πιο ομορφες απο της Ελεηνιδες.Αλλα δεν μπορουνε με τιποτα να συγκριθουνε με της Ρωσσιδες ή της Πολωνεζες!).Δεν τον ενδιαφερει να ειναι η γυναικα του με τρομερες γνωσεις.Δηλαδη αν θελει διπλα του μια γυναικα συντροφο να ειναι μαζι και να ειναι πολυ πιο ομορφη απο μια Ελληνιδα.Τοτε μια Βουλγαρα ειναι οτι του χρειαζεται.Για αυτο και συμβουλεψα τον φιλο μας να κοιταξει για καποια Βουλγαρα.Αν βρει Ρουμανα το πιθανοτερο ειναι να τον κερατωνει και να τον κατακλεψει και τελικα να τον αφησει και να φυγει.Μια Ουκρανη θα εχει πολυ περισσοτερες απαιτησεις απο μια Βουλγαρα (ειναι μια λυση για το φιλο μας αν βρει καλη κοπελα.μια 30+ Ουκρανη μπορει να ειναι οτι ψαχνει).Για Ρωσσιδα (μιλαω με Ρωσσικο διαβατηριο) πολυ δυσκολο εως αδυνατον το βλεπω.----Αυτα σας τα λεω εκ πειρας καθως εχω κατα καιρους μεινει Βουλγαρια για καποια διαστηματα (απο μεσα Σεπτεβριου μεχρι τελη Οκτωβριου 1992 δηλαδη 45 μερες.Μπουργκας.το μεγαλητερο διαστημα που εχω μεινει)και καθε 2-3 χρονια πηγαινα για καμια 10αρια μερες καθε φορα.τελευταια φορα ειχα παει το 2006 για 10 μερες Σοφια και Πλοβντιβ.Η γνωμη μου για τη Βουλγαρια ειναι ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΟΡΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!Δυστηχως πηγαινουν πολλοι Ελληνες απο χωρια πολυ χαμηλου επιπεδου και χαλανε το μερος.
θα συμφωνησω μαζι σου για τους βοθλγαρους..ειναι καφροι και βγαζουν απο τη μυξα ξυγκι που λεμε...οι βουλγαρες ειναι ντομπρες πολυ ομορφες με ωραια κορμια και φροντιζουν πολυ τον εαυτο τους!! ειναι πολυ καθαρες και εχουν μαθει να δουλεουν αλλα ταυτοχρονα αμα ειναι και γυναικες και φροντιζουν αυτον που γουσταρουν.γενικα οι βουλγαροι δεν αξιζουν να εχουν τετοιες γυναικες, φυσικα καμια συγκριση με ελληνιδες και θα συμφωνησω οτι ειναι κατωτερες απο ρωσιδες και τσεχες αλλα οχι απο πωλονεζες. 10 χρονια πηγαινω βουλγαρια και εχω σχηματισει ολοκληρωμενη γνωμη που δεν μου την αλλαζει κανενας, οντως το νουμερο ενα ειναι οι ρωσιδες αλλα μονο γιαυτους που μενουν ρωσια οι μπορουνε να πανε.και μην μπερδευεις τις βουλγαρες με τισ γυφτισες...ασπρο δερμα και γκρι πρασινα ματια να παθεις! δεν ειναι απλως πιο ομορφες απο ελληνιδες ειναι πολυ πιο ομορφες!και το λεω με σιγουρια αναλογικα με τον πλυθησμο τους ειναι απο τις πιο ομορφες γυναικες..μονο η τσεχια που εχει και αυτη λιγους κατοικους εχει πιο πολλες μουναρες!
Εγω και
αλλαν χαλαρα πραματα θα κανουμε!θα δειε οτι θα εχεις φοβερες καβλες μετα και θα συνεχεια!!
freddie kruger
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα του φερω μαζι νιτρικο οξυ.μολις το κουμπωσει θα χυσει ολη την Σοφια!αλλαν ετοιμασου να σε λιωσω στο γυμναστηριο!!! θα κανουμε κανονικο προγραμμα μαζι και θα ολο το βραδυ!!!
θα του φερω μαζι νιτρικο οξυ.μολις το κουμπωσει θα χυσει ολη την Σοφια!
ο αλλαν ειναι μηχανη παραγωγης σπερματος!
freddie kruger
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ενα μισαωρακι μονο και μετα θα νιωσει τις επιπτωσεις του nitrix!ο αλλαν ειναι μηχανη παραγωγης σπερματος!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ενα μισαωρακι μονο και μετα θα νιωσει τις επιπτωσεις του nitrix!
Ναι ρε χωρις τον Ξενοδόχο εσεις κανετε σχέδια
Γράψετε κι άλλες τετοιε μακακιες κι αν με δείτε γράψτε με
ΡΕ εγω πάω να διασκεδάσω εκει και να ρηλαξάρω οχι να πεθάνω στις ασκήσεις εδαφους αέρος.
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Αυτα που λες για τις Βουλγαρες δεν εχουν σχεση σημερα. Ολο και περισσοτερες ειναι μ..ρες ειλικρινα θυληκες.Οι Βουλγαροι ειναι απο τους πιο υπαναπτυκτους λαους της Ευρωπης.Δεν μπορεις με τιποτα να συγκρινεις το επιπεδο ενος Τσεχου,Ρωσσου ή Πολωνου με ενος Βουλγαρου.θα ειναι σα να συγκρινεις εναν Ελληνα που ζει στην Αθηνα με ενα Αλβανο που ζει στα Τιρανα!Σε αυτο δεν μπορει να εχει κανεις αμφηβολια.Οι Βουλγαρες γενικα θα ελεγα ειναι λιγακι βρωμιαρες.Πολυ γυφτισες θα ελεγα.Οι Βουλγαροι παντα ηταν ενας λαος που δεν εχει να επιδηξει τιποτα στην ιστορια.Αυτα ειναι τα αρνητικα τους.Τα θετικα απο της Βουλγαρες ειναι οτι ειναι θα ελεγα εντιμες!δεν πανε σαν της Ρουμανες να σε κορο'ι'δεψουν!μιλαω για τη μεγαλητερη πλειοψηφια.και οι Βουλγαρες θα ελεγα ειναι καλοκαρδες.Πιστευω οτι για καποιον Ελληνα που δεν δινει τοσο μεγαλη σημασια στην εμφανιση (Οι Βουλγαρες ειναι πολυ πιο ομορφες απο της Ελεηνιδες.Αλλα δεν μπορουνε με τιποτα να συγκριθουνε με της Ρωσσιδες ή της Πολωνεζες!).Δεν τον ενδιαφερει να ειναι η γυναικα του με τρομερες γνωσεις.Δηλαδη αν θελει διπλα του μια γυναικα συντροφο να ειναι μαζι και να ειναι πολυ πιο ομορφη απο μια Ελληνιδα.Τοτε μια Βουλγαρα ειναι οτι του χρειαζεται.Για αυτο και συμβουλεψα τον φιλο μας να κοιταξει για καποια Βουλγαρα.Αν βρει Ρουμανα το πιθανοτερο ειναι να τον κερατωνει και να τον κατακλεψει και τελικα να τον αφησει και να φυγει.Μια Ουκρανη θα εχει πολυ περισσοτερες απαιτησεις απο μια Βουλγαρα (ειναι μια λυση για το φιλο μας αν βρει καλη κοπελα.μια 30+ Ουκρανη μπορει να ειναι οτι ψαχνει).Για Ρωσσιδα (μιλαω με Ρωσσικο διαβατηριο) πολυ δυσκολο εως αδυνατον το βλεπω.----Αυτα σας τα λεω εκ πειρας καθως εχω κατα καιρους μεινει Βουλγαρια για καποια διαστηματα (απο μεσα Σεπτεβριου μεχρι τελη Οκτωβριου 1992 δηλαδη 45 μερες.Μπουργκας.το μεγαλητερο διαστημα που εχω μεινει)και καθε 2-3 χρονια πηγαινα για καμια 10αρια μερες καθε φορα.τελευταια φορα ειχα παει το 2006 για 10 μερες Σοφια και Πλοβντιβ.Η γνωμη μου για τη Βουλγαρια ειναι ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΟΡΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!Δυστηχως πηγαινουν πολλοι Ελληνες απο χωρια πολυ χαμηλου επιπεδου και χαλανε το μερος.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οι Βουλγαρες ειναι θα ελεγα κλασεις ανωτερες απο της Ελεηνιδες.Αλλα με της Ρωσσιδες,Ουκρανες,Πολωνες,Τσεχες δεν μπορουνε να συγκριθουνε!Για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα και βλεπει καθε μερα τα χοντρα μπαζα σιγουρα ειναι μουναρες.Αλλα καποιος που μενει μονιμα ή πηγαινει συχνα Ρωσσια,Πολωνια,Ουκρανια ή Τσεχια θα εχει την ιδια γνωμη με εμενα οτι οι Βουλγαρες δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο.Ολα ειναι σχετικαΑυτα που λες για τις Βουλγαρες δεν εχουν σχεση σημερα. Ολο και περισσοτερες ειναι μ..ρες ειλικρινα θυληκες.
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Ισως εχεις δικιο δεν εχω προσωπικη εμπειρια με Ρωσιδες κλπ απλα ειμαι με μια Βουλγαρα 10χρονια τωρα και δεν μπορω να ακουω μ..ες απο καποιον για ιστοριες πριν απο 20χρονια μπουρδες λενε το σημερα δεν εχει καμια σχεση με το παρελθον.Συγνωμη που τα λεω αυτα σε αυτο το θρεντ.Οι Βουλγαρες ειναι θα ελεγα κλασεις ανωτερες απο της Ελεηνιδες.Αλλα με της Ρωσσιδες,Ουκρανες,Πολωνες,Τσεχες δεν μπορουνε να συγκριθουνε!Για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα και βλεπει καθε μερα τα χοντρα μπαζα σιγουρα ειναι μουναρες.Αλλα καποιος που μενει μονιμα ή πηγαινει συχνα Ρωσσια,Πολωνια,Ουκρανια ή Τσεχια θα εχει την ιδια γνωμη με εμενα οτι οι Βουλγαρες δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο.Ολα ειναι σχετικα
Μονο ο αλλανταλον μπορει να με καταλαβει!
δημητρακη μην συγκρινης την βουλγαρια του 1992 με τη ρωσια του 2010 αν και βασικα συμφωνω με οσα λες κολλητος μου που ζει βορεια ελλαδα και εχει ζησει 7 χρονια σοφια, μου λεει οτι οι βουλγαρες εχουν γινει πιο απαιτητικες και απο ελληνιδες και γι αυτο εχει χρονια να παει αν και ειναι διπλα, εχουν εναν επαρχιωτισμο παντως(δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο, οσες εχω συναναστραφει στην αθηνα) μου θυμιζουν κοπελες παλια απ το χωριο μου, εχεις δικιο σ αυτο
Ισως εχεις δικιο δεν εχω προσωπικη εμπειρια με Ρωσιδες κλπ απλα ειμαι με μια Βουλγαρα 10χρονια τωρα και δεν μπορω να ακουω μ..ες απο καποιον για ιστοριες πριν απο 20χρονια μπουρδες λενε το σημερα δεν εχει καμια σχεση με το παρελθον.Συγνωμη που τα λεω αυτα σε αυτο το θρεντ.
Μονο ο αλλανταλον μπορει να με καταλαβει!
συμφωνω! εχω φαει τη βουλγαρια με το κουταλι χρονια τωρα και περασα υπεροχα! οντως οι σημερινες βουλγαρες ειναι μουναρες,,,βρισκεις πολλα φοβερα μουνια..οπως θα συμφωνησω οτι ρωσιδες ουκρανες τσεχες δεν πεζονται..και ειναι 1-2 κλασεις παραπανω απο βουλγαρες..τα ρωσιδια γενικα ειναι απιστευτα...τρελα σκετη,,,, αλλα μην ξεχναμαι οτι ειναι μια τεραστια χωρα και η ποικιλια ειναι τρομερη...
για κοντα σττην ελλαδα παντως βουλγαρια και παλι βουλγαρια!
Ναι ρε χωρις τον Ξενοδόχο εσεις κανετε σχέδια
Γράψετε κι άλλες τετοιε μακακιες κι αν με δείτε γράψτε με
ΡΕ εγω πάω να διασκεδάσω εκει και να ρηλαξάρω οχι να πεθάνω στις ασκήσεις εδαφους αέρος.
οτι θελει ο αρχοντας αλλαν! τα σεβη μου!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ακριβως ετσι ειναι.Θυμαμαι οταν βλεπω Βουλγαρους στο εξωτερικο με πιανουν γελια! οι ανθρωποι ειναι 30 χρονια πισω!ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ!θυμαμαι πριν μερικους μηνες ειχα δει Βουλγαρους στο αεροδρομιο του Μοναχου,πεταγαν για Η.Π.Α τι να πω ενω φενονταν οτι ειχαν λεφτα ηταν σαν αυτο που λες απ'το χωριο!θυμιζαν κατι Τρικαλινους στην Αθηνα στις αρχες της δεκαετια του '80.Κατι μποτακια αθλια και βαζαν το παντελονι μεσα!ασχημοι γουρουνομυτες!τους Βουλγαρους απο της μυτες τους καταλαβαινω!αν τους προσεξεις εχουν μυτες γουρουνιων.Η πλακα ειναι οτι ενω ειναι τρομερα κομπλεξικοι εμας τους Ελληνες μας κοιτανε με μισος θα ελεγα γιατι ο μεσος Ελληνας ειναι ετη φωτος μπροστα απο το μεσο Βουλγαρο.Δεν μπορουν να συγκριθουν με τιποτα!Αλλα στη Βουλγαρια το παιζουν ΚΑΜΑΚΙΑ!ερχονται οι τουριστριες στη Βουλγαρια διοτι ειναι ΦΤΗΝΑ!ή καλητερα ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΑ!τωρα οι τιμες δεν ειναι και τοσο φτηνες.Γι'αυτο και σταματισα να πηγαινω.Λογω φτηνιας πηγαιναν εκει οι τουριστριες και οχι για να βρουνε αντρες.Γενικα ειναι ενας φτωχος υπαναπτυκτος λαος.Εδω εχει αρκετους Βουλγαρους.Ζουνε πολυ μιζερα!οι περισσοτεροι ειναι χωρις αυτοκινητο,ακομα και ο Γενικος Προξενος (εδω εχει προξενειο της Βουλγαριας)σκατα αυτοκινητο εχει Γενικα στην Ευρωπη τους Βουλγαρους τους κοιτανε υποτημιτικα σαν υπαναπτυκτους.Οσο για της Βουλγαρες ειναι αυτο που λες μου θυμιζουν και μενα κοπελες απο χωρια της δεκαετιας του '80.Το οτι εχουν γινει απαιτητικες το ειδα το 2005 οταν πηγα για τελευταια φορα.ΕΧΕΙς ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Γι'αυτο φταινε οι χαμηλου επιπεδου Ελληνες απο τα χωρια που γεμισαν τη Βουλγαρια αλλα και οι Βουλγαροι που το παιζουν λεφταδες και γαμιαδες Εγω οταν τους ελεγα οτι ειμαι απο Αγια Πετρουπολη παντος τραιλενοντουσαν!Βλεπαν τους Ρωσσους τουριστες που ερχοντουσαν για διακοπες Βουλγαρια και ειχαν καποιο επιπεδο και εχουν την λανθασμενη αποψη οτι στη Ρωσσια υπαρχει πολυ χρημα !Αυτο που μ'αρεσει στης Βουλγαρες ειναι οτι ειναι καλοψυχες.Πιστευω οτι για καποιον Ελληνα που δεν ειναι καμακιαρης και δεν τον ανδιαφερει ιδιεταιρα η ομορφια αλλα θελει διπλα του μια γυναικα συντροφο και οχι μια συχαμερη Ελεηνιδα που θα του κανει τη ζωη μαρτυριο μια Βουλγαρα ειναι οτι του ταιριαζει.--------Καλη ολη αυτη η συζητιση αλλα νομιζω οτι θα ηταν καλητερα να τα γραφαμε ολα αυτα στο Thread για τη Βουλγαριαδημητρακη μην συγκρινης την βουλγαρια του 1992 με τη ρωσια του 2010 αν και βασικα συμφωνω με οσα λες κολλητος μου που ζει βορεια ελλαδα και εχει ζησει 7 χρονια σοφια, μου λεει οτι οι βουλγαρες εχουν γινει πιο απαιτητικες και απο ελληνιδες και γι αυτο εχει χρονια να παει αν και ειναι διπλα, εχουν εναν επαρχιωτισμο παντως(δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο, οσες εχω συναναστραφει στην αθηνα) μου θυμιζουν κοπελες παλια απ το χωριο μου, εχεις δικιο σ αυτο
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Δημητρακη καλημερα.Μπορει ναχεις δικιο και η Αγια Πετρουπολη ναναι ο επιγειος παραδεισος αλλα πολλα απο αυτα που λες για Βουλγαρια δεν εχουν σχεση με την σημερινη πραγματικοτητα αν θες ελα στο βουλγαρια ενας επιγειος παραδεισος να ανταλλαξουμε αποψεις.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σιγουρα εχω μεινει λιγακι πισω αφου δεν το κρυβω οτι εχω να παω απο το 2005.Βουλγαρια θελω να ερθω αλλα μαλλον θα προτιμισω να παω το φθηνοπωρο Πορνοεκδρομη στο ΛΒΟΦ για κανα με ενα μιση μηνα.Βουλγαρια παντα μου αρεσε ο Βορρας!ΠΛΕΒΕΝ,ΡΟΥΣΣΕ.Εχω περασει φανταστικα εκει περα.Ελληνες και ξενοι ελαχιστοι.Αυτα τα μερη ειναι οτι καλητερο ειναι για πορνοεκδρομη!Αν δεν πηγαινα ΛΒΟΒ.ΠΛΕΒΕΝ και ΡΟΥΣΕ θα πηγαινα!θα νοικιαζαν ενα διαμερισμα για δυο μηνες και θα καθομουνα μεχρι να βαρεθω.Δημητρακη καλημερα.Μπορει ναχεις δικιο και η Αγια Πετρουπολη ναναι ο επιγειος παραδεισος αλλα πολλα απο αυτα που λες για Βουλγαρια δεν εχουν σχεση με την σημερινη πραγματικοτητα αν θες ελα στο βουλγαρια ενας επιγειος παραδεισος να ανταλλαξουμε αποψεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις