Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας δούμε την περίπτωση της επαρχίας.Βρίσκεις μια γκόμενα και σε σπιτώνει και της δίνεις ένα πουρμπουάρ ας πούμε 100 ευρώ.Οπότε τα έξοδα είναι 450 ευρώ τα αεροπορικά+100 τα έξοδα διαμονής.Το κόστος χωής στην επαρχία είναι χαμηλό,μπορείς να πεις και στη γκόμενα να σου μαγειρεύει.Μάξιμουμ 10 ευρώ στο φαί.Ταξί δεν παίζει στην επαρχία γιατί οι αποστάσεις είναι μικρές.Το πολύ να πληρώσεις 2 ευρώ στο ταξί.Οπότε έρχεσαι στα 550+100=650 ευρώ για έξοδα διαβίωσης.Οι γκόμενες τη βγάζουν με ποτά και καφέ σε κεντρικά καφέ όπου αποκλείεται να πληρώσεις πάνω από 15 ευρώ.Συνεπώς για 3 ραντεβού περίπου 45 ευρώx7=300+650=950 ευρώ.
Επαρχία έχει λίγες και όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμες πουτάνες το πολύ να πας με μια-δυο οπότε τελικά μπορείς να τη βγάλεις με 1000 ευρώ για μια βδομάδα αλλά πρέπει να είσαι κωλοπετσωμένος να ξέρεις ρωσικά και να ανέχεσαι την αθλιότητα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τι γινεται ρε παιδια?δηλαδη ενα καλο ξενοδοχειο σοτ κιεβο ποσο κοστιζει την μερα?πιο ακριβα απο αθηνα ειναι?και φαντασου εχει και το γιουρο.εκει θα ακριβεινει και αλλο.δηλαδη για μια βδομαδα ποσα θα κοστισει σε καποιον να περασει καλα?να φαει καλα να διακσεδασει και ας μην πιει πολυ δεν ενδυκνειται αλλωστε εκει και φυσικα για να πηδηξει αστερια εννοειται οχι μπαζολες.ποσα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ας δούμε την περίπτωση της επαρχίας.Βρίσκεις μια γκόμενα και σε σπιτώνει και της δίνεις ένα πουρμπουάρ ας πούμε 100 ευρώ.Οπότε τα έξοδα είναι 450 ευρώ τα αεροπορικά+100 τα έξοδα διαμονής.Το κόστος χωής στην επαρχία είναι χαμηλό,μπορείς να πεις και στη γκόμενα να σου μαγειρεύει.Μάξιμουμ 10 ευρώ στο φαί.Ταξί δεν παίζει στην επαρχία γιατί οι αποστάσεις είναι μικρές.Το πολύ να πληρώσεις 2 ευρώ στο ταξί.Οπότε έρχεσαι στα 550+100=650 ευρώ για έξοδα διαβίωσης.Οι γκόμενες τη βγάζουν με ποτά και καφέ σε κεντρικά καφέ όπου αποκλείεται να πληρώσεις πάνω από 15 ευρώ.Συνεπώς για 3 ραντεβού περίπου 45 ευρώx7=300+650=950 ευρώ.
Επαρχία έχει λίγες και όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμες πουτάνες το πολύ να πας με μια-δυο οπότε τελικά μπορείς να τη βγάλεις με 1000 ευρώ για μια βδομάδα αλλά πρέπει να είσαι κωλοπετσωμένος να ξέρεις ρωσικά και να ανέχεσαι την αθλιότητα.
Καλα ολα αυτα αλλα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΡΩΣΣΙΚΑ.Γκομενες πολυ δυσκολα εως αδυνατον να βγαλουν αν δεν εχουν καποιον εμπειρο μαζι τους!Εγω υπολογιζω για καμια 10αρια μερες να χαλασουν γυρω στα 1500 Ευρω σε μια μικρη πολη της Ουκρανιας.ΑΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.----Τωρα τι να χαλασουν?οι Ελληνες χαλασαν τη Βουλγαρια ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΑ.Τωρα η Ουκρανια δεν ειναι φτηνη.Ολο το βαρος του καμακιου θα πεσει σε σενα.Εσυ θα πρεπει να τους βρισκεις γκομενες.να κλεισεις τα διαμερισματα που θα μεινουνε και γενικα να οργανωσεις τα παντα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι γινεται ρε παιδια?δηλαδη ενα καλο ξενοδοχειο σοτ κιεβο ποσο κοστιζει την μερα?πιο ακριβα απο αθηνα ειναι?και φαντασου εχει και το γιουρο.εκει θα ακριβεινει και αλλο.δηλαδη για μια βδομαδα ποσα θα κοστισει σε καποιον να περασει καλα?να φαει καλα να διακσεδασει και ας μην πιει πολυ δεν ενδυκνειται αλλωστε εκει και φυσικα για να πηδηξει αστερια εννοειται οχι μπαζολες.ποσα?

Τα σοβιετικού τύπου ξενοδοχεία κοστίζουν από 60-100 ευρώ την ημέρα.Καλύτερα να μένει κανείς σε διαμέρισμα.Τα ποσά για δυτικού τύπου πολυτελή ξενοδοχεία είναι αστρονομικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλα ολα αυτα αλλα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΡΩΣΣΙΚΑ.Γκομενες πολυ δυσκολα εως αδυνατον να βγαλουν αν δεν εχουν καποιον εμπειρο μαζι τους!Εγω υπολογιζω για καμια 10αρια μερες να χαλασουν γυρω στα 1500 Ευρω σε μια μικρη πολη της Ουκρανιας.ΑΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.----Τωρα τι να χαλασουν?οι Ελληνες χαλασαν τη Βουλγαρια ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΑ.Τωρα η Ουκρανια δεν ειναι φτηνη.Ολο το βαρος του καμακιου θα πεσει σε σενα.Εσυ θα πρεπει να τους βρισκεις γκομενες.να κλεισεις τα διαμερισματα που θα μεινουνε και γενικα να οργανωσεις τα παντα.

Αυτό που λες είναι δύσκολο.Δεν μπορείς να ελέγξεις τόσα άτομα.Νομίζω καλύτερα είναι να χτυπάνε ευέλικτες ομάδες 2-3 ατόμων,πιο πολλοί δυσχεραίνουν την κατάσταση.Αλλά τώρα το καλοκαίρι είναι καλά στην Ελλάδα.Σε πολλά μέρη έρχονται ρωσίδες τουρίστριες,εγώ στην Αθήνα βγήκα με κανα-δυο είμαι σίγουρος οτι σε κάποια νησιά γίνεται χοντρό παιχνίδι.Αλλά και εκεί να πας είναι ακριβά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω αν παω ΛΒΟΦ παντος θα χαλασω πολυ λιγοτερα.σπιτι θα νοικιασω με το μηνα 400 $ ενα δυαρι (200 $ ο καθενας με τον Chavallier Fidel)βαλε τη βενζινη 3000χλμ.πηγαιν' ελα (250 λιτρα *6500 ρουβλια (166 Ευρω).βαλε καμια 100ευρω για το αυτοκινητο κατι θα παει Λαντα ειναι! :2funny:!!!(Σιγα μην παω με το Touareg στις φτωχομπινεδιαρες! :2funny:.και τη βενζινη εκει ενα ντεποζιτο και κατι την εβδομαδα δηλαδη 200 λιτρα (140 Ευρω).200+170+100+150=530 με 600 παγια εξοδα διαμερισμα και μεταφορικα.και θα φαω 1000-1400 Ευρω για ενα με εναμιση μηνα δηλαδη 1600-2000.Τα πολλα  :knockinb: θα αρχισουν μετα της πρωτες 10 μερες! :2funny:.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αυτό που λες είναι δύσκολο.Δεν μπορείς να ελέγξεις τόσα άτομα.Νομίζω καλύτερα είναι να χτυπάνε ευέλικτες ομάδες 2-3 ατόμων,πιο πολλοί δυσχεραίνουν την κατάσταση.Αλλά τώρα το καλοκαίρι είναι καλά στην Ελλάδα.Σε πολλά μέρη έρχονται ρωσίδες τουρίστριες,εγώ στην Αθήνα βγήκα με κανα-δυο είμαι σίγουρος οτι σε κάποια νησιά γίνεται χοντρό παιχνίδι.Αλλά και εκεί να πας είναι ακριβά.
kman2 θες να γινουμε φιλοι?χαχαχα.δεν εχω καμια πειρα απο πρωην ανατολικο μπλοκ και ουε ξερω την γλωσσα αλλα δεν θελω με τιποτ ανα παω μια βδομαδα και να χαλασω ενα σκασμο λεφτα χωρις να πηδηξω κιολας.ασ επου ειμαι και εκλεκτικος.επισης μονος μου ειμαι.δεν εχω καποιον συνοδοιπορο για εκει.αυτα οποτε ενα ανμονει συντροφοι.καθε αρχη και δυσκολη.kman2 ποσο καιρο σου πηρε να μαθεις την γλωσσα?τα μιλας ετσι δεν ειναι?αν εχεις τιποτα θεικα κομματια ωαζω το σπιτι στη ροδο του χρονου το καλοκαιρι χαχα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
3 ατομα αν παρεις τους ελεγχεις ανετα.2 δυαρια διαμερισματα ο ενας μαζι σου και οι αλλοι 2 μονοι τους.μη νομιζεις οτι θα ρθουνε παραπανω απο 3 ατομα.ειναι πολλα τα λεφτα!και δεν εχουν ολοι τοσα λεφτα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
........Εγω στη θεση σας (μιλαω για σας που κανατε το κλαμπ των Ρωσσοφιλων)θα σας προτεινα  το εξης.Να οργανωθειται και να πατε σε καποια πολη απο της παρακατω για 2-3 μηνες οσο μπορει ο καθενας.να κανονισεται με καποιο πανεπηστημιο ενα προγγραμμα Ρωσσικης γλωσσας (Π.Χ.3 φορες την εβδομαδα απο 3 ωρες την καθε φορα)να εχεται κλεισει και φοιτητικη εστια.Θα ειστε στο Φιλολογικο πανεπηστημιο που θα ειναι 80%-90% γυναικες σε ολη την φοιτητικη εστια!ΚΟΛΑΣΗ Ε,!!!!!μονο αν ειστε αναπηροι δεν θα  :knockinb:πιστευω οτι θα περασεται καλα και θα μαθεται και ολο και κατι απο  Ρωσσικα θα μαθεται.

Μπορει καποιος να κανει μαθηματα, κι ας μην ειναι κανονικος φοιτητης εγγεγραμμενος σε 4ετη τμηματα? Κανουν σεμιναρια για ξενους τα πανεπιστημια? Εχεις καμια πληροφορια για πόλεις, διδακτρα στο περιπου κλπ? Γιατι για εμας τους μη ρωσοφωνους ειναι δυσκολο να βρουμε αυτες τις πληροφοριες.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιζουν και τμηματα εθελοντων πυροσβεστων πλεον!  :2funny:¨Κριμα γαμωτο που χανεται ενα απο τα πιο παρθενα μερη του κοσμου.

:headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σας βαζω την φωτο απ'την καινουργια μου γκομενιτσα,υψος 1,83 .Την αφιερωνω στον φιλο μου τον yantis που του αρεσουν οι ψηλες γκομενες.Αν και η γνωμη μου ειναι οτι αυτες οι γκομενες ειναι πολυ κρυες στο κρεβατι και δεν  :knockinb: καλα.Εμενα μου αρεσει να της βγαζω εξω.Σε κοιτανε ολοι!Για φιγουρα ειναι οτι πρεπει.Σας βαζω 3ης φωτο της απο της δικες της και μια μαζι μου την εβγαλα στο Pizza Hut σημερα.για να μην λετε και για μενα οτι κατεβαζω φωτο απ'το ιντερνετ και σας παραμυθιαζω.

Συνημμένα

• катерина24-2.jpg
    катерина24-2.jpg
    20,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • катерина24-7.jpg
    катерина24-7.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • катерина24-8.jpg
    катерина24-8.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • катерина баскетболь 002.jpg
    катерина баскетболь 002.jpg
    150,2 KB · Εμφανίσεις: 46

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μπραβω σου Τσαρε!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

όλοι σε ζηλευουνε

υγ. στο 69 πως την κουλαντριζεις;;;;;;;;

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για τα πισοκολητα διδω δωρο στο μητσαρα παντως ενα καφασι μπυρας!(αδειο) :humpleg:

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και προτεινω επισης να μαζεψουμε φραγκα να φερουμε το κατερινακι στον αθηναικο μπας και επαναπατριστει και ο δημητρακης!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Για τα πισοκολητα διδω δωρο στο μητσαρα παντως ενα καφασι μπυρας!(αδειο) :humpleg:

Άσε ρεε που μπορεις να γράψεις εσυ για τον Τσάρο Δημητράκη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Και προτεινω επισης να μαζεψουμε φραγκα να φερουμε το κατερινακι στον αθηναικο μπας και επαναπατριστει και ο δημητρακης!

Δεν έχει ανάγκη τα λεφτά σου ο Τσάρος

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Σας βαζω την φωτο απ'την καινουργια μου γκομενιτσα,υψος 1,83 .Την αφιερωνω στον φιλο μου τον yantis που του αρεσουν οι ψηλες γκομενες.Αν και η γνωμη μου ειναι οτι αυτες οι γκομενες ειναι πολυ κρυες στο κρεβατι και δεν  :knockinb: καλα.Εμενα μου αρεσει να της βγαζω εξω.Σε κοιτανε ολοι!Για φιγουρα ειναι οτι πρεπει.Σας βαζω 3ης φωτο της απο της δικες της και μια μαζι μου την εβγαλα στο Pizza Hut σημερα.για να μην λετε και για μενα οτι κατεβαζω φωτο απ'το ιντερνετ και σας παραμυθιαζω.
Καλο...γαμητη Τσαρε.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μπραβω σου Τσαρε!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

όλοι σε ζηλευουνε

υγ. στο 69 πως την κουλαντριζεις;;;;;;;;
κανονικα αμα μαθεις στα υψη αρκει το κρεβατι να ειναι λιγο μακρυ σε μηκος το δικο μου πχ.2,10  :grin:αλλα και στο πλατος αλλο τοσο και καθετα να την ξαπλωσεις :grin:

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προεδρε μου αρεσεις γιατι χρησημοποιεις και τις 4 γραμμες του γηπεδου!

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό δεν είναι άσχημη ιδέα αρκεί να μην καταστραφούν τα μέρη.Θα μπορούσαν π.χ. τα μέλη του φόρουμ να νοικιάσουν ένα σπίτι στο Κίεβο και να το μετατρέψουμε σε βίλα των οργίων.Δηλαδή να πηγαινοερχόμαστε και να το νοικιάζουμε για όλο το χρόνο.
Αλλά τι να σου πω,η εμπειρία σε αυτά δε μεταφέρεται εύκολα.Σήμερα γνώρισα μια μουνάρα Ουκρανέζα στην Αθήνα αλλά μου είπε οτι μόλις ήρθε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε.Συνεπώς υπάρχουν πολλοί εκεί έξω.

ψηθικα ηδη!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom