δημητρακη προσεξε στο λβοβ που θα πας να μην λες οτι τρελενεσαι για ρωσιδες και οτι ειναι οι καλυτερες γιατι σε βλεπω απο το μεχρι να μην γαμεις εως και να τρως και ξυλο απο τους χαχολ
Δεν διαβαζεται που δεν διαβαζεται τα παλια Ποστ διαβαστε τουλαχιστον τα καινουργια με προσοχη!!!!!!Γιατι γραφω οτι πρεπει να ξερεις Πολωνικα?????Που στην πραξη με την Ουκρανικη διαλεχτο του Λβοφ ειναι σχεδον τα ιδια!!!!!Για να μην χασω της φανατικες Ουκρανες που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΡΩΣΣΙΚΑ!!!!!η πλακα ειναι οτι τα Ουκρανικα πολυ λιγοι τα ξερουν!
Αν εχεις χρονο διαβασε απ΄την αρχη το Thread για τη Ρωσσια εκει τα γραφει ολα και εχει απαντησεις σε ολα σχεδον τα ερωτηματα.Πολυ συχνα εχω γραψει οτι στην πρωτη δευτερη πορνοεκδρομη σε καποιο μερος γνωριζεσαι με ντοπιους για να εχεις εκει καποιες παρεες και αυτοι οι ανθρωποι να σε βοηθισουν σε πολλα πραγματα οπως Π.Χ. να σου βρουνε καποιο διαμερισμα φτηνο εναν καλο μαστορα αυτοκινητου (στην επαρχια τα συνεργεια ειναι 2-3 φορες πιο φτηνα απο την Αγια Πετρουπολη και τη Μοσχα).Τωρα το αν κανεις θα γαμισει εξαρταται παρα πολυ και με το ποιους θα παει εκει?Καλο ειναι καποιος που δεν εχει εμπειρια απο πορνοεκδρομες και δεν ειναι καμακιαρης να παει με καποιον που κυνηγαει και βγαζει συνεχεια γυναικες (Εγω δεν ειμαι σε αυτην την κατηγορια.θα βγαλω 5,6 ή 7 που μου αρεσουν και θα της εχω να της
.και γενικα δεν εχω υπομονη.βαριεμαι να κουβαλαω μια γκομενα απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ για να την
.)Υπαρχουν ομως ατομα που καμακωνουν συνεχεια και 10 γκομενες να εχουν και εχουν την υπομονη να πηγαινουν μαζι τους ακομα και εκδρομες αξω απ'την πολη.Αν πατε με εναν τετοιο και καμακι να μην κανεται κατι θα παρεται.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗς ΓΑΜΙΣΕΙ ΟΛΕς!αυτο ειναι ενας νομος του καμακιου.Πολυ φοβουνται να πανε καπου με καποιον που καμακωνει συνεχεια μην τους παρει ολες της γκομενες
.ομως συμβαινει το αντιθετο ΑΝ ΠΑς ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΚΑΙ ΚΑΜΑΚΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ 'ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗς
ΟΛΕς
.