Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη καλημερα.Μπορει ναχεις δικιο και η Αγια Πετρουπολη ναναι ο επιγειος παραδεισος αλλα πολλα απο αυτα που λες για Βουλγαρια δεν εχουν σχεση με την σημερινη πραγματικοτητα αν θες ελα στο βουλγαρια ενας επιγειος παραδεισος να ανταλλαξουμε αποψεις.
Οσο για την Αγια Πετρουπολη ειναι ΠΑΡΑΔΙΣΟς ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ναι μεν εχει μουνι και αν εχεις οπως εχω επανελλημενα γραψει ενα δικο σου διαμερισμα και ενα αυτοκινητο (ακομα και Lada αν βεβαια ειναι καινουργιο και σε καλη κατασταση να'ναι) γαμας οσο μπορεις! αλλα δεν εχει με τιποτα την ποιοτητα της Ουκρανιας!ουτε και την ποσοτητα!και οι τιμες εδω καινε!ειναι ολα πανακρυβα!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Οσο για την Αγια Πετρουπολη ειναι ΠΑΡΑΔΙΣΟς ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ναι μεν εχει μουνι και αν εχεις οπως εχω επανελλημενα γραψει ενα δικο σου διαμερισμα και ενα αυτοκινητο (ακομα και Lada αν βεβαια ειναι καινουργιο και σε καλη κατασταση να'ναι) γαμας οσο μπορεις! αλλα δεν εχει με τιποτα την ποιοτητα της Ουκρανιας!ουτε και την ποσοτητα!και οι τιμες εδω καινε!ειναι ολα πανακρυβα!
ναι δημητρακη συμφωνω οτι ειναι ακριβα αλλα απο ουκρανια τι παιζει απο τιμες και τι λενε οι ουκρανεζες?εχουν ανεβασει τον πυχη οπως οι ρωσιδες?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σιγουρα εχω μεινει λιγακι πισω αφου δεν το κρυβω οτι εχω να παω απο το 2005.Βουλγαρια θελω να ερθω αλλα μαλλον θα προτιμισω να παω το φθηνοπωρο Πορνοεκδρομη στο ΛΒΟΦ για κανα με ενα μιση μηνα.Βουλγαρια παντα μου αρεσε ο Βορρας!ΠΛΕΒΕΝ,ΡΟΥΣΣΕ.Εχω περασει φανταστικα εκει περα.Ελληνες και ξενοι ελαχιστοι.Αυτα τα μερη ειναι οτι καλητερο ειναι για πορνοεκδρομη!Αν δεν πηγαινα ΛΒΟΒ.ΠΛΕΒΕΝ και ΡΟΥΣΕ θα πηγαινα!θα νοικιαζαν ενα διαμερισμα για δυο μηνες και θα καθομουνα μεχρι να βαρεθω. :)
δημητρακη θα εισαι τελος νοεμβρη βουλγαρια?ποσο θα μου κοστισει το εισητηριο και ενα τετραημερο για πορνοεκδρομη εκει?εννοειται με αστερια πιπινια οχι μετριες γκομενες?μονος μου ειμαι και δεν θελω να παω μονος βουλγαρια.οπσο εχει το εισητηριο για σοφια και εχει καθε μερα ανταποκριση απο αθηνα για εκει?περιμενω νεα σου και σου εχω στειλει και πμ νομιζω.θα εχουμε πολλα να πουμε και να κανουμε αν τυχει και κανονισουμε φιλε συνοδοιπορε.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και οπως εγραψα πριν στο φορουμ με τις σλαβες να ξερετε μαγκες ενα πραγμα.σλαβοι και βαλκανιοοι δεν ειναι υπηκοοτητες.ειναι επαγγελματα...εννοειται πως εμας δεν μας θεωρω σε καμια περιπτωση βαλκανιους ουτε σλαβους και ας διαφωνησουν καπιοοι μαζι μου.λογικο ειναι αλλωστε να μην συμφωνουμε σε ολα.ειμαστε ενας κατεξοχην μεσογειακος λαος.τελεια και παυλα.αυτα για τωρα φιλοι μου.αναμενω και διαβαζω τα αρθρα σας προς ενημερωση μου. :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι δημητρακη συμφωνω οτι ειναι ακριβα αλλα απο ουκρανια τι παιζει απο τιμες και τι λενε οι ουκρανεζες?εχουν ανεβασει τον πυχη οπως οι ρωσιδες?
Οι Ουκρανες παντα ειχαν πολυ χειροτερη συμπεριφορα απο της Ρωσσιδες.Δεν εχουν καμια περιφανεια και ειναι πιο φτηνιαρες.τωρα το πως θα σου φερθουνε εξαρταται απο σενα.αν πας εκει για 4-5 μερες δεν προκειται να γαμισεις.Αν πας οργανωμενος (εννοειται να μιλας της γλωσσα και να εισαι εμπειρος) και κατσεις κανα μηνα θα ξεσκιστεις.Το Λβοφ που θελω να παω ειναι θα ελεγα το μερος που θελει την περισσοτερη εμπειρια.εκει Πολλες φορες τα Ρωσσικα δεν θα βοηθισουν.Αν πεσεις σε φανατικες Ουκρανες που θα σου απαντησουν στα Ουκρανικα!?!?!επητιδες πρεπει να ξερεις Ουκρανικα.Τα Ουκρανικα ομως δεν θα ελεγα οτι ειναι εννειαια γλωσσα!!!!!αλλιως τα μιλανε στις περιοχες νοτιοδυτικα του Κιεβου και αλλιως στο Λβοφ.που εκει ειναι πολυ κοντα στα Πολωνικα η διαλεκτο τους.Εγω Πολωνικα χωρις να ξερω τέλεια (κανω πολλα λαθη)συνεννοουμε σχετικα ανετα θα ελεγα.Για οχι τοσο εμπειρους θα συνηστουσα το Νικολαεβ το Ζαποροζιε ή το Κριβο'ι' Ρογκ.Δεν θα συνηστουσα Κιεβο,Οδησσο γιατι εκει και ακριβοτερα ειναι και πιο δυσκολο.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........Εγω στη θεση σας (μιλαω για σας που κανατε το κλαμπ των Ρωσσοφιλων)θα σας προτεινα  το εξης.Να οργανωθειται και να πατε σε καποια πολη απο της παρακατω για 2-3 μηνες οσο μπορει ο καθενας.να κανονισεται με καποιο πανεπηστημιο ενα προγγραμμα Ρωσσικης γλωσσας (Π.Χ.3 φορες την εβδομαδα απο 3 ωρες την καθε φορα)να εχεται κλεισει και φοιτητικη εστια.Θα ειστε στο Φιλολογικο πανεπηστημιο που θα ειναι 80%-90% γυναικες σε ολη την φοιτητικη εστια!ΚΟΛΑΣΗ Ε,!!!!!μονο αν ειστε αναπηροι δεν θα  :knockinb:πιστευω οτι θα περασεται καλα και θα μαθεται και ολο και κατι απο  Ρωσσικα θα μαθεται.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
δημητρακη προσεξε στο λβοβ που θα πας να μην λες οτι τρελενεσαι για ρωσιδες και οτι ειναι οι καλυτερες γιατι σε βλεπω απο το μεχρι να μην γαμεις εως και να τρως και ξυλο απο τους χαχολ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη προσεξε στο λβοβ που θα πας να μην λες οτι τρελενεσαι για ρωσιδες και οτι ειναι οι καλυτερες γιατι σε βλεπω απο το μεχρι να μην γαμεις εως και να τρως και ξυλο απο τους χαχολ
Δεν διαβαζεται που δεν διαβαζεται τα παλια Ποστ διαβαστε τουλαχιστον τα καινουργια με προσοχη!!!!!!Γιατι γραφω οτι πρεπει να ξερεις Πολωνικα?????Που στην πραξη με την Ουκρανικη διαλεχτο του Λβοφ ειναι σχεδον τα ιδια!!!!!Για να μην χασω της φανατικες Ουκρανες που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΡΩΣΣΙΚΑ!!!!!η πλακα ειναι οτι τα Ουκρανικα πολυ λιγοι τα ξερουν! :2funny:Αν εχεις χρονο διαβασε απ΄την αρχη το Thread για τη Ρωσσια εκει τα γραφει ολα και εχει απαντησεις σε ολα σχεδον τα ερωτηματα.Πολυ συχνα εχω γραψει οτι στην πρωτη δευτερη πορνοεκδρομη σε καποιο μερος γνωριζεσαι με ντοπιους για να εχεις εκει καποιες παρεες και αυτοι οι ανθρωποι να σε βοηθισουν σε πολλα πραγματα οπως Π.Χ. να σου βρουνε καποιο διαμερισμα φτηνο εναν καλο μαστορα αυτοκινητου (στην επαρχια τα συνεργεια ειναι 2-3 φορες πιο φτηνα απο την Αγια Πετρουπολη και τη Μοσχα).Τωρα το αν κανεις θα γαμισει εξαρταται παρα πολυ και με το ποιους θα παει εκει?Καλο ειναι καποιος που δεν εχει εμπειρια απο πορνοεκδρομες και δεν ειναι καμακιαρης να παει με καποιον που κυνηγαει και βγαζει συνεχεια γυναικες (Εγω δεν ειμαι σε αυτην την κατηγορια.θα βγαλω 5,6 ή 7 που μου αρεσουν και θα της εχω να της  :knockinb:.και γενικα δεν εχω υπομονη.βαριεμαι να κουβαλαω μια γκομενα απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ για να την  :knockinb:.)Υπαρχουν ομως ατομα που καμακωνουν συνεχεια και 10 γκομενες να εχουν και εχουν την υπομονη να πηγαινουν μαζι τους ακομα και εκδρομες αξω απ'την πολη.Αν πατε με εναν τετοιο και καμακι να μην κανεται κατι θα παρεται.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗς ΓΑΜΙΣΕΙ ΟΛΕς!αυτο ειναι ενας νομος του καμακιου.Πολυ φοβουνται να πανε καπου με καποιον που καμακωνει συνεχεια μην τους παρει ολες της γκομενες :2funny:.ομως συμβαινει το αντιθετο ΑΝ ΠΑς ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΚΑΙ ΚΑΜΑΚΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ 'ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗς  :knockinb: ΟΛΕς :2funny:.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδη ρε παιδια για μια βδομαδα η δεκα μερες δεν λεει ουκρανια?δεν θα εχει κοκο?δεν εχω καμια εμπειρια απο εκει ουτε ουκρανικα ξερω.στο μονο που ελπιζω ειναι αν βρω καποιον εμπειρο συνοδοιπορο απο εδω.υποψην σε επαγγελματιες δεν λεω οχι ειδικα αν ειναι θεες πληρωνω οκ αλλα δεν γινεται να περασω καλα χωρις να κηνυγησω να κανω καμακι.να δω θεικα μωρ ακαι να παω να τους μιλησω.θελω τις κανονικες αυτες που χρειαζεται και καποιο παιχνιδι.εχει την χαρη του να κυνηγας ντοπιες ελευθερας βοσκης μαγκες.αυτες προτιμω.απλως δεν εχω κανενα γνωστο που να ξερει απο εκει και ειμαι μονος μου σε αυτο το θεμα.ελπιζω να κανω μια καλη γνωριμια απο εδω και να παμε πανω εκει να αλωνισουμε ουκρανεζικα θυληκα θεικα κορμια με πανεμορφες φατσουλες...την εμφανιση την διαθετω και αρκετα μαλιστα...τα λεφτα τα διαθετω οχι παρα πολλα παντως και το μονο που λειπεται ειναι οι ενημερωσεις οι συμβουλες και οι πληροφοριες αυτου του φορουμ οπως και αλλων σχετικων εδω και φυσικα ενας και και περισσοτεροι εμπειροι συνοδοιποροι για παρεα χαβαλε και αχαλινωτες ρασπουτινικες νυχτες... :rockon:εννοειται οτι ουκρανικα δεν ξερω ουτε ξερω ποσο δυσκλο ειναι να τα μαθεις.εχω λεξικο απο ρωσικα παντως χαχαχα.δυστυχως η παρεα μου δεν ασχολειται με πρωην ανατολικο μπλοκ.περιμενω νεα σας και να τα λεμε για αρχη απο εδω συντροφοι. :)

takotime

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟΦΩΝ.ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΟΤΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΝΑ?ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ SITE ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
δηλαδη ρε παιδια για μια βδομαδα η δεκα μερες δεν λεει ουκρανια?δεν θα εχει κοκο?δεν εχω καμια εμπειρια απο εκει ουτε ουκρανικα ξερω.στο μονο που ελπιζω ειναι αν βρω καποιον εμπειρο συνοδοιπορο απο εδω.υποψην σε επαγγελματιες δεν λεω οχι ειδικα αν ειναι θεες πληρωνω οκ αλλα δεν γινεται να περασω καλα χωρις να κηνυγησω να κανω καμακι.να δω θεικα μωρ ακαι να παω να τους μιλησω.θελω τις κανονικες αυτες που χρειαζεται και καποιο παιχνιδι.εχει την χαρη του να κυνηγας ντοπιες ελευθερας βοσκης μαγκες.αυτες προτιμω.απλως δεν εχω κανενα γνωστο που να ξερει απο εκει και ειμαι μονος μου σε αυτο το θεμα.ελπιζω να κανω μια καλη γνωριμια απο εδω και να παμε πανω εκει να αλωνισουμε ουκρανεζικα θυληκα θεικα κορμια με πανεμορφες φατσουλες...την εμφανιση την διαθετω και αρκετα μαλιστα...τα λεφτα τα διαθετω οχι παρα πολλα παντως και το μονο που λειπεται ειναι οι ενημερωσεις οι συμβουλες και οι πληροφοριες αυτου του φορουμ οπως και αλλων σχετικων εδω και φυσικα ενας και και περισσοτεροι εμπειροι συνοδοιποροι για παρεα χαβαλε και αχαλινωτες ρασπουτινικες νυχτες... :rockon:εννοειται οτι ουκρανικα δεν ξερω ουτε ξερω ποσο δυσκλο ειναι να τα μαθεις.εχω λεξικο απο ρωσικα παντως χαχαχα.δυστυχως η παρεα μου δεν ασχολειται με πρωην ανατολικο μπλοκ.περιμενω νεα σας και να τα λεμε για αρχη απο εδω συντροφοι. :)
Ολοκληρο θεμα με +200 σελιδες εχει για Ουκρανια. Γιατι ποσταρεις εδω? Διαβασε το και θα καταλαβεις πολλα. Ενα σου λεω εγω που εχω φαει την Ουκρανια με το κουταλι. Χωρις Ρωσικα, πας ξυπολυτος στα αγγουρια........ :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟΦΩΝ.ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΟΤΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΝΑ?ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ SITE ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
« Εστάλη στον/στην: TAKIS στις: χθες στις 18:40 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή 

Κοιτα τα περισσοτερα Αγγλικα σα'ι'τ ειναι απατη!καθονται γραματεις και σου απαντανε που και που για να νομιζεις οτι σου γραφουνε γυναικες και να επισκεπτεσαι το σα'ι'τ.Και τα Ρωσσικα σα'ι'τ εχουνε βρωμια ειδεικα το με'ι'λ ρου.αλλα τα αλλα που γραφω συνηθως εχουν κανονικες γκομενες-------Φιλε μου σου απαντησα στις 18:40 δεν ξερω αν ελαβες το μυνημα γιατι μερικες φορες ερχεται κενο!το βαζω να το δουνε ολοι γιατι πιστευω σας ενδιαφερει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........Εγω στη θεση σας (μιλαω για σας που κανατε το κλαμπ των Ρωσσοφιλων)θα σας προτεινα  το εξης.Να οργανωθειται και να πατε σε καποια πολη απο της παρακατω για 2-3 μηνες οσο μπορει ο καθενας.να κανονισεται με καποιο πανεπηστημιο ενα προγγραμμα Ρωσσικης γλωσσας (Π.Χ.3 φορες την εβδομαδα απο 3 ωρες την καθε φορα)να εχεται κλεισει και φοιτητικη εστια.Θα ειστε στο Φιλολογικο πανεπηστημιο που θα ειναι 80%-90% γυναικες σε ολη την φοιτητικη εστια!ΚΟΛΑΣΗ Ε,!!!!!μονο αν ειστε αναπηροι δεν θα  :knockinb:πιστευω οτι θα περασεται καλα και θα μαθεται και ολο και κατι απο  Ρωσσικα θα μαθεται.
10 μερες σιγουρα δεν κανεις τιποτα.και εμπειρος να εισαι.εκτος αν της κυνηγας ειστε ολη τη μερα μαζι και τη γυρνας παντου.αν δεν βαριεσαι :2funny:Για να εχεται αποτελεσματα σας εγραψα ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ!ειναι απλο και δεν στοιχιζει και πολλα λεφτα.και θα μαθεται και θα  :knockinb:και θα αποκτεισεται πειρα απ΄τη Ρωσσια,Ουκρανια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανες παντα ειχαν πολυ χειροτερη συμπεριφορα απο της Ρωσσιδες.Δεν εχουν καμια περιφανεια και ειναι πιο φτηνιαρες.τωρα το πως θα σου φερθουνε εξαρταται απο σενα.αν πας εκει για 4-5 μερες δεν προκειται να γαμισεις.Αν πας οργανωμενος (εννοειται να μιλας της γλωσσα και να εισαι εμπειρος) και κατσεις κανα μηνα θα ξεσκιστεις.Το Λβοφ που θελω να παω ειναι θα ελεγα το μερος που θελει την περισσοτερη εμπειρια.εκει Πολλες φορες τα Ρωσσικα δεν θα βοηθισουν.Αν πεσεις σε φανατικες Ουκρανες που θα σου απαντησουν στα Ουκρανικα!?!?!επητιδες πρεπει να ξερεις Ουκρανικα.Τα Ουκρανικα ομως δεν θα ελεγα οτι ειναι εννειαια γλωσσα!!!!!αλλιως τα μιλανε στις περιοχες νοτιοδυτικα του Κιεβου και αλλιως στο Λβοφ.που εκει ειναι πολυ κοντα στα Πολωνικα η διαλεκτο τους.Εγω Πολωνικα χωρις να ξερω τέλεια (κανω πολλα λαθη)συνεννοουμε σχετικα ανετα θα ελεγα.Για οχι τοσο εμπειρους θα συνηστουσα το Νικολαεβ το Ζαποροζιε ή το Κριβο'ι' Ρογκ.Δεν θα συνηστουσα Κιεβο,Οδησσο γιατι εκει και ακριβοτερα ειναι και πιο δυσκολο.....

Δεν τα ξέρεις καλά.Μην παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου.Εάν κάποιος έχει φράγκα για ξόδεμα το Κίεβο δεν παίζεται με τίποτα.Αν είναι σε budget η επαρχία είναι καλή ΜΟΝΟ εάν ξέρει ρωσικά και έχει εμπειρία.Δηλαδή αν έχει 1500 ευρώ και παραπάνω(εκτός από τα εισιτήρια) καλύτερα να πάει Κίεβο έστω και για 4 μέρες.Αν έχει 1000 ευρώ Κίεβο για 2-3 μέρες ή επαρχία για μια βδομάδα.Αν έχει 500 ευρώ μόνο επαρχία.Δεν αξίζει όμως αν δεν ξέρει ρωσικά και δεν έχει εμπειρία.(εγώ π.χ. πιάνω γκόμενα στην Ουκρανία σε μία ώρα αφού πατήσω το πόδι μου στο αεροδρόμιο αλλά αυτό δεν μπορούν να το κάνουν όλοι,θέλει πολλή εξάσκηση).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
10 μερες σιγουρα δεν κανεις τιποτα.και εμπειρος να εισαι.εκτος αν της κυνηγας ειστε ολη τη μερα μαζι και τη γυρνας παντου.αν δεν βαριεσαι :2funny:Για να εχεται αποτελεσματα σας εγραψα ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ!ειναι απλο και δεν στοιχιζει και πολλα λεφτα.και θα μαθεται και θα  :knockinb:και θα αποκτεισεται πειρα απ΄τη Ρωσσια,Ουκρανια.

10 μέρες είναι υπεραρκετές.Οχι απλώς είναι αρκετές.Είναι πολλές.Σε 10 μέρες μπορείς να βγάλεις 5-7 γκόμενες αν έχεις εμπειρία αλλά δεν αξίζει γιατί θα ξοδέψεις πάνω από 2000 ευρώ(συνολικά).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Για σένα όπως τα λες μόνο Κίεβο.Μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τα ξέρεις καλά.Μην παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου.Εάν κάποιος έχει φράγκα για ξόδεμα το Κίεβο δεν παίζεται με τίποτα.Αν είναι σε budget η επαρχία είναι καλή ΜΟΝΟ εάν ξέρει ρωσικά και έχει εμπειρία.Δηλαδή αν έχει 1500 ευρώ και παραπάνω(εκτός από τα εισιτήρια) καλύτερα να πάει Κίεβο έστω και για 4 μέρες.Αν έχει 1000 ευρώ Κίεβο για 2-3 μέρες ή επαρχία για μια βδομάδα.Αν έχει 500 ευρώ μόνο επαρχία.Δεν αξίζει όμως αν δεν ξέρει ρωσικά και δεν έχει εμπειρία.(εγώ π.χ. πιάνω γκόμενα στην Ουκρανία σε μία ώρα αφού πατήσω το πόδι μου στο αεροδρόμιο αλλά αυτό δεν μπορούν να το κάνουν όλοι,θέλει πολλή εξάσκηση).

Μπράβο, παίχτη... :jerking: :jerking: :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα γραφεις και μονος σου.ΑΝ ΕΧΕΙς ΕΜΠΕΙΡΙΑ!?!?!ξεχνας οτι τα παιδια δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!Συμφωνο με αυτα που γραφεις ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΙΕΒΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ.και το οτι θα χαλασουν 2000 Ευρω!!!!και κατα πασα πιθανοτητα θα  :knockinb: πουτανες.----Στη θεωρια δεν μπορω να πω ολα τα λες οπως ειναι.Αφου πηγαινεις που πηγαινεις συνεχεια Ουκρανια (Εγω το λεω δεν πηγαινω)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?Να τους γνωρισεις και με την πειρα που εχεις να δεις αν θα εχουν επυτηχια (μιλαω εμφανησιακα και απο συμπεριφορα)και αν κρινεις οτι εχουν μελλον στην Ουκρανια.να κανονισεται να πατε μαζι σε καποια πολη της Ουκρανιας που εσυ νομιζεις οτι ειναι η καταληλοτερη να εχεις και παρεα και να κανεις και μια καλη πραξη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό δεν είναι άσχημη ιδέα αρκεί να μην καταστραφούν τα μέρη.Θα μπορούσαν π.χ. τα μέλη του φόρουμ να νοικιάσουν ένα σπίτι στο Κίεβο και να το μετατρέψουμε σε βίλα των οργίων.Δηλαδή να πηγαινοερχόμαστε και να το νοικιάζουμε για όλο το χρόνο.
Αλλά τι να σου πω,η εμπειρία σε αυτά δε μεταφέρεται εύκολα.Σήμερα γνώρισα μια μουνάρα Ουκρανέζα στην Αθήνα αλλά μου είπε οτι μόλις ήρθε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε.Συνεπώς υπάρχουν πολλοί εκεί έξω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοίταξε ας πούμε οτι κάθεσαι μια βδομάδα Κίεβο.Κόστος εισιτηρίων 450 ευρώ.Κόστος διαμονής τουλάχιστον 60 ευρώ την ημέρα για αξιοπρεπές διαμέρισμα στο κέντρο.Τουτέστιν 450+60x7=870 ευρώ έξοδα χωρίς το φαγητό.Βάλε 20 ευρώ την ημέρα στο φαγητό και 30 ευρώ στα ταξί(τόσα βγαίνουν) 20x7+30x7=350 ευρώ.Δηλαδή τα αρχικά έξοδα είναι 870+350=1220 ευρώ χωρίς να γαμήσεις τίποτα.
Αν υποθέσουμε οτι ξοδεύεις 40 ευρώ για ραντεβού σε εστιατόριο και 25 ευρώ για ραντεβού σε κεντρικό καφέ(όπου η γκόμενα πίνει κοκταίηλ) και βγαίνεις με 3 την ημέρα(αυτό είναι το μίνιμουμ) έχουμε 40+25x2=90 ευρώ την ημέρα για ένα γεύμα ή 110 ευρώ την ημέρα αν βγάλεις δύο γκόμενες στο εστιατόριο(για απλό φαι χωρίς σαμπάνια κτλ).Εάν το κάνεις αυτό κάθε μέρα έχεις 100x7=700 δηλαδή ξοδεύεις συνολικά 1200+700=1900 ευρώ μόνο για να ταίσεις και να ποτίσεις τις γκόμενες και να είσαι εκεί.
Αν υποθέσουμε οτι κυκλοφοράς και στα κλαμπ(όπου χαλαρά ξοδεύεις 15 ευρώ στην είσοδο και 50 στα κεράσματα) το κόστος μπορεί να ανέβει στα 60x7=420 ευρώ+1900=2300 ευρώ.Και μιλάμε για πολύ συντηρητική ζωή χωρίς εξαλλότητες και μεγάλες σπατάλες(όπου η γκόμενα φέρνει μια φίλη της αρχίζουν να πίνουν κοκτέηλ στη ντίσκο και σε ξετινάζουν με λογαριασμό 200 ευρώ σε δύο ώρες).

Αν θες και να γαμήσεις πουτάνες(ας πούμε 2 την ημέρα έρχεσαι στα 100x7=700+2300=3000 ευρώ.Αυτά είναι τα έξοδα για μια απολαυστική εβδομάδα στο Κίεβο.(όπου και πάλι δεν είσαι βασιλιάς).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom