Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παιδια κατι πρως τους ειδημονες της ρωσιας γενικα ειχα ξαναγραψει οτι μιλαω με ενα υπερμουνο απο ρωσσια 24χρονο και αρχικα δεν ημουνα σιγουρος αν ειναι ριαλ αλλα μετα απο τοση συνομιλια ανταλαγη φωτογραφιων κλπ αποκαλυφθηκε οτι ειναι οντως αυτη που λεει πολυ σοβαρο ατομο σπουδες φιλοδοξιες αλλα και προσγειωμενη.
τελοσπαντων την ρωταω σημερα ποια η γνωμη των ρωσσων για τους ελληνες, το στερεοτυπο?
και η τυπισα μου απανταει
οτι για τις ρωσσιδες οι ελληνες ειναι πολυ ομορφοι (σε φαση αν το ειχα ακουσει απο την πρωτη συνομιλια θα υποψιαζομουν οτι κατι τρεχει)
την ξαναρωταω πιο εντεχνα και της λεω οτι και καλα νομιζα οτι δε μας πολυπανε επειδη νομιζουν οτι ειμαστε mixed με τουρκους και λεει ουτε καν οι ελληνες ειναι πολυ ομορφοι και πολυ σωστοι.

και φυσικα το μονο που περασε απο το μυαλλο μου τοτε ειναι ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παρεπιπτοντως πολυ καλλο το ρωσσακι σου δημιτρακη!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παιδια κατι πρως τους ειδημονες της ρωσιας γενικα ειχα ξαναγραψει οτι μιλαω με ενα υπερμουνο απο ρωσσια 24χρονο και αρχικα δεν ημουνα σιγουρος αν ειναι ριαλ αλλα μετα απο τοση συνομιλια ανταλαγη φωτογραφιων κλπ αποκαλυφθηκε οτι ειναι οντως αυτη που λεει πολυ σοβαρο ατομο σπουδες φιλοδοξιες αλλα και προσγειωμενη.
τελοσπαντων την ρωταω σημερα ποια η γνωμη των ρωσσων για τους ελληνες, το στερεοτυπο?
οτι για τις ρωσσιδες οι ελληνες ειναι πολυ ομορφοι (σε φαση αν το ειχα ακουσει απο την πρωτη συνομιλια θα υποψιαζομουν οτι κατι τρεχει)
την ξαναρωταω πιο εντεχνα και της λεω οτι και καλα νομιζα οτι δε μας πολυπανε επειδη νομιζουν οτι ειμαστε mixed με τουρκους και λεει ουτε καν οι ελληνες ειναι πολυ ομορφοι και πολυ σωστοι.

και φυσικα το μονο που περασε απο το μυαλλο μου τοτε ειναι ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
σας τα εχει πει ο προεδρος πολλες φορες ρωσσις=ο ανδρας να τις εμπνεει σιγουρια οτι μπορει να κοιταξει αυτην και το παιδι τους δλδ.γινομαι πιο σαφης σταθερο ισοδημα,σπιτι δικο σου και ενα αυτοκινητο σχετικα καλο-το ονειρο καθε γυναικας για να αισθανετε ασφαλεια διπλα στον αντρα της ζηταν πολλα?

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
σας τα εχει πει ο προεδρος πολλες φορες ρωσσις=ο ανδρας να τις εμπνεει σιγουρια οτι μπορει να κοιταξει αυτην και το παιδι τους δλδ.γινομαι πιο σαφης σταθερο ισοδημα,σπιτι δικο σου και ενα αυτοκινητο σχετικα καλο-το ονειρο καθε γυναικας για να αισθανετε ασφαλεια διπλα στον αντρα της ζηταν πολλα?
  δηλαδη  εμεις  που  εχουμε  παλιο αμαξι,  τρωμε  ακυρο :think:  δεν  μας  τα  λενε  καλα  οι  ρωσιδες  εδω,  μου  θυμιζουν  ελληνιδες

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ευγε προεδρε σοτιροφ.πρεπει να μαθω ρωσικα.εσυ ξερεις?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
επισης μου εδωσε να καταλαβω οτι οι περισσοτερες ρωσιδες μεχρι τα 27 28 πρεπει να εχουν παντρευτει αλλιως υπαρχει προβλημα. οποτε πρεπει να αρχισουμε να βιαζομαστε οσοι δεν εχουμε επαφη με την περιοχη και θελουμε απλα να δοκιμασουμε λεφκη βορια σαρκα χωρις υπονοιες για δεσμευσεις και τα λοιπα!

οι ρωσσοι αραγε τι γνωμη να εχουν για τους ελληνες? δε νομιζω και την καλυτερη δεδομενου οτι ειναι σε ενα βαθμο εθνικηστες και ξερουν οτι οποιος παει εκει παει για να τους γαμησει τις γυναικες

ριχτε και μια ματια εδω:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Oπως εχω πει η αγαπη πληρωνεται.

Οποτε εσυ φιλε που διαβαζεις.

Βρες ενα εκατομμυριακι ευρω για να παρεις καλο σπιτι,καλο αμαξι,καλα ρουχα κλπ.

Οποτε υπολογισε οτι:

Σεξ-ερωτας-αγαπη= μισο με ενα εκατομμυριακι.

Δε πας καλυτερα σε κανα στουντιακι με 50/100 ευρω........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Οτι οι Ελληνες ημαστε ωραιοι και οι μεγαλητεροι γαμιαδες το ξερει ολος ο κοσμος.οπως και οτι ολες οι στατηστικες βγαζουν τους Ρωσσους σαν τους χειροτερους αντρες απ'ολους τους λευκους.Δεν ειναι μονο οτι εχουν λιγοτερη τεστοστερονη στο αιμα τους.Ειναι και η συμπεριφορα τους που ειναι απαισια! :rockon:Εγω σας το λεω ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?τπ λεω και στο βιντεακι μου.[youtube=425,350]smiHT9Jgb_g[/youtube]

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
επισης μου εδωσε να καταλαβω οτι οι περισσοτερες ρωσιδες μεχρι τα 27 28 πρεπει να εχουν παντρευτει αλλιως υπαρχει προβλημα. οποτε πρεπει να αρχισουμε να βιαζομαστε οσοι δεν εχουμε επαφη με την περιοχη και θελουμε απλα να δοκιμασουμε λεφκη βορια σαρκα χωρις υπονοιες για δεσμευσεις και τα λοιπα!

οι ρωσσοι αραγε τι γνωμη να εχουν για τους ελληνες? δε νομιζω και την καλυτερη δεδομενου οτι ειναι σε ενα βαθμο εθνικηστες και ξερουν οτι οποιος παει εκει παει για να τους γαμησει τις γυναικες

ριχτε και μια ματια εδω:
αυτο το μπλοκ ελληνας το γραφει?εκει που λεει russian women and greek men ειναι αρθρο δηλαδη απο καποιον ελληνα γραμμενο?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οτι οι Ελληνες ημαστε ωραιοι και οι μεγαλητεροι γαμιαδες το ξερει ολος ο κοσμος.οπως και οτι ολες οι στατηστικες βγαζουν τους Ρωσσους σαν τους χειροτερους αντρες απ'ολους τους λευκους.Δεν ειναι μονο οτι εχουν λιγοτερη τεστοστερονη στο αιμα τους.Ειναι και η συμπεριφορα τους που ειναι απαισια! :rockon:Εγω σας το λεω ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?τπ λεω και στο βιντεακι μου.[youtube=425,350]smiHT9Jgb_g[/youtube]
βλεπω να σου ερχομαι δημητρακη ρωσσια.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω ρε κωστα αλλα αν δε μας εχουν παρει ολοι χαμπαρι οτι ειμαστε μουνοδουλοι και το γραφουν οντως ρωσιδες, τοτε ειμαστε σε πολυ καλο δρομο

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε δημητρακη η αγια πετρουπολη ειναι ασφαλης πολη? καπου διαβασα οτι στην αγια πετρουπολη υπαρχει μεχρι και ομαδα που σκοτωνει φοιτητες απο το εξωτερικο. καθως και καθε αλλο ειδος λαιτ η και οχι και τοσο λαιτε νεοναζισμου υπερ των εντελως λευκων.

εσυ πως τα βλεπεις τα πραγματα σε αυτο τον τομεα?

γενικα ο πιο μεγαλος μου φοβος σε αυτες τις χωρες ειναι ειτε νεοναζισμος ειτε ληστεια με βια για παραδειγμα στην ελλαδα ακομα και να σε κλεψουν στο δρομο δυσκολα θα σου κανουν κακο, αποτι εχω ακουσει απο καποιους ομως σαφτες τις χωρες πρωτα σε μαχαιρωνουνε και μετα σου ψαχνουν τις τσεπες

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Τι ρήτωρας Θεέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσάρε της Ρωσσικής Ηδωνής Δημήτριε, είμαι περίφανος που είμαι Ελλήν, αλλά περισσότερο ειμαι περίφανος που μας εκπροσωπείς στας μακρυνάς Ρωσσίας.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
  δηλαδη  εμεις  που  εχουμε  παλιο αμαξι,  τρωμε  ακυρο :think:  δεν  μας  τα  λενε  καλα  οι  ρωσιδες  εδω,  μου  θυμιζουν  ελληνιδες
ενα θα σας πω,αν σε γουσταρει οτι και να χεις θαρθει,αλλα προσεχτε οτι της πεις πρεπει να το τηρησης δλδ.της λες θα σου παρω καινουργιο,πρεπει καποια στιγμη να το παρεις η οτιδηποτε πεις τηρηστετο σαν ευαγγελιο γιατι ειναι ανασφαλεις και δεν κανουν πισω φευγουν!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ευγε προεδρε σοτιροφ.πρεπει να μαθω ρωσικα.εσυ ξερεις?
οσο ζεις μαθαινεις αγαπητε ξερω τα βασικα αλλα εχω παρει μεθοδο διδασκαλιας με cd και δορυφορικη παιζει συνεχεια αν δεν εχεις τουλαχιστον σωστη προφορα χανετε το νοημα της λεξης!!

Επισκέπτης
Οτι οι Ελληνες ημαστε ωραιοι και οι μεγαλητεροι γαμιαδες το ξερει ολος ο κοσμος.οπως και οτι ολες οι στατηστικες βγαζουν τους Ρωσσους σαν τους χειροτερους αντρες απ'ολους τους λευκους.Δεν ειναι μονο οτι εχουν λιγοτερη τεστοστερονη στο αιμα τους.Ειναι και η συμπεριφορα τους που ειναι απαισια! :rockon:Εγω σας το λεω ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?τπ λεω και στο βιντεακι μου
εχεις φυγει τελειως τυπε μου..
πολυ μπλα-μπλα αλλα στο βιντεο μπακουρης εισαι..
στειλε κανα καλο με 5-6 ρωσιδια διπλα σου να σε χαμουρευουν & το ξανασυζηταμε..

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

ριχτε και μια ματια εδω:
τωρα μαγγες ξυπνησαν επειδη τους την πεσαν απο ολο τον πλανητη καταλαβαν οτι εχουν αξια σε οτι ηλικια και ναναι!!!

Επισκέπτης
αυτο το μπλοκ ελληνας το γραφει?εκει που λεει russian women and greek men ειναι αρθρο δηλαδη απο καποιον ελληνα γραμμενο?
θα μας τρελλανεις ρε παιχτη???
διαφημιστικο αρθρο ειναι για να τσιμπανε μαλακες σαν εσενα & να τα χωνουν στα γραφεια μηπως βρουν & γαμησουν κανα βλαχορωσακι..
στο τελος τελειωνει με την παροτρυνση να πας στο site τους..
Are you a sophisticated man looking for love? Visit HotRussianBrides to meet the beautiful and intelligent woman of your dreams
γρι αγγλικα δεν ξερεις???

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα απο τιν αλλη γιατι να γραψει συγκεκριμενα για ελληνες τοσο καλα μας ξερουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom