Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αντε τον πουλο σιγα σιγα να ηρεμησουμε το thread.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εχεις δικιο σε αυτο που λες.Το κακο ειναι οτι τα ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΣΤ.οποτε δεν μπορουν να ξερουν οτι εχω πει επανελημενα οτι χωρις διαμερισμα αυτοκινητο και 1500+ Ευρω το μηνα στη Ρωσσια δεν καλοπαιρνας!και σιγουρα ΘΑ ΚΥΝΗΓΑς ΠΟΛΥ ΤΗς ΓΚΟΜΕΝΕς ΓΙΑ ΝΑ :knockinb:.Αυτο το βιντεακι το γυρισα πιο πολυ για πλακα :2funny:Σιγουρα πολλοι λιγοι μπορουνε να παρουν διαμερισμα (100.000 Ευρω)αμαξι (10.000Ευρω) εβαλα τα λιγοτερα που μπορει να κοστισει ενα αξιοπρεπει διαμερισμα και αμαξι.και φυσικα 1500+ Ευρω το μηνα :).Σιγουρα αυτα ολα πολλοι λιγοι μπορουν να τα εχουν.
αυτο εννοουσα πληροφοριες.για αυτο ειπα για τον δημητρακη πως οτι λεει το εννοει.

Επισκέπτης
Εχεις δικιο σε αυτο που λες.Το κακο ειναι οτι τα ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΣΤ.οποτε δεν μπορουν να ξερουν οτι εχω πει επανελημενα οτι χωρις διαμερισμα αυτοκινητο και 1500+ Ευρω το μηνα στη Ρωσσια δεν καλοπαιρνας!και σιγουρα ΘΑ ΚΥΝΗΓΑς ΠΟΛΥ ΤΗς ΓΚΟΜΕΝΕς ΓΙΑ ΝΑ :knockinb:.Αυτο το βιντεακι το γυρισα πιο πολυ για πλακα :2funny:Σιγουρα πολλοι λιγοι μπορουνε να παρουν διαμερισμα (100.000 Ευρω)αμαξι (10.000Ευρω) εβαλα τα λιγοτερα που μπορει να κοστισει ενα αξιοπρεπει διαμερισμα και αμαξι.και φυσικα 1500+ Ευρω το μηνα :).Σιγουρα αυτα ολα πολλοι λιγοι μπορουν να τα εχουν.
εγω ξερω οτι το γυρισες για πλακα & ξερω τι ατομακι εισαι,αν γαμς κλπ..
τα μαλακισμενα που σε διαβαζουν ομως παρασυρονται σου ξαναλεω..
αμα με πιανεις φροντισε να μην τους δημιουργεις λαθος προσδοκιες γιατι ειναι που ειναι μαλακες,μην τους αποτελειωσεις κιολας..

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
να σου πω ρε δημητρακη τετοια στυλακια περνανε στη ρωσια (δε μηλαω για τους 2 ακριανους καραγκιοζηδες) η εκει οι μαγκες σα καουμποιδες ντυνονται?

και ρε μαλακα πλεζουρ νιωθουμε ρε φιλε δεν ειμαστε καθυστερημενοι λεμε ουτε περιμενουμε απο σενα να μασ σωσεις εγω προσωπικα απλα εχω τελειωσει μια σχολη εδω και ψαχνομαι τι να κανω καπου αλλου δεν ειπα οτι θα παω καπου και θα εχω μια απο αριστερα και μια απο δεξια να με τσιμπουκωνουνε εχουμε και μια μαγκια και ειμαστε σε μια ηλικια που ακομα δεν παιζουν μονο τα λεφτα ρολο αυτα.

κατα τα αλλα συμφωνω με τον κωστα και μονοπ που γαμας μαυρες απο κεντρο φαινεται το γουστο σου αλλα και το ποσο πολυ γουσταρεις το γαμησι (γιατι το γαμησι τους ειναι τρισαθλιο και το ξερει καθε αθηναιος αυτο)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
pdorison μην ασχολεισαι.οσο ασχολεισαι τοσο θα γραφει και θα μας ζαλισει τα..μυαλα.αστον να παει να βρει καμια μαυρουλα στο δημαρχειο να ξελαμπικαρει.ειπαμε δεν ξερουμε για αυτο μπαινουμε εδω να μαθουμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω δεν εχω δωσει ποτέ ψευτικες ελπιδες σε κανεναν.Αλλα δεν μπορω να επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια καθε μηνα για να τα βλεπουν τα καινουργια μελη.Οποιος μου γραφει ΠΜ για πληροφωριες του απανταω να διαβασει ανα εχει χρονο απ'την αρχη ολα τα σχετικα Thread για Ρωσσια και Ουκρανια.Δυστηχως χωρις αυτα (διαμερισμα,αυτοκινητο και σχετικα καλα λεφτα)στη Ρωσσια (μιλαω για Αγια Πετρουπολη και Μοσχα) ΔΕΝ ΓΑΜΑς γιατι λεφτα οι γκομενες εχουν.Και αν θελουν να ερθουν Ελλαδα δινουν 600-1000 Ευρω και ερχονται για 10 μερες (εξαρταται απ'το ξενοδοχειο και την περιοδο,αν ειναι τουριστηκη σεζον ή οχι)Σε καμια μικρη πολη σιγουρα αν τους πεις οτι εισαι Ελληνας και θα της παρεις στην Ελλαδα μπορει να ψαρωσουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να σου πω ρε δημητρακη τετοια στυλακια περνανε στη ρωσια (δε μηλαω για τους 2 ακριανους καραγκιοζηδες) η εκει οι μαγκες σα καουμποιδες ντυνονται?
Αυτοι ειναι ντυμενοι σαν Τατζικοι (Κατι οπως εχουμε εμεις τους Πακιστανους εδω στην Ελλαδα :2funny:)Οχι καουμπο'ι'κα μονο εγω ντυνομαι :)εχω τη δικια μου μοδα!

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
χεχεχ δηλαδη για να παω ρωσσια πρεπει να αλλαξω και γκαρδατομπα, μαλλον υπερβαλεις ομως λιγο νομιζω αυτο το ντυσιμο περναει στους νεους σε ολο τον κοσμο δε γινεται να ειναι τοσο χαμηλα στη ρωσσια :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χεχεχ δηλαδη για να παω ρωσσια πρεπει να αλλαξω και γκαρδατομπα, μαλλον υπερβαλεις ομως λιγο νομιζω αυτο το ντυσιμο περναει στους νεους σε ολο τον κοσμο δε γινεται να ειναι τοσο χαμηλα στη ρωσσια :)
Δεν πρεπει παντα να ακολουθουμε τη μοδα!Στην Ελλαδα η μοδα τωρα ειναι ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ,ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΙ με κατι σκισμενα παντελονια παντοφλες και ενα μπλουζακι της κακιας ωρας! :headbang:Οσες γκομενες ρωτησα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗς ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ! :headbang:ο καθε ανθρωπος πρεπει να φτιαξει τη γκαρνταρομπα του και να βρει το ντυσιμο που του ταιριαζει καλητερα.το εχω πει πολλες φορες!!!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν πρεπει παντα να ακολουθουμε τη μοδα!Στην Ελλαδα η μοδα τωρα ειναι ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ,ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΙ με κατι σκισμενα παντελονια παντοφλες και ενα μπλουζακι της κακιας ωρας! :headbang:Οσες γκομενες ρωτησα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗς ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ! :headbang:ο καθε ανθρωπος πρεπει να φτιαξει τη γκαρνταρομπα του και να βρει το ντυσιμο που του ταιριαζει καλητερα.το εχω πει πολλες φορες!!!!!!
πολυ σωστος δημητρακη.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγω δεν εχω δωσει ποτέ ψευτικες ελπιδες σε κανεναν.Αλλα δεν μπορω να επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια καθε μηνα για να τα βλεπουν τα καινουργια μελη.Οποιος μου γραφει ΠΜ για πληροφωριες του απανταω να διαβασει ανα εχει χρονο απ'την αρχη ολα τα σχετικα Thread για Ρωσσια και Ουκρανια.Δυστηχως χωρις αυτα (διαμερισμα,αυτοκινητο και σχετικα καλα λεφτα)στη Ρωσσια (μιλαω για Αγια Πετρουπολη και Μοσχα) ΔΕΝ ΓΑΜΑς γιατι λεφτα οι γκομενες εχουν.Και αν θελουν να ερθουν Ελλαδα δινουν 600-1000 Ευρω και ερχονται για 10 μερες (εξαρταται απ'το ξενοδοχειο και την περιοδο,αν ειναι τουριστηκη σεζον ή οχι)Σε καμια μικρη πολη σιγουρα αν τους πεις οτι εισαι Ελληνας και θα της παρεις στην Ελλαδα μπορει να ψαρωσουν.

ΠΑΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

southman

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
Κατι ασχετο με το θέμα σας.
Αληθευουν οι τιμές για  :knockinb: τα οποία υπάρχουν στα διαφορα site  όπως στο www.rusdosug.com]www.rusdosug.com[/url]
Είναι αξιόπιστο και υπάρχουν και αλλα σαν αυτό ή και καλύτερα?

Θα περάσω από Αγια Πετρούπολη για 2 μέρες γι'αυτό με ενδιαφέρει να μάθω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κατι ασχετο με το θέμα σας.
Αληθευουν οι τιμές για  :knockinb: τα οποία υπάρχουν στα διαφορα site  όπως στο www.rusdosug.com]www.rusdosug.com[/url]
Είναι αξιόπιστο και υπάρχουν και αλλα σαν αυτό ή και καλύτερα?

Θα περάσω από Αγια Πετρούπολη για 2 μέρες γι'αυτό με ενδιαφέρει να μάθω.
αρκετες απο της φωτο ειναι ψευτικες.Βεβαια πολλες ειναι αληθεινες.θα ελεγα 50% αληθεινες 50% ψευτικες (περιπου).σα'ι'τ υπαρχουν παρα πολλα κατα καιρους σε προηγουμενες σελιδες εχω γραψει.το καθε σαλον εχει και το σα'ι'τ του.εγω διαβαζω και γραφω κριτηκες στο εχει πολλα σοβαρα ατομα που γραφουν σωστες κριτηκες

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκες αισθανομαι οτι πρεπει επειγοντως να επισκευτω τη ρωσσια για λιγο η οχι και τοσο λιγο καιρο. ακουω κατιουσες και καλινκες και λεω εδω ειμαστε γουσταρω τη ζωη μου νιωθω πιο ρωσσος απο τους ρωσσους να πουμε... κατι πρεπει να γινει!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ρε μαγκες αισθανομαι οτι πρεπει επειγοντως να επισκευτω τη ρωσσια για λιγο η οχι και τοσο λιγο καιρο. ακουω κατιουσες και καλινκες και λεω εδω ειμαστε γουσταρω τη ζωη μου νιωθω πιο ρωσσος απο τους ρωσσους να πουμε... κατι πρεπει να γινει!!!
κατεβα κρητη κω χαλκιδικη μαθε που εχει πολλα ρωσσιδια παιξε μπαλιτσα εντος εδρας πρωτα να δεις πως αντιδρανε τι θελουν κλπ. παρε την πρωτη γευση δες πως πας απο γλωσσα γιατι δεν πολυπαιζει αγγλικο,και μετα σκεψου τα εκτος γιατι κοστιζει,πανιμαις?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλα δικιο εχεις αλλα λεμε τωρα.. και η κως πρεπει να εχει ΠΟΛΛΥ ρωσσια φετος

Stories

Νέο!

Stories