Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στην Κύπρο να δεις τι γίνεται Δημητράκη.
Η Κυπρος μεχρι πριν 2-3 χρονια μαζευε την Ελίτ της Ρωσσιας δεν χρειαζονταν βιζα για τους Ρωσσους.μπορουσαν ευκολα να αγορασουν σπιτι.να καταθεσουν στις Κυπριακες τραπεζες μαυρα λεφτα κλπ.Τωρα θα ελεγα οτι εχει πεσει λιγακι το επιπεδο των Ρωσσων της Κυπρου.θα δεις και απλες γκομενες απο καποια επαρχιακη πολη της Ρωσσιας που πριν μερικα χρονια θα πηγαινε μονο Αιγυπτο ή στην καλητερη περιπτωση Τουρκια.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Θέλουμε δουλειά ακόμα  :2funny: :2funny: :2funny:
σιγουρα πρεπει να ξερεις πρωτα τις επικοινωνιακες λεξεις οτι αφορα χαιρετισμους αρνηση καταφασι φαγητο ξενοδοχειο κλπ.τα πολυπλοκα σπανια χρειαζονται επειτα οι γκομενες δεν ειναι χαζες ασε που καυλωνουν για ξενους που δεν μιλουν με την σωστη προφορα την γλωσσα τους γιατι ετσι εχουν περισσοτερη εμπιστοσυνη οτι εισαι ξενος και δεν εισαι ρωσσος,επειτα εχει δικιο ο δημητρακης οσες φορες πλησιασα ρωσιδα χαμογελαστος ειχα καλη επαφη!!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
σιγουρα πρεπει να ξερεις πρωτα τις επικοινωνιακες λεξεις οτι αφορα χαιρετισμους αρνηση καταφασι φαγητο ξενοδοχειο κλπ.τα πολυπλοκα σπανια χρειαζονται επειτα οι γκομενες δεν ειναι χαζες ασε που καυλωνουν για ξενους που δεν μιλουν με την σωστη προφορα την γλωσσα τους γιατι ετσι εχουν περισσοτερη εμπιστοσυνη οτι εισαι ξενος και δεν εισαι ρωσσος,επειτα εχει δικιο ο δημητρακης οσες φορες πλησιασα ρωσιδα χαμογελαστος ειχα καλη επαφη!!

Ευχαριστω για τις συμβουλές.
Ελπίζω να πάω προς τα κει κάποτε  ;)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ευχαριστω για τις συμβουλές.
Ελπίζω να πάω προς τα κει κάποτε  ;)
αυτα μπορεις να τα βρεις και εδω το ειπα και σε αλλον συναγωνιστη πηγαιντε σε ενα νησι που συχναζουν κρητη κω ροδο σαντορινη κλπ.καντε τις πρωτες επαφες σιγα σιγα μαθετε να μιλατε και λιγο,δεν μπορεις να φτασεις στην κορφη κατευθειαν ανεβενεις την πλαγια πρωτα,αλλωστε παιζουν και αλλα μωρα,εδω στην ελλαδα βουλγαρες πολωνες κλπ.

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δεν μας λες και εμας ποιοι ειναι οι κλωνοι και ποιανων.  να ξερουμε δηλαδη.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
συνεχισε μαλακα..
αλλα ρωσικο μουνι δεν προκειται να δεις ουτε ζωγραφιστο..
βλαχους εχουν & εκει ρε βλακα..
να ξερεις κατι συναγωνιστη αυτοι που δεν μιλανε γαμανε σιγουρα ρωσικα μουνια και βλεπουνε! :grin: :grin: :grin: το λεω γενικα ανευ παρεξηγησεως!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τωρα ανακαλειψατε τους κλωνους :2funny: :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ξεχασες την μυκονο δημητρακη.εκει εχω δει ρωσιδακια χαι με πολυ προσεγμενη και καλη εμφανιση.
και οχι μονο τωρα και σαντορινι κυκλοφωρουν κατι σημαινει αυτο ομως...........

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ε ναι μυκονος σαντορινη μαζι πανε.τ απιο χαι νησια αυτα ειναι.
επισεις κρητη κω ροδος οι προορισμοι των τσαρτερ ειναι στανταρ αλλα την κοπανανε απο κει και πανε στα νησια παρολο που εχουν πληρωσει πακετο για κρητη πχ. μου αρεσει που τις λεν πεινασμενες οι δικες μας οι ξεβρακοτες :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μολις πριν που μιλουσα με τον δημητρακη μου ειπε για 8 μερες ροδο σε ξενοδοχειο με πισινα 250 ευρω κα[π ρωσια.και εγω για να παω ροδο με αεροπλανο το φτηνο εισητηριο κανει 130 ευρω.καταλαβες?εχουν πολυ φτηνα πακετα ειδικα οταν δεν προκειται για μυκονο η σαντορινη.εμας απο ελλαδα μας γδερνουν αλυπητα.μιλαμε η τεραστια κοροιδια.εξωτερικο και παλι εξωτερικο φιλε.ταυλανδη πρωην ανατολικο πλοκ οπου ειναι φτηνα μαδαγασκαρη δνε ξερω και εγω που αλλα να πληρωνω ενα τριημερο σε καποιο νησι εδω οσο δεκα μερες εξωτερικο ε παει πολυ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
κοπηκε το μηνυμα μου.250 ευρω 8 μερες απο ρωσια για ροδο.καταλαβατε την κοροιδια?και εγω μονο για να παω ροδο χωρις επιστροφη πληρωνω αεροπλανο το φτηνο 130 ευρω.τα συμπερασματα δικα σας.και απορουν γιατι τα τελευταια χρονια πολλοι ελληνες επιλεγουν εξωτερικο και πολυ καλα κανουν.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
επισεις κρητη κω ροδος οι προορισμοι των τσαρτερ ειναι στανταρ αλλα την κοπανανε απο κει και πανε στα νησια παρολο που εχουν πληρωσει πακετο για κρητη πχ. μου αρεσει που τις λεν πεινασμενες οι δικες μας οι ξεβρακοτες :2funny: :2funny: :2funny:
που εισαι φιλε μου!!!ολα καλα??

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
κοπηκε το μηνυμα μου.250 ευρω 8 μερες απο ρωσια για ροδο.καταλαβατε την κοροιδια?και εγω μονο για να παω ροδο χωρις επιστροφη πληρωνω αεροπλανο το φτηνο 130 ευρω.τα συμπερασματα δικα σας.και απορουν γιατι τα τελευταια χρονια πολλοι ελληνες επιλεγουν εξωτερικο και πολυ καλα κανουν.

εχω σκεφτει πολλες φορες να κλεισω κανενα τετοιο πακετακι με γραφειο εξωτερικου κυριως τα αγγλικα ειχα στο μυαλλο μου και να κανω διακοπες μαζι με τα εισαγομενα.. με ρωσσια ακομα καλυτερα βεβαια.. και μετα πας και το ταξιδακι σου ρωσσια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μολις πριν που μιλουσα με τον δημητρακη μου ειπε για 8 μερες ροδο σε ξενοδοχειο με πισινα 250 ευρω κα[π ρωσια.και εγω για να παω ροδο με αεροπλανο το φτηνο εισητηριο κανει 130 ευρω.καταλαβες?εχουν πολυ φτηνα πακετα ειδικα οταν δεν προκειται για μυκονο η σαντορινη.εμας απο ελλαδα μας γδερνουν αλυπητα.μιλαμε η τεραστια κοροιδια.εξωτερικο και παλι εξωτερικο φιλε.ταυλανδη πρωην ανατολικο πλοκ οπου ειναι φτηνα μαδαγασκαρη δνε ξερω και εγω που αλλα να πληρωνω ενα τριημερο σε καποιο νησι εδω οσο δεκα μερες εξωτερικο ε παει πολυ.
[/quote]Για Πισσινα δεν ξερω! :2funny:κοστιζει ολο το πακετο κοστιζει 8900 ρουβλια (228 Ευρω)μεσα ειναι τα αεροπορικα σε πηγαινουν και σε φαιρνουν απ'το αεροδρομιο.με πρω'ι'νο ημηδιατροφη σε ξενοδοχειο 3ων αστερων.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
.
Για Πισσινα δεν ξερω! :2funny:κοστιζει ολο το πακετο κοστιζει 8900 ρουβλια (228 Ευρω)μεσα ειναι τα αεροπορικα σε πηγαινουν και σε φαιρνουν απ'το αεροδρομιο.με πρω'ι'νο ημηδιατροφη σε ξενοδοχειο 3ων αστερων.
κι ομως, στην Κρητη τουλαχιστο που συναντηθηκα με 2 ρωσσιδια που ειχαν ερθει μονα τους το ξενοδοχειο τους ειχε πισινα και ημιδιατροφη. Αυτα τα εβλεπαν και στην μπροσουρα του πρακτορειου...

στην πραγματικότητα βεβαια το ξενοδοχειο ηταν της πλακας με μια πισινα στον ακαλυπτο και ημιδιατροφη που αποτελουνταν απο ψωμι, φετες τυρι και φετες παριζα...

οι Ρωσσιδες ξενερωσαν και γκρινιαζαν μετα... και δεν τους αρεσε καθολου και ο τροπος διασκεδασης στη Χερσονησσο που ολοι ειναι στο δρομο ορθιοι με ενα μπουκαλι μπυρα στο χερι.... ειναι αλλιως μαθημενες, ξερεις καλα εσυ πως ειναι οι ντισκο και τα κλαμπ στη Ρωσσια...

με λιγα λογια, ήρθαν μονες τους καιηρθαν και οικονομικα αλλα τελικα δε νομιζω οτι θα διαφημισουν την Ελλαδα σαν τοπο διακοπων!τετοιες μαλακιες δεν κανουν καθολου καλο στον τουρισμο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σιγουρα 3ων αστερων ξενοδοχειο το πιθανοτερο ειναι να μην εχει καν πισσινα.Στην Ελλαδα 3ων αστερων ξενοδοχειο δεν ειναι και ασχημο.Στην Τουρκια ομως 3ων αστερων ειναι αθλιο!Παντος εχει προσφορες τελη σεπτεβριου και αρχες Οκτωβριου πακετα αεροπορικο εισητηριο διαμονη στο ξενοδοχειο Ρεθυμνο beatch (5 αστερων) με ημηδιατροφη 570 Ευρω το ατομο για 14 μερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom