Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σας βαζω την φωτο απ'την καινουργια μου γκομενιτσα,υψος 1,83 .Την αφιερωνω στον φιλο μου τον yantis που του αρεσουν οι ψηλες γκομενες.Αν και η γνωμη μου ειναι οτι αυτες οι γκομενες ειναι πολυ κρυες στο κρεβατι και δεν  :knockinb: καλα.Εμενα μου αρεσει να της βγαζω εξω.Σε κοιτανε ολοι!Για φιγουρα ειναι οτι πρεπει.Σας βαζω 3ης φωτο της απο της δικες της και μια μαζι μου την εβγαλα στο Pizza Hut σημερα.για να μην λετε και για μενα οτι κατεβαζω φωτο απ'το ιντερνετ και σας παραμυθιαζω.
παρτε και αλλη μια φωτο της.Και μια δευτερη μαζι μου.Την αφιερωνω επισεις και στο φιλο μου τον Κούρο!αφου κατι τετοιες δεν μπορει να της  :knockinb: ας παρει τουλαχιτον το ματακι του.Σας βαζω τη γκομενα που βγηκα σημερα......

Συνημμένα

• катерина24-3.jpg
    катерина24-3.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • катерина баскетболь 001.jpg
    катерина баскетболь 001.jpg
    151,3 KB · Εμφανίσεις: 48
  • катерина баскетболь 007.jpg
    катерина баскетболь 007.jpg
    157,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • катерина баскетболь 008.jpg
    катерина баскетболь 008.jpg
    155 KB · Εμφανίσεις: 37

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......παρτε τη και μονη της.Το αν  :knockinb:ω Φωτομοντελα ας το κρινει ο αναγνωστης.Οποτε φιλε Κούρε καλητερα να μη μιλας :2funny:κατσε Βουλγαρια και γαμα της μετριες που γαμας με λεφτα.Γιατι εσυ και η παρεα σου ΤΣΑΜΠΑ ΔΕ ΓΑΜΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Δε λεω και εγω πηγαινω σαλον δεν ειναι ντροπη να γαμας με λεφτα ΑΛΛΑ καλο ειναι να μπορεις και να καμακωσεις και να βγαλεις και γκομενες.Αν και πιστευω με κουρδισες για να σου βαλω φωτο να παρεις το ματακι σου :2funny:.Αντε για χαρη σου  σημερα κουβαλαγα στο ραντεβου τη φωτογραφικη μηχανη! :2funny:

Συνημμένα

• танюша1.jpg
    танюша1.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • танюша2.jpg
    танюша2.jpg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 41
  • танюша3.jpg
    танюша3.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • танюша4.jpg
    танюша4.jpg
    46,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Έχεις παχύνει λίγο ρε μήτσο  :grin:
Κατα τ' άλλα πρέπει να αρχίσουμε μαθήματα ρωσικης....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχεις παχύνει λίγο ρε μήτσο  :grin:
Κατα τ' άλλα πρέπει να αρχίσουμε μαθήματα ρωσικης....
η φωτογραφια με δειχνει ετσι.Το ξερω οτι δεν εχω φωτογεννεια :2funny:ειμαι οσο ημουνα 72 κιλα.Ρωσσικα σιγουρα πρεπει να ξερει κανεις γιατι οπως εχω επανελημενα γραψει ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ!(εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων)

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
.......παρτε τη και μονη της.Το αν  :knockinb:ω Φωτομοντελα ας το κρινει ο αναγνωστης.Οποτε φιλε Κούρε καλητερα να μη μιλας :2funny:κατσε Βουλγαρια και γαμα της μετριες που γαμας με λεφτα.Γιατι εσυ και η παρεα σου ΤΣΑΜΠΑ ΔΕ ΓΑΜΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Δε λεω και εγω πηγαινω σαλον δεν ειναι ντροπη να γαμας με λεφτα ΑΛΛΑ καλο ειναι να μπορεις και να καμακωσεις και να βγαλεις και γκομενες.Αν και πιστευω με κουρδισες για να σου βαλω φωτο να παρεις το ματακι σου :2funny:.Αντε για χαρη σου  σημερα κουβαλαγα στο ραντεβου τη φωτογραφικη μηχανη! :2funny:

βλεπω συνεχιζεις να προκαλεις την τυχη σου! ποσταρες 2 καραβλαχαρες ρωσιδες γ εθνικης και νομιζεις κατι εκανες? αλλα ακομα και αυτες τις καραβλαχαρες σιγουρα τις πληρωσες για να βγεις φοτο!ριχνω πολυ τον εαυτο μου και που σου απανταω! απλα σε λυπαμαι που εισαι ετσι! να περνας καλα φιλε δημητρακη :2funny:

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μη βαρατε το δημητρακη.Καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
dhmhtrie δωσε δειγμα απο της ντεβουσκε σου γεμισε καμια σελιδα με φοτο να μουρλαθουν τα αρχιδια που κακοπροαιρετα σε υποτιμουν  και μην σχολιαζεις !!!!!!!!!!  εσυ μιλας με αποδειξης  οι αλοι παπαρολογια  κτλ>>>!!! και ο μπλασκος τα ιδια τους εγραψε!!!!!!!! οταν καταλαβε οτι ειναι γκα γκα  οι εξυπνακιδες εδω μεσα  !!!!! στασου στο υψος σου τζαρεγεβιτς διμιτριε κατακτητη και μεγα μουνοεξολοθρευτη του ανατολικου μπλοκ  προτε την ταξη καμακοστρατηλατη τον αποδημον ελληνον  :knockinb: :knockinb: :knockinb: γαμα για ολους τους συντροφους του σιτε ολεεεεεεεεεε καμακερο  βουρ στον πατσααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 479px-Coat_of_Arms_of_the_Russian_Federation.svg.png
    479px-Coat_of_Arms_of_the_Russian_Federation.svg.png
    132,1 KB · Εμφανίσεις: 36

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Την танюша την βρισκω πολυ ομορφη. Δημητρακη απο που την βρηκες αυτη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Την танюша την βρισκω πολυ ομορφη. Δημητρακη απο που την βρηκες αυτη?
Πως γινεται να σου αρεσει αυτη η κοπελα Γ' εθνικης? :2funny:----Την γνωρισα απο το 24open παλια ηταν πρωτη στο TOP 100 των γυναικων!!!!Και προτιμησε εμενα :)!ειναι πολυ καλο κοριτσι!ζηλευει λιγακι αλλα προσπαθει να μην το δειχνει :)!δες εδω εγω ανεβηκα στη 12η θεση στο TOP 100 των ανδρων!!!!!!!      Οσο για την αλλη που σας εβαλα φωτο που ειναι και αυτη Γ'εθνικης και καραβλαχη :2funny: ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΑΝΕΚΕΝ!κανανε μια διαφημιση και μοιραζανε τσιγαρα......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....πλησιασα και καλα απο ενδιαφερον και με ρωτησε αν καπνιζω?της απαντησα οχι.τι κριμα που δεν καπνιζω και δεν μπορω να παρω δωρο (κατι τσιγαρα και ενας αναπτηρας).Της ειπα μετα τι ομορφη που ειναι κλπ.....η ωρα  ηταν 21.20-21.25 περιπου.Τελικα συμφωνισαμε στις 22 που σχολαγε να την παρω με τ'αμαξι απ'το εμπορικο κεντρο.ηρθε εκατσε στ'αμαξι και φυγαμε μαζι.....-------ε,ρε που να βλεπατε πως μας κοιταγανε οπου πηγαιναμε!!!!!!!!!!!Εγω δε λεω μονο λογια σαν τους μεγαλους γαμιαδες του σα'ι'τ.που τα ειδαμε τα καμωματα τους στη Μολδαβια :2funny:γαμαγανε ανυπαρκτες γκομενες και τους δινανε και 100 Ευρω :headbang:Οι δε Βουλγαρες στα σαλον της Σοφιας ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗ ειναι κακασχημες.και ο Πιτσιλιστης ειναι ΕΜΠΕΙΣΤΟς ΚΑΙ ΠΕΠΗΡΑΜΕΝΟς ΠΟΡΝΟΡΕΠΟΡΤΕΡ!δε λεει μαλακιες!για να το λεει ετσι θα 'ναι.Δεν ειναι σωστο να μπερδευουνε τον αναγνωστη με  :jerking:!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εχεις και ωραιο αυτοκινητο !
Νομιζω και αυτο παιζει ρολο !
Και ξερεις καλα Ρωσσικα .
Εχεις και εμπειρια.

Θελω τωρα μια πληροφορια ,φιλε .
Το καλοκαιρι ,σε ποια μερη της Ευρωπης παραθεριζουν οι ΤΟΠ Ρωσσιδες ?
Εκτος απο Γιαλτα .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συνεχιστε ζωα..
ρωσικο μουνι ουτε ζωγραφιστο λεμε..
οι ρωσιδες ειναι μορφωμενες παλιομαλακες..
εσεις καραβλαχοι του κερατα..
δημητρακη σκεψου λιγο τι σου εγραψα & καλα γαμησια παιχτουρα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχεις και ωραιο αυτοκινητο !
Νομιζω και αυτο παιζει ρολο !
Και ξερεις καλα Ρωσσικα .
Εχεις και εμπειρια.

Θελω τωρα μια πληροφορια ,φιλε .
Το καλοκαιρι ,σε ποια μερη της Ευρωπης παραθεριζουν οι ΤΟΠ Ρωσσιδες ?
Εκτος απο Γιαλτα .
Ολα παιζουν ρολο.Οχι μονο το αυτοκινητο.καταρχην παιζει ρολο η εμφανιση.τα εχω πει τα ξαναλεω ΟΙ ΡΩΣΣΙΔΕς ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥς ΓΛΥΚΟΥς ΑΝΤΡΕς που ειναι καλοι και χαμογελανε!Αυτο αποδικτεικε οταν ειχε ερθει ο Πιτσιλιστης!Ειχε μεγαλη επυτηχια που την ειχα προβλεψη!Δεν θελουνε τους σκληρους και αγριους!που της τρομαζουν.-----Δε νομιζω οτι οι ΤΟΠ Ρωσσιδες πηγαινουν στη Γιαλτα!οι ΤΟΠ Ρωσσιδες πανε Ισπανια,Μονακο,Μπαλι κλπ. το ποσο HIGHT ειναι μια Ρωσσιδα εξαρταται απο το ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗς ΡΩΣΣΙΑς ΕΙΝΑΙ?HIGHT ειναι θα ελεγα μονο απο Μοσχα.και ελαχιστες απο Αγια Πετρουπολη.απο της αλλες πολεις δυσκολο να ειναι HIGHT.Εκτος αν εννοειται HIGHT μια γκομενα που εχει ενα Peugeot207 που το χρωσταει!δουλευει σε ενα γραφειο και παιρνει 500-800 Ευρω το μηνα!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ξεχασες την μυκονο δημητρακη.εκει εχω δει ρωσιδακια χαι με πολυ προσεγμενη και καλη εμφανιση.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ολα παιζουν ρολο.Οχι μονο το αυτοκινητο.καταρχην παιζει ρολο η εμφανιση.τα εχω πει τα ξαναλεω ΟΙ ΡΩΣΣΙΔΕς ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥς ΓΛΥΚΟΥς ΑΝΤΡΕς που ειναι καλοι και χαμογελανε!Αυτο αποδικτεικε οταν ειχε ερθει ο Πιτσιλιστης!Ειχε μεγαλη επυτηχια που την ειχα προβλεψη!Δεν θελουνε τους σκληρους και αγριους!που της τρομαζουν.-----Δε νομιζω οτι οι ΤΟΠ Ρωσσιδες πηγαινουν στη Γιαλτα!οι ΤΟΠ Ρωσσιδες πανε Ισπανια,Μονακο,Μπαλι κλπ. το ποσο HIGHT ειναι μια Ρωσσιδα εξαρταται απο το ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗς ΡΩΣΣΙΑς ΕΙΝΑΙ?HIGHT ειναι θα ελεγα μονο απο Μοσχα.και ελαχιστες απο Αγια Πετρουπολη.απο της αλλες πολεις δυσκολο να ειναι HIGHT.Εκτος αν εννοειται HIGHT μια γκομενα που εχει ενα Peugeot207 που το χρωσταει!δουλευει σε ενα γραφειο και παιρνει 500-800 Ευρω το μηνα!
Ευχαριστω πολυ ,φιλε !
Απο αυτα που ανεφερες ,κρατω την Ισπανια.
Πιστευω εκει πανε πολλες ΤΟΠ Ρωσσιδες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ξεχασες την μυκονο δημητρακη.εκει εχω δει ρωσιδακια χαι με πολυ προσεγμενη και καλη εμφανιση.
Ναι με συγχωρειται παιδια :)οντως στη Μυκονο εχει Hight Class Ρωσσους!αν και εγραψα κλπ. μεσα στο κλπ. εννοουσα γενικα ολα τα Hight μερη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι με συγχωρειται παιδια :)οντως στη Μυκονο εχει Hight Class Ρωσσους!αν και εγραψα κλπ. μεσα στο κλπ. εννοουσα γενικα ολα τα Hight μερη
στην Κύπρο να δεις τι γίνεται Δημητράκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom