Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι αλλα απο τιν αλλη γιατι να γραψει συγκεκριμενα για ελληνες τοσο καλα μας ξερουν?
γιατι εισαι μαλακοπιτουριδης & τσιμπας..
οργανωμενη επιχειρηση ειναι ρε..
λες να εχουν γραψει μονο για τους ελλΕηναραδες???
για καθε πικραμενο του πλανητη εχουν γραψει..
ουτε αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε ρε μαλακες???

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
θα μας τρελλανεις ρε παιχτη???
διαφημιστικο αρθρο ειναι για να τσιμπανε μαλακες σαν εσενα & να τα χωνουν στα γραφεια μηπως βρουν & γαμησουν κανα βλαχορωσακι..
στο τελος τελειωνει με την παροτρυνση να πας στο site τους..
Are you a sophisticated man looking for love? Visit HotRussianBrides to meet the beautiful and intelligent woman of your dreams
γρι αγγλικα δεν ξερεις???
απλως ρωτησα δεν βλακα δεν καθησα να το διαβασω ολο.αντε πηγαινε να πληρωσεις καμια μαυρη στο κεντρο.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
βασικα το λινκ το βρηκα γραφοντας στο γοογλε what russians think of Greeks kati tetoio πριν ρωτησω αλλα αποτι βλεπω δεν εχει για τον καθε πικραμενο. το οτι ειναι επιχειρηση το βλεπω αλλα δεν βλεπω να γραφει για ολους. τελοσπαντων εγω προσωπικα δεν ανηκω στην κατηγορια που λεει ουτε σε θεατρα πηγαινω ουτε κατι τετοιο απλα μου εκανε εντυπωση το λινκ και το εβαλα μιας και εγραψα σχετικα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πεταγεται ο καθε ανωμαλος μου φαινεται εδω μεσα που δεν εχει σχεση με το φορουμ και μας κανει υποδειξεις.αντε ουστ στο δημαρχειο για καμια μαυρη.στα διαλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε δημητρακη η αγια πετρουπολη ειναι ασφαλης πολη? καπου διαβασα οτι στην αγια πετρουπολη υπαρχει μεχρι και ομαδα που σκοτωνει φοιτητες απο το εξωτερικο. καθως και καθε αλλο ειδος λαιτ η και οχι και τοσο λαιτε νεοναζισμου υπερ των εντελως λευκων.

εσυ πως τα βλεπεις τα πραγματα σε αυτο τον τομεα?

γενικα ο πιο μεγαλος μου φοβος σε αυτες τις χωρες ειναι ειτε νεοναζισμος ειτε ληστεια με βια για παραδειγμα στην ελλαδα ακομα και να σε κλεψουν στο δρομο δυσκολα θα σου κανουν κακο, αποτι εχω ακουσει απο καποιους ομως σαφτες τις χωρες πρωτα σε μαχαιρωνουνε και μετα σου ψαχνουν τις τσεπες
Απο την Αθηνα 1.000.000 πιο ασφαλης ειναι.Αν δεν συμετεχεις σε πορειες κατα της κυβερνισης δεν εχεις να φοβιθεις τιποτα.αυτο βεβαια δεν οφειλεται στο οτι η αστυνομια δουλευει καλα.απλως υπαρχει χρημα.και οι μισθοι ειναι αρκετα καλοι.και αν σε πιασουν για κλοπη ενος κινητου μπορεις να πας και 2χρονια φυλακη.οποτε λιγοι το ρισκαρουν.

Επισκέπτης
απλως ρωτησα δεν βλακα δεν καθησα να το διαβασω ολο.αντε πηγαινε να πληρωσεις καμια μαυρη στο κεντρο.
ε αντε & γαμησου ρε καμμενε αφου δεν καθησες να διαβασεις μεχρι τελους..
ποιος σου ειπε ρε μαλακα οτι τα ρωσιδια ψαχνουν για ορθια ζωα οπως εσυ???
ουτε ρωσιδι δεν σε παιρνει μαλακακο..

Επισκέπτης
πεταγεται ο καθε ανωμαλος μου φαινεται εδω μεσα που δεν εχει σχεση με το φορουμ και μας κανει υποδειξεις.αντε ουστ στο δημαρχειο για καμια μαυρη.στα διαλα.
συνεχισε μαλακα..
αλλα ρωσικο μουνι δεν προκειται να δεις ουτε ζωγραφιστο..
βλαχους εχουν & εκει ρε βλακα..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ε αντε & γαμησου ρε καμμενε αφου δεν καθησες να διαβασεις μεχρι τελους..
ποιος σου ειπε ρε μαλακα οτι τα ρωσιδια ψαχνουν για ορθια ζωα οπως εσυ???
ουτε ρωσιδι δεν σε παιρνει μαλακακο..
ειπαμε τραβα βρες καμια μαυρη στο δημαρχειο απο αυτες που γλειφεις.αντε τον πουλο

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
α ρε δημητρακη που να ξερανε καποιοι ελεεινοι σαβουρομπηχτηδες εδω μεσα πως οτι λες το εννοεις και με στοιχεια κιολας.αστους και δωσε μας οτι πληροφοριες εχεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχεις φυγει τελειως τυπε μου..
πολυ μπλα-μπλα αλλα στο βιντεο μπακουρης εισαι..
στειλε κανα καλο με 5-6 ρωσιδια διπλα σου να σε χαμουρευουν & το ξανασυζηταμε..
Κοιτα το αν εχω γκομενες ή οχι το βλεπουν ολοι.βαζω παντα γκομενες μαζι μου για να μην υπαρχει καμια αμφηβολια.Και να μη νομισουν οι αναγνωστες οτι βαζω ψευτικες φωτο κατεβασμενες απο το ιντερνετ οπως εκανε καποιος (μεγαλος γαμιας)του σα'ι'τ.
γιατι εισαι μαλακοπιτουριδης & τσιμπας..
οργανωμενη επιχειρηση ειναι ρε..
λες να εχουν γραψει μονο για τους ελλΕηναραδες???
για καθε πικραμενο του πλανητη εχουν γραψει..
ουτε αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε ρε μαλακες???
Συμφωνο μαζι σου.το ιδιο θα ελεγα πιο ευγενικα!ετσι ακριβως ειναι.Εδω οι Ρωσσιδες δεν ξερουν και πολλα για τους Ελληνες.Αν πανε ολοι οι Φουκαραδες και αγαμιτοι που βρωμισαν τη Βουλγαρια και τη Ρουμανια σιγουρα θα χασουν καθε ιδεα για τους Ελληνες πολυ γρηγορα

Επισκέπτης
α ρε δημητρακη που να ξερανε καποιοι ελεεινοι σαβουρομπηχτηδες εδω μεσα πως οτι λες το εννοεις και με στοιχεια κιολας.αστους και δωσε μας οτι πληροφοριες εχεις.
ελα μαλακακο..μολις σε εχυσε ο δημητρακης που συμφωνει με οσα γραφω..

Επισκέπτης
Κοιτα το αν εχω γκομενες ή οχι το βλεπουν ολοι.βαζω παντα γκομενες μαζι μου για να μην υπαρχει καμια αμφηβολια.
ενταξει δημητρακη..
δεν σε παρακολουθω..
ξερω τα ανδραγαθηματα σου..
εχεις ξεφυγει ομως παιχτη..
& παιρνεις κοσμο στον λαιμο σου δημιουργωντας τους λαθος προσδοκιες..
τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως τα λετε..
αλλα & ετσι να ηταν,δεν λειτουργουν για ολους το ιδιο..
περισσοτερο κακο κανεις παρα καλο..
σκεψου τι σου λεω & απαντας σε αλλη φαση..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
προς καθε ελεινο σαβουρογαμη.επαμε ερωτησεις κανουμε και περιμενουμε απαντησεις.δεν ειπα οτι ειναι κατι γνησιο.ισα ισα που μπορει να ειναι στημενο.αλλα αν δεν ξερεις ρωτας.τωρα αν καποιοι που εχουν  τρισαθλια γοθστα οσον αφορα τις γυναικες και πηδανε μονο αν ξωνισουν απο κατι τρισαθλιες πιατσες της αθηνας δεν ασχολουμαι.οσο για τον δημητρακη μιλαμε τωρα στο skype.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ελα μαλακακο..μολις σε εχυσε ο δημητρακης που συμφωνει με οσα γραφω..
Εγω συμφωνο οτι ολα αυτα τα σα'ι'τ γραφονται απο επαγγελματιες δημοσιογραφους προβοκατορες θα ελεγα και προσπαθουν να δωσουν της πληροφωριες που θελουν.Χωρις να τους νοιαζει αν της περισσοτερες φορες ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΕς ΑΥΤΕς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!.Τωρα με τον τσακωμο σας παιδια δεν συμφωνο.δεν εχεται να χωρισεται τιποτα και δε νομιζω οτι χρειαζεται να τσακωνεσται!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δημητρακη καλα κανεις και δημιουργεις προσδοκιες.επειδη καποιοι εοχυν μαθει να πηδανε μονο οταν πληρωνουν δεν σημαινει οτι πρεπει να γινουμε σαν και αυτους.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
σιγα ρε μαλακα δεν ειπαμε οτι θα τραβηχτουμε στη ρωσια επειδη μας λεει ο δημητρακης η ο καθε δημητρακης απλα πληροφοριες μαζευουμε τις διασταυρωνουμε και απο αλλου και αναλογα κινουμαστε οποιος ειναι καθυστερημενος και δεχετε οτι λεει καθε αγνωστος εδω μεσα και γενικα στο ιντερνετ σαν ευαγγελιο ειναι αξιος της μοιρας του

πριν δω το ειχε γραψει και ο κωστας θαι αλλα δε πειραζει, αρα οπως βλεπεις ρε βλακα ολοι εδω μεσα λιγο στοιχιοδες μυαλλο το εχουμε πουλο τωρα απ το θεμα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δητρακη μην ασχολεισαι.εμεις ουετ αρχισαμε το βρισιδι ουτε βριζουμε.ειπαμε οπως εχει μαθει ο καθενας...

Επισκέπτης
συνεχιστε ζωα..
ρωσικο μουνι ουτε ζωγραφιστο λεμε..
οι ρωσιδες ειναι μορφωμενες παλιομαλακες..
εσεις καραβλαχοι του κερατα..
δημητρακη σκεψου λιγο τι σου εγραψα & καλα γαμησια παιχτουρα..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ανεις μας δεν ειπε οτι οποις παει ρωσια εχει τις γυναικες στο πιατο του.παει αλλου η δουλεια μου φαινεται.εδω παλως παιρνουμε πληροφοριες.συμφωνω πως πολλοι ελληνες οτνα πανε εξωτερικο χαλανε την πιατσα ισως γιατι η αδυναμια τους να βρουν γυναικα στην ελλαδα να τους εχει κανει μακακες αλλα αυτο απεχει απο τον καθε τρισαθλιο σαβουρομπηχτη που μιλαει με εμπαθεια και υπερβολες ασχετα αν καπου εχει δικιο η οχι.αντε γεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ενταξει δημητρακη..
δεν σε παρακολουθω..
ξερω τα ανδραγαθηματα σου..
εχεις ξεφυγει ομως παιχτη..
& παιρνεις κοσμο στον λαιμο σου δημιουργωντας τους λαθος προσδοκιες..
τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως τα λετε..
αλλα & ετσι να ηταν,δεν λειτουργουν για ολους το ιδιο..
περισσοτερο κακο κανεις παρα καλο..
σκεψου τι σου λεω & απαντας σε αλλη φαση..
Εχεις δικιο σε αυτο που λες.Το κακο ειναι οτι τα ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΣΤ.οποτε δεν μπορουν να ξερουν οτι εχω πει επανελημενα οτι χωρις διαμερισμα αυτοκινητο και 1500+ Ευρω το μηνα στη Ρωσσια δεν καλοπαιρνας!και σιγουρα ΘΑ ΚΥΝΗΓΑς ΠΟΛΥ ΤΗς ΓΚΟΜΕΝΕς ΓΙΑ ΝΑ :knockinb:.Αυτο το βιντεακι το γυρισα πιο πολυ για πλακα :2funny:Σιγουρα πολλοι λιγοι μπορουνε να παρουν διαμερισμα (100.000 Ευρω)αμαξι (10.000Ευρω) εβαλα τα λιγοτερα που μπορει να κοστισει ενα αξιοπρεπει διαμερισμα και αμαξι.και φυσικα 1500+ Ευρω το μηνα :).Σιγουρα αυτα ολα πολλοι λιγοι μπορουν να τα εχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom