Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μην δινης και πολυ σημασια δημητρακη τα ιδια γινονται παντου βαρετο κατανταει!!!

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
πολυ τσαμπε τιμες βρηκες δημητρακη.βαλε τα link να δουμε αν εχει τιποτις καλο.επισης αν μπορεις βαλε κανα link απο καταστημα με ειδη πληροφορικης στην αγια πετρουπολη να δω αν αξιζει να παρω κανα hardware απο εκει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πολυ τσαμπε τιμες βρηκες δημητρακη.βαλε τα link να δουμε αν εχει τιποτις καλο.επισης αν μπορεις βαλε κανα link απο καταστημα με ειδη πληροφορικης στην αγια πετρουπολη να δω αν αξιζει να παρω κανα hardware απο εκει
Προσπαθισα χτες να βαλω τα Link και τωρα προσπαθισα ξανα αλλα στο σα'ι'τ εμφανιζεται σαν κενο μυνημα!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
γεια σου δημητρακη!!!!

galands21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου μαγκα δημητρακη.
παλικαρια χαζευω το φορουμ σας απο καιρο και σας γουσταρω που ειστε ατομα που ψαχνεστε και δεν κολλησατε στα σκατα που σας δινουν εδω στην ελλαδα.
ειμαι μεγαλυτερος στην ηλικια σας (λιγο πανω απο τα 50) και αποφασησα να αφησω και εγω τα σκατα πισω μου και να πορευτω για οσο διαστημα μπορεσω με μια ξανθια 25αρα που θα κανω δωρο στον ευατο μου.
ειμαι βεβαια και λιγο παραξενος οσον αφορα τι θεμα με τα κοριτσια των στουντιο και των σαλον.
δυστυχως ο μαλακας με χαλαει να παω εκει και δεν ευχαριστιεμαι το πηδημα.
καταληγω στο σκεπτικο οτι καλυτερα μια μαλακια παρα εκει.
ο καθενας με τα χαλια του βεβαια.
θα απευθυνθω στον δημητρακη και φυσικα οποιο αλλο παλικαρι μπορει και γνωριζει ευχαριστως να το ακουσω.
δημητρακη οπως ειπα πιο πανω μετα απο πολυ σκεψη και πολλα χαμενα χρηματα στις μαλακισμενες ελληνιδες  που την εχουν δει μοντελες και θεες του ολυμπου ,αλλα η βιζιτα βιζιτα εστω και ανεπισημη και με την ταμπελα της χορηγιας, αποφασισα να φερω ελλαδα μια κοπελα η οποια απο την μερια της θα εξασφαλισει την ανετη ζωη και εγω θα εχω διπλα μου μια ομορφη παρουσια που θα εχω ομως και τα ηνια της σχεσης.
ουσιαστικα δηλαδη μια εμπορικη συναλλαγη θα κανω οπου και τα δυο μερη που θα συναλλαγουν θα εχουν ωφελος.
φυσικα το μεγαλυτερο ωφελος προσπαθω να το εχω εγω για αυτο θελω να παω εκτος ελλαδας και να φερω καποια παρα να την παρω απο εδω και να μου ζαλιζει τα ουμπαλα καθε λιγο και λιγακι να παει να δει τους συγγενεις ,να βρει τις φιλες της που κανανε μαζι βιζιτα παλια και την αρρωστη μανα της που αφησε στην αθηνα και πρεπει να την φερει σιγα σιγα μαζι της.
δημητρακη ,και οποιο αλλο παλικαρι γνωριζει για αλλες χωρες εκτος ρωσιας , τι θα εκανες στην θεση μου αν ηθελες αυτο που θελω εγω?
για να σε βοηθησω θα σου δωσω μερικα στοιχεια για εμενα ωστε να καταλαβεις καλυτερα την κατασταση μου
πλουσιος δεν ειμαι αλλα δεν εχω οικονομικο προβλημα κανενα.τα εισοδηματα μου ειναι γυρω στις 10000 ευρο το μηνα και εχω την δυνατοτητα να περασω καλα την υπολοιπη μου ζωη.
εχω ενα παιδακι που ζει με την ακατανομαστη και το βλεπω συχνα.
μετρια εμφανιση
ειμαι απο την επαρχια και εχω δικη μου επιχειρηση.
εχω καλο σπιτι και αυτοκινητο(ξερεις αυτες τις μαλακιες που υποτιθεται τα καναμε για να ευχαριστηθει η οικογενεια αλλα τελικα ειναι ολα ματαιοτητες) και θα κινησω γη και ουρανο για να κανω δωρο στον ευατο μου ενα κοριτσι το οποιο οταν το βλεπω θα με καυλωνει αλλα τουλαχιστον θα κανω και για αυτην τη ζωη της καλυτερη και οσο το δυνατον την συγκατικη της μαζι μου ευτυχεστερη.
παλικαρια αυτη ειναι η κατασταση μου.
βοηθηστε ενα απομαχο να ξαναβρει το φως του.
καθε συμβουλη και πληροφορια θα αμοιφθει(δημητρακη να μια πολυ καλη δουλεια για εσενα να μαζευεις γεροντοπαλικαρα σαν εμενα απο ελλαδα και εναντι πολυ καλης αμοιβης να βρισκεις νυφες απο τα χωρια της ρωσιας να τις μαθαινεις τα βασικα ελληνικα και να ερχομαστε να τις παραλαμβανουμε απο την πετρουπολη.με την παραλαβη θα γινεται και η εξοφληση του αλλου μισου της αμοιβης σου.εννοειται οτι τα μισα θα τα περνεις μπροστα.φαινεσαι μπεσαλης για να φας τις προκαταβολες!!! πρωτος πελατης ειμαι εγω :grin:)

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
φιλε με 10000 το μηνα εισαι βασιλιας.εγω στη θεση σου αν δεν θελεις να ξενιτευτεις για αναζητηση θα εβαζα μια αγγελια οτι ζητω εσωτερικη οικιακη βοηθο με 1000 evro μηνιεως -προσοχη μονο ρωσιδα η ουκρανεζα-και απο το interview και βλεποντας και κανοντας πιστευω και με τετοια πεινα που εχει πεσει μακροπροθεσμα ανετα θα βρεις κατι καλο

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η επιλογη να βρεις γυναικα εξω και οχι καποια που βρισκετε ηδη εδω ειναι σωστη.Απλα θα πρεπει να πας εσυ εκει και μην εμπιστευεσαι γραφεια και σαιτ.Τελος να βρεις κατα κυριο λογο ρωσιδα,απεφυγε ρουμανες ουκρανιδες βουλγαρες.Εαν θες βεβαια την γυναικα μονο για κρεβατι τοτε καλυτερα πληρωσε και μην παιδευεσαι με εξωτερικο .Βρες καποια απο εδω.Φιλικα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ΝΕΑΡΧΕ απευθυνομαι σε σενα που εισαι λατρης των σαλον.Στο σεξμπαμποτσκα   1600 ρουβλια την ωρα!ξερω ποια θα ειναι η ερωτιση σου:ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΕς????---Δεν εχω παει και δεν μπορω να ξερω.Και αυτο ΣΙΕΣΤΑ στο σαλον Μερσεντες απο της 14.00 μεχρι της 19.00 η ωρα κοστιζει 1600 ρουβλια.Βεβαια για να ισχυει αυτο και να μην πληρωσεις 2000 ή 2500 πρεπει να πεις αυτον τον κωδικο:Я по акции Сиеста .ΝΕΑΡΧΕ μαλλον ειναι η καταληλη στιγμη να ερθεις Αγια Πετρουπολη να επισκευτεις τα Σαλον.Αν βεβαια δεν σε ενοχλει η ζεστη μιλαμε για 36-38 βαθμους!το μονο καλο ειναι οτι η μερα εχει μικρυνει και μετα της 21-21.30 δροσιζει λιγακι.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μου είναι πολύ χρήσιμες. Η σκηνή των σαλόν τώρα που δεν υπάρχουν φωτομοντέλι με ανησυχείς κάπως.

Θα αργήσω λίγο να έρθω. Έχω  κάποια μπλεξίματα.

By the way, η κυρία είναι αληθινή ; () Αληθινή φαίνεται. Στο συγκεκριμένο σαλόν έχει τύχει να βρεθείς ποτέ ; Είναι επαγγελματίες ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βοηθηστε ενα απομαχο να ξαναβρει το φως του.
καθε συμβουλη και πληροφορια θα αμοιφθει(δημητρακη να μια πολυ καλη δουλεια για εσενα να μαζευεις γεροντοπαλικαρα σαν εμενα απο ελλαδα και εναντι πολυ καλης αμοιβης να βρισκεις νυφες απο τα χωρια της ρωσιας να τις μαθαινεις τα βασικα ελληνικα και να ερχομαστε να τις παραλαμβανουμε απο την πετρουπολη.με την παραλαβη θα γινεται και η εξοφληση του αλλου μισου της αμοιβης σου.εννοειται οτι τα μισα θα τα περνεις μπροστα.φαινεσαι μπεσαλης για να φας τις προκαταβολες!!! πρωτος πελατης ειμαι εγω :grin:)
Κοιτα αν εχεις 10.000 Ευρω το μηνα δεν σου ειναι δυσκολο να βρεις κατι.Σιγουρα θα βρεις καποια Βουλγαρα,Ρουμανα ή Μολδαβη.αυτο που πρεπει να προσεξεις και πιστευω ειναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙς ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ειναι να μην παει να σου κανει κανα παιδι για να σου παρει τη συνταξη (στο μελλον)την επιχηριση και φυσικα οτι ακινητα εχεις.Και μετα να την πληρωνεις μια ζωη!Οσο για νυφες απο Ρωσσια η  Ρωσσια τωρα εχει ανεβει παρα πολυ.Και εχουν κανει οι δημοσιογραφοι μεγαλο κακο με την αντιδιαφημιση τοσων μηνων!Αντιδιαφημιση για την Ελλαδα που εδω ο κοσμος νομιζει οτι στην Ελλαδα πεθαινουν απο την πεινα!αδεια ραφεια και ουρές στα καταστηματα.ο κοσμος μισοπεινασμενος κλπ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μου είναι πολύ χρήσιμες. Η σκηνή των σαλόν τώρα που δεν υπάρχουν φωτομοντέλι με ανησυχείς κάπως.

Θα αργήσω λίγο να έρθω. Έχω  κάποια μπλεξίματα.

By the way, η κυρία είναι αληθινή ; () Αληθινή φαίνεται. Στο συγκεκριμένο σαλόν έχει τύχει να βρεθείς ποτέ ; Είναι επαγγελματίες ;
Αυτη ειναι αλιθινη.Δεν νομιζω να σου δειχνουν αλλη γκομενα στο βιντεο και αλλη οταν πας εκει στο σαλον.βεβαια οι τιμες για της γκομενες που εχουν βιντεο ειναι λιγακι τσιμπιμενες.πριν κατι μερες πηγα στο Mersedes και πηρα αυτην εδω για μια ωρα με 1600 ρουβλια εγραψα και στο σα'ι'τ για αυτην   .Ειναι τσαμπα αν σκεφτεις οτι για να παω ραντεβου θελω 500ρ. βενζινη (το λιγοτερο) σινεμα 400-500ρ. και αν φαμε κατι 500-700 δηλαδη συνολο 1400-1700 και δεν ειναι σιγουρο οτι θα την  :knockinb: συμφερει το σαλον σου βγαινει μια οικονομικη λυση :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

galands21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παλικαρακια κατ αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.
δημητρακη οταν λες να βρω μια απο βουλγαρια,βουλγαρια ,μολδαβια τι ακριβως εννοεις?
να παω σε αυτες τις χωρες να κατσω σε μια πλατεια και να κραταω ενα χαρτονι με την  αγγελια μου?
επειδη δεν εχω καμμια γνωση πως γινονται αυτα τα κονε αν μπορεις γινε πιο συγκεκριμενος.
για αυτο σου ανεφερα πριν εσυ τι θα εκανες αν ησουν στη θεση μου.και για αυτο το λογο σου αναφερα ποιες ειναι οι δυνατοτητες μου ,για να καταλαβεις οσον το δυνατον καλυτερα την κατασταση μου.
αλλα οσον αφορα αυτες τις χωρες που προανεφερες να σου πω την αληθεια δεν με ενθουσιαζουν ,για αυτο εξαλου αναφερθηκα στο ονομα σου λογο της χωρας κατοικιας σου και του γεγονοτος οτι χαρις στα χρονια της παραμονης σου εκει σιγουρα θα ξερεις περισσοτερα πραγματα απο οτι εγω που ειμαι ασχετος.

προς KUZIA

φιλε με 10000 το μηνα εισαι βασιλιας.εγω στη θεση σου αν δεν θελεις να ξενιτευτεις για αναζητηση θα εβαζα μια αγγελια οτι ζητω εσωτερικη οικιακη βοηθο με 1000 evro μηνιεως -προσοχη μονο ρωσιδα η ουκρανεζα-και απο το interview και βλεποντας και κανοντας πιστευω και με τετοια πεινα που εχει πεσει μακροπροθεσμα ανετα θα βρεις κατι καλο

Φιλε kuzia οταν λες αγγελια εννοεις κανονικα σε εφημεριδα?(χρυση ευκαιρεια και τετοια?)
και λεγοντας interview τι ακριβως εννοεις?

galands21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ΝΕΑΡΧΕ απο οτι εχω παρατηρησει εισαι βετερανος του ανατολικου μπλοκ και η γνωμη σου θα ηταν πολυτιμη για εμενα.
εαν εχεις την καλοσυνη δωσε μου και εσυ απο την μερια σου τα φωτα σου
ευχαριστω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παλικαρακια κατ αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.
δημητρακη οταν λες να βρω μια απο βουλγαρια,βουλγαρια ,μολδαβια τι ακριβως εννοεις?
να παω σε αυτες τις χωρες να κατσω σε μια πλατεια και να κραταω ενα χαρτονι με την  αγγελια μου?
επειδη δεν εχω καμμια γνωση πως γινονται αυτα τα κονε αν μπορεις γινε πιο συγκεκριμενος.
για αυτο σου ανεφερα πριν εσυ τι θα εκανες αν ησουν στη θεση μου.και για αυτο το λογο σου αναφερα ποιες ειναι οι δυνατοτητες μου ,για να καταλαβεις οσον το δυνατον καλυτερα την κατασταση μου.
αλλα οσον αφορα αυτες τις χωρες που προανεφερες να σου πω την αληθεια δεν με ενθουσιαζουν ,για αυτο εξαλου αναφερθηκα στο ονομα σου λογο της χωρας κατοικιας σου και του γεγονοτος οτι χαρις στα χρονια της παραμονης σου εκει σιγουρα θα ξερεις περισσοτερα πραγματα απο οτι εγω που ειμαι ασχετος.
οχι Φιλε μου εμενα με συγχωρεις που δεν σου διευκρινησα.αλλα ειμουνα κουρασμενος.εχει ερθει μια Μοσχοβιτισα (πιστευω σημερα να βγαλουμε φωτογραφιες.και σε μερικες μερες οταν φυγει να της βαλω στο σα'ι'τ).Ρουμανες αποφυγε τες δεν θα ελεγα οτι εχουν και τοσο καλο χαρακτηρα.οι Βουλγαρες αν και προτογωνες ειναι καλες σαν ανθρωποι θα ελεγα αν βρεις καποια καλη σαν ανθρωπο ομορφια και χαρακτηρα δεν θα εχεις προβλημα (αν βεβαια και εσυ εισαι καλος σαν χαρακτηρας).Ουκρανη μπορεις να βρεις αλλα το παιζουν και εχουν απαιτησεις.ακομα κ'εδω εχω κατι γνωστες ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΓΚΑΡΣΟΝΕς βγαζουνε 500-600 Ευρω το μηνα μενουνε με μια φιλη τους σε ενα δωματιο που νοικιαζουν και μπορει να πανε να στο παιξουν οτι καποιες ειναι!και να εχουν και απαιτησεις :2funny:!-------Τωρα τι θα εκανα εγω στη θεση σου.Αν εχεις καποιο γνωστο ή ακομα καλητερα φιλο Βουλγαρο (γιατι εγω στη θεση σου για Βουλγαρα θα κοιταγα)ή Ουκρανο αν ψαχνεις Ουκρανη.Του λες οτι θελεις να βρεις γυναικα και πατε μαζι απο'κει που ειναι στη πολη του.το πιθανοτερο ειναι να πληρωσεις τα εξοδα του και το φα'ι' του.και πιστευω οτι θα σου βρει.Δε νομιζω οτι θα ειναι πολυ δυσκολο αν οχι μεχρι 25 ετων μια 30αρα πιστευω οτι ανετα θα δεχτει να ερθει στην Ελλαδα αν εχεις αυτες της προοπτικες και την οικονομικη ανεση των 10.000 Ευρω το μηνα.Μπορεις να προσπαθισεις και μεσω ιντερνετ αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην καταφερεις τιποτα.Διοτι υπαρχει Πολυ βρωμια και απατη στα Αγγλοφωνα σα'ι'τ!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
.....
οι Βουλγαρες αν και προτογωνες ειναι καλες σαν ανθρωποι θα ελεγα αν βρεις καποια καλη σαν ανθρωπο ομορφια και χαρακτηρα δεν θα εχεις προβλημα (αν βεβαια και εσυ εισαι καλος σαν χαρακτηρας).
-------Τωρα τι θα εκανα εγω στη θεση σου.Αν εχεις καποιο γνωστο ή ακομα καλητερα φιλο Βουλγαρο (γιατι εγω στη θεση σου για Βουλγαρα θα κοιταγα)ή Ουκρανο αν ψαχνεις Ουκρανη.Του λες οτι θελεις να βρεις γυναικα και πατε μαζι απο'κει που ειναι στη πολη του.το πιθανοτερο ειναι να πληρωσεις τα εξοδα του και το φα'ι' του.και πιστευω οτι θα σου βρει.Δε νομιζω οτι θα ειναι πολυ δυσκολο αν οχι μεχρι 25 ετων μια 30αρα πιστευω οτι ανετα θα δεχτει να ερθει στην Ελλαδα αν εχεις αυτες της προοπτικες και την οικονομικη ανεση των 10.000 Ευρω το μηνα.Μπορεις να προσπαθισεις και μεσω ιντερνετ αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην καταφερεις τιποτα.Διοτι υπαρχει Πολυ βρωμια και απατη στα Αγγλοφωνα σα'ι'τ!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Σωστός και ρεαλιστικός.  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
ναι σε χρυση ευκαιρια ενοω αλλα τωρα ειδα οτι εισαι επαρχια και εκει δεν υπαρχουν πολλες νεες που ψαχνουν για οικιακη βοηθο.ενοω στο interview=συνεντευξη για να την προσλαβεις σαν οικιακη να δεις τι ρολο βαραει,αν εχει υποχρεωσεις κλπ.
συμβουλη μην πας μονος και χωρις να κατεχεις την γλωσσα σε ρωσιες,ουκρανιες κλπ γιατι θα πας για μαλλι και θα βγεις κουρεμενος.μονο με εμπιστο ανθρωπο

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε αλλαν ποιες ειναι πρωτογονες και συμφωνεις και εσυ?? οι βουλγαρες?τι αλλο θ ακουσουμε :2funny: θα τα πουμε στη σοφια!και κανονισε αυτο που σου ειπα γιατι αλλιως με γαμησες και τη γαμησα!παει το μωρο! :headbang:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε αλλαν ποιες ειναι πρωτογονες και συμφωνεις και εσυ?? οι βουλγαρες?τι αλλο θ ακουσουμε :2funny: θα τα πουμε στη σοφια!και κανονισε αυτο που σου ειπα γιατι αλλιως με γαμησες και τη γαμησα!παει το μωρο! :headbang:

Ρε παπάρα πορνόγερε μάθε να διαβάζεις απ'όλα όσα έγραψε ο Δημητράκης αυτό κρατησες μόνο;;;
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Συμφωνω απόλυτα ως προς τον τρόπο για τον στόχο τι σημασια έχει  απο που θα ειναι η γκόμενα και αν ειναι πρωτόγονη;;;;
Σιγά ρε το μωρό :tits2: :tits2: :tits2: το ξέρω το πηραμε σε πάρτυ με ουζα τρεις μαζί.........οκ πάντως αξίζη τον κοπο για μια βραδυά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παπάρα πορνόγερε μάθε να διαβάζεις απ'όλα όσα έγραψε ο Δημητράκης αυτό κρατησες μόνο;;;
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Συμφωνω απόλυτα ως προς τον τρόπο για τον στόχο τι σημασια έχει  απο που θα ειναι η γκόμενα και αν ειναι πρωτόγονη;;;;
Σιγά ρε το μωρό :tits2: :tits2: :tits2: το ξέρω το πηραμε σε πάρτυ με ουζα τρεις μαζί.........οκ πάντως αξίζη τον κοπο για μια βραδυά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

A ρε καριολι αλλαν!!!τι πρωτογονη και μαλακιες!!συνελθετε!!!! οι βουλγαρες ειναι αστερια!! και το μωρο καβλα! :knockinb: οι πορνογεροι τετοια θελουν :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom