You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ναι,δυσκολο να βρεις ρωσιδα να βρωμαει προσεχουν φοβερα,αλλη ρατσα λεμε!!!!Οι ρωσιδες απολαμβανουν τη ζεστη εχοντας τα πεταξει ολα εξω?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
χαιρετω την Αγ.Πετρουπολι,ντομπρυι βετσερ!!σαν ανταποκριση μοιαζηναι,δυσκολο να βρεις ρωσιδα να βρωμαει προσεχουν φοβερα,αλλη ρατσα λεμε!!!!
ναι,δυσκολο να βρεις ρωσιδα να βρωμαει προσεχουν φοβερα,αλλη ρατσα λεμε!!!!
Οπως στην ελλαδα, μπαινεις στο λεωφορειο, εισαι σαν σαρδελα παστη, και εχεις την αλλη με τη μασχαλη να βρωμαει μες τη μουρη σου!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
εχουμε φαει μποχα στο λεοφωρειο τι να λεμε!!!!!Οπως στην ελλαδα, μπαινεις στο λεωφορειο, εισαι σαν σαρδελα παστη, και εχεις την αλλη με τη μασχαλη να βρωμαει μες τη μουρη σου!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
[youtube=425,350]kHGeF_H63jA[/youtube] Το τελευταιο μου βιντεακι σημερα το μεσημερι
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Γεια σου ρε Δημητρακη, γιγαντα, Τσαρε πασων των Ρωσιων, αξιο τεκνο της πατριδας, αξιε πρεσβευτη μας.[youtube=425,350]kHGeF_H63jA[/youtube] Το τελευταιο μου βιντεακι σημερα το μεσημερι
Keep walking.......
Αμα εχει 35 βαθμους στην Αγια Πετρουπολη, προβλεπω η ελλαδα να γινεται σαχαρα τα επομενα χρονια! Δεν θα την παλευουμε με τιποτε. Θα φοραμε ενα κλιματιστικο για να κυκλοφορησουμε εξω.
Δημητρακη μολις ειδα το πρωτο πλανο απο το βιντεο νομισα οτι ησουν στην Ακροπολη!
Αυτος ο ναος, φαινεται να εχει 'κλασικο' ελληνικό ρυθμο, οπως τα αρχαιοελληνικα μνημεια!
Πρωτης ταξεως περιοχη να κανεις τον ξεναγο, με το αζημιωτο παντα! (πληρωμη σε ειδος!)
Δημητρακη μολις ειδα το πρωτο πλανο απο το βιντεο νομισα οτι ησουν στην Ακροπολη!
Αυτος ο ναος, φαινεται να εχει 'κλασικο' ελληνικό ρυθμο, οπως τα αρχαιοελληνικα μνημεια!
Πρωτης ταξεως περιοχη να κανεις τον ξεναγο, με το αζημιωτο παντα! (πληρωμη σε ειδος!)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ναι εχει κατι απο ακροπολη.και εμενα μου τη θυμιζει.Να σου πω τον ξεναγω βαριεμαι να τον κανω.εχω κακομαθει.μου αρεσει να και οχι να ξεναγω! απο την πολυ ξεναγιση μου φευγει η καβλα! Γι'αυτο προτιμαω τα σαλον!πας τη γαμας,αν σου αρεσει την ξαναγαμας και μετα αν σου αρεσει και σε συμπαθει και αυτη την βγαζεις και γκομενα.Αμα εχει 35 βαθμους στην Αγια Πετρουπολη, προβλεπω η ελλαδα να γινεται σαχαρα τα επομενα χρονια! Δεν θα την παλευουμε με τιποτε. Θα φοραμε ενα κλιματιστικο για να κυκλοφορησουμε εξω.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
για μια ακομα φορα απαιχτος χαχαχα γεια σου δημητρακη!!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι εχει κατι απο ακροπολη.και εμενα μου τη θυμιζει.Να σου πω τον ξεναγω βαριεμαι να τον κανω.εχω κακομαθει.μου αρεσει να και οχι να ξεναγω! απο την πολυ ξεναγιση μου φευγει η καβλα! Γι'αυτο προτιμαω τα σαλον!πας τη γαμας,αν σου αρεσει την ξαναγαμας και μετα αν σου αρεσει και σε συμπαθει και αυτη την βγαζεις και γκομενα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ΝΕΑΡΧΕ απευθυνομαι σε σενα που εισαι λατρης των σαλον.Στο σεξμπαμποτσκα 1600 ρουβλια την ωρα!ξερω ποια θα ειναι η ερωτιση σου:ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΕς????---Δεν εχω παει και δεν μπορω να ξερω.Και αυτο ΣΙΕΣΤΑ στο σαλον Μερσεντες απο της 14.00 μεχρι της 19.00 η ωρα κοστιζει 1600 ρουβλια.Βεβαια για να ισχυει αυτο και να μην πληρωσεις 2000 ή 2500 πρεπει να πεις αυτον τον κωδικο:Я по акции Сиеста .ΝΕΑΡΧΕ μαλλον ειναι η καταληλη στιγμη να ερθεις Αγια Πετρουπολη να επισκευτεις τα Σαλον.Αν βεβαια δεν σε ενοχλει η ζεστη μιλαμε για 36-38 βαθμους!το μονο καλο ειναι οτι η μερα εχει μικρυνει και μετα της 21-21.30 δροσιζει λιγακι.
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
[youtube=425,350]kHGeF_H63jA[/youtube] Το τελευταιο μου βιντεακι σημερα το μεσημερι
Δημητρακη εισαι για πολυ κλουβιο αυγο αδελφακι μου
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Προσπαθω να σας βαλω τα Λινκ αλλα το μυνημα μπαινει κενο !!!!!
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Προσπαθω να σας βαλω τα Λινκ αλλα το μυνημα μπαινει κενο !!!!!
Ρε Δημητρακη τι τριχα σου φυτεψαν στο κεφαλι?Κωλοτριχα?
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δημητρακη με το μαλλι που φυτεψες ετσι θα γινεις
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τι να σου πω οτι εισαι ενας φουκαρας που δε γαμας αν γαμαγες δεν θα ασχολουσουνα μαζι μου.Πηγαινε ανεβασε κανα τραγουδι απ'το youtube και ασε με 'μενα να δωσω καμια πληροφωρια Σε αυτους που ενδιαφερονται!μη χαλας το Thread με της σουΔημητρακη εισαι για πολυ κλουβιο αυγο αδελφακι μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις