Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Γεια Σου Δημητρακη !
Τι κανεις ρε τρελοπαιδο ? Καλα εισαι ?
Απολαμβανω παρα πολυ τα βιντεακια σου, πιστευω πως εχεις ταλεντο και θα μπορουσες να γινεις ενας παρα πολυ καλος κομικος !
Απο τον Μαρκο Σεφερλη εισαι Καλυτερος  
Στο Site αυτο σε εχουν σαν τον Αστειο Κραχτη που θα τους φερει περισσοτερα μελη η' σαν μια γελοια Mascot η' που με αστεια κτλ θα κρατησει το site σε καποιο ενδιαφερον επιπεδο με πολυ γελιο  
Πρεπει να εισαι Ψυχουλα και παρα πολυ καλο παιδι παντως ! Το καταλαβα απο το ποσο καλα, γλυκα και ευγενικα μιλουσες στην Ρωσιδουλα μεσα στο μετρο που ηταν μαζι με τη μαμα της (ασχετα εαν σου εριξε χυλοπιτα κι εκεινη οπως και ολες οι αλλες).
Ενταξυ ολοι πανω κατω καταλαβαινουν οτι στη Ρωσια ενας τυπος σαν εσενα πολυ δυσκολα θα γαμησει... Γι'αυτο λοιπον μην λες τοσο τραβηγμενα παραμυθια  
Ενταξυ ειναι γνωστο οτι εχεις τις "πλατες" των moderators εδω και κανεις/καμοια δεν μπορει σε αυτο το site να γυρισει και να σου πει :
"Τι λες ρε Κακασχημε Φαλακρε Κοντοπιθαρε με το Πατσιασμενο σωμα ? Ενας σαν εσενα ΜΟΝΟ με πληρωμη μπορει να γαμησει"
Μεταξυ μας Δημητρακη... Εισαι τοσα χρονια στη Ρωσια κι ενα πουλακι μου εχει πει οτι ΔΕΝ καταφερες να κανεις ΠΟΤΕ σχεση με καποια  
Παντα πληρωνες για να γαμησεις, παιρνας ατελειωτες ωρες σε αυτο εδω το site οπως φαινεται και αντε να εχεις γνωρισει μια-δυο το πολυ τρεις Ρωσιδες Ασχημες Μεγαλες και Απελπισμενες μεσα σε αυτα τα 18 χρονια που εισαι εκει    
Παντως κερδιζεις την συμπαθια αρκετων εδω επειδη εχεις πλακα και οταν δεν σε πιανουν τα κομπλεξ σου μερικες φορες τα λες χαριτωμενα  
Να εισαι Καλα Δημητρακη ! Bye Bye Γλυκουλι --------Αυτο το ΠΜ μου εστηλε πριν λιγες μερες ενας (φιλος)!ο Ρεντπε'ι'νζ δεν ειναι παντος γιατι βρηκε γκομενα και δεν ασχολειται πια με το σα'ι'τ :2funny:το πιθανοτερο ειναι να ειναι ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΗς ΕΧΕΙ ΓΑΜΙΣΕΙ!χωρις να παιρνω ορκο!βεβαια! :2funny:!φυσικο ειναι οταν καποιος δεν :knockinb:να βγαζει κακια!.......
Ζηλευουνε Δημητρακη ζηλευουνε, και μερικοι μικροτσουτσουνοι/αγαμητοι/κομπλεξικοι βγαζουν κακια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν συμφωνω με την μοδα αυτη Δημητρακη, αλλα σε πληροφορω οτι τα περισοτερα γκομενακια στην Ελλαδα και γενικα στην Δυτικη Ευρωπη γουσταρουνε τετοιους τυπους. 10 μερες αξυριστους, βρωμικο σκισμενο τζιν, και ενα απλο μπλουζακι. Δεν νομιζω τα Ρωσσιδακια να εχουν διαφορετικα γουστα.
Στη Ρωσσια τους συχαινονται.και αν εισαι ετσι μαυριδερος σε μαζευει η ασρυνομια.Εδω κατι τετοιους θα τους κοιτανε με λυπιση!ολοι οι αλκοολικοι ετσι μοιαζουνε!αξυριστοι,απλιτοι και με κατι παλιορουχα.Στη Ρωσσια πρεπει να'σαι στην τριχα ντυμενος τα κοιτανε ολα οι καργιολες!μια γκομενα της προαλες μου ελεγε:εγω τον αντρα με το που τον γνωριζω κοιταω τι παπουτσια φοραει,πως ειναι ντυμενος,τι κινητο εχει και τι αυτοκινητο εχει!οποτε με αυτη τη μοδα δεν βγαζεις γκομενα με τιποτα!παντος στην Ελλαδα εμενα με κοιταγενε οι γκομενες.Ισως γιατι ημουν διαφορετικα ντυμενος και δεν ημουνα σε αυτη τη μοδα.και οπως ειπα και παραπανω οσες ρωτησα και Ρωσσια και Ελλαδα μου ειπαν οτι ειναι συχαμερη αυτοι με τα μουσια!Τωρα για δυτικη Ευρωπη δεν ξερω?παντος οι Γερμανιδες που εχω δει ενω ειναι ωραιες κοπελες δεν προσεχουν καθολου τον εαυτο τους.φορανε αθλητικα παπουτσια ενα απλο τζιν παντελονι και ενα απλο μπλουζακι!τι αντρες γουσταρουν δεν μπορω να ξερω?διοτι δεν μενω εκει!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στη Ρωσσια τους συχαινονται.και αν εισαι ετσι μαυριδερος σε μαζευει η ασρυνομια.Εδω κατι τετοιους θα τους κοιτανε με λυπιση!ολοι οι αλκοολικοι ετσι μοιαζουνε!αξυριστοι,απλιτοι και με κατι παλιορουχα.Στη Ρωσσια πρεπει να'σαι στην τριχα ντυμενος τα κοιτανε ολα οι καργιολες!μια γκομενα της προαλες μου ελεγε:εγω τον αντρα με το που τον γνωριζω κοιταω τι παπουτσια φοραει,πως ειναι ντυμενος,τι κινητο εχει και τι αυτοκινητο εχει!οποτε με αυτη τη μοδα δεν βγαζεις γκομενα με τιποτα!παντος στην Ελλαδα εμενα με κοιταγενε οι γκομενες.Ισως γιατι ημουν διαφορετικα ντυμενος και δεν ημουνα σε αυτη τη μοδα.και οπως ειπα και παραπανω οσες ρωτησα και Ρωσσια και Ελλαδα μου ειπαν οτι ειναι συχαμερη αυτοι με τα μουσια!Τωρα για δυτικη Ευρωπη δεν ξερω?παντος οι Γερμανιδες που εχω δει ενω ειναι ωραιες κοπελες δεν προσεχουν καθολου τον εαυτο τους.φορανε αθλητικα παπουτσια ενα απλο τζιν παντελονι και ενα απλο μπλουζακι!τι αντρες γουσταρουν δεν μπορω να ξερω?διοτι δεν μενω εκει!
σωστος!τα ρωσιδια εδω ετσι λειτουργουν και στην ελλαδα ξυρισμενος καθε μερα καλα ρουχα και καθαρα παπουτσια,αν θελεις κανε και αλλιως :s&m_1: :s&m_1:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

:rockon:

Εξαιρετική εισαγωγή !

Επίσης είναι μοναδικός ο τρόπος της "κυκλικής" αφήγησης και βιντεοσκόπησης που καταλήγει στις γκόμενες

Μνημείο Β' παγκοσμιου πολεμου ...

Ποτάμι ...

Κρεμλίνο ...

Πάρκο ...

και γκόμενες ...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εξερετικό σενάριο - αυτό που λέμε "βγαλμένο απο την ζωή"

Ο Τσάρος της Ρωσικής Ηδωνής Δημήτριος είναι ο φάρος για όλους μας :dancing:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλημερα!!περαν της εξαιρετικης αφηγησης του δημητρακη πρεπει να υποθη και ενα πραβο στους καμεραμαν που τραβηξαν αυτα τα βιντεο,πραβο παιδια και πιστευω να τραβηξουμε νεα βιντεο εντος ολιγου :grin: :grin: :grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
καλημερα!!περαν της εξαιρετικης αφηγησης του δημητρακη πρεπει να υποθη και ενα πραβο στους καμεραμαν που τραβηξαν αυτα τα βιντεο,πραβο παιδια και πιστευω να τραβηξουμε νεα βιντεο εντος ολιγου :grin: :grin: :grin:

Ο Πίτσι και ο Ιππότης ήταν το συνεργείο, νομίζω :think:

Ο Πίτσι τα έχει κρεμάσει πλέον :smitten: ήράσθει

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

ναι αυτοι ηταν,δεν τα κρεμασε απλα οι πολλες υποχρεωσεις δεν τον αφηνουν και το ρωσιδι του γιατι ππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσ χιιιιιιιινννννννννιιιιιιιιιιιιιι :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αυτα τα βιντεακια δεν τα τραβηξε ο Πιτσι.Τα παιδια δεν ειχαν ερθει στο Νοβγκοροντ.Καμεραμαν ηταν ο Γκαμπιρ ο φαναρτζης μου.Γι'αυτο και αργει λιγακι να γυρισει την καμερα.ο Πιτσι τραβαει βιντεο 1000 φορες καλητερα επαγγελματικα θα ελεγα!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αυτα τα βιντεακια δεν τα τραβηξε ο Πιτσι.Τα παιδια δεν ειχαν ερθει στο Νοβγκοροντ.Καμεραμαν ηταν ο Γκαμπιρ ο φαναρτζης μου.Γι'αυτο και αργει λιγακι να γυρισει την καμερα.ο Πιτσι τραβαει βιντεο 1000 φορες καλητερα επαγγελματικα θα ελεγα!
ναι αλλα μες στο μετρο που καμακωνης ακουγονται που μιλανε!!φυσικα και ο πιτσι τραβαει 1000 φορες καλυτερα!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Παντως οταν ανηφορισει κανεις προς Α.Πετρουπολη, βοηθας τα ταλαιπωρα πατριωτακια που ηρθαν να βρουν το φως τους!
Πως λεμε 'Δεν ξεχνω' (την καταπιεση απο τον ελληνικό ζυγό)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι αλλα μες στο μετρο που καμακωνης ακουγονται που μιλανε!!φυσικα και ο πιτσι τραβαει 1000 φορες καλυτερα!
Στο μετρο ναι με τραβηξε ο Πιτσι ηταν περσι το καλοκαιρι που ειχαν ερθει στην Αγια Πετρουπολη.Στο Νοβγκοροντ το βιντεακι το γυρισα ηταν τον περασμενο Νοεμβριο.Τωρα μας εχει γαμισει στη ζεστη!!!!!!!Δεν θυμαμαι 18 χρονια εδω να ειχε τοση ζεστη!μιλαμε για θερμοκρασιες 30-32 βαθμους!!!!η πλακα ειναι οτι η ζεστη εδω κραταει μεχρι της 10 το βραδυ!!!δεν σπαει στις 5:30-6:00 το απογευμα οπως στην Ελλαδα.ειναι κατι το φριχτο για μενα!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στο μετρο ναι με τραβηξε ο Πιτσι ηταν περσι το καλοκαιρι που ειχαν ερθει στην Αγια Πετρουπολη.Στο Νοβγκοροντ το βιντεακι το γυρισα ηταν τον περασμενο Νοεμβριο.Τωρα μας εχει γαμισει στη ζεστη!!!!!!!Δεν θυμαμαι 18 χρονια εδω να ειχε τοση ζεστη!μιλαμε για θερμοκρασιες 30-32 βαθμους!!!!η πλακα ειναι οτι η ζεστη εδω κραταει μεχρι της 10 το βραδυ!!!δεν σπαει στις 5:30-6:00 το απογευμα οπως στην Ελλαδα.ειναι κατι το φριχτο για μενα!!!!
ναι εχει υψηλες θερμοκρασιες στην ρωσια το καλοκαιρι,αρκετοι δεν το γνωριζουν εχεις τα χαιρετισματα του πιτσι!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οπότε η "δουλειά" αρχίζει μετά τις 22.00' το βράδυ;  :)
Τουλάχιστον παρέχονται διαθέσιμες ώρες για να επιτελεστεί "έργο"  :knockinb:

εχεις τα χαιρετισματα του πιτσι!!
Ο Pitsilistis που είναι ;
Χάθηκε αυτός ο μέγας πιονέρος της απόλυτης ηδονής!  :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλησπερα,δες πμ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι εχει υψηλες θερμοκρασιες στην ρωσια το καλοκαιρι,αρκετοι δεν το γνωριζουν εχεις τα χαιρετισματα του πιτσι!!
Οχι σε ολη τη Ρωσσια!Στο Βολγα ναι το καλοκαιρι η θερμοκρασια φτανει τους 35 βαθμους πολυ συχνα.στη νοτια Ρωσσια το καλοκαιρι εχει απο 25 μεχρι 35 βαθμους.στη Μοσχα κανα μηνα εχει 24-28 βαθμους,Αγια Πετρουπολη 10-20 μερες κανει 22-26 βαθμους και οχι καθε καλοκαιρι.υπηρχαν καλοκαιρια που δεν ειχε ανεβει η θερμοκρασια πανω απο 20 βαθμους.θυμαμαι το καλοκαιρι του 1993 ειχε συνεχεια 13-15 βαθμους και σχεδον καθε μερα εβρεχε.πολυ ζεστο ηταν το καλοκαιρι του 1994 ειχε 24-26 βαθμους κοντα 20 μερες αλλα εκει εγινε αυτο με τεχνιτα μεσα.Ηταν τοτε οι αγωνες καλης θελησης και κατι ριχνανε στα συνεφα για να δυαλιθουνε και να ειναι ο ουρανος καθαρος πανω απο την πολη!τετοιες θερμοκρασιες εδω οπως τωρα 30-32 βαθμους δεν θυμαμαι να ειχε ποτέ!αν σκεφτεις οτι το ρεκορ για την Αγια Πετρουπολη ειναι 31,4 βαθμοι!και εμας εφτασε 33 !!!!!!!!μας εχει :knockinb: ειδεικα εγω που δεν αντεχω τη ζεστη υποφερω!αφου ενας λογος που εφυγα απο την Ελλαδα ΗΤΑΝ Η ΑΝΥΠΟΦΩΡΗ ΖΕΣΤΗ!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
και οχι μονο,αν σκεφτεις οτι η γυναικα φιλου συναγωνιστη ειναι στην ουφα και κι βαραει 30-35 βαθμους,πρεπει να σου πω οτι εχω ιδιο στυλ μποτας με την δικια σου και πολλα ιδια καμποικα αξεσουαρ,οταν τα ειδε ο πιτσι εμεινε,καθως και γω ειδα τα βιντεακια μετα και γελαγαμε,εσυ με τον δημητρακη πρεπει να βρεθητε μου ειπε!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και οχι μονο,αν σκεφτεις οτι η γυναικα φιλου συναγωνιστη ειναι στην ουφα και κι βαραει 30-35 βαθμους,πρεπει να σου πω οτι εχω ιδιο στυλ μποτας με την δικια σου και πολλα ιδια καμποικα αξεσουαρ,οταν τα ειδε ο πιτσι εμεινε,καθως και γω ειδα τα βιντεακια μετα και γελαγαμε,εσυ με τον δημητρακη πρεπει να βρεθητε μου ειπε!!
Αν ειναι οταν ξαναρθω Ελλαδα να βρεθουμε :)οσο για τον Πιτσιλιστη απο τοτε που ερωτευθηκε τον εχω χασει εντελως! :)Уфа και Αγια Πετρουπολη εχουν εντελως διαφορετικο κλιμα!εκει 30-35 το καλοκαιρι ειναι η μεση θερμοκρασια.εδω το ρεκορ ηταν 32 βαθμοι το 1972!και σημερα ειχε 34 !στη σκια και οταν ο ηλιος κρυβοταν στα συννεφα ηταν υποφερτα.προσπαθουσα να πηγαινω απο τη σκια.αλλα αν πηγαινες στον ηλιο σε εψηνε :rockon:!!!!μιλαμε για ζεστη Ελλαδας!!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αν ειναι οταν ξαναρθω Ελλαδα να βρεθουμε :)οσο για τον Πιτσιλιστη απο τοτε που ερωτευθηκε τον εχω χασει εντελως! :)Уфа και Αγια Πετρουπολη εχουν εντελως διαφορετικο κλιμα!εκει 30-35 το καλοκαιρι ειναι η μεση θερμοκρασια.εδω το ρεκορ ηταν 32 βαθμοι το 1972!και σημερα ειχε 34 !στη σκια και οταν ο ηλιος κρυβοταν στα συννεφα ηταν υποφερτα.προσπαθουσα να πηγαινω απο τη σκια.αλλα αν πηγαινες στον ηλιο σε εψηνε :rockon:!!!!μιλαμε για ζεστη Ελλαδας!!!!!
ο πιτσι αγαπησε σφοδρα :2funny:του ειπα να μην πεση με τα μουτρα αλλα δεν ακουη,δυστηχως εχω δουλεια θα τα ξαναπουμε,πιστευω κατα τις 10,00 να τελειωσω,την καλησπερα μου!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
επεστρεψα.σημερα εχει ζεστη,η διαφορα της μποτας ειναι οτι η δικη σου ειναι χελι?η δικη μου ειναι φιδι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom