Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
δεν ηξερα οτι οι ρωσιδες για να μπουν στην εκκλησια φορανε πολυχρωμα τσεμπερια
και αρχιζουν τους μακριους σταυρους πριν ακομα καλα-καλα δρασκελισουν το κατωφλι

μπαινοντας, ετσι απο τουριστικο ενδιαφερον, στο μεγαλο ναο του Καζαν επαθα τη πλακα μου
το ενα τριτο απο τις θεουσες ητανε θεομουνα
οσοι πιστοι προσελθετε :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Ρε Δημητρακη που εισαι, που χαθηκες???? Μπηκε το καλοκαιρι, θα χουμε κανενα φωτορεπορταζ απο τα καλοκαιρινα ρωσιδια?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
γιασου τσαρε ντακοτοφαγε  πασον τον ρωσιον  και πρωιν ανατολικοευρωπαικων  ντεβουσκον!!!!!!!!! πρωτε γαμιστη και χιστη επι τιμη!!!  μεγιστε σπερματοδωτη και ακαταπαυστε πρωτοπιδικουλα του ανατολικοευρωπαικου θηλικου γενους!!!!!!!!!!!  πρωτοτιμωρε  τον απανταχου πορνιδιων που θα παμε διακοπες φετος που προτηνης στους  χιστες να παμε για αναμπελοντεβουσκες !!!!!!!! αλφα αλφα για δωσε τα  φωτα σου στον χιστολαοσου!!!!!!!!    .Υ.Γ  ΣΟΥ ΒΑΛΑ και την αναμπελ  τελη δεκαετιας 70  !!!!!!!!!  το απολιτο σεξ σιμπολ στην ελλαδα !!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι φανταστικη ειναι.το μονο κακο οτι δεν εχει βυζια.ειναι ενας απο τους τυπους γυναικων που μου αρεσουν :)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τελικα τιποτα ο μεγας  τσαρος τιποτα  δεν  κανει τυχαια !!!!  οριστε πως  κυκλοφορανε  τα καλητερα μορα της ρωσιας  το καλοκαιρη  σε  μερη που μονο  ο τσαρος ξερει!!!!!  ευγε αυτοκρατορα!!!!!!!!

Συνημμένα

• devouska ara.png
    devouska ara.png
    179,7 KB · Εμφανίσεις: 66
  • devouska daglara.png
    devouska daglara.png
    178,4 KB · Εμφανίσεις: 72
  • devouska kabalara.png
    devouska kabalara.png
    174,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • devouska mitsara.png
    devouska mitsara.png
    176,3 KB · Εμφανίσεις: 54

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δεν κανω πλακα!!!  ετσι κυκλοφορανε  το καλοκαιρη σε κατι σαν καμπινγκ και διαγονιζονται  για το πια θα ειναι πιο εντυπωσιακια  αρρρεεεε  ρωωσσιιαα  με  τα  ωρεεεααα σου!!

Συνημμένα

• devoyska.png
    devoyska.png
    177,5 KB · Εμφανίσεις: 57
  • devouska tsara.png
    devouska tsara.png
    172,4 KB · Εμφανίσεις: 52
  • devouska ra.png
    devouska ra.png
    195,7 KB · Εμφανίσεις: 70
  • devouska pipara.png
    devouska pipara.png
    174,9 KB · Εμφανίσεις: 50

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτη ειναι χάλια σαν Τραβεστι :rockon:αν μεινω Ελλαδα κανα χρονο συνεχεια,χωρις να πηγαινω Φιλης μπορει και να την  :knockinb:!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Даша μου ομως σκιζει.....(η πρωτη ειναι παλια φωτο σας την εχω ξαναβαλει.την εβαλα να φωρεσει τη γουνα μου για να κανω πλακα σε μια φιλη της οτι της πηρα γουνα δωρο! :2funny:.επιασε η πλακα και ειχα ριξει πολυ γελιο τοτε :2funny:).οι 2 επομενες ειναι σημερινες,διπλα στο αυτοκινητο μου.σε αυτες της φωτο σημερα δεν βγηκε καλα (κατα τη γνωμη μου).πριν λιγο την πηγα σπιτι της και σε καμια ωρα θα βγω στις Ντισκο......

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η Даша μου ομως σκιζει.....(η πρωτη ειναι παλια φωτο σας την εχω ξαναβαλει.οι 2 επομενες ειναι σημερινες,διπλα στο αυτοκινητο μου.σε αυτες της φωτο σημερα δεν βγηκε καλα (κατα τη γνωμη μου).πριν λιγο την πηγα σπιτι της και σε καμια ωρα θα βγω στις Ντισκο......
γεια σου τεραστιε πορνομεταναστη καποια στιγμ θα κανουμε επισκεψη να αλλωσουμε την πολη,τους θερμους χερετισμους μου!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Η Даша μου ομως σκιζει.....(η πρωτη ειναι παλια φωτο σας την εχω ξαναβαλει.την εβαλα να φωρεσει τη γουνα μου για να κανω πλακα σε μια φιλη της οτι της πηρα γουνα δωρο! :2funny:.επιασε η πλακα και ειχα ριξει πολυ γελιο τοτε :2funny:).οι 2 επομενες ειναι σημερινες,διπλα στο αυτοκινητο μου.σε αυτες της φωτο σημερα δεν βγηκε καλα (κατα τη γνωμη μου).πριν λιγο την πηγα σπιτι της και σε καμια ωρα θα βγω στις Ντισκο......
Πως σου σηκωνεται χυστη με τετοια μαλακια παπουτσι?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πως σου σηκωνεται χυστη με τετοια μαλακια παπουτσι?
Εχεις δικιο και μενα δεν μου αρεσανε καθολου τα παπουτσια της.Αλλα δεν της ειπα τιποτα μην μου ζητισει να της αγορασω παπουτσια που κατα τη γνωμη μου θα ειναι ωραια :2funny:!στα σπιτια στη Ρωσσια με το που μπαινουν βγαζουν τα παπουτσια οποτε δεν ειχα κανενα προβλημα :2funny:!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216

Δημητρακη αφιερωμενο σε σενα....το κοριτσι της ντισκο!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

Αυτές είναι εταιρείες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το 17 χρονο που εχω πηρε μερος σε κατι καληστεια.Σας βαζω της φωτο της(πρωτα η Φωτο της  μαζι μου.μη λετε οτι κανω οπως οι αλλοι στο σα'ι'τ δηλαδη σας βαζω φωτο που κατεβαζω απ'το ιντερνετ).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα αν βγηκε κατι δεν ξερω.μαλλον δεν πρεπει να πηρε κανα τιτλο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γεια Σου Δημητρακη !
Τι κανεις ρε τρελοπαιδο ? Καλα εισαι ?
Απολαμβανω παρα πολυ τα βιντεακια σου, πιστευω πως εχεις ταλεντο και θα μπορουσες να γινεις ενας παρα πολυ καλος κομικος !
Απο τον Μαρκο Σεφερλη εισαι Καλυτερος 
Στο Site αυτο σε εχουν σαν τον Αστειο Κραχτη που θα τους φερει περισσοτερα μελη η' σαν μια γελοια Mascot η' που με αστεια κτλ θα κρατησει το site σε καποιο ενδιαφερον επιπεδο με πολυ γελιο 
Πρεπει να εισαι Ψυχουλα και παρα πολυ καλο παιδι παντως ! Το καταλαβα απο το ποσο καλα, γλυκα και ευγενικα μιλουσες στην Ρωσιδουλα μεσα στο μετρο που ηταν μαζι με τη μαμα της (ασχετα εαν σου εριξε χυλοπιτα κι εκεινη οπως και ολες οι αλλες).
Ενταξυ ολοι πανω κατω καταλαβαινουν οτι στη Ρωσια ενας τυπος σαν εσενα πολυ δυσκολα θα γαμησει... Γι'αυτο λοιπον μην λες τοσο τραβηγμενα παραμυθια 
Ενταξυ ειναι γνωστο οτι εχεις τις "πλατες" των moderators εδω και κανεις/καμοια δεν μπορει σε αυτο το site να γυρισει και να σου πει :
"Τι λες ρε Κακασχημε Φαλακρε Κοντοπιθαρε με το Πατσιασμενο σωμα ? Ενας σαν εσενα ΜΟΝΟ με πληρωμη μπορει να γαμησει"
Μεταξυ μας Δημητρακη... Εισαι τοσα χρονια στη Ρωσια κι ενα πουλακι μου εχει πει οτι ΔΕΝ καταφερες να κανεις ΠΟΤΕ σχεση με καποια 
Παντα πληρωνες για να γαμησεις, παιρνας ατελειωτες ωρες σε αυτο εδω το site οπως φαινεται και αντε να εχεις γνωρισει μια-δυο το πολυ τρεις Ρωσιδες Ασχημες Μεγαλες και Απελπισμενες μεσα σε αυτα τα 18 χρονια που εισαι εκει   
Παντως κερδιζεις την συμπαθια αρκετων εδω επειδη εχεις πλακα και οταν δεν σε πιανουν τα κομπλεξ σου μερικες φορες τα λες χαριτωμενα 
Να εισαι Καλα Δημητρακη ! Bye Bye Γλυκουλι --------Αυτο το ΠΜ μου εστηλε πριν λιγες μερες ενας (φιλος)!ο Ρεντπε'ι'νζ δεν ειναι παντος γιατι βρηκε γκομενα και δεν ασχολειται πια με το σα'ι'τ :2funny:το πιθανοτερο ειναι να ειναι ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΗς ΕΧΕΙ ΓΑΜΙΣΕΙ!χωρις να παιρνω ορκο!βεβαια! :2funny:!φυσικο ειναι οταν καποιος δεν :knockinb:να βγαζει κακια!.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......μου εδωσε ομως την ευκαιρια να πω τη φταιει με τους Ελληνες γενικα τα λαθη των Ελληνων που απωθουν της γυναικες.------1.ειναι η παχυσαρκια!εχουν ξεχυλωσει οι κοιλιες απο τη μασα! :2funny:ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ!-----2.η νεα μοδα ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ και το ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ!.Ρωτησα και Ελλαδα και Ρωσσια γκομενες και ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ να μου πει οτι της αρεσουν οι μουσατοι!το ιδιο και για τους πολυ μαυριδερους!μοιαζεται με Πακιστανους!και ο ηλιος κανει ριτηδες!3.ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ δεν λεω ενα σκισμενο παντελονι με υφασμα απο μεσα μπορει να διχνει πολυ καλα αλλα ο συνδιασμος ΜΟΥΣΙ,ΜΑΥΡΙΔΕΡΟς και ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙΟ  :rockon:ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!------αυτη η μοδα ΜΟΥΣΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ που μοιαζουν παλια ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΛΗΘΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!δεν ξερω αν ειναι κανενα κινημα ή καμια ηδεολογια σαν τους ΧΙΠΙΔΕς?!?ας με διαφωτισει καποιος?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Ποια ιδεολογια για χιπηδες...μαλακια στον εγκεφαλο ειναι....
Μαγκια, μαλλι, και παντελονι Lee....αστα να πανε επιπεδο...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
......μου εδωσε ομως την ευκαιρια να πω τη φταιει με τους Ελληνες γενικα τα λαθη των Ελληνων που απωθουν της γυναικες.------1.ειναι η παχυσαρκια!εχουν ξεχυλωσει οι κοιλιες απο τη μασα! :2funny:ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ!-----2.η νεα μοδα ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ και το ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ!.Ρωτησα και Ελλαδα και Ρωσσια γκομενες και ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ να μου πει οτι της αρεσουν οι μουσατοι!το ιδιο και για τους πολυ μαυριδερους!μοιαζεται με Πακιστανους!και ο ηλιος κανει ριτηδες!3.ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ δεν λεω ενα σκισμενο παντελονι με υφασμα απο μεσα μπορει να διχνει πολυ καλα αλλα ο συνδιασμος ΜΟΥΣΙ,ΜΑΥΡΙΔΕΡΟς και ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙΟ  :rockon:ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!------αυτη η μοδα ΜΟΥΣΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ που μοιαζουν παλια ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΛΗΘΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!δεν ξερω αν ειναι κανενα κινημα ή καμια ηδεολογια σαν τους ΧΙΠΙΔΕς?!?ας με διαφωτισει καποιος?
Δεν συμφωνω με την μοδα αυτη Δημητρακη, αλλα σε πληροφορω οτι τα περισοτερα γκομενακια στην Ελλαδα και γενικα στην Δυτικη Ευρωπη γουσταρουνε τετοιους τυπους. 10 μερες αξυριστους, βρωμικο σκισμενο τζιν, και ενα απλο μπλουζακι. Δεν νομιζω τα Ρωσσιδακια να εχουν διαφορετικα γουστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom