Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Π.χ. ερχόταν επνας Κούρδος εκεί που καθόμουνα με τη Ρωσίδα και τη ρώταγε από που είσαι;αγαπάω τη Ρωσία.Αγαπάω τους Ρώσους.Αυτός είναι ο σύζυγός σου;από πού είναι;πώς γνωριστήκατε;Οι Ρωσίδες είναι οι ομορφότερες γυναίκες κτλ.
Εντάξει ρε φίλε τι σε κόφτει πού γνωριστήκαμε;τι σχέση έχουμε;δε γαμιέσαι να ασπρίσεις;φαντάσου να είσαι στην Ελλάδα με τη γκόμενα και να της κάνει ένας τύπος τέτοιες ερωτήσεις.Η να την καμακώνει ο σερβιτόρος μπροστά στα μάτια σου.Ευτυχώς αυτές οι κουράδες δεν πιάνουν μία η ανώτερη βαλκανική παρουσία μου τους υποβάθμιζε εντελώς αρκούσε να ανεμίσεις τον πούτσο σου και εξαφανίζονταν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για της χωρες τους εχω ακουσει οτι ειναι ενοχλητικοι.Ολες οι γκομενες παραπονιουνται.μια γκομενα που ειχε παει Τυνησια λεει οτι οταν εκανε μπανιο στη θαλασσα ενας Τυνησιος επαιζε  :jerking: πισω απο κατι θαμνους.Και οι Ιταλοι παντος ειναι παρομοιοι ετσι μαλακοδος φερονται.παντος ειναι ολοι τους μεγαλοι χεστες.σκεψου οταν τους ειχα κλεισει το εστιατοριο που τους εστηλα την εφοριακη αστυνομια μετα απο 3-4 μερες ηταν στην ντισκο ο Τζιανφρανκο ο ιδιοκτητης που τον κατεστρεψα :2funny:με αλλους 5-6 Ιταλους που ο ενας ηταν Γομαρι 185+ υψος ημουνα μονος μου και κοιταζομασταν αγρια και ουτε τολμισαν να με πλησιασουν.Εδω γενικα οι Τουρκοι δεν δημιουργουνε φασαριες ισως φοβουνται γιατι η Ρωσσια εχει τη φημη της αγριας χωρας.Οι Αραβες ειναι για γελια συνηθως δεν τους βαζουνε στις ντισκο και εχουν φημη φτωχομπινεδων.αφου τη δεκαετια του '90 ηταν γεματο με αφραγκους φοιτητες Μαροκινους.Εγω εδω και στη Πολωνια δεν θυμαμαι παντος να μου ειχαν δημιουργησει προβλημα.Το αντιθετο θα ελεγα :2funny:συχνα αν εβλεπα κανενα γνωστο με αυτοκινητο τον κερναγα (δεν εχουν μετρο αν αρχισουν να πινουνε) και μετα επαιρνα την τροχαια τηλ. και τον καρφωνα και του περναν το διπλωμα :2funny:Πολλες φορες μεχρι το 2001-2002 η αστυνομια εκλεβε τους τουριστες σε συνενοηση με τους πορτιεριδες της ντισκο.βλεπαν ποιος ειναι φορτωμενος και του τα περναν! :2funny:Τωρα αυτα εχουν κωπει αλλα εδω ειναι πανακρυβα οποτε δεν τους περνει τους ξενους να κανουν μεγαλη ζωη.Ειναι δε και χωρις αυτοκινητα οποτε δυσκολο να βγαλουν ποιοτικη γκομενα.-----Παντος μου κανει εντυποση που στην Ευρωπη φερονται ετσι?!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ναι,άμα δεις τι καπνουν οι Τούρκοι στη Γερμανία και οι Αραβες στη Σουηδία θα πάθεις πλάκα.Ελεεινοί είναι το λιγότερο που μπορώ να πω.Σίγουρα οι Γερμανοί θα τους πετάξουν έξω τους Τουρκαλάδες.Οι Ιταλοί κάνουν πολλή φασαρία.Θυμάμαι μια φορά Οστράβα είχε γεμίσει Ιταλούς και δεν έβρισκα δωμάτιο να μείνω.Έρχονται κατά ντουζίνες και πέφτουν σαν Ακρίτες στις ντόπιες.Αλλά οι Ιταλοί είναι αριστοτέχνες στην απάτη τους βγάζεις το καπέλο.Ενώ να σε εξαπατήσει ο βρωμότουρκος είναι κάτι που δεν το σηκώνεις.
Θυμάμαι ένας Ιταλός μου ζήτησε τηλέφωνα για να γαμήσει Κίεβο του τα έδωσα γάμησε και μετά ο πούστης με φλόμωσε στο ψέμμα και πάσαρε τις γκόμενες σε έναν Ιρλανδό χωρίς να έχω ιδέα.Όλο μούσι ο Ιταλός από τότε δε δίνω πληροφορίες.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ναι,άμα δεις τι καπνουν οι Τούρκοι στη Γερμανία και οι Αραβες στη Σουηδία θα πάθεις πλάκα.Ελεεινοί είναι το λιγότερο που μπορώ να πω.Σίγουρα οι Γερμανοί θα τους πετάξουν έξω τους Τουρκαλάδες.Οι Ιταλοί κάνουν πολλή φασαρία.Θυμάμαι μια φορά Οστράβα είχε γεμίσει Ιταλούς και δεν έβρισκα δωμάτιο να μείνω.Έρχονται κατά ντουζίνες και πέφτουν σαν Ακρίτες στις ντόπιες.Αλλά οι Ιταλοί είναι αριστοτέχνες στην απάτη τους βγάζεις το καπέλο.Ενώ να σε εξαπατήσει ο βρωμότουρκος είναι κάτι που δεν το σηκώνεις.
Θυμάμαι ένας Ιταλός μου ζήτησε τηλέφωνα για να γαμήσει Κίεβο του τα έδωσα γάμησε και μετά ο πούστης με φλόμωσε στο ψέμμα και πάσαρε τις γκόμενες σε έναν Ιρλανδό χωρίς να έχω ιδέα.Όλο μούσι ο Ιταλός από τότε δε δίνω πληροφορίες.

ακριδες ρε συ οχι ακριτες..ωραιες οι ιστοριες σου μου αρεσει να σε διαβαζω αλλα μην γραφεις αλλα για τους μαλακες τους τουρκους, γραψε για καμμια γκομενο κατασταση..

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Έγραψα και πριν ότι οι Ρωσίδες ξηγιούνται δεόντως.Αν είσαι σωστός είναι και αυτές σωστές.Οι Ρωσίδες σε περιποιούνται σε κάνουν να τις γουστάρεις πραγματικά.Σε σύγκριση με αυτές Πολωνές Ουκρανές φαίνονται βλάχες.
Το ερώτημα είναι αν προτιμάει κανείς το βλάχικο τσιμπούκι ή την κυριλέ κατάσταση.Γιατί Πολωνές Ουκρανές σε βάζουν στο σπίτι και σε ξεσκίζουν στον πούτσο.Ενώ οι Ρωσίδες θέλουν έξοδο,εστιατόρια κλαμπ κυριλέ μαγαζιά και οχήματα.Αλλά σε περιποιούνται βασιλικά.Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι καλύτερο.Διαφορετικοί κόσμοι.
Μια άλλη λύση είναι οι Τσέχες που βολεύονται με μέσες λύσεις και δε θέλουν πάντα το ακριβότερο όπως οι Ρωσίδες.Βασικά οι Ρωσίδες έχουν μια ολόκληρη θεωρία γιατους άντρες και πώς τους υποτάσεις και τους κάνεις να σε θέλουν.Έχουν και μυστικά ομορφιάς που Τσέχες Πολωνές αγνοούν παντελώς.Οι Τσέχες θαυμάζουν τις Πολωνές για την κομψότητά τους και προσπαθούν να τις μιμηθούν στη μόδα ενώ αντιπαθούν εντελώς το στυλ των Ρωσίδων(βαρύ μακιγιάζ,πολύ άρωμα,ψηλοτάκουνα,ξεκωλέ ρούχα).Δηλαδή οι Τσέχες θεωρούν τις Ρωσίδες χυδαίες και τις Πολωνέζες σικ αλλά βαρετές ενώ οι Πολωνές θεωρούν τις Ρωσίδες πουτάνες και οι Ρωσίδες αγνοούν τις Πολωνές που θεωρούν ασήμαντες και βλάχες.
Τέλος πάντων οι Ρωσίδες είναι μια κατηγορία μόνες τους ξεχωρίζουν από τις λοιπές Σλαύες παρ´ όλο που μοιράζονται πολλά σλαυικά χαρακτηριστικά(αστάθεια,ανοραλισμό,κοκεταρία,ανοιχτότητα,πολλούς γκόμενους ταυτόχρονα,λεφτά για σεξ κτλ).

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ίσως το καλοκαίρι να χτυπήσω επαρχιακή Ρωσία όπου με περιμένουν κάποιες γκόμενες όπως και Πίτερ Μόσχα.Θα έχω την ευκαιρία να συγκρίνω τις γκόμενες του κέντρου με αυτές της περιφέρειας.Πάντως με τις Ρωσίδες υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις λόγω των τεχνασμάτων που χρησιμοποιούν ενώ αυτός ο κίνδυνος δεν υπάρχειι με τις λοιπές Σλαύες.

Ένα σύστημα που έχουν οι Ρωσίδες είναι να τσιγκλάνε τον ανδρισμό σου σου λένε αν είσαι αληθινός άντρας πρέπει να κάνεις αυτό και αυτό για την κοπέλα.Οι Πολωνέζες σε παίζουν κάπως διαφορετικά κλαίγονται και σου λένε θέλω να στηρίζομαι πάνω σου.Με αυτό τον τρόπο μπορεί να σε απομυζήσουν εντελώς είναι ένα είδος βδέλλας που σε ρουφάει στη μιζέρια ενώ οι Ρωσίδες μπορεί να σε καταστρέψουν με τις απαιτήσεις τους μπορεί όμως και να σε αναβαθμίσουν αφού σου αυξάνουν τις φιλοδοξίες και σου τονώνουν τον εγωισμό.Σε κάνουν να σκέφτεσαι σε υψηλότερο επίπεδο.Με Τσέχες ζεις μια μέση κατάσταση και με Ουκρανές χρειάζονται γερές δόσεις αλκοόλ για να ανταπεξέλθει κανείς στη mental κατάσταση που επιβάλλουνε.
Βασικά όλες οι Σλαύες παίζουν νοητικά παιχνίδια δοκιμάζουν τα όριά σου σε ανοίγουν και κλείνουν βρίσκουν όλες τις αδυναμίες σου ώστε σιγά σιγά να σου επιβληθούν.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έγραψα και πριν ότι οι Ρωσίδες ξηγιούνται δεόντως.Αν είσαι σωστός είναι και αυτές σωστές.Οι Ρωσίδες σε περιποιούνται σε κάνουν να τις γουστάρεις πραγματικά.Σε σύγκριση με αυτές Πολωνές Ουκρανές φαίνονται βλάχες.
Το ερώτημα είναι αν προτιμάει κανείς το βλάχικο τσιμπούκι ή την κυριλέ κατάσταση.Γιατί Πολωνές Ουκρανές σε βάζουν στο σπίτι και σε ξεσκίζουν στον πούτσο.Ενώ οι Ρωσίδες θέλουν έξοδο,εστιατόρια κλαμπ κυριλέ μαγαζιά και οχήματα.Αλλά σε περιποιούνται βασιλικά.Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι καλύτερο.Διαφορετικοί κόσμοι.
Μια άλλη λύση είναι οι Τσέχες που βολεύονται με μέσες λύσεις και δε θέλουν πάντα το ακριβότερο όπως οι Ρωσίδες.Βασικά οι Ρωσίδες έχουν μια ολόκληρη θεωρία γιατους άντρες και πώς τους υποτάσεις και τους κάνεις να σε θέλουν.Έχουν και μυστικά ομορφιάς που Τσέχες Πολωνές αγνοούν παντελώς.Οι Τσέχες θαυμάζουν τις Πολωνές για την κομψότητά τους και προσπαθούν να τις μιμηθούν στη μόδα ενώ αντιπαθούν εντελώς το στυλ των Ρωσίδων(βαρύ μακιγιάζ,πολύ άρωμα,ψηλοτάκουνα,ξεκωλέ ρούχα).Δηλαδή οι Τσέχες θεωρούν τις Ρωσίδες χυδαίες και τις Πολωνέζες σικ αλλά βαρετές ενώ οι Πολωνές θεωρούν τις Ρωσίδες πουτάνες και οι Ρωσίδες αγνοούν τις Πολωνές που θεωρούν ασήμαντες και βλάχες.
Τέλος πάντων οι Ρωσίδες είναι μια κατηγορία μόνες τους ξεχωρίζουν από τις λοιπές Σλαύες παρ´ όλο που μοιράζονται πολλά σλαυικά χαρακτηριστικά(αστάθεια,ανοραλισμό,κοκεταρία,ανοιχτότητα,πολλούς γκόμενους ταυτόχρονα,λεφτά για σεξ κτλ).
αξιζει να ρισκαρεις απο καποιο σαιτ να υποσχεθεις διακοπουλες σε καποιο ρωσσιδακι με το αναλογο ανταλλαγμα?και αν υπαρχει κατι αξιοπιστο?φυσικα οχι γαμους σχεσεις και μαλακιες..υπαρχει καποια κατηγορια που γουσταρει εφημερη καλοπεραση και μονο?

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ναι,όλες αυτό κάνουνε.Αλλά έρχεται ακριβά.Μάλλον είναι καλύτερα να πάει κανείς Ρωσία.Βασικά αν οι Τούρκοι Αιγύπτιοι κτλ ήταν εντάξει δε θα υπήρχε πρόβλημα.Αλλά αν πας τις γκόμενες σε αυτά τα μέρη μπλέκεις με αυτούς τους μαλάκες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι,όλες αυτό κάνουνε.Αλλά έρχεται ακριβά.Μάλλον είναι καλύτερα να πάει κανείς Ρωσία.Βασικά αν οι Τούρκοι Αιγύπτιοι κτλ ήταν εντάξει δε θα υπήρχε πρόβλημα.Αλλά αν πας τις γκόμενες σε αυτά τα μέρη μπλέκεις με αυτούς τους μαλάκες.
Κοιτα φυσικο ειναι να κοιτανε ετσι.Οταν πηγαινει ενας αντρας οπως εσυ 50-55 ετων με μια γκομενα που ουτε στα ονειρα τους δεν εχουν δει και αυτοι 20χρονοι και 30χρονοι εχουν να γαμισουν 14 μηνες τι αλλο τους μενει? :jerking:!Στην Αιγυπτιο εχει μια Τουριστικη αστυνομια που οι ντοπιοι την τρεμουνε και ειναι λιγο μαζεμενοι.Οι Ρωσσιδες απο Μοσχα και Αγια Πετρουπολη δυσκολο να πανε με αυτους.Οι Τουρκοι και οι Αραβες τους φερνουν αηδια.Αλλα τιποτα γκομενες απο Ουκρανια ή απο τιποτα χωρια πηγαινουν.Γι'αυτο και δεν γουσταρω της Πολωνεζες γιατι πηγαινουν με τετοιους.κατα τη γνωμη μου φταει ο Καθολικισμος.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Είμαι 35 ετών.Όντως οι Πολωνές έχουν άλλη νοοτροπία τους πάνε τους Αραβες.Είναι γιατί κουβαλάνε κομπλεξισμό θέλουν μέτριους ανασφαλείς άντρες.Ενώ οι Ρωσίδες διψάνε για βαλκανικούς σκληρούς άντρες δε θέλουν ψοφίμια.Στην Ουκρανία είδα Αραβες με Ουκρανές αλλά οι Ουκρανές ήταν μέτριας εμφάνισης και τους τα τρώγανε κανονικά.Ήμουν σε κλαμπ τίγκα στον Αραβα και ήμουνα ο μόνος που καθάριζε γκόμενες με αποτέλεσμα να τραβήξω την προσοχή.Όταν στο τέλος έφυγα με δύο Ουκρανές αγκαζέ οι τύποι μόλις και μετά βίας συγκρατιόντανε.Βασικά πιστεύω στη δύναμη της βαλκανικής πούτσας τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα του βαλκάνιου άντρα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Βασικά πιστεύω στη δύναμη της βαλκανικής πούτσας τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα του βαλκάνιου άντρα.
ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βασικα καλησπερα σας..  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είμαι 35 ετών.Όντως οι Πολωνές έχουν άλλη νοοτροπία τους πάνε τους Αραβες.Είναι γιατί κουβαλάνε κομπλεξισμό θέλουν μέτριους ανασφαλείς άντρες.Ενώ οι Ρωσίδες διψάνε για βαλκανικούς σκληρούς άντρες δε θέλουν ψοφίμια.Στην Ουκρανία είδα Αραβες με Ουκρανές αλλά οι Ουκρανές ήταν μέτριας εμφάνισης και τους τα τρώγανε κανονικά.Ήμουν σε κλαμπ τίγκα στον Αραβα και ήμουνα ο μόνος που καθάριζε γκόμενες με αποτέλεσμα να τραβήξω την προσοχή.[size=12pt]Όταν στο τέλος έφυγα με δύο Ουκρανές αγκαζέ οι τύποι μόλις και μετά βίας συγκρατιόντανε.[/size]Βασικά πιστεύω στη δύναμη της βαλκανικής πούτσας τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα του βαλκάνιου άντρα.

Θέλανε να φύγουνε κι αυτοί μαζί σου; :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Θέλανε να φύγουνε κι αυτοί μαζί σου; :2funny:
μη γελας ρε..

ειναι το επομενο που θα ακουσουμε. οτι δηλαδη στη ρωσια καλπαζει η ομοφυλοφιλία κλπ κλπ..

κατσε να δεις που θα δουμε και στατίστικς..  :o :o :o :o

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εγώ μεταφέρω τον τρόπο σκέψης που πρέπει κανείς να έχει.Άμα πάει στο κλαμπ και ψαρώσει πω πω εδώ τα σκάνε οι Αραβες τι να δουν σε μένα οι γκόμενες θα μου φάνε τα λεφτά πρέπει να μένω στη χώρα κτλ,το παιχνίδι έχει χαθεί.Ενώ άμα σκέφτεσαι ήρθα εδώ με το βαλκανικό πούτσο μου να σας γαμήσω όλους είναι πιθανό να κάτσει γκόμενα γιατί θα σκεφτούν τι πουτσαράς είναι αυτός δε μασάει κτλ.Ευτυχώς στην Ουκρανία δεν υπάρχει ψάρωμα όπως στην Ελλάδα με τύπους να μαρσάρουν μηχανές για να ρίξουν στη μάπα σου τα καυσαέρια από την εξάτμιση ή να καπνίζουν και να φυσάνε στο πρόσωπό σου ή ό,τι άλλο κάνουν οι Ελληνες.Στο εξωτερικό ο Βαλκάνιος νιώθει βασιλιάς δεν έχει όλα αυτά τα εμπόδια.Μόνο τίποτα νεοναζί μπορεί να σου κολλήσουν αλλά αυτοί δεν είναι ισχυρά δικτυωμένοι εσωτερικά για να μπορούν να αλωνίζουν.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ευτυχώς στην Ουκρανία δεν υπάρχει ψάρωμα όπως στην Ελλάδα με τύπους να μαρσάρουν μηχανές για να ρίξουν στη μάπα σου τα καυσαέρια από την εξάτμιση ή να καπνίζουν και να φυσάνε στο πρόσωπό σου ή ό,τι άλλο κάνουν οι Ελληνες.Στο εξωτερικό ο Βαλκάνιος νιώθει βασιλιάς δεν έχει όλα αυτά τα εμπόδια.Μόνο τίποτα νεοναζί μπορεί να σου κολλήσουν αλλά αυτοί δεν είναι ισχυρά δικτυωμένοι εσωτερικά για να μπορούν να αλωνίζουν.
πραγματικα στενοχωριέμαι με τετοια ποστ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είμαι 35 ετών.Όντως οι Πολωνές έχουν άλλη νοοτροπία τους πάνε τους Αραβες.Είναι γιατί κουβαλάνε κομπλεξισμό θέλουν μέτριους ανασφαλείς άντρες.Ενώ οι Ρωσίδες διψάνε για βαλκανικούς σκληρούς άντρες δε θέλουν ψοφίμια.Στην Ουκρανία είδα Αραβες με Ουκρανές αλλά οι Ουκρανές ήταν μέτριας εμφάνισης και τους τα τρώγανε κανονικά.Ήμουν σε κλαμπ τίγκα στον Αραβα και ήμουνα ο μόνος που καθάριζε γκόμενες με αποτέλεσμα να τραβήξω την προσοχή.Όταν στο τέλος έφυγα με δύο Ουκρανές αγκαζέ οι τύποι μόλις και μετά βίας συγκρατιόντανε.Βασικά πιστεύω στη δύναμη της βαλκανικής πούτσας τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα του βαλκάνιου άντρα.
Συγγνωμη εισαι στην ηληκια μου.εγω ειμαι 36.Και πηγαινεις Κωνσταντινουπολη για να δεις μια γκομενα?!που (λεει πως ειναι 24 ετων.συνηθως κρυβουνε 3-4 χρονια) ειναι και χωρισμενη.Και πληρωνεις και εισητηρια και ξενοδοχεια! :rockon:Στην Ελλαδα που ημουνα προσφατα ειδα οτι το μουνι εχει γινει πολυ πιο ευκολο.οι γκομενες σε παιζουν με τα ματια.εχει και παρα πολλες Ρουμανες και Βουλγαρες.που δεν θα ελεγα οτι ειναι ασχημες.ο Vasilis70 απο το Μαλμοε που κανει τα ιδια ειναι 50 ΕΤΩΝ!Αν εισαι σε αυτην την ηληκια φυσικο ειναι να πληρωνεις και εισητηρια και ξενοδοχεια.πιστευω οτι με τα ιδια λεφτα που χαλασες 3000 Ευρω το λιγοτερο!θα μπορεις στην Ελλαδα να ειχες βγαλει πολλες καλες γκομενες αν εισαι εμφανησιμος και μετρας λιγακι.-----Οσο για τους Αραβες και τους Τουρκους ποτέ δεν τους ειδα σαν αντιπαλους!δεν μπορουνε να συγκριθουνε με Ελληνες.Μιλαω για Ελληνες που ειναι εμφανησιμοι και μετρανε και οχι τιποτα βοσκους......

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τι γίνετε ρε παιδιά από τα 35 στα "μπουρδελοταξιδα" :2funny: :2funny:...ωραίοι...από τα 20 αρχίσατε? λέτε να αρχίσω και γω από τώρα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....Οσο για της γκομενες που ειναι πολυ καλες εμφανησιακα και εχουν και καποιο επιπεδο στις μεγαλες Πολεις Μοσχα , Αγια Πετρουπολη και Βαρσοβια ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατον να της βγαλεις αν δεν εχεις καποιες προυποθεσεις οπως ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (οσο καλητερο ειναι τοσο καλητερα).Βαρσοβια το διαμερισμα μου που τωρα το νοικιαζω ειναι πανω στην ΑΛΕΑ ΙΕΡΟΣΟΛΙΜΣΚΙΕ  προς τον ποταμο Βισλα(ο κεντρικοτερος δρομος της Βαρσοβιας).Τωρα το νοικιασα γιατι πηγαινω πολυ σπανια οποτε προτιμαω να παιρνω τα λεφτα.Δε νομιζω οτι καμια απο της γκομενες που επαιρνα εκει (με το που τους ελεγα που μενω και οτι αυτο το διαμερισμα ειναι δικο μου!τα παιζαν!)θα πηγαιναν με καποιον που ειχε ερθει σαν τουριστας στη Βαρσοβια και θα κινιοταν με ταξι.Ειδηκα Μοσχα και Αγια Πετρουπολη ειναι ακομα πιο ψηλες οι απαιτησεις μιας γκομενας.Σιγουρα για καποιον πορνοτουριστα καλητερο ειναι οπως εχω πει μια ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗς ΟΥΚΡΑΝΙΑς ή τα χωρια της Μολδαβιας που ακομα και ο Redpeainz εκει  :knockinb: γαμαει! :2funny:!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom