Η ποσότητα Ρωσίδων στην Ιστανμπούλ είναι κάτι το απίστευτο.Τις συναντάς παντού λόγω έλλειψης ανάγκης για βίζα.Οι γκόμενες τραβιούνται με κάτι Τούρκους χειρίστης διαλογής αλλά γενικά οι Τούρκοι Κούρδοι είναι πολύ φυσικοί στο καμάκι δημιουργούν μια γοητεία με τον τρόπο που μιλάνε και κοιτάζουν τις γκόμενες.Αυτή τη φορά όμως έπρεπε να συνηθίσουν το βαλκανικό πούτσο.Πραγματικά το πόσο με κοιτάζανε παντού και προσπαθούσαν να πιάσουν κουβέντα στη γκόμενα δεν περιγράφεται.Βασικά προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχα που την τράβηξε επάνω μου και σιγά σιγά άρχισαν να καταλαβαίνουν τη δύναμη της βαλκανικής υπεροχής.Οτι εδώ ήρθε ο Βαλκάνιος και ο Βαλκάνιος γαμεί και δέρνει παντού εντός και εκτός,είναι ασταμάτητος και δεν μπορεί ένας πουστότουρκος να εξουσιάζει ακόμα και την Ιστανμπούλ όταν υπάρχει η βαλκανική δύναμη.
Οι Τουρκάλες καρφώνανε παντού και κυριολεκτικά λιώνανε όταν τους μιλούσα.Μιλάμε το στυλ μας είναι φοβερό.Τσεκάρουν τα πάντα.Φυσικά δεν υπήρχε λόγος να μπλεξω με αυτούς τους κατώτερους παρ' όλο που μερικές Τουρκάλες ήταν αρκετά εμφανίσιμες.
Στο τέλος μας κόλλησε ένας μεθυσμένος Τούρκος.Ο μαλάκας δε μας άφηνε λεπτό μας ακολουθούσε παντού.Μου έλεγε πόσο αγαπάει τη Ρωσία,τους Ελληνες κτλ,του είπα στα ελληνικά άκου μαλάκα,σπάσε εδώ δεν κάνετε κουμάντο εσείς και μετά ο πορδότουρκος άρχισε να με σπρώχνει να μου λέει οτι όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί,οτι πρέπει να ξέρω τα όριά μου κτλ.Και να προσπαθεί να μιλήσει συνέχεια στη γκόμενα ο μαλάκας παρ' όλο που αυτή δε μίλαγε αγγλικά και αυτός μίλαγε κάτι αγγλικά της πούτσας.Και η γκόμενα να μου ζητάει να μεταφράσω τι λέει ο μαλάκας!Αν είναι δυνατόν.Ευτυχώς εμείς οι Βαλκάνιοι δεν τρώμε την τουρκική παραμύθα τους καταλαβαίνουμε τους πουσταίους από μίλια μακριά.