Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να και φωτορεπορταζ!αυτη τη γκομενα σας την ειχα βαλει πριν μερικες μερες.πριν λιγο την πηγα σπιτι της.Στην πρωτη φωτο ειμαστε στο Σούσι.εμενα μη με κοιταται στην πρωτη φωτο δεν εχω φωτογενια και βγαινω χαλια στις φωτογραφιες!οσοι με εχουνε δει ξερουν οτι δεν ειμαι τοσο χαλια στην εμφανιση! :rockon:στη δευτερη φωτο ειναι αυτη παλι με την φιλη που της ειπα και εφερε και την πασαρα στον φιλο μου τον Τουρκο απο τη Γερμανια.ειμαστε στην Ντισκο.Αυριο πεταω για τον παραδισο της μαλακιας!για 10 μερες θα γραφω στο Thread ημερησια ενημερωση για μπουρδελα!Πως θα αντεξω μετα απο της μουναρες να βλεπω της συχαμερες και κακασχημες Ελεηνιδες!?!? :headbang:

φοβερο μουνακι το ξανθο,γλυκο και προικισμενο,μαλακια εκανες επρεπε να την περασεις ενα χερι πριν την κανεις πασα στον τουρκο :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φοβερο μουνακι το ξανθο,γλυκο και προικισμενο,μαλακια εκανες επρεπε να την περασεις ενα χερι πριν την κανεις πασα στον τουρκο :2funny: :2funny:
Αν γινοταν?με την αλλη ειχα συναντιθει 3 φορες.και της ειπα να φερει μια φιλη της για ενα φιλο μου.και εφερε αυτην,καλη ειναι αλλα λιγο χαζουλα ενω η δικια μου ειναι αρκετα εξυπνη θα ελεγα :)----10 μερες θα σκεφτομαι τα  :knockinb:στη Ρωσσια και θα  κυλιεμαι απο τη  :jerking:!!!!!!

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν γινοταν?με την αλλη ειχα συναντιθει 3 φορες.και της ειπα να φερει μια φιλη της για ενα φιλο μου.και εφερε αυτην,καλη ειναι αλλα λιγο χαζουλα ενω η δικια μου ειναι αρκετα εξυπνη θα ελεγα :)----10 μερες θα σκεφτομαι τα  :knockinb:στη Ρωσσια και θα  κυλιεμαι απο τη  :jerking:!!!!!!
πλακιτσα κανω,αλλα για γαμησι ειναι μια χαρα,οπως φαινεται απο τις φωτο,και γω υπερ του μελαχρινου ειμαι γενικως ;)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παιδια εγω ειμαι αμετανοητος οριτζιναλ ξανθο γαλανο ετσι ειναι και η δικια μου!!!!

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Δημητρακη, στα σαλον υπαρχει περιπτωση να πετυχεις τετοιο πλασμα?
αν ναι, αυτη την εποχη πια ειναι τα καλυτερα, απο την προσωπικη σου εμπειρια?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη, στα σαλον υπαρχει περιπτωση να πετυχεις τετοιο πλασμα?
αν ναι, αυτη την εποχη πια ειναι τα καλυτερα, απο την προσωπικη σου εμπειρια?
θα σου προτεινα την Αλυσιδα Amsterdam εκει μπορεις να πετυχεις πολυ καλα κοματια.εμενα με βολευει γιατι οποιος εχει VIP καρτα Φωτομοντελι του δινουνε μιση ωρα τσαμπα πληρωνεις μια ωρα και  :knockinb: μιαμιση.τα σαλον АНТЕЯ εχουν καλη ποιοτητα αλλα εκει για να πληρωσεις 2000 αντι για 2500 πρεπει να τους πεις το συνθημα οτι εισαι απ'το amurspb (с амура).εγω επειδη γραφω εκει συχνα μου φερονται παντου πολυ ευγενικα και καλα.και δεν με κορο'ι'δευουν Π.Χ. να μου πουνε απ'το τηλεφωνο οτι η κοπελα που θελω ειναι και μετα να παω και να μην ειναι!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Δημητρακη πολυ ομορφες οι κοπελες.

Επισκέπτης
καταρχην για ρωσσιδα να ερθει το ξεχνας.ειναι σχεδον αδυνατον να παρει βιζα.και εκτος αυτου,για να καταφερει να παρει βιζα,θα σου κοστισει ο κουκος αηδονι.γιατι μην περιμενεις να τα πληρωσει αυτη.
για τισ ροσιδεσ τισ αγιασ πετρουπολισ ειναι σχετικα ευκολο να παρουν σεγκεν βιζα διοτι τουσ δινι σχετικα ευκολα ι φιλανδια!!!!!για τισ αλεσ ροσιδεσ ειναι λιγακι πιο δισκολο!
οποτε χτιπαμε αγια πετρουπολι και τα μιαλα στα καγκελα!!!χινοοοοο!!!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Σε μια εβδομάδα θα συναντήσω μούνο από Αγία Πετρούπολη στην Κωνσταντινούπολη και θα μείνουμε 5 μέρες σε ξενοδοχείο.Ευκαιρία να συγκρίνουμε τη δυναμική του ρωσικού πεοθηλασμού με τον ουκρανικό.Αλλά οι Ρωσίδες φαίνονται πιο έξυπνες.

Επισκέπτης
Σε μια εβδομάδα θα συναντήσω μούνο από Αγία Πετρούπολη στην Κωνσταντινούπολη και θα μείνουμε 5 μέρες σε ξενοδοχείο.Ευκαιρία να συγκρίνουμε τη δυναμική του ρωσικού πεοθηλασμού με τον ουκρανικό.Αλλά οι Ρωσίδες φαίνονται πιο έξυπνες.
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο καυλεααααα!!!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Την Παρασκευή σκάω μύτη Ιστανμπούλ όπου συναντάω Ρωσίδα από Αγία Πετρούπολη.Υπόσχομαι αναλυτικό φωτορεπορτάζ(όχι μόνο από την Πόλη).

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μόλις γύρισα από Ιστανμπούλ όλου ολοκλήρωσα τη γάμευση.Δεν περίμενα τους Τούρκους τόσο μαλάκες.Χτυπούσαν τη γκόμενα παντού(ήταν εντυπωσιακή 185 ύψος) με αυτό τον ηλίθιο τουρκικό τρόπο,νομίζω οι άνθρωποι είναι χτυπημένοι στον εγκέφαλο ευτυχώς που απαλλαγήκαμε από τέτοιους μαλάκες.Ολοι θέλαν να κλέψουν πασάραν ψεύτικα νομίσματα κτλ τι παπάρες είναι αυτοί?Με φλόμωσαν στη μαλακία.Στο τέλος τους μίλαγα ελληνικά άκου να δεις βλάχο κανείς δε θέλει τις παπαριές που πουλάς,στρίψε τώρα κτλ και τα τουρκάκια θύμωναν!
Θα τραβήξω σε λίγο μια ανάλυση για την κατάσταση εκεί με το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Η ποσότητα Ρωσίδων στην Ιστανμπούλ είναι κάτι το απίστευτο.Τις συναντάς παντού λόγω έλλειψης ανάγκης για βίζα.Οι γκόμενες τραβιούνται με κάτι Τούρκους χειρίστης διαλογής αλλά γενικά οι Τούρκοι Κούρδοι είναι πολύ φυσικοί στο καμάκι δημιουργούν μια γοητεία με τον τρόπο που μιλάνε και κοιτάζουν τις γκόμενες.Αυτή τη φορά όμως έπρεπε να συνηθίσουν το βαλκανικό πούτσο.Πραγματικά το πόσο με κοιτάζανε παντού και προσπαθούσαν να πιάσουν κουβέντα στη γκόμενα δεν περιγράφεται.Βασικά προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχα που την τράβηξε επάνω μου και σιγά σιγά άρχισαν να καταλαβαίνουν τη δύναμη της βαλκανικής υπεροχής.Οτι εδώ ήρθε ο Βαλκάνιος και ο Βαλκάνιος γαμεί και δέρνει παντού εντός και εκτός,είναι ασταμάτητος και δεν μπορεί ένας πουστότουρκος να εξουσιάζει ακόμα και την Ιστανμπούλ όταν υπάρχει η βαλκανική δύναμη.
Οι Τουρκάλες καρφώνανε παντού και κυριολεκτικά λιώνανε όταν τους μιλούσα.Μιλάμε το στυλ μας είναι φοβερό.Τσεκάρουν τα πάντα.Φυσικά δεν υπήρχε λόγος να μπλεξω με αυτούς τους κατώτερους παρ' όλο που μερικές Τουρκάλες ήταν αρκετά εμφανίσιμες.
Στο τέλος μας κόλλησε ένας μεθυσμένος Τούρκος.Ο μαλάκας δε μας άφηνε λεπτό μας ακολουθούσε παντού.Μου έλεγε πόσο αγαπάει τη Ρωσία,τους Ελληνες κτλ,του είπα στα ελληνικά άκου μαλάκα,σπάσε εδώ δεν κάνετε κουμάντο εσείς και μετά ο πορδότουρκος άρχισε να με σπρώχνει να μου λέει οτι όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί,οτι πρέπει να ξέρω τα όριά μου κτλ.Και να προσπαθεί να μιλήσει συνέχεια στη γκόμενα ο μαλάκας παρ' όλο που αυτή δε μίλαγε αγγλικά και αυτός μίλαγε κάτι αγγλικά της πούτσας.Και η γκόμενα να μου ζητάει να μεταφράσω τι λέει ο μαλάκας!Αν είναι δυνατόν.Ευτυχώς εμείς οι Βαλκάνιοι δεν τρώμε την τουρκική παραμύθα τους καταλαβαίνουμε τους πουσταίους από μίλια μακριά.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το όλο εγχείρημα κόστισε περισσότερο από ό,τι περίμενα και η αιτία ήταν οι παπαριές των Τούρκων που κλέβανε και κοροιδεύανε παντού.Δημιουργούν συνεχώς προβλήματα εκ τυ μηδενός δε σε εξυπηρετούν καθόλου όταν χρειάζεσαι και προσπαθούν να δημιουργήσουν φιλία για να πουλήσουν ακριβά τις παπαριές τους.Ρίχνουν αμέσως τις τιμές άμα καταλάβουν οτι δεν του παίρνει.Βασικά είναι μια μουσουλμανική νοοτροπία εμπορίου που θα μπορούσα να διατυπώσω ως εξής.Ο Θεός είναι μεγάλος,δεν μπορεί όλοι να πληρώνουνε τα ίδια για το ίδιο πράγμα,άλλα θα πληρώσει ο πλούσιος άλλα ο φτωχός,άλλα η γριά που έχει ανάγκη άλλα ο χαζοτουρίστας άλλα ο ξύπνιος άλλα ο παπατζής γιατί όλοι είναι διαφορετικοί Αλλάχ,Αλλάχ.Μόνο που τώρα ήρθε ο βαλκανικός πούτσος να σας γαμήσει και πρέπει να στέκεστε σούζα.Αυτό είναι το μήνυμα που πέρασα στις κουράδες.

macdac

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ !!!ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ !!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ 50 ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ ΜΕ 5.ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΕΜΠΟΡΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥΣ.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εδώ είναι μια από τις φωτό της Ρωσίδας.Είναι αλήθεια οτι οι Ρωσίδες έχουν άλλη κλάση.Πολύ πιο αναβαθμισμένες από Ουκρανές,Πολωνές.Βασικά είναι γκόμενες υψηλής κλάσης όσες έρχονται από Μόσχα,Πήτερ.Σε κάνουν να νιώθεις γαμάτα είναι τρομερές.Τίποτα από αυτή την ουκρανική μιζέρια.Αλλά ζητάνε και περισσότερα.

img0535p.jpg

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μερικές ακόμα φωτό.Οι Ρωσίδες από τις μεγάλες πόλεις είναι περιποιημένες γκόμενες και θέλουν high life.Μόνο ένας Βαλκάνιος μπορεί να παράσχει αυτό που θέλουν.

img0518bf.jpg

img0508es.jpg

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το μέγα ερώτημα είναι:αξίζει να φέρει κανείς γκόμενα σε ουδέτερο έδαφος(Τουρκία) όπου δε χρειάζεται βίζα?Η απάντηση είναι δεν ξέρω.Εχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει κανείς να ζυγίσει.Βασικά το πρόβλημα όταν φέρνει κανείς γκόμενα έτσι είναι οτι πρέπει να σκάσει 1000 ευρώ(400 αεροπορικό για αυτή,300 αεροπορικό για αυτόν,300 στο ξενοδοχείο) πριν καν συναντήσει τη γκόμενα!Οπότε στο τριήμερο του φέυγουν 1500-2000 χαλαρά αφού η γκόμενα θα θέλει και δωράκι και οι πάντες γδέρνουν τον τουρίστα.Νομίζω είναι καλύτερα να πας σε παραθεριστικό μέρος(Αντάλυα,Αλάνυα) αλλά δεν ξέρω.
Αντίθετα αν πας εσύ Ρωσία πληρώνεις μόνο για εισιτήριο και βίζα αλλά δεν έχεις προσφέρει κάτι στη γκόμενα.Νομίζω για γερά budget η Ιστανμπούλ είναι καλή ειδικά αν γνωρίζεις ντόπιους να σε βοηθήσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom