Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
προσ το παρον παντως δεν εχει ζητησει κατι. και μου ειπε μονη της οτι μιλαει με 14000 ατομα. δεν ενθουσιαζομαι βεβαια ειμαι προσγειωμενος απλα τι ειχα τι εχασα αν ειναι καμια απατη/πουστης/σαικο/σαπια. καμερα λεει δεν εχει και ουτε εχει μσν η φεισμπουκ (καμια αποσες εχω μιλησει δεν εχουν απο ρωσια) απο Ε.Ε εχουν ολες φεισμπουκ
μιλαει με 14000 ατομα αλλα δεν εχει φεις η μσν...ρε δεν σου φαινεται περιεργο αυτο?ενταξει κανε την πλακα σου αλλα αν αρχησει να σου λεει μαλακιες για αρωστη μανα και τετοια μην το σκεφτεις...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οταν αρχισε η Ρωσσικη κριση με την πτωση της τιμης του πετρελαιου και εκατομυρια Ρωσσοι εμειναν ανεργοι.ο Πουτιν περασε ενα νομο που ελεγε οτι απαγορευεται να δουλευουν αλλοδαποι (μη Ρωσσοι υπηκοοι) σε διαφορες εργασιες.Αν πιαναν τον εργοδοτη να εχει αλλοδαπους σε αυτες της εργασιες το προστημο που θα πληρωνε ΘΑ ΗΤΑΝ 28.000-30.000 ΕΥΡΩ!το αποτελεσμα πολλοι απολυμενοι Ρωσσοι πηγαν σε δουλειες που δουλευαν οι αλλοδαποι που απολυθηκαν.θεσεις κακα αμοιβομενες αλλα απο το τιποτα κατι ηταν και αυτο.---ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙς ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗς:Προβλεπω παρα πολλες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων.οι συμβασεις των συμβασιουχων δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝΕ!και πιστευω οτι σε πολλες ΔΕΚΟ που θα ιδιοτικοποιηθουνε θα υπαρξουν απολυσεις ακομα και μονιμων (πρω'ι'ν)δημοσιων υπαλληλων!η ανεργια θα χρυπισει τρελα νουμερα! :rockon:αυτοι που ειναι οι πιο εκτεθημενοι ειναι οι Ελληνες απο την επαρχια που μενουν Αθηνα αλλα δεν εχουν δικο τους διαμερισμα και νοικιαζουν.γενικα το επιπεδο της Ελλαδας θα φτασει στα επιπεδα της δεκαετιας του '70 οπου δουλευαν για να πληρωσουν το νοικι και να αγωρασουν μαζευοντας μια ζωη λεφτα ενα αμαξι 1000 κυβικων!-----θα μου πειτε καλε οι προβλεψεις αλλα υπαρχει λυση?Η ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ.απαγορευση της εργασιας των ξενων βαζοντας απαγορευτηκα προστημα στους εργοδοτες που θα τους απασχολισουν!ετσι ο απολυμενος Ελληνας θα βρει μια δουλεια με 700 Ευρω το μηνα δεν θα ειναι βεβαια αυτο που θα ηθελε.αλλα θα εχει ενα πιατο φα'ι'!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οταν αρχισε η Ρωσσικη κριση με την πτωση της τιμης του πετρελαιου και εκατομυρια Ρωσσοι εμειναν ανεργοι.ο Πουτιν περασε ενα νομο που ελεγε οτι απαγορευεται να δουλευουν αλλοδαποι (μη Ρωσσοι υπηκοοι) σε διαφορες εργασιες.Αν πιαναν τον εργοδοτη να εχει αλλοδαπους σε αυτες της εργασιες το προστημο που θα πληρωνε ΘΑ ΗΤΑΝ 28.000-30.000 ΕΥΡΩ!το αποτελεσμα πολλοι απολυμενοι Ρωσσοι πηγαν σε δουλειες που δουλευαν οι αλλοδαποι που απολυθηκαν.θεσεις κακα αμοιβομενες αλλα απο το τιποτα κατι ηταν και αυτο.---ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙς ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗς:Προβλεπω παρα πολλες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων.οι συμβασεις των συμβασιουχων δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝΕ!και πιστευω οτι σε πολλες ΔΕΚΟ που θα ιδιοτικοποιηθουνε θα υπαρξουν απολυσεις ακομα και μονιμων (πρω'ι'ν)δημοσιων υπαλληλων!η ανεργια θα χρυπισει τρελα νουμερα! :rockon:αυτοι που ειναι οι πιο εκτεθημενοι ειναι οι Ελληνες απο την επαρχια που μενουν Αθηνα αλλα δεν εχουν δικο τους διαμερισμα και νοικιαζουν.γενικα το επιπεδο της Ελλαδας θα φτασει στα επιπεδα της δεκαετιας του '70 οπου δουλευαν για να πληρωσουν το νοικι και να αγωρασουν μαζευοντας μια ζωη λεφτα ενα αμαξι 1000 κυβικων!-----θα μου πειτε καλε οι προβλεψεις αλλα υπαρχει λυση?Η ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ.απαγορευση της εργασιας των ξενων βαζοντας απαγορευτηκα προστημα στους εργοδοτες που θα τους απασχολισουν!ετσι ο απολυμενος Ελληνας θα βρει μια δουλεια με 700 Ευρω το μηνα δεν θα ειναι βεβαια αυτο που θα ηθελε.αλλα θα εχει ενα πιατο φα'ι'!
μπορει στις γκομενες να εισαι λιγο μουφας αλλα σε αυτα εισαι πολυ σωστος.μπραβο σου.αλλα με τις ρωσσιδες μας τι θα γινει ρε?που ειναι εδω εννωω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πολωνια,τσεχια,σλοβακια αρκετες φορες.ουγγαρια μια.οι τσεχες δεν τρελαινονται με την ελλαδα.οι αλλες ομως γουσταρουν να ερθουν.εαν εχεις παει και εσυ θα το ξερεις.και δεν ειπα οτι οι ρωσσιδες δεν θελουν η δεν ειναι μουναρες.ειπα οτι το προβλημα ειναι οτι ειναι σχεδον αδυνατο να ερθουν στην ελλαδα με τετοιο τροπο γνωριμιας που ψαχνει ο φιλος.ενω στις χωρες που αναφερω ειναι ευκολο γιατι ανηκουν στην ευρωπαικη ενωση.

Ωραία ,γράφε στα αντίστοιχα θρεντ τότε. Υπάρχουν στο φόρουμ, αν ψάξεις θα τα δεις. Και μη σπαμάρεις άλλο εδώ σε παρακαλώ. Το οφ τόπικ σου θα τα σβήσω. Ευχαριστώ.

Κατά τα άλλα έχω πάει και εγώ σε κάποιες από τις χώρες που λες- αλλά και στην Ρωσία και συμφωνώ μαζί σου σε αρκετά. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπορει στις γκομενες να εισαι λιγο μουφας αλλα σε αυτα εισαι πολυ σωστος.μπραβο σου.αλλα με τις ρωσσιδες μας τι θα γινει ρε?που ειναι εδω εννωω.
η σημερινη γκομενα ειναι γαμάτη!πολυ ωραιο μουνακι!-----στην Ελλαδα δεν υπαρχουν πια Ρωσσιδες!μια στις 100 να εχει Ρωσσικο διαβατηριο απο αυτες που ειναι στην Ελλαδα και δηλωνουν Ρωσσιδες.και αυτες ειναι που ειχαν ερθει 10+ χρονια πριν οποτε η πιο νεα ειναι 30+ ετων.γεματο Μολδαβες ειναι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η σημερινη γκομενα ειναι γαμάτη!πολυ ωραιο μουνακι!-----στην Ελλαδα δεν υπαρχουν πια Ρωσσιδες!μια στις 100 να εχει Ρωσσικο διαβατηριο απο αυτες που ειναι στην Ελλαδα και δηλωνουν Ρωσσιδες.και αυτες ειναι που ειχαν ερθει 10+ χρονια πριν οποτε η πιο νεα ειναι 30+ ετων.γεματο Μολδαβες ειναι.
η πιο νεα ειναι 25 χρονων αυθεντικη ρωσσιδα.με αυτες τι γινεται αν γινει αυτο το μετρο.που ειναι απολυτα σωστο κατεμε.δεν θα κοιταξουμε τους μεταναστες αυτην την στιγμη αλλα το πως θα σωθει η χωρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η πιο νεα ειναι 25 χρονων αυθεντικη ρωσσιδα.με αυτες τι γινεται αν γινει αυτο το μετρο.που ειναι απολυτα σωστο κατεμε.δεν θα κοιταξουμε τους μεταναστες αυτην την στιγμη αλλα το πως θα σωθει η χωρα.
αυθεντικη Ρωσσιδα λιγο δυσκολο.να κανει τι στην Ελλαδα?πρεπει να ειναι καμια φανατικη Φιλελληνας!αλλιως δεν εξηγειται.μακαρι να γινει ενα τετοιο μετρο ειναι η μονη λυση!σκεψου 200.000 Ελληνες πρω'ι'ν δημοσιους υπαλληλους ανεργους που παιρναν μισθους 1200+ ΕΥΡΩ το μηνα να ειναι ανεργοι να μεινουν αστεγοι και να μην εχουνε να φανε!δεν εχουν να χασουν τιποτα και δεν θα το σκεφτουνε και πολυ για να βγουνε στους δρομους!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειναι απο καποια πολη σοκι,σοτσι,καπως ετσι.την γνωριζεις?καλα στους δρομους θα βγουμε ολοι σε λιγο,ουτως η αλλως.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ωραία ,γράφε στα αντίστοιχα θρεντ τότε. Υπάρχουν στο φόρουμ, αν ψάξεις θα τα δεις. Και μη σπαμάρεις άλλο εδώ σε παρακαλώ. Το οφ τόπικ σου θα τα σβήσω. Ευχαριστώ.

Κατά τα άλλα έχω πάει και εγώ σε κάποιες από τις χώρες που λες- αλλά και στην Ρωσία και συμφωνώ μαζί σου σε αρκετά. 
ισως αν τα μεταφερες στο τοπικ που λεει για την προσεγγιση μεσω ιντερνετ,να βοηθουσε και κανα φιλο.απλη προταση κανω,οχι υποδειξη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ισως αν τα μεταφερες στο τοπικ που λεει για την προσεγγιση μεσω ιντερνετ,να βοηθουσε και κανα φιλο.απλη προταση κανω,οχι υποδειξη.

Καλά άστα τώρα. Απλά άμα τα μπερδεύουμε όλα θα γίνει μπάχαλο και θα μπερδεύεται ο κόσμος που θα μπαίνει να διαβάσει!

Το Σότσι είναι παραλιακή πόλη στη Μαύρη Θάλασσα- τουριστικό μέρος. Εκεί θα γίνουν οι χειμερινοί ολυμπιακοί το 2014.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι απο καποια πολη σοκι,σοτσι,καπως ετσι.την γνωριζεις?καλα στους δρομους θα βγουμε ολοι σε λιγο,ουτως η αλλως.
Σότσι θα εννοεις.εκει ειναι κοντα στα συνορα με την Αμπχαζια.μπορει να ειναι απο Γεωργια.στο Σοτσι δεν ειναι καθαρες Ρωσσιδες εκει ειναι ολες οι φιλες του Ισραηλ!εκει ειναι Καυκασος δεν θα ελεγα οτι ειναι καθαρη Ρωσσια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ποιος ξερει τι να γινεται τωρα στις ντισκο της Α.Πετρουπολης....
Δημητρακη δεν μας κανεις κανενα φωτορεπορταζ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιος ξερει τι να γινεται τωρα στις ντισκο της Α.Πετρουπολης....
Δημητρακη δεν μας κανεις κανενα φωτορεπορταζ?
Να και φωτορεπορταζ!αυτη τη γκομενα σας την ειχα βαλει πριν μερικες μερες.πριν λιγο την πηγα σπιτι της.Στην πρωτη φωτο ειμαστε στο Σούσι.εμενα μη με κοιταται στην πρωτη φωτο δεν εχω φωτογενια και βγαινω χαλια στις φωτογραφιες!οσοι με εχουνε δει ξερουν οτι δεν ειμαι τοσο χαλια στην εμφανιση! :rockon:στη δευτερη φωτο ειναι αυτη παλι με την φιλη που της ειπα και εφερε και την πασαρα στον φιλο μου τον Τουρκο απο τη Γερμανια.ειμαστε στην Ντισκο.Αυριο πεταω για τον παραδισο της μαλακιας!για 10 μερες θα γραφω στο Thread ημερησια ενημερωση για μπουρδελα!Πως θα αντεξω μετα απο της μουναρες να βλεπω της συχαμερες και κακασχημες Ελεηνιδες!?!? :headbang:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αξιος συναγωνιστη παντα τετοια!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αληθεια που ειναι ο μαναβαρος?σπικιν ρε!!!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
..........ειμαστε στην Ντισκο.Αυριο πεταω για τον παραδισο της μαλακιας!για 10 μερες θα γραφω στο Thread ημερησια ενημερωση για μπουρδελα!Πως θα αντεξω μετα απο της μουναρες να βλεπω της συχαμερες και κακασχημες Ελεηνιδες!?!? :headbang:
δεν θα αντεξεις καθολου,πιστεψε με οποτε εξαφανισου απο εδω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν θα αντεξεις καθολου,πιστεψε με οποτε εξαφανισου απο εδω
εχω να ερθω ενα χρονο απο περσι το Μα'ι'ο.Δεκα μερες ειναι μονο! με πολυ :jerking: και Φυλις θα αντεξω!οι πρωτες 4-5 μερες περνανε ευκολα και εχει ενδιαφερον μετα γινεται πληκτικα και οι τελευταιες 2-3 μερες ειναι φρικη! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom