Οταν αρχισε η Ρωσσικη κριση με την πτωση της τιμης του πετρελαιου και εκατομυρια Ρωσσοι εμειναν ανεργοι.ο Πουτιν περασε ενα νομο που ελεγε οτι απαγορευεται να δουλευουν αλλοδαποι (μη Ρωσσοι υπηκοοι) σε διαφορες εργασιες.Αν πιαναν τον εργοδοτη να εχει αλλοδαπους σε αυτες της εργασιες το προστημο που θα πληρωνε ΘΑ ΗΤΑΝ 28.000-30.000 ΕΥΡΩ!το αποτελεσμα πολλοι απολυμενοι Ρωσσοι πηγαν σε δουλειες που δουλευαν οι αλλοδαποι που απολυθηκαν.θεσεις κακα αμοιβομενες αλλα απο το τιποτα κατι ηταν και αυτο.---ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙς ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗς:Προβλεπω παρα πολλες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων.οι συμβασεις των συμβασιουχων δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝΕ!και πιστευω οτι σε πολλες ΔΕΚΟ που θα ιδιοτικοποιηθουνε θα υπαρξουν απολυσεις ακομα και μονιμων (πρω'ι'ν)δημοσιων υπαλληλων!η ανεργια θα χρυπισει τρελα νουμερα!
αυτοι που ειναι οι πιο εκτεθημενοι ειναι οι Ελληνες απο την επαρχια που μενουν Αθηνα αλλα δεν εχουν δικο τους διαμερισμα και νοικιαζουν.γενικα το επιπεδο της Ελλαδας θα φτασει στα επιπεδα της δεκαετιας του '70 οπου δουλευαν για να πληρωσουν το νοικι και να αγωρασουν μαζευοντας μια ζωη λεφτα ενα αμαξι 1000 κυβικων!-----θα μου πειτε καλε οι προβλεψεις αλλα υπαρχει λυση?Η ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ.απαγορευση της εργασιας των ξενων βαζοντας απαγορευτηκα προστημα στους εργοδοτες που θα τους απασχολισουν!ετσι ο απολυμενος Ελληνας θα βρει μια δουλεια με 700 Ευρω το μηνα δεν θα ειναι βεβαια αυτο που θα ηθελε.αλλα θα εχει ενα πιατο φα'ι'!