Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Και η εναλλακτική σου είναι οι... ανατολικές χώρες ε? Θα σου πρότεινα και Μολδαβία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Τατζικιστάν, Αζερμπαιτσάν. Πήγαινε ζήσε κάνα μήνα εκεί και αν δε γυρίσεις με τα πόδια στη " σκατοχώρα" να μου τρυπήσεις τη μύτη!

Σωστός, με 200-300 ευρώ παλεύουν να ζήσουν εκεί...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΜΕΓΑ ΤΣΑΡΕ ΠΑΣΟΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΤΗΣ ΥΑΛΤΑς ΜΑΛΤΑς ΚΑΙ ΣΕΡΕΝΑΤΑΣ ελπιζω να υγειενεις και να μακροκαυλενης τα σεβη μου!!!!!!!!!!  την σεβαστη γνωμη σου θα ειθελα τωρα που το ελλαντα τερμα που να παμε ??? τι να κανουμε ?? οι ρωσοι εκει πως το βλεπουν το θεμα της κρησης?? ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ !!!!!!!!!!

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
ΜΕΓΑ ΤΣΑΡΕ ΠΑΣΟΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΤΗΣ ΥΑΛΤΑς ΜΑΛΤΑς ΚΑΙ ΣΕΡΕΝΑΤΑΣ ελπιζω να υγειενεις και να μακροκαυλενης τα σεβη μου!!!!!!!!!!  την σεβαστη γνωμη σου θα ειθελα τωρα που το ελλαντα τερμα που να παμε ??? τι να κανουμε ?? οι ρωσοι εκει πως το βλεπουν το θεμα της κρησης?? ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ !!!!!!!!!!

αληθεια πως βλεπουν οι ρωσικες εφημεριδες τα χαλια της Ελλαδας?
κατι ξερουν απο πτωχευσεις αυτοι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αληθεια πως βλεπουν οι ρωσικες εφημεριδες τα χαλια της Ελλαδας?
κατι ξερουν απο πτωχευσεις αυτοι
κοιτα οι εφημεριδες το εχουνε παραχεσει!εδω νομιζουν οτι στην Ελλαδα συμβαινουν τρομερα πραγματα κατι σαν τον λοιμο του χειμωνα του 1941.Νομιζουν οτι συμβαινει κατι παρομοιο με αυτο που εγινε εδω το 1991.αδεια ραφεια τροφιμα και φαρμακα με δελτιο μισθοι 10-15 $ το μηνα!που φτανουν να παρεις 2-3 κιλα κρεας
Η Ρωσσικη οικονομια τωρα εχει σταθεροποιηθει αφου ανεβηκε το πετρελαιο.με το πετρελαιο στα 80$+ το βαρελι δεν εχει και μεγαλο προβλημα.εκανε παρα πολλες περικοπες σε ολα αυτο φενεται με γυμνο ματι.πριν 2 χρονια παντου εβλεπες να επισκευαζουν τους δρομους τωρα πολυ σπανια να δεις κατι τετοιο.εβλεπες να χτιζουν παντου.τωρα τιποτα!γιναν παρα πολλες απολυσεις στον δημοσιο τομεα αλλα και στον ιδιοτικο.αν το πετρελαιο πεσει οποσδηποτε η Ρωσσια θα εχει τρομερο προβλημα.αφου η οικονομια της Ρωσσιας οπως και της Σοβιετικης Ενωσης καποτε εξαρτονται αμεσα απο το πετρελαιο.οταν στα τελη της δεκαετιας του '70 πεσαν οι τιμες του πετρελαιου η τοτε Σοβιετικη ενωση αναγκαστηκε να στελνει λιγοτερη οικονομικη βοηθεια στις χωρες δορυφορους του πρω'ι'ν ανατολικου μπλοκ οπως Αν.Γερμανια,Ουγγαρια κ.α. το αποτελεσμα ηταν να τελειωσει το οικονομικο θαυμα αυτων των χωρων που υπηρχε τη δεκαετια του '70 (τα μαγαζια ειχαν τα παντα και οι μισθοι φταναν για να αγορασεις οτι ηθελες).και να αρχισει η πτωση του βιοτικου επιπεδου αυτων των χωρων τη δεκαετια του '80 οπως και της σοβιετικης ενωσης.η πτωση της τιμης του πετρελαιου που εγινε  απο την πολητικη του Ροναλντ Ρε'ι'γκαν με σκοπο να καταστρεψει τη Σοβιετικη Ενωση πετυχε.και η Σοβιετικη Ενωση μην μπωροντας οχι μονο να τα'ι'σει το λαο του  Γιαννος Κανταρ της Ουγγαριας και του Χονεκερ της Αν.Γερμανιας αλλα ουτε και τον εαυτο της διαλυθηκε!οποσδηποτε αν πεσει η τιμη του πετρελαιου το βιοτικο επιπεδο των Ρωσσων θα πεσει παρα πολυ.η Ρωσσικη οικονομια επειδη υπαρχει πληθωρισμος θελει την τιμη του πετελαιου να ανεβαινει συνεχεια.το 2007 με τιμες πετρελαιου 80-90$ το βαρελι κανεις δεν μιλαγε για κριση η οικονομια ηταν σε τρομερη ανοδο πλασματικη μεν αλλα ανοδος!το Ευρω εχει πεσει παρα πολυ οπως και το $ σε σχεση με το ρουβλι.ενω ειχε 44 ρουβλια το 1 Ευρω τωρα εχει 39 το $ απο 32 πηγε 28.7 .αυτο δεν βοηθαει της εξαγωγες της Ρωσσιας.καθως και κανει τα Ρωσσικα προ'ι'οντα λιγοτερο ανταγωνηστικα και ολο και πιο πολλα προ'ι'οντα να τα εισαγουνε.Δυστηχως αυτη ειναι η ΒΛΑΚΩΔΗς και ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ θα ελεγα πολιτηκη της κυβερνισης.Κομπλεξικη γιατι εχουν το κομπλεξ της υπερδυναμης και θελουν να γινει το Ρουβλι διεθνες νομισμα :rockon:γι'αυτο και το στιρηζουν και χερονται οταν ενυσχιεται!παρα πολλοι κερδοσκοποι εχουν αγωρασει ρουβλια με σκοπο το ΚΕΡΔΟς!κατι τετοιο εκανα και εγω 40.000 Ευρω τα εκανα ρουβλια οταν το 1 Ευρω κοστιζε 44 ρουβλια δηλαδη πηρα 1.760.000 αν τα ειχα κανει τωρα ρουβλια θα επαιρνα 1.560.000 δηλαδη θα εχανα 200.000 ρουβλια!δηλαδη 5000+ Ευρω.Εγω το εκανα γιατι ετοιμαζομουνα μεσα σε 1,2 ή το πολυ 3ης μηνες να αγωρασω αυτοκινητο.Ποτέ δεν θα αφηνα τα λεφτα μου σε ρουβλια για μεγαλο χρονικο διαστημα.Με το πρωτο ταρακουνημα ολοι αυτοι θα πανε να παρουν τα λεφτα τους θα φυγουν απο τη Ρωσσια 80-90 Δις $ (τοσα τα υπολογιζω περιπου.ενα τετοιο ποσο αποσυραν και το καλοκαιρι του 2008 οταν εγινε ο πολεμος με τη Γεωργια και φοβηθηκαν οι επενδυτες.τωρα για το μελλον οπως ειχα πει και παλια με το πετρελαιο 80-90 η Ρωσσια θα εχει μια σταθεροτητα.αν η τιμη του πετρελαιου αυξανεται θα ευημερη.αν ομως πεσει στα 60 ή και παρακατω το βιοτικο επιπεδο των Ρωσσων θα πεσει παρα πολυ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι τα μαγαζια με ρουχα που οπως ξερεται εχω ψυχωση με τα ωραια ρουχα δεν φερνουν πια τοσα πολλα και καλα οσο παλια.και δεν βρισκεις ακριβα ρουχα σε τιμες ευκαιριας οπως εβρισκες πριν 2 χρονια.τα χειμωνιατικα τα κρυβουν για να τα βγαλουν τον ερχομενο χειμωνα.ενω πριν 2-3 χρονια τα πουλαγαν το καλοκαιρι με εκπτωσεις 40-60% και φερναν την καινουργια κολεξιον το φθηνοπωρο ενω τωρα σου βγαζουν τα περσινα!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Κανόνισα να συναντήσω μια Ρωσίδα από Αγία Πετρούπολη σε ουδέτερο έδαφος(Τουρκία).Τελικά αυτή είναι καλή λύση.Οι Ρωσίδες έρχονται  Τουρκία χωρίς βίζα και δεν αντιπαθούν το μέρος.
Εχω έτοιμες φάσεις σε Μόσχα και πόλεις της επαρχίας αλλά οι αποστάσεις είναι ένα μειονέκτημα σε σχέση με Ουκρανία.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Παντως πιστευω τωρα θα ναι ολο και πιο δυσκολο να πεισεις ρωσιδα να ερθει ελλαδα.
Σου λεει τι να παω να κανω εκει, εκει πεφτει πεινα, δεν καθομαι καλυτερα στη χωρα μου; κανω λαθος;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Παντως πιστευω τωρα θα ναι ολο και πιο δυσκολο να πεισεις ρωσιδα να ερθει ελλαδα.
Σου λεει τι να παω να κανω εκει, εκει πεφτει πεινα, δεν καθομαι καλυτερα στη χωρα μου; κανω λαθος;
Να την πεισεις να ερθει για δουλεια?    Εσυ πεινας?
Φενετε ποτε δεν επεισες... καμια να ερθει    και καμια δεν σε επεισε.... να πας εκει.
Εαν ειναι να ερθει καποια για μεταναστρια  θα ερθει απο μονη της και χωρις να την πεις, εαν ειναι καποια να ερθει για σενα τοτε  θα κοιταξει ολα τα αλλα, παρα την οικονομικη κριση της Ελλαδας.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εάν η βίζα από Ρωσία δεν ήταν δύσκολη δεν τίθεται ερώτημα οτι θα είχαμε ξεσκιστεί στον πούτσο.Εγώ μπορώ να φέρω καμιά δεκαριά Ρωσίδες τουλάχιστον που θέλουν να έρθουν αλλά δε διατίθεμαι να μπω στη διαδικασία της βίζας.Σε ουδέτερο έδαφος είναι μια λύση αλλά πληρώνεις δύο αεροπορικά και ξενοδοχείο οπότε έρχεται ακριβά.
200000 Ρωσίδες παντρεύτηκαν Τούρκους την τελευταία δεκαετία αυτά κάνει η κατάργηση της βίζας.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εάν η βίζα από Ρωσία δεν ήταν δύσκολη δεν τίθεται ερώτημα οτι θα είχαμε ξεσκιστεί στον πούτσο.Εγώ μπορώ να φέρω καμιά δεκαριά Ρωσίδες τουλάχιστον που θέλουν να έρθουν αλλά δε διατίθεμαι να μπω στη διαδικασία της βίζας.Σε ουδέτερο έδαφος είναι μια λύση αλλά πληρώνεις δύο αεροπορικά και ξενοδοχείο οπότε έρχεται ακριβά.
200000 Ρωσίδες παντρεύτηκαν Τούρκους την τελευταία δεκαετία αυτά κάνει η κατάργηση της βίζας.

Εδω παντρευονται αλβανιδες...μην ξερασω.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Μου αρεσει που εμεις σαν κρατη Ρωσια-Ελλαδα εχουμε κοινη θρησκεια και αλλα που μας ενωνουν(παραδοσιακοι συμμαχοι απο παλια κλπ) και εχουμε visa, και οι παλιοτουρκοι που ειναι και μουσουλμανοι και εντελως αξεστοι ανατολιτες, δεν εχουνε visa και χαιρονται τα ρωσιδια.
Τι να πω...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παιδια εχω μια ερωτηση τον τελευταιο καιρο μιλαω σε ενα σαιτ με μερικες τσεχες 2 ολανδεζες και με 2 ρωσιδες και παιζει το εξης θεμα: παρατηρησα οτι ενω οι ολανδεζεσ και κυριως οι τσεχες δεχονται τα αστεια μου και γενικα το χιουμορ μας ειναι αρκετα κοντα, με τις ρωσιδες (αν και καβλες) δε μπορω να συνενοηθω εχω φαει απειρα Χ για αστειους λογους και ακομα και με αυτες τις 2 που μιλαω δε βγαινει γελιο στη συζητηση.
ειναι καποιο χαρακτηριστικο των ρωσιδων αυτο να παραμενουν σοβαρες ξερωγω και να μη σηκονουν μυγα στο σπαθι τους η παιζει κατι αλλο πχ δεν εχω ανακαλυψει ακομα το χιουμορ τους?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
παιδια εχω μια ερωτηση τον τελευταιο καιρο μιλαω σε ενα σαιτ με μερικες τσεχες 2 ολανδεζες και με 2 ρωσιδες και παιζει το εξης θεμα: παρατηρησα οτι ενω οι ολανδεζεσ και κυριως οι τσεχες δεχονται τα αστεια μου και γενικα το χιουμορ μας ειναι αρκετα κοντα, με τις ρωσιδες (αν και καβλες) δε μπορω να συνενοηθω εχω φαει απειρα Χ για αστειους λογους και ακομα και με αυτες τις 2 που μιλαω δε βγαινει γελιο στη συζητηση.
ειναι καποιο χαρακτηριστικο των ρωσιδων αυτο να παραμενουν σοβαρες ξερωγω και να μη σηκονουν μυγα στο σπαθι τους η παιζει κατι αλλο πχ δεν εχω ανακαλυψει ακομα το χιουμορ τους?
ισως οτι μιλανε με αλλους 1289 χυστες ταυτοχρονα?

που χρονος για αστεια τυπε....

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχει καποιος ιδιεταιρος τροπος προσεγγισης για τισ ρωσιδες?

κοιτα μπορει να ειναι και αυτο αλλα σιγουρα ΔΕΝ ειναι μονο αυτο κατι παιζει στον τροπο επικοινωνιας μου μαλλον γιατι στα σοβαρα πραγματα που λεω απαντανε σοβαρα ενω αν κανω το λαθος και αρχισω τα αστιακια η τα σεξουαλικα υπονοουμενα η παρεξιγιονται η "κλεινουν τη γραμμη" .. βασικα δινουν εντυπωση οτι ειναι "κλασατες" και νομιζω οτι μιλαω στη βασιλισα της αγγλιας καμια φορα

θα περιμενω τη γνωμη κανενος εμπιρου!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

κοιτα μπορει να ειναι και αυτο αλλα σιγουρα ΔΕΝ ειναι μονο αυτο κατι παιζει στον τροπο επικοινωνιας μου μαλλον γιατι στα σοβαρα πραγματα που λεω απαντανε σοβαρα ενω αν κανω το λαθος και αρχισω τα αστιακια η τα σεξουαλικα υπονοουμενα η παρεξιγιονται η "κλεινουν τη γραμμη" .. βασικα δινουν εντυπωση οτι ειναι "κλασατες" και νομιζω οτι μιλαω στη βασιλισα της αγγλιας καμια φορα

σεξουαλικα υποννοουμενα?
αποτο ιντερνετ?
σε ρωσσιδα?

καλα, ρωτα καναν εμπειρο, εγω δεν ξερω τιποτα τυπε....

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
τωρα προσεξα οτι εχεις κατι ρωσσικα κατω απ το δια. ρωσια μενεις/ εχεις ζησει??

ειναι εντελως λαθος τακτικη αυτο? στν τελικη μετα τα αρχικα της "γνωριμιας" αν δεν πεις και καμια μαλακια δε προχωραει η κουβεντα.. για εξηγα??

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μαλιστα διαβασα το αρθρο σου μεμοσαν αλλα και παλι δε βρηκα λυση περα απο το να μην ασχολεισαι μεσω ιντερνετ. δηλαδη τι μπορεις να πεις με αυτες στο ιντερνετ για πες κανενενα θεμα που να τις τραβαει το ενδιαφερον γενικα?? αν εχεις υποψη σου?

πς προφανως δεν εχω σκοπο να παω στη ρωσια για καμια γκομενα αλλα δε θα με χαλαγε να φιλοξενουσα εδω καμια για διακοπες. με αυτο το σκεπτικο κινουμαι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αυτα τα σεξουαλικα ξεχνα τα.τα συχαινονται!βαλε καλες φωτογραφιες.για να παρεις μια ιδεα δες τη σελιδα μου στο 24οπεν      υπαρχει θετικο thread αν εχεις χρονο διαβασε το

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εδω στη σελιδα 6 εχω γραψει πολυ αναλυτικα αρθρα σχετικα με το αντικειμενο.Και στην επομενη σελιδα την 7 εχω γραψει ενα παραδειγμα με φωτογραφιες.μετα κοιτα της σελιδες 9,15 (παραδηγμα με φωτο,γκομενα απ΄το Νοβγκοροντ)16 (συνεχεια με φωτο) 17 πρακτικες συμβουλες πως να βαλεις λεφτα στα σα'ι'τ για να ανεβασεις τη σελιδα σου.και να γινεις σουπερ λιντερ 18 Εχω βαλει ολη τη συνομηλια με δυο γκομενες και τη φωτο της πρωτης 19 και 21 εχει κανει μια αναλυση ο pirforos για το πως κορο'ι'δευουν με το ιντερνετ.δηλαδη κοιτα της σελιδες 6 , 7 , 9 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 21 πιστευω οτι θα βρεις πολλες πληροφωριες.και απαντησεις στα ερωτηματα σου.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τσάρε της Ρούσικης Ηδωνής Δημητράκι, πότε θα κατεβείς στο ελλάντιστάν;;;;;

Πρέπει σιγά-σιγά να επανέλθεις, το νουνί οσονούπο θα είναι τζάμπα

Stories

Νέο!