το γαμάτο blog του Memosan
Oh yes
το γαμάτο blog του Memosan
ρε φιλε στην πετρουπολη εισαι και ποσταρεις σιτε μονο για πουτανες και βιντεο απο το αυτοκινητο σου ρε βαλε καμια φοτο απο ρωσιδια στο δρομο η απο την ντισκο! ελεος! οτι ναναι!η μαλακια εχει και τα ορια της! και σταματηστε τις αηδιες οτι αλλοι ζηλεουνε!οτι ναναι ειστε ρεεεε
τι να βγάλει ρε από το δρόμο? με - 15 εκεί? παλτά και γούνες θα βλέπεις μόνο! Κάτσε ναρθει το καλοκαίρι!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! Желаю здоровья,удачи и любви.!!!
χρονια πολλα σε ολους υγεια πανω απο ολα....
παντα!!!!!!!!!!!!και καλη πατρίδα σύντροφοι
αμαν ρε τι εινε τουτος ρε σκαει ελεφαντα ρε ο καραφλοτος τακας λαμογιοκαραπουντακλαρας αλα λογια να αγαπιομαστε ρε τον ρωταει ολος ο κοσμος και αυτος μας διχνει το καραφλοτο του και το αμαξι του σταλιν τσου ρε λακι σε πηραμε χαμπαρι μασαει ι κατσικα μαχλεπι? αμ δε!!!! τα μαθαμε τα μαθαμε τορα που το πασαπορτι την περνει αερα την βιζα για ρωσια ολοι οι μορτες το καλοκαιρη πετερβουργκεν αιγκαλεο σπρεχνεν αρπαχτε και αυτα ολο το νταραβερι γινετε στο κεντρικο το δρομο νιεφσκι προσπεκτ αμαλαχι τσαμπα!!!!!! καμακοτο νορμαλ πολυ τσαμβα κορασιδες ΑΑΑ ΡΕ ΤΣΑΡΙΚΟΥΛΑ δεν ντρεπεσε λιγακι μας τσαμπουνας αριστοφανη τοσο καιρο τι να λεμε τορα και να πω οτι γαμας???? τα μαθα και αυτα τακα τα κα τα κα τα!!!!!!αλλα ολα θα τα γραψω μαναβαρος σπρεχνεν... και το καρο του σταλιν ξερεις που να το ποσταρεις ΕΕΕΕΕ !!!! στο ιντερνετικο 3 νταμπλ βε εβγαλε μαλια ο καρσιλαμας ΡΕ ΜΟΡΤΕς ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ???να οι φωτο που βρηκα απο αγγελια.ζητανε 2.000.000 ρουβλια (50.000+ Ευρω) για ενα Ζις-110 (οχι θωρακισμενο). (δεν ειναι 100% original)εχει κινητηρα diesel απο nissan patrol
καβαλαρεε μου εγω δεν μαμαο το θρεντ την αληθεια λεο ο ερμως και τον τακα τα κα τον συμπαθαο αλλα πως να το πουμε τωρα πολι παραμηθια τις χαλιμας ρε μαγκιτες το καλοκαιρακι ο μος μαναβαρος πετερζπουργεν 20 μερες ορε φωτογραφια και χαρα που χουν να δουν τα παλικαρια!αιγκαλεο σπρεχνενρε γυφτε μην γαμας τα θρεντ αν δεν σου αρεσουν μην τα παρακολουθεις.κανε ενα θρεντ για γυφτους και βρςμιαρηδες και ασε τα παιδια . τα ειπα και ξελαφρςσα
πατατες πατατες καλοι μου κυριοι!!!!καβαλαρεε μου εγω δεν μαμαο το θρεντ την αληθεια λεο ο ερμως και τον τακα τα κα τον συμπαθαο αλλα πως να το πουμε τωρα πολι παραμηθια τις χαλιμας ρε μαγκιτες το καλοκαιρακι ο μος μαναβαρος πετερζπουργεν 20 μερες ορε φωτογραφια και χαρα που χουν να δουν τα παλικαρια!αιγκαλεο σπρεχνεν
ΟΚ θα παω στον Μουζενιδη που ζηταει 60€ συν 2€ ασφαλεια για καθε μεραΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ και μονο πρακτορειο