Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Τα βιντεακια σου ειναι οαση μες τη θλιβερη ελληνικη πραγματικοτητα...
Θυμισε μου, γιατι φορας την καουμποικη στολη; Τραβα πιο πολυ τις γκομενες;

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και καμιά λήψη με τη κάμερα μέσα στη ντίσκο αν έκανες να δούμε κανά μπούτι θα ήταν πολύ ωραία.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
[youtube=425,350]19SCgf_KyXI[/youtube] πηγαινω στην Ντισκο Ροσσι [youtube=425,350]3EMixJWoFm0[/youtube] αφιερωση σε ολους τους συναγωνιστες
Και απο μενα "Απολυτο respect". Καλοριζικο και παλι, αλλα βρε παιδακι μου, ας το δουμε και καμια φορα...φορτωμενο.

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δημητράκη πολλές ευχαριστίες για τα ρεπορτάζ σου.
Άμεσα μεστά περιεκτικά (για αυτό που είναι)
Τα εξωτερικά σου πλάνα υπέροχα

Είναι πράγματι κάτι το απλό και εναλλακτικό. Γι’ αυτό και σπουδαίο
Συνέχισε εάν έχεις το κέφι

Θα ήθελα επίσης να ρίξω μια ακόμη ιδέα.
Συνεντεύξεις!
Κάμερα και ερωτήσεις προς αλόγατα κυρίως. Όπου τα βρεις. Είτε ντισκο είτε μαγαζιά είτε εργαζόμενες πριν και μετά το  «δύο ωρό» σας Με το στυλάκι που έχεις σίγουρα θα βγει σπουδαίο υλικό.

Καλό βόλι

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαγκιτες αρπατε αυτο αμα περιμενουμε απο τον καραφλα με το σιδερενιο αλλογο τιν καναμε τιν παπαδια λαδογρια !!!!!!!!!!!!!!!!!αμα λαχι να ουμεε μιλασα με νταλικοφορο που ξερει τα περιξ τις αγια πετρουπολις και μου λαλισε οτι εχει πραμα που σαλεβει και τον μπακλαβα γυρεβει !!!!!!!!! τσαμπαααα στο σταθμο τον τρενον στα περιξ προτο πραμα λεμε ο νταλικοτος πιγενει σινεχεια μου σφηριξε !!!! και υσηχασα τι να λεμε τορα ουφφφ τουλαχιστον εμεινε η ρωσια για το καλοκαιρη!!!!!! με το συμπαθιο διλαδη τι μας τσαμπουνας τοσο καιρο φοτομοδελι και αγκουρακια αρτας ψητα στα καρβονα!  αιγαλεοσιτη σπρεχνεν λεμε τωρα!!!!!!!!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Τις γουστάρουν οι Ρωσίδες τις καουμπόικες στολές ?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[quote author = link μαναβαρος = topic = 3034.msg1745578 # msg1745578 date = 1269286307]
[YouTube]
[/ youtube] μαγκιτες αρπατε αυτο αμα περιμενουμε απο τον καραφλα με το σιδερενιο αλλογο τιν καναμε τιν παπαδια λαδογρια !!!!!!!!!!! !!!!!! αμα λαχι να ουμεε μιλασα με νταλικοφορο που ξερει τα περιξ τις αγια πετρουπολις και μου λαλισε οτι εχει πραμα που σαλεβει και τον μπακλαβα γυρεβει !!!!!!!!! τσαμπαααα στο σταθμο τον τρενον στα περιξ προτο πραμα λεμε ο νταλικοτος πιγενει σινεχεια μου σφηριξε! και υσηχασα τι να λεμε τορα ουφφφ τουλαχιστον εμεινε η ρωσια για το καλοκαιρη !!!!!! με το συμπαθιο διλαδη τι μας τσαμπουνας τοσο καιρο φοτομοδελι και αγκουρακια αρτας ψητα στα καρβονα! αιγαλεοσιτη σπρεχνεν λεμε τωρα !!!!!!!!
[/ Παράθεση] Αψογως .....

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ε πηγα να παθο λουμπαγκο στο καφαση αμα λαχι να ουμε!!!!!!!!!! φοτομονδελι τοσο καιρο το εβλεπα εδω και δεν επινα ουτε καφε τρια ταλαρα για ναχο τα ευρα για τις ματμαζελες τις ροσοφονες τις γαζελες!!!!!! διαβαζο και εγο ο μπαγλαμας τορα που δεν υπαρχει ο παρας τον καραφλοτο και τον πιστεβα !!!!!! τι να πω γαμο τα λαχανα και τους τραχαναδες τους τραγιους!!ρε ηρθε ο μανολης λαχαναγορα προχτες νταλικοποιος απο τα παλια αλανια καλο τιμονι και μορτις καλαματιανος και τον αρχιζο στα ροσικα !!!!!!!!!!πετερζμπουρκεν σπρεχεν του λεο αιγαλιοτικα και μου τα τσαμπουναει ολα!!!!!! ο μορτις μουνι πολυ στο πετερζμπουργκ γαμαει ολος ο κοσμος και αμα ξερεις μπαγλαμα απο τα παλια βρισκεις καργιολια!!!!! και στα περιπτερα!! εχει και ακριβες εχει και μικρες τσαμπα!!!!!!!! πριν ενα μινα ειταν εκει ορε καρσιλαμαδες και μαχλεπια μαγκιτες μου!! τσαρος τουαρεγκ και φοτομοδελια !!!!καλα ρε μας δουλεβεις τσιταβελονια και σε ειχα και για αλανι!!αντε και αρχισα τα υπογλοσια τα ουζα με πιασε ταρακουλο! στο σταθμο με τα τρενα τσιμπας οτι γουσταρεις τσαμπα!!!!!και το βραδυ πισο απο τα ανακτορα οταν δεν κανει κριο μαγκιτες τα εμαθα ολα πολι μουνι τσαμπιτικο σας λεω οπιος δεν γαμαει εκει ειναι τα ζαμου αργα !! για χαρανταν και το καλοκαιρι μπαγλαν πετερζβουργκεν αιγκαλεο σιτη σπρεχνεν

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ε πηγα να παθο λουμπαγκο στο καφαση αμα λαχι να ουμε!!!!!!!!!! φοτομονδελι τοσο καιρο το εβλεπα εδω και δεν επινα ουτε καφε τρια ταλαρα για ναχο τα ευρα για τις ματμαζελες τις ροσοφονες τις γαζελες!!!!!! διαβαζο και εγο ο μπαγλαμας τορα που δεν υπαρχει ο παρας τον καραφλοτο και τον πιστεβα !!!!!! τι να πω γαμο τα λαχανα και τους τραχαναδες τους τραγιους!!ρε ηρθε ο μανολης λαχαναγορα προχτες νταλικοποιος απο τα παλια αλανια καλο τιμονι και μορτις καλαματιανος και τον αρχιζο στα ροσικα !!!!!!!!!!πετερζμπουρκεν σπρεχεν του λεο αιγαλιοτικα και μου τα τσαμπουναει ολα!!!!!! ο μορτις μουνι πολυ στο πετερζμπουργκ γαμαει ολος ο κοσμος και αμα ξερεις μπαγλαμα απο τα παλια βρισκεις καργιολια!!!!! και στα περιπτερα!! εχει και ακριβες εχει και μικρες τσαμπα!!!!!!!! πριν ενα μινα ειταν εκει ορε καρσιλαμαδες και μαχλεπια μαγκιτες μου!! τσαρος τουαρεγκ και φοτομοδελια !!!!καλα ρε μας δουλεβεις τσιταβελονια και σε ειχα και για αλανι!!αντε και αρχισα τα υπογλοσια τα ουζα με πιασε ταρακουλο! στο σταθμο με τα τρενα τσιμπας οτι γουσταρεις τσαμπα!!!!!και το βραδυ πισο απο τα ανακτορα οταν δεν κανει κριο μαγκιτες τα εμαθα ολα πολι μουνι τσαμπιτικο σας λεω οπιος δεν γαμαει εκει ειναι τα ζαμου αργα !! για χαρανταν και το καλοκαιρι μπαγλαν πετερζβουργκεν αιγκαλεο σιτη σπρεχνεν
[/quot

χαχαχαχα μπορει να γραφεισ παραξενα αλλα τα πραματα ειναι οπως τα γραφεις!δηλαδη μιας και εισαι και μαναβης οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι! :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Να και το πρωτο βιντεακι με το καινουργιο αυτοκινητο για τη δουλεια μου! :2funny:[youtube=425,350]gcb3J0BxQL4[/youtube]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τυπε γυρνα ελλαδα λεμε θα κονομοισεις,θα κανεις τρελλο σουξε αν σε παρουν χαμπαρι :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τυπε γυρνα ελλαδα λεμε θα κονομοισεις,θα κανεις τρελλο σουξε αν σε παρουν χαμπαρι :rockon:
Κοιτα και Ελλαδα τωρα εχει καμακι.οι Ελληνιδες παιζουνε αφου το επιπεδο των Ελληνων εχει πεσει.και εχει λιγους αντρες σε σχεση με παλια.εχει πολλους πουστηδες και ναρκομανεις!βεβαια δεν ειναι τοσο ευκολο σαν την Ρωσσια.οσο γι αυτο το φουκαρα φυσικο ειναι να μην  :knockinb: ετσι οπως ειναι σαν τον Τσιμογγιανη! :2funny:ειναι και αφραγκος.αν σκεφτεις οτι στη Ρουμανια κοιμαται στ'αμαξι γιατι δεν εχει λεφτα για ξενοδοχειο!Συμφωνα με το Μολδολαγνο (μολις ειδε τη φωτο του τον αναγνωρισε)και ειπε οτι:ειναι χρεωκοπημενος.Μολδαβαβια μενει σε κατι κοτετσια σε τιποτα χωρια και οταν πηγαινει στο Αλεπο το Ελληνικο εστιατοριο παιρνει μονο ενα φραπε.και ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ 4-5 ΜΗΝΕς!τι να κλασει?!?!το τι  :knockinb: εγω το εχω βαλει πολλες φορες στο σα'ι'τ.το μονο που κανει ειναι να βρωμιζει τα Thread με αχριστα πραγματα!που δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοιτα και Ελλαδα τωρα εχει καμακι.οι Ελληνιδες παιζουνε αφου το επιπεδο των Ελληνων εχει πεσει.και εχει λιγους αντρες σε σχεση με παλια.εχει πολλους πουστηδες και ναρκομανεις!βεβαια δεν ειναι τοσο ευκολο σαν την Ρωσσια.οσο γι αυτο το φουκαρα φυσικο ειναι να μην  :knockinb: ετσι οπως ειναι σαν τον Τσιμογγιανη! :2funny:ειναι και αφραγκος.αν σκεφτεις οτι στη Ρουμανια κοιμαται στ'αμαξι γιατι δεν εχει λεφτα για ξενοδοχειο!Συμφωνα με το Μολδολαγνο (μολις ειδε τη φωτο του τον αναγνωρισε)και ειπε οτι:ειναι χρεωκοπημενος.Μολδαβαβια μενει σε κατι κοτετσια σε τιποτα χωρια και οταν πηγαινει στο Αλεπο το Ελληνικο εστιατοριο παιρνει μονο ενα φραπε.και ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ 4-5 ΜΗΝΕς!τι να κλασει?!?!το τι  :knockinb: εγω το εχω βαλει πολλες φορες στο σα'ι'τ.το μονο που κανει ειναι να βρωμιζει τα Thread με αχριστα πραγματα!που δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο!
δημητρακη μου εγω μια απορια εχω.η μαλον δυο.αυτες που λες εσυ οτι γαμας και καλα,το ξερουν;η τους το λες στο τηλεφωνο;και η αλλη.καθρεφτη εχεις στο σπιτι σου αγορινα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για μενα ειναι η πιο ομορφη πολη στην ρωσσια και απο τις πιο ομορφες που εχω δει στην ευρωπη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη μου εγω μια απορια εχω.η μαλον δυο.αυτες που λες εσυ οτι γαμας και καλα,το ξερουν;η τους το λες στο τηλεφωνο;και η αλλη.καθρεφτη εχεις στο σπιτι σου αγορινα;
γιατι δεν διαβαζεις πιο παλια ποστ για να δεις που εχω βαλει φωτο απο αυτες που :knockinb:!δεν μπορω για τον καθε καινουργιο να βαζω φωτο.μια φορα της βαζω.οποιος θελει να της δει ας παει στα παλια ποστ να της βρει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να παρτε αυτο καταρχην δεν ξερω αν θα παιξει το βιντεακι αν καποιος δεν ειναι μελος του σα'ι'τ.η γκομενα δεν λεει και πολλα.αλλα ειναι ωραιο βιντεακι κανει καλο τσιμπουκακι.εγω προσπαθω να βαλω καμια πληροφωρια.αν θελεται τετοια γεματο ειναι το ιντερνετ!!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
γιατι δεν διαβαζεις πιο παλια ποστ για να δεις που εχω βαλει φωτο απο αυτες που :knockinb:!δεν μπορω για τον καθε καινουργιο να βαζω φωτο.μια φορα της βαζω.οποιος θελει να της δει ας παει στα παλια ποστ να της βρει

Μην πτοεισαι. Γραφτα στο χιόνι που λένε, στο χιονι της αγιας πετρουπολης!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να κ'αλλο η Мария και η  Наташа εχουνε βιντεακια.        καλες μου φενονται για τα λεφτα που ζητανε 1600 ρουβλια την ωρα (40 Ευρω).δεν ειναι βεβαια οτι καλητερο ειναι μεγαλες σε ηληκια αλλα φενονται εμπειρες.εγω σας βαζω βιντεακια απο γκομενες που μπορει καποιος να της  :knockinb:παιρνοντας ςνα τηλεφωνο το τηλεφωνο το γραφει στο βιντεο!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
να παρτε αυτο καταρχην δεν ξερω αν θα παιξει το βιντεακι αν καποιος δεν ειναι μελος του σα'ι'τ.η γκομενα δεν λεει και πολλα.αλλα ειναι ωραιο βιντεακι κανει καλο τσιμπουκακι.εγω προσπαθω να βαλω καμια πληροφωρια.αν θελεται τετοια γεματο ειναι το ιντερνετ!!!!

Αυτο το forum τι λεει? Τι εχει μεσα? Μπαινουν ρωσιδες; ειναι στα ρωσικα και πρεπει να μεταφραζω...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μην πτοεισαι. Γραφτα στο χιόνι που λένε, στο χιονι της αγιας πετρουπολης!
δεν ασχολουμε μαζι τους.τους ειπα ας διαβασουν ολα τα ποστ και μετα ας ερθουν να μιλησουν.Φυσικα δημοκρατια εχουμε και ο καθενας ειναι ελευθερος να γραφει οτι θελει :)δεν παρεξηγουμε με κανεναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom