You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
για το μεμόπουλο
www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4565517&ct=2]Με σέξι στολές θέλουν να διώξουν το φάντασμα του Κόκκινου Στρατού [/url]
большое спасибоTo ίδιο λινκ παραθέσαμε Λιον7
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Всегда пожалуйста ;)большое спасибо
ρε παιδι με το σιμπαθιο διλαδη ρεδπαπαδες που γραφεις τι εινε??? εγο αγκουρια πουλαο αμαλαχι να ουμε !!!!!!! τι σαραντα χιλιαρικα για τουτου μας γραφεις για να σπροξης καμια ροσαντα !!!!!!!! σοβαρα μιλας ?? αλιος τιποτα??? γατακι πσοφιο μονο επι πληρομης?? ορε κιτσοκαραφλα ξερεις τι πσομολισα εχει πεσει στην λαχαναγορα????????? τι μας λεες παλι !!!!!!!!!!!!! πανο που ελεγα οτι εισε και ο προτος πιδικουλας !!!!!!! τι σινταγη για το καμπριο τιν θελεις?????Τι να σου πω ρε κακομοιρη REDPAEINZ!εσυ που να .τι να πω για σενα?οτι στη Ρουμανια κοιμασε μεσα στη BMW γιατι δεν εχεις λεφτα για ξενοδοχειο!οτι στο Αλεπο οπως ειπε ο Μολδολαγνος στα παιδια οταν ειχαν παει Μολδαβια πηγαινεις και παιρνεις ενα φραπε γιατι δεν εχεις φραγκο για να φας.οτι εισαι ο μονος που ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙς ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ 4Ης ΜΗΝΕς!οτι Κισινιοφ δε γαμας και πηγαινεις στα χωρια μπας και σου κατσει καμια χωριατοπουλα!οτι του φαγες του Αγαθιαρη το KIA που σου αφησε και ακομα περιμενει να του το πας στην Ελλαδα!Αν γαμαγες δεν θα ασχολουσουνα μαζι μου.
Νεαρχε το εχω αναφερει πριν 3ης σελιδες.δεν το διαβασες?και μετεφρασα και το κειμενο που ελεγε τους λογους που λενε αυτοι. για μενα σιγουρα ειναι πολυ κακο.το εξπρες με ειχε βολεψει πολυ.πηγαινες με 1100 ρουβλια και και αν τη γουσταρα πηγαινα μετα για μια 2 ωρες και την εβγαζα και γκομενα.υπαρχουν σαλον αλλα δεν ειναι τοσο οργανωμενα και δεν ξερεις τι ποιοτητα θα εχεις?προσπαθω παντος να ενημερονομαι οσο μπορω απο το
Δημήτρη τα είχα διαβάσει αυτά που είπες.
Απλά τότε δε μιλούσα γιατί με είχε πιάσει απελπισία.
Μία τόσο μεγάλη είδηση πέρασε ντούκου από το θρεντ. Ελάχιστοι την σχολίασαν και ελάχιστοι ανησύχησαν. Αυτό σημαίνει ότι εδώ μέσα γίνεται μόνο συζήτηση off-topic και ελάχιστοι έχουν σχέση με το αντικείμενο.
Έτσι λοιπόν γράψε στ' αρχίδια σου όποιον σε σχολιάζει, στείλε τον να πάει να γαμηθεί και μη του ξαναμιλήσεις.
Επίσης γράψε στ' αρχίδια σου και τους κακομοίρηδες που σε γλύφουν. Ξέρεις εσύ.
Αν ποτέ το αφτί σου πάρει καμιά είδηση για επαναλειτουργία των Φωτομοντέλι ή διαβάσεις κάτι, ή επανακυκλοφορήσει το περιοδικό τους στα περίπτερα της Αγίας Πετρούπολης, πες το σε παρακαλώ.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.330
- Πόντοι
- 42.697
εσυ που εισαι ωραιος πηγαινε στη Φυλης να και ασε εμενα τον ασχημο
βλεπω μεγιστε οτι στην πρωτη φωτό κρατας ενα κουτακι απο τα αγαπημενα μου ρωσικά γλυκα "ραφαέλο" με την καρύδα....!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εχω βγαλει γκομενα μια Αντμινιστρατορ απο την Ντισκο και της τα πηγα σαν δωρο.ο Πιτσιλιστης μου ειπε να τα κραταω στη φωτο.ειναι λεει ενα εργαλειο της δουλειας μουβλεπω μεγιστε οτι στην πρωτη φωτό κρατας ενα κουτακι απο τα αγαπημενα μου ρωσικά γλυκα "ραφαέλο" με την καρύδα....!
πες κανα νεο απο τον Πιτσι ρε Δημητρη...Εχω βγαλει γκομενα μια Αντμινιστρατορ απο την Ντισκο και της τα πηγα σαν δωρο.ο Πιτσιλιστης μου ειπε να τα κραταω στη φωτο.ειναι λεει ενα εργαλειο της δουλειας μου
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Περασε στο Ντουκου γιατι μονο εμενα ενδιαφερει αμεσα!εμενα απλειξε το κλεισημο των Φωτομοντελι.εδω για τους μπουρδελιαριδες ηταν μια τρομερη ειδειση!γιατι δεν το περιμενε κανενας! την προηγουμενη μερα ειχα παει στη Λολα στο Φωτομοντελι στη Νιεφσκι για 2 ωρες.ολα καλα τιποτα δεν προμηνυε οτι θα κλεισει η αλυσιδα σαλον!μονο η Λολα ηταν λιγο νευρικη.αλλα δεν μου ειπε τιποτα?!?!σιγουρα θα το ηξερε.την αλλη μερα ενω το πρω'ι' ειχαν ανεβασει στο ιντερνετ το προγραμμα ποια κοπελα δουλευει σε καθε σαλον και ποια εχει ρεπο.γραψανε αυτο στο ιντερνετ που μετεφρασα.ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ!η ειδειση επεσε σαν κεραυνος στους μπουρδελιαριδες της Αγιας Πετρουπολης!το θεμα ειναι οτι οι μπουρδελιαριδες εδω ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!οι Ρωσσοι δεν συνηθιζουν να πηγαινουν σε τετοια μερη.οποτε στη πολη γενικα δεν εγινε καμια συζητιση πουθενα!Δημήτρη τα είχα διαβάσει αυτά που είπες.
Απλά τότε δε μιλούσα γιατί με είχε πιάσει απελπισία.
Μία τόσο μεγάλη είδηση πέρασε ντούκου από το θρεντ. Ελάχιστοι την σχολίασαν και ελάχιστοι ανησύχησαν. Αυτό σημαίνει ότι εδώ μέσα γίνεται μόνο συζήτηση off-topic και ελάχιστοι έχουν σχέση με το αντικείμενο.
Έτσι λοιπόν γράψε στ' αρχίδια σου όποιον σε σχολιάζει, στείλε τον να πάει να γαμηθεί και μη του ξαναμιλήσεις.
Επίσης γράψε στ' αρχίδια σου και τους κακομοίρηδες που σε γλύφουν. Ξέρεις εσύ.
Αν ποτέ το αφτί σου πάρει καμιά είδηση για επαναλειτουργία των Φωτομοντέλι ή διαβάσεις κάτι, ή επανακυκλοφορήσει το περιοδικό τους στα περίπτερα της Αγίας Πετρούπολης, πες το σε παρακαλώ.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Νεαρχε,πριν λιγο ανεβασα ενα θεμα στο με τιτλο μηπως ξερει που δουλευουν τωρα οι Λολα που δουλευε στο Φωτομοντελι στη Νιεφσκι 63 και η Ανια που δουλευε στο Φωτομοντελι στην Προσβεσενιε.με της φωτο του (εχουν φωτοσοπ).ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΣΒΙΣΕΙ!?!δεν ξερω γιατι?Και γενικα οποιος παει να βαλει θεμα σχετικα με το Φωτομοντελι το σβινουν αμεσως!?!?Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι?????Αν ποτέ το αφτί σου πάρει καμιά είδηση για επαναλειτουργία των Φωτομοντέλι ή διαβάσεις κάτι, ή επανακυκλοφορήσει το περιοδικό τους στα περίπτερα της Αγίας Πετρούπολης, πες το σε παρακαλώ.
Συνημμένα
Τα κορίτσια ξέρεις που πήγαν ;
Δε μπορεί να αξαφανίστηκαν.
Δε μπορεί να γύριασαν στα χοριά τους.
Κάπου στην Αγία Πετρούπολη θα δουλεύουν.
Έχει γίνει κάτι πολύ χοντρό πιστεύω, όχι απλά ότι δεν πλήρωσαν την αστυνομία.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δεν ξερω τι συμβαινει?μηλισα και με Ρωσσους συναγωνιστες απο το μου ειπανε το ιδιο.με το που ανεβαζουν καποιο θεμα σχετικα με το Φωτομοντελι μεσα σε μιση ωρα οι Μοντερατορ το σβινουν!!!!!οπως καναν και με το δικο μου χτες.σκεφτομαι μηπως κλεισαν για να οργανωθουνε?και θα ξαναανοιξουνε συντομα.γιατι δεν μπορει εχουν 3ης ή 4ης σαουνες ιδιοκτητες στην Πετραγκρατσκαγια εχουν 2 εισοδους πολυκατοικιας δικες τους!(8 ή 10 διαμερισματα)!τι θα τα κανουν ολα αυτα?-το μελον θα δειξειΤα κορίτσια ξέρεις που πήγαν ;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
στα Μα'ι'αμι πηγα 3-4 φορες και δεν μου αρεσε ουτε το σερβις ουτε οτι δεν εχουν ποτέ της κοπελες απο της φωτογραφιες.Το Αντεα μου αφησε καλη εντυποση.βεβαια με σκασανε μεχρι να μου βρω τι Βικα!την πρωτη φορα πηγα μου ειχαν την Ποληνα αντι για αυτη μου αρεσε και την τη δευτερη φορα πηγα και ενω στο τηλεφωνο 10 φορες τους ειπα ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ.και μου λεγανε ναι ειναι εδω ελατε,μου δειξανε μια εντελως αλλη.εφυγα και εστειλα προσωπικο μυνημα στο ιντερνετ.μου ζητησανε συγγνωμη και μετα απο 3ης μερες με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η Βικα ειναι εκει.πηγα και την αν δεν ξερεις το Αντεα (ισως επειδη ειναι καινουργιο)δεν θα σε αφησει ευχαριστημενο.Π.Χ. υαπρχει ενας PIN CODE αν πεις οτι ειμαι απο το σα'ι'τ amurspb (с амура)κοστιζει η μια ωρα 2000 αντι για 2500 και οι 2 ωρες 3500 αντι για 4000.με μενα επειδη με ξερουν πιανει παντα.πολλοι ομως παραπονιουνται οτι τους λενε οτι δεν ισχυει.---θα παω να δοκιμασω το σαλον Καραμελκι να Ντεκαμπριστοφ σοβαροι ανθρωποι γραφουνε καλα λογια γι'αυτοκατι ειπε ο Δημητρακης για Μαιαμι και Αντεα.
εχουμε περισσοτερες πληροφοριες γι' αυτα?
δεν ξερω τι συμβαινει?μηλισα και με Ρωσσους συναγωνιστες απο το μου ειπανε το ιδιο.με το που ανεβαζουν καποιο θεμα σχετικα με το Φωτομοντελι μεσα σε μιση ωρα οι Μοντερατορ το σβινουν!!!!!οπως καναν και με το δικο μου χτες.σκεφτομαι μηπως κλεισαν για να οργανωθουνε?και θα ξαναανοιξουνε συντομα.γιατι δεν μπορει εχουν 3ης ή 4ης σαουνες ιδιοκτητες στην Πετραγκρατσκαγια εχουν 2 εισοδους πολυκατοικιας δικες τους!(8 ή 10 διαμερισματα)!τι θα τα κανουν ολα αυτα?-το μελον θα δειξει
Αυτό που λες είναι το πιο θετικό σενάριο που θα μπορούσε να υπάρξει. Μακάρι !
Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν είναι έτσι εύκολα τα πράγματα. Δεν θα χρειαζότανε να κλείσουνε όλα με τη μία. Θα μπορούσε να ανακαινιστεί η αλυσίδα χωρίς όλο αυτό το χαμό.
Φοβάμαι ότι υπήρξε πολύ μεγάλο πρόβλημα με τη μαφία (αστυνομία) στην Αγία Πετρούπολη. Δεν πλήρωσαν για κάποιους μήνες και ξαφνικά τους απείλησαν με προσαγωγές και ταλαιπωρία. Γι’ αυτό έκλεισαν όλα απότομα.
Μακάρι να τα ξαναβρούνε.
Τα κοριτσάκια όμως δεν μπορεί να έχουν εξαφανιστεί. Όταν πηγαίνεις σε άλλα σαλόν ρώτα τις κοπέλες που πηδάς αν έχουν δει καμία, που πήγαν και τι ξέρουν.
Μεγάλο μυστήριο …
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Πιστευω οτι κλεισαν γιατι δεν βγαιναν οικονομικα.καταρχην η κριση και κατα δευτερο λογω εχει γεμισει μουνια ο τοπος.το μουνι εχει γινει πολυ πιο ευκολο σε σχεση Π.Χ. με 3 χρονια πριν.τωρα διαβαζα.ανοιξε ενα καινουργιο σαλον που οπως βλεπω ολες σχεδον οι κοπελες που βλεπω στις Φωτογραφιες ειναι απο το Φωτομοντελι.Αυτό που λες είναι το πιο θετικό σενάριο που θα μπορούσε να υπάρξει. Μακάρι !
Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν είναι έτσι εύκολα τα πράγματα. Δεν θα χρειαζότανε να κλείσουνε όλα με τη μία. Θα μπορούσε να ανακαινιστεί η αλυσίδα χωρίς όλο αυτό το χαμό.
Φοβάμαι ότι υπήρξε πολύ μεγάλο πρόβλημα με τη μαφία (αστυνομία) στην Αγία Πετρούπολη. Δεν πλήρωσαν για κάποιους μήνες και ξαφνικά τους απείλησαν με προσαγωγές και ταλαιπωρία. Γι’ αυτό έκλεισαν όλα απότομα.
Μακάρι να τα ξαναβρούνε.
Τα κοριτσάκια όμως δεν μπορεί να έχουν εξαφανιστεί. Όταν πηγαίνεις σε άλλα σαλόν ρώτα τις κοπέλες που πηδάς αν έχουν δει καμία, που πήγαν και τι ξέρουν.
Μεγάλο μυστήριο …
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
[youtube=425,350]19SCgf_KyXI[/youtube] πηγαινω στην Ντισκο Ροσσι [youtube=425,350]3EMixJWoFm0[/youtube] αφιερωση σε ολους τους συναγωνιστες
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
dimitrakis29 = respect 100%
Παρόμοια θέματα