sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ειχανε προβληματα με τις αρχες ή μειωθηκαν οι δουλειες?εκλεισαν τα Φωτομοντελι
διαβασε τη σελιδα 219 εκει εγραψα οτι ξερω.μου φανηκε πολυ περιεργο.ολα εγιναν τοσο ξαφνικα!τωρα ποια αλυσιδα παιρνει τα πανω της δεν ξερω?οι δουλειες οπωσδηποτε ειναι πεσμενες γιατι εχει παρα πολλες γκομενες παντου.ειχανε προβληματα με τις αρχες ή μειωθηκαν οι δουλειες?
και τελος παντων τα χερουβειμ που βρισκονται τωρα?
ποια αλυσιδα σαλον εχει τα πανω της?
Kαυλιαρη, δεν εχεις υπνο σημερα ?
Αυτα..
Εδω ειναι απο χτες.και ......----σημερα θα βγουμε να παμε Ντισκο σε κανα 2ωροΤσάρε της Ρωσσικής Ηδωνης Δημητράκη
Πότε ανεβένει ο Πίτσι για να κάνει κανένα βιντεάκι να καβλώσουμε;;;;;;;;;
Η κατ'ασταση στο Ελ λάντα δύσκολη, δεν παλέυται με τίποτις
Δημητρακη δωσε του χαιρετισματα!!!! το μωρο του τι λεει εσυ που εισαι εμπειρος?Εδω ειναι απο χτες.και ......----σημερα θα βγουμε να παμε Ντισκο σε κανα 2ωρο
πιο πολλες πληροφωριες εχουν θα ελεγα τα αλλα Thread για τη Ρωσσια.και εδω κατι εχει οχι πολλα πραγματα ομωςβλεπω οτι το θεμα της ρωσικης βιζας ειναι πολυπλοκο
επειδη μαλλον θα εχει συζητηθει σε προηγουμενη σελιδα, θα παρακαλουσα καποιον να με παραπεμψει στο σχετικο ποστ
Εδω ειμαι στη Ντισκο Βαρσαβσκι εξπρες.ο Πιτσιλιστης ειδε τη σημαια με ρωτησε τι θελει εδω η Ελληνικη σημαια?του απαντησα μαντεψε ποιος τους ειπε να την ανεβασουν? τους ειχα πει απο τοτε που ανοιξε η ντισκο να την ανεβασουν για ντεκορ.και την βαλαν εκει.στην αλλη μερια (δεν φενεται στις φωτο εχει τη Βραζηλιανικη σημαια).Μου αρεσει πολυ να καμακωνω με θεα τη γαλανολευκη!
Πρέπει νὰ ἀπονεμηθῇ εἰδικὸν ἀξίωμα εἰς τὸν Δημήτριον! Τὸ "τιμημένος" εἶναι πολὺ ὀλῖγον!
πορνοπροξενος πρεπει να αναχθει εκ της Ελληνικης κυβερνησεως!Πρέπει νὰ ἀπονεμηθῇ εἰδικὸν ἀξίωμα εἰς τὸν Δημήτριον! Τὸ "τιμημένος" εἶναι πολὺ ὀλῖγον!
ΔΕν μπορω. ....Θα το ξαναποσταρω. ;)
Ναι.σ'αυχαριστω θα το προσπαθισω να μπω και 'κει!αυτη εδω πρεπει να ειναι η δικια σου απο το σαλον. οι φωτο της ειναι με φωτοσοπ.αλλα πιστευω οτι ειναι αυτη.χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ δεν παιζει θεος!!!!!!!! μιτσο γερα το κρεμλινο ειναι κοντα