Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ευγε πανμεγιστε τσαρε τις ρωσιας καλοταχιδο επιτελους θα κανουμε τιν σημορια με τα τουαρεγκ !!!!!!!!!! τρεμε ρεντ ο τσαρος αντεπιτηθετε !!!!!!!!!!!! σες προσκαλο για παρθενικο ταξηδι ουκρανια δημητριε τσαρε πασον τον ρωσιον!!!!!!!! ευγε!!!!!!!!

Επισκέπτης
......που αγοραστηκε πριν μια εβδομαδα.μοντ. αρχες 2008 V6 3200cc εχει φουλ εξτρα TV,CD,DVD,NAVIGATOR και Υδροπνευματικη αναρτιση.η τιμη του 40.000 Ευρω.χτες του εβαλα δορυφορικο συναγερμο και μερικα μυστηκα συστηματα ακομα.2500 Ευρω συν συνδρομη για ενα χρονο 600 $.πολυ καλο συστημα ειχα παει να περασω ΚΤΕΟ και με το που το σηκωσανε τ'αμαξι αμεσως σημανε συναγερμος στο κεντρο και με πηραν τηλεφωνο.αν γινει κατι με τ'αμαξι κατευθειαν ειδοποιητε η УВО (Περιπολικα της Αστυνομιας που πανε για τους συναγερμους.και ειναι πολλα και παντου στην πολη).ειναι ενα πολυ δυνατο οπλο για τη δουλεια μου! :2funny:

Δὲν εἶναι ὄχημα δι΄ὁδηγοὺς ἀλλὰ δὲν ἔχει σημασίαν. Καλορίζικο κ. Δημητράκη!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ευγε πανμεγιστε τσαρε τις ρωσιας καλοταχιδο επιτελους θα κανουμε τιν σημορια με τα τουαρεγκ !!!!!!!!!! τρεμε ρεντ ο τσαρος αντεπιτηθετε !!!!!!!!!!!! σες προσκαλο για παρθενικο ταξηδι ουκρανια δημητριε τσαρε πασον τον ρωσιον!!!!!!!! ευγε!!!!!!!!

Πολλα φιλία στον Μπλασκο :blowup:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
dimka αξιος
εδω ουτε πατινι δε μπορουμε να αγορασουμε

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δὲν εἶναι ὄχημα δι΄ὁδηγοὺς ἀλλὰ δὲν ἔχει σημασίαν. Καλορίζικο κ. Δημητράκη!
Αν δεν ειναι οχημα για οδηγους, τοτε για ποιους ειναι;
----------------------------
Ασχετο: Γιατι μου εχει μεινει η εντυπωση οτι στο "ειναι" βαζαμε οξεια και οχι δασεια;

Επισκέπτης
Αν δεν ειναι οχημα για οδηγους, τοτε για ποιους ειναι;
---
Διὰ κυνηγοὺς τοῦ ἔρωτος καὶ μεγάλους κατακτητὰς ὡς ὁ κ. Δημητράκης :)

Ασχετο: Γιατι μου εχει μεινει η εντυπωση οτι στο "ειναι" βαζαμε οξεια και οχι δασεια;

Εἶναι: Ψιλὴ καὶ περισπωμένη.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τσαρε πιρες το καλητερο εργαλειο για ουκρανοροσιες 1 δεν χαλαει με τιποτα 2 δεν γλιστραει με τιποτα 2 γιατι ομος βενζινη ρε τσαρε?? 4 στις 180.000 θα αλαχεις τιν βαση του αχονα τις κινησης πισω αυτο το εχουν ολα τα τουαρεγκ και χαλαει σε ολα... κατα τα αλλα το αμαχι εινε διαστημοπλιο και μουνοπαγιδα δηναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 ουκρανια δεν το πειραζει κανενας !!!!!! ευγε  γατε τσαρε ολεεεεεεε καλα γαμισια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τσαρε πιρες το καλητερο εργαλειο για ουκρανοροσιες 1 δεν χαλαει με τιποτα 2 δεν γλιστραει με τιποτα 2 γιατι ομος βενζινη ρε τσαρε?? 4 στις 180.000 θα αλαχεις τιν βαση του αχονα τις κινησης πισω αυτο το εχουν ολα τα τουαρεγκ και χαλαει σε ολα... κατα τα αλλα το αμαχι εινε διαστημοπλιο και μουνοπαγιδα δηναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 ουκρανια δεν το πειραζει κανενας !!!!!! ευγε  γατε τσαρε ολεεεεεεε καλα γαμισια
τα ανταλλακτικα του ειναι πολυ φτηνα!και εχει τα παντα.θα ελεγα 2 φορες πιο ακριβα απο του LADA!βρηκα ενα που εχει μεταχηρησμενα ανταλλακτικα.πηρα 2 ζαντολαστιχα ολοκαινουργια με 5000 ρουβλια το ενα (125 Ευρω)!οσο για την υδροπνευματικη ο Κομπρεσορ που μπορει καποτε (συνηθως ποτέ)να χαλασει εχει 40.000 ρουβλια καινουργιος (μεταχηρισμενος 15.000-20.000 (375-500).οι φλατζες εχουν 2500 ρουβλια (62,5 Ευρω).βρηκα δισκοφρενα σε ενα φιλο μου που εχει χοντρικη με 30 Ευρω το καθενα!σε ολα εχεις δικιο.δεν καει παρα πολυ στην πολη 18,5 εκτος πολης με 100-110 ταχυτητες χλμ. 11 λιτρα.με το κιβωτιο στο σπορ και τσιτωμενο 20 λιτρα περιπου.τελικη στο κοντερ 210 (στα χαρτια 202)παντος δεν κλεβει πολυ το κοντερ.το οτι δεν γλυστραει με τιποτα μου εκανε μεγαλη εντυποση!σε συγκριση με Τσεροκι που ειχα καμια σχεση!το Τσεροκι ηταν πολυ σκληρο αυτο ειναι σαν λιμουζινα μαλακο.μου αρεσει που θυμιζει το σαλονι του ειδηκα τη νυχτα που ειναι ολα τα φωτακια κοκκινα μεσα αεροπλανο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσο για της Ουκρανες.ειναι αμαρτια αυτες της χωριατες να της βαλεις σε τετοιο αμαξι!για της πορνοεκδρομες μου θα εχω το LADA και πολυ τους ειναι!Жигули пяторка σκουριασμενο και σαπιο!Τους φτανει!το Tuareg  θα ειναι μονο για Αγια Πετρουπολη.η πλακα ειναι οτι εχω αποθρασυνθει εντελως :2funny:την Κορεατισα για να την παω βολτα την εβαλα να μ,ου αγωρασει πιτσα σουβλακι και χαμπουργκερ.η κακασχημη με τα'ι'σε στο πιτσα χατ :2funny:προσπαθω να το αποσβεσω :2funny:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
dimitrakis29 φόρτωσε το tuareg με ρωσίδια και φέρτα στην Αθήνα εκδρομή  :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ολεε τσαρεε εισε και το προτο καμακι !!!!!!!! στις 17 αρες ζαντες 4 λαστιχα χειμονα καινουργια γνοστης μαρκας στο κισινευ μαζι με τα περαστικα 450 εβρα κα τα 4 ολεε!!!!!!!!!!μπραβο αρχιγε παλι καλα που δεν αγορασες χαμερ που μου ελλεγες το ανταλακτικα βρισκεις και στα περιπτερα και δερμα μεσα !!!!!!!!! διαστημοπλειο ειναι τελικα λες λες λες αλλα τελικα κανεις το σοστο τσαρε ολε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη απο ελληνα αγορασες την μουνοπαγιδα?ειδα χαιμαλια στον καθρεφτη ρε συ!τα βαζουν και οι μαλακες οι ρωσοι? :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη απο ελληνα αγορασες την μουνοπαγιδα?ειδα χαιμαλια στον καθρεφτη ρε συ!τα βαζουν και οι μαλακες οι ρωσοι? :rockon:
μια μπαλλα ειχε.αλλα την πηρε ο πωλητης :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ολεε τσαρεε εισε και το προτο καμακι !!!!!!!! στις 17 αρες ζαντες 4 λαστιχα χειμονα καινουργια γνοστης μαρκας στο κισινευ μαζι με τα περαστικα 450 εβρα κα τα 4 ολεε!!!!!!!!!!μπραβο αρχιγε παλι καλα που δεν αγορασες χαμερ που μου ελλεγες το ανταλακτικα βρισκεις και στα περιπτερα και δερμα μεσα !!!!!!!!! διαστημοπλειο ειναι τελικα λες λες λες αλλα τελικα κανεις το σοστο τσαρε ολε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμενα μου εδωσε μαζι μαζι και 4 ζαντολαστιχα καλοκαιρινα αλλα με 18αρα ζαντα.αυτα που φοραει τωρα ειναι Nokia χειμερινα με καρφακια ζαντα 17αρα.Χαμμερ δεν πηρα γιατι κλεινει το εργοστασιο (ειχα ανοιξει και Thread με αυτο το θεμα).οποτε ανταλλακτικα δεν θα εχει σε κανα 2 χρονια και θα ειναι πανακρυβα!οποτε το ξεγραψα.

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ESCALADE επρεπε να παρεις!και φτιαγμενo σαν το pimp my ride!και τα ρωσιδια να χορευουν μεσα!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δημητρακη καλοριζικο το τουτουνι!!!!
Φαινεται απολυτα ποσο καλα γνωριζεις τι θελουνε οι Ρωσσιδες!!!!
Αντε καλοταξιδο και παντα γεματο μωρακια!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη καλοριζικο το τουτουνι!!!!
Φαινεται απολυτα ποσο καλα γνωριζεις τι θελουνε οι Ρωσσιδες!!!!
Αντε καλοταξιδο και παντα γεματο μωρακια!!!!!
Σ'ευχαριστω.Ειμαι εδω 17,5 χρονια Πορνομεταναστης και γι'αυτο εχω τοση μεγαλη πειρα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σηνεβει κατι πολυ κακο πριν μια εβδομαδα.η αλυσιδα σαλον Φωτομοντελι εκλεισαν!  συμφωνα με τα λεγομενα του Μοντερατορ του Φωτομοντελι.εκλεισε γιατι δεν εβγαινε οικονομικα λογω κρισης.και υπονοει οτι η μπατσοι ζητησαν περισσοτερα λεφτα για να μην τους πειραζουν.λεει φευγουμε με το κεφαλι ψηλα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom