Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
για ακομα μια φορα ο μεγασ διδασκαλοσ μεμοσ απεδιξε οτι ι μεμοθεορια περναι σε αλι διαστασι!

με κατοπισε πλιροσ ο χιστισ και εστιλα χροματιστεσ ζερμπερεσ στο ροσιδι μου και εχισε το μουνακακι του!τισ αρεσαν παρα πολι!μου ειπε οτι ποτε τισ δεν τισ ειχαν ξαναστιλι λουλουδια!εμ που μιαλο οι μαλακοροσοι να στιλουν λουλουδια!οι φουκαριαριδεσ!μονο για καμια βοτκα κανουν τα ρεμαλια!!!!!!!

σε αυτο το σιτε μποριτε να στιλετε λουλουδια στο ρισιδι σασ!
επισισ ιπαρχι διαθεσιμι ι επιλογι να φοτογραφισουν τι κοπελα με τα λουλουδια και να στι στιλουν στο εμαιλ σου!!!
ειναι βεβεα κανα δεκα δολαρια παραπανο αλλα αξιζει!!!!
οριστε και ι παραγελια για να ξερετε πανο κατο ποσο θα σασ στιχισι!βεβεα εινια αναλογοσ και το μπουκετο λουλουδιον που θα στιλετε!

Description
    ------------------------------------------------------------------
    Charming Gerberas. Standard                                  60.44$
    Photo of delivery                                            8.00$
    Delivery                                                     6$

------------------------------------------------------------------
    Total: 74.44 $

Mπράβο ρε πίτσι, αυτό πάει να πεί έρωτας ;)

φυσικα ο γεωργακης στην ρωσια δεν πηγε πουθενα λογω κρισης δεν τον αφηνουν οι ετεροι,αλλα καλυτερα παιδες να εχεις μια ρωσιδα στο κρεβατι παρα να τρεχεις στην μοσχα και να κοστιζει ο κουκος αηδονι,αυτο επραξα εγω,ωραιες γυναικες προσεχουν και περιποιουνται τον εαυτο τους στενες δεν μιλαμε βεβαια για αυτες που δουλεουν καθε μερα στα ρδελα μιλφ κ.λ.π.ασε που οι πιο πολλες ειναι ιμιτασιον έχω δοκιμαση μολδαβη ουκρανη εσθονη κ.λ.π.αλλα οιρουσκι ειναι το κατι αλλο,[size=20pt]ειναι δυσπιστες στην αρχη αλλα μολις συγουρευτουν οτι της αγαπας και τις ξεψαροσης τοτε περνας ζωη χαρισαμενη και απο πολλες περιπτωσης που γνωριζω ειναι πιστες,ρε τι υψος εχουν οι ατιμες ειμαι 1,76 και με λενε κοντο,πραγματι οι ρωσσοι ειναι τρομπες με λια που κανεις για αυτες οπως π.χ. λουλουδια το εκτιμουν τρομερα.δεν περιγραφο αλλο!!!!!!!!!!!!!![/size]

+10000000000000000000000000000000

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους. Εχει κανεις δοκιμασει να εκδοσει βιζα μονος του? Εννοω χωρις την παρεμβαση ταξιδιωτικου πρακτορειου.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλημερα σε ολους. Εχει κανεις δοκιμασει να εκδοσει βιζα μονος του? Εννοω χωρις την παρεμβαση ταξιδιωτικου πρακτορειου.
Αν εννοεις βιζα για Ρωσσια
Εγω πριν 2 χρονια. Πολυ ευκολα στο Ρωσικο Προξενιο

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ναι για Ρωσια εννοω.Απλα διαβασα σε ενα φορουμ οτι ειναι δυσκολο να τα παρεις απο τη πρεσβεια και οτι κανουν τους δυσκολους λογω του οτι παιρνουν μιζες απο τα πρακτορεια. Εγω χρειαζομαι συνολικα 4 και το κοστος απο οτι καταλαβα ειναι γυρω στα 50ε μαζι με την ασφαλιση. Τα πρακτορεια χρεωνουν 70ε + ασφαλιση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Τα εχουμε ξαναπει πολακις,διαβασε ολο το θρεντ  η διαβασε παλιοτερα ποστ μου.50 ευρω με την ασφαλιση δεν ειναι σιγουρα  εκτος και εαν επεσε τοσο χαμηλα-που αποκλειετε.Προτιμησε πρακτορειο που κανει ταξιδια ΜΟΝΟ ρωσια.Το προξενειο ειναι μπελας-ουρα μεγαλη  και αντε να βρεις καποιον εκει μεσα να μιλησεις Ελληνικα,καθως ΟΛΟΙ ειναι ρωσοι.

Επισκέπτης
παιδια για να βγαλισ βιζα μονοσ σου στο ροσικο προξενιο εινια 52 ευρο!
ο μουζενιδισ τραβελ που ειναι ταξιδιοτικο γραφιο για ροσια σου βγαζι βιζα με 60 ευρο!!!!!!
και επισισ εχι καλεσ τιμεσ στα εισιτιρια!!!!
εινια και γαμο τα πρακτορια!τον εχο δοκιμασι διο φορεσ εοσ τορα!!!!!ειναι στι φιλελινον στο κενρο!
οποτε για 8 ευρο διαφορα δεν αξιζι να πασ στο ροσικο προξενιο να βγαλισ βισα μονοσ σου!ασε που δεν ξερουν ελινικα εκι μεσα!

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
τους καλεσα στο τηλεφωνο και οντως θελουν 60+ 2ε τη μερα για ασφαλιση.
ευχαριστω παιδες

Επισκέπτης
εμενα μου ειπε ο μιστισ εκι περα οτι δεν χριαζετε ασφαλισι!οποτε και δεν εκανα φισικα!!!!σιγα τα οα!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ευχαριστω νεοκλη για την αναρτηση ριχτε ομως και μια ματια στο θρεντ σχεσεις ελληνων με αλλοδαπες

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
κουλ αυτο μπορω να στο απαντησω στο δικο μου θρεντ,σπασιμπα!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη ΣΟΣ. Άσε τις αερογραμμές και ανέβασέ μας κανένα βίντεο. Κάνε καμία ανταπόκριση.
Η χώρα βρίσκεται σε κρίση. Χρειαζόμαστε άμεσα κάτι το φαντασιωσικό για να τονώσει το εγώ μας. Κολυμπάμε σε ένα απέραντο ωκεανό βαζελίνης.-----Βιντεακια καινουργια δεν εχω.περιμενω αυτες της μερες τον Πιτσιλιστη που με την Πορνοκαμερα του θα γυρισει βιντεακια και με το καινουργιο αυτοκινητο μου! :)......

Συνημμένα

• moi tuareg1.jpg
    moi tuareg1.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • moi tuareg2.jpg
    moi tuareg2.jpg
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • moi tuareg3.jpg
    moi tuareg3.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • moi tuareg5.jpg
    moi tuareg5.jpg
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 25

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μεγίασου Τσάρε-Αρχονταααααααααααααα

Θα κλάψουν νουνια τωρα.

Αν βάλεις και καμια πινακίδα CD θα κλέιεσεις σπίτια :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......που αγοραστηκε πριν μια εβδομαδα.μοντ. αρχες 2008 V6 3200cc εχει φουλ εξτρα TV,CD,DVD,NAVIGATOR και Υδροπνευματικη αναρτιση.η τιμη του 40.000 Ευρω.χτες του εβαλα δορυφορικο συναγερμο και μερικα μυστηκα συστηματα ακομα.2500 Ευρω συν συνδρομη για ενα χρονο 600 $.πολυ καλο συστημα ειχα παει να περασω ΚΤΕΟ και με το που το σηκωσανε τ'αμαξι αμεσως σημανε συναγερμος στο κεντρο και με πηραν τηλεφωνο.αν γινει κατι με τ'αμαξι κατευθειαν ειδοποιητε η УВО (Περιπολικα της Αστυνομιας που πανε για τους συναγερμους.και ειναι πολλα και παντου στην πολη).ειναι ενα πολυ δυνατο οπλο για τη δουλεια μου! :2funny:

Συνημμένα

• moi tuareg6.jpg
    moi tuareg6.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • moi tuareg7.jpg
    moi tuareg7.jpg
    50,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • moi tuareg4.jpg
    moi tuareg4.jpg
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 21

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Βιντεακια καινουργια δεν εχω.περιμενω αυτες της μερες τον Πιτσιλιστη που με την Πορνοκαμερα του θα γυρισει βιντεακια και με το καινουργιο αυτοκινητο μου! :)......
Γεια σου πανμεγιστε Δημητρακη.
Το πηρες? το πηρες? :)
Πω πω πω. Μεγαλη μουνοπαγιδα. Καλοριζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
και καλα μουνια στη θεση του (της) συνοδηγου. ;) :2funny:
επισης καλα :knockinb: στα πισω καθισματα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι φωτο ειναι απο την αγγελια που το αγωρασα.σας το λεω για να μην πειτε οτι εβαλα αλλο αμαξι στο σα'ι'τ και λεω οτι ειναι το δικο μου.σε λιγες μερες θα γινουν και βιντεακια

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
οι φωτο ειναι απο την αγγελια που το αγωρασα.σας το λεω για να μην πειτε οτι εβαλα αλλο αμαξι στο σα'ι'τ και λεω οτι ειναι το δικο μου.σε λιγες μερες θα γινουν και βιντεακια
Βιντεακια, αλλα με κανενα καυτο μουνακι μεσα. Αλλιως δεν.... λεει.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Θα σκίσεις όλοι την Αγιά Πετρούπολη.

Βαλε και κρυφες εσωτερικες κάμερες να γίνει χαμός.
Ως και η Τζούλια θα ζηλέψει. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom