για ακομα μια φορα ο μεγασ διδασκαλοσ μεμοσ απεδιξε οτι ι μεμοθεορια περναι σε αλι διαστασι!
με κατοπισε πλιροσ ο χιστισ και εστιλα χροματιστεσ ζερμπερεσ στο ροσιδι μου και εχισε το μουνακακι του!τισ αρεσαν παρα πολι!μου ειπε οτι ποτε τισ δεν τισ ειχαν ξαναστιλι λουλουδια!εμ που μιαλο οι μαλακοροσοι να στιλουν λουλουδια!οι φουκαριαριδεσ!μονο για καμια βοτκα κανουν τα ρεμαλια!!!!!!!
σε αυτο το σιτε μποριτε να στιλετε λουλουδια στο ρισιδι σασ!
επισισ ιπαρχι διαθεσιμι ι επιλογι να φοτογραφισουν τι κοπελα με τα λουλουδια και να στι στιλουν στο εμαιλ σου!!!
ειναι βεβεα κανα δεκα δολαρια παραπανο αλλα αξιζει!!!!
οριστε και ι παραγελια για να ξερετε πανο κατο ποσο θα σασ στιχισι!βεβεα εινια αναλογοσ και το μπουκετο λουλουδιον που θα στιλετε!
Description
------------------------------------------------------------------
Charming Gerberas. Standard 60.44$
Photo of delivery 8.00$
Delivery 6$
------------------------------------------------------------------
Total: 74.44 $
Mπράβο ρε πίτσι, αυτό πάει να πεί έρωτας ;)
φυσικα ο γεωργακης στην ρωσια δεν πηγε πουθενα λογω κρισης δεν τον αφηνουν οι ετεροι,αλλα καλυτερα παιδες να εχεις μια ρωσιδα στο κρεβατι παρα να τρεχεις στην μοσχα και να κοστιζει ο κουκος αηδονι,αυτο επραξα εγω,ωραιες γυναικες προσεχουν και περιποιουνται τον εαυτο τους στενες δεν μιλαμε βεβαια για αυτες που δουλεουν καθε μερα στα ρδελα μιλφ κ.λ.π.ασε που οι πιο πολλες ειναι ιμιτασιον έχω δοκιμαση μολδαβη ουκρανη εσθονη κ.λ.π.αλλα οιρουσκι ειναι το κατι αλλο,[size=20pt]ειναι δυσπιστες στην αρχη αλλα μολις συγουρευτουν οτι της αγαπας και τις ξεψαροσης τοτε περνας ζωη χαρισαμενη και απο πολλες περιπτωσης που γνωριζω ειναι πιστες,ρε τι υψος εχουν οι ατιμες ειμαι 1,76 και με λενε κοντο,πραγματι οι ρωσσοι ειναι τρομπες με λια που κανεις για αυτες οπως π.χ. λουλουδια το εκτιμουν τρομερα.δεν περιγραφο αλλο!!!!!!!!!!!!!![/size]
+10000000000000000000000000000000