διμητρακη και μεμο διαβασα αυτα που γραφετε και οι 2......... και κατεληξα στο να τις αφησω στην τυχη τους...... και οι τσεχες μια χαρα ειναι! θα επικεντροθω εκει και σε καμια βουλγαρια και τις ρωσσιδες θα τις αφησω για μεταπτυχιακο στο e-καμακι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 819K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Καπου πηρε το ματι μου οτι ο ομιλος Κοπελουζου, ανελαβε να εκσυγχρονισει το υπαρχον τερμιναλ του Pulkovo airport στην Αγια Πετρουπολη, καθως και την δημιουργια ενος νεου τερμιναλ.
Αντε καιρος ητανε.....
Αντε καιρος ητανε.....
pdorison νομιζω οτι την πατάς σε ενα βασικο κανονα που εχει αναλυθει αρκετες φορες εδω: οτι οι ρωσιδα δεν σημαινει πουτανα, οπως μας εχει περασει την νοοτροπια η ελληνικη κοινωνια και κυριως οι ελληνιδες.
Μπορει να βγει κατι καλο και να καταληξει στο κρεβατι, αλλα οταν μιλας με νορμαλ ρωσιδες νομιζω οτι δεν πρεπει να τις αντιμετωπιζεις σαν εσκορτουδες.
Αυτο εχω καταλαβει απο τα 'μαθηματα' των εδω συμφορουμιτων.
Τα λεω καλα παιδια?
Μπορει να βγει κατι καλο και να καταληξει στο κρεβατι, αλλα οταν μιλας με νορμαλ ρωσιδες νομιζω οτι δεν πρεπει να τις αντιμετωπιζεις σαν εσκορτουδες.
Αυτο εχω καταλαβει απο τα 'μαθηματα' των εδω συμφορουμιτων.
Τα λεω καλα παιδια?
μα δεν ειπα πουθενα οτι τις αντιμετωπιζω σα πουτανες και ουτε νομιζω να ειναι απλα ειπα οτι μαλον θελουνε συγκεκριμενο τροπο επικοινωνιας και ισως συγκεκριμενες ατακες που ακομα δε τις εχω και ακομα και να τισ ειχα δεν εχει και τοσο πλακα ετσι... αυτο!
οι τσεχες πχ που μιλαω ειναι ολες αλκοολικες και δε νομιζω οτι τις πολυνιαζει το αυριο. και αποτι βλεπω απο φωτογραφιες στο facebook που μου δινουνε (μονες τους) η ζωη τους, τα σπιτια τους το ντυσιμο τους ειναι αρκετα δυτικο, με τις διακοπουλες τους στη μεσογειο και τα παντα τους.
να ξεκαθαρισω οτι κινουμαι σε ηλικιες 18-25.
οι τσεχες πχ που μιλαω ειναι ολες αλκοολικες και δε νομιζω οτι τις πολυνιαζει το αυριο. και αποτι βλεπω απο φωτογραφιες στο facebook που μου δινουνε (μονες τους) η ζωη τους, τα σπιτια τους το ντυσιμο τους ειναι αρκετα δυτικο, με τις διακοπουλες τους στη μεσογειο και τα παντα τους.
να ξεκαθαρισω οτι κινουμαι σε ηλικιες 18-25.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εσυ ομως πόσο χρονων εισαι?και πως εισαι εμφανησιακα?αν εισαι σχετικα νεος και στεκεσαι καλα τοτε θα βρεις χωρις μεγαλη δυσκολια πιστευω.αν ομως εισαι 40-45 με κοιλιες και καραφλος αποκλειεται να βρεις καμια!να ξεκαθαρισω οτι κινουμαι σε ηλικιες 18-25.
οχι στα 27 ειμαι καραφλες και τετοια δοξα το θεο δεν εχω χοντρος δεν ειμαι ενας νορμαλ ανθρωπος ;)
δεν παω δηλαδη να τους το παιξω σπονσορας ετσι και καλα συζητησεις "να περναει η ωρα" αλλα οταν πεταω το "τι ωραιο καιρο εχει στην ελλαδα" ολες "ζηλεβουν" και καμια δε νομιζω να τη χαλαει η προοπτικη να ερθει για κανενα μαυρισματακι προς τα δω. ασχετα αν θα γινει η οχι στο τελος δε ξερω.
επισης αυτο που παρατηρω ειναι οτι με αυτες που μιλαω καμια δεν ειναι στα σαιτς η στο μσν πρωινες ωρες (ουτε καν τωρα δεν ειναι καμια ονλαιν) το οποιο ισως σημαινει οτι εχουν κανονικες δουλιες και δε ξημεροβραδιαζονται στο ιντερνετ να βρουν σπονσοριλικι.
να σου πω δημητρακη την ατακα να ερθουν στην ελλαδα λες να την πεταω απο τις αρχες της "γνωριμιας" και να το παιζω ανετος οτι φιλοξενω οποια νανε η να το παιζω οτι αυτη ειναι πολυ σπεσιαλ κοπελα και γενικα δε το κανω αλλα αυτη μπορει να ερθει οποτε θελει?
μιλαω για τις τσεχες αλλα νομιζω καποια σχετικη εμπιρεια θα εχεις
δεν παω δηλαδη να τους το παιξω σπονσορας ετσι και καλα συζητησεις "να περναει η ωρα" αλλα οταν πεταω το "τι ωραιο καιρο εχει στην ελλαδα" ολες "ζηλεβουν" και καμια δε νομιζω να τη χαλαει η προοπτικη να ερθει για κανενα μαυρισματακι προς τα δω. ασχετα αν θα γινει η οχι στο τελος δε ξερω.
επισης αυτο που παρατηρω ειναι οτι με αυτες που μιλαω καμια δεν ειναι στα σαιτς η στο μσν πρωινες ωρες (ουτε καν τωρα δεν ειναι καμια ονλαιν) το οποιο ισως σημαινει οτι εχουν κανονικες δουλιες και δε ξημεροβραδιαζονται στο ιντερνετ να βρουν σπονσοριλικι.
να σου πω δημητρακη την ατακα να ερθουν στην ελλαδα λες να την πεταω απο τις αρχες της "γνωριμιας" και να το παιζω ανετος οτι φιλοξενω οποια νανε η να το παιζω οτι αυτη ειναι πολυ σπεσιαλ κοπελα και γενικα δε το κανω αλλα αυτη μπορει να ερθει οποτε θελει?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τοτε δεν εχεις προβλημα θα βρεις κατι σε αυτες της ηληκιες.Ρωσσιδα να ξεκηνισει να ερθει στην Ελλαδα για να συναντισει καποιον που δεν εχει δει ποτε της ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατον.για γνωρημιες με Τσεχες μεσω ιντερνετ δεν ξερω εχω καμια εμπειρια.
Διαβάστε απαντήσεις 194-196 και προβλέψεις για ελληνικό πρόβλημα....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εχω πολυ δουλεια αυτη την εποχη! ξαμαρθε η Ποκαχοντας για μερικες μερες.καλο κοριτσακι αλλα πολυ παιδι.σε λιγο καιρο θα γινει 18.θελει να με παντρευτει!...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Και μια καινουργια που εβγαλα....(οι πρωτες 2 φωτο της ειναι απο τη σελιδα της στο vkontakte.οι επομενες 2 που καθεται ειναι στο αυτοκινητο μου).
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
καταρχην για ρωσσιδα να ερθει το ξεχνας.ειναι σχεδον αδυνατον να παρει βιζα.και εκτος αυτου,για να καταφερει να παρει βιζα,θα σου κοστισει ο κουκος αηδονι.γιατι μην περιμενεις να τα πληρωσει αυτη.θα ψαξεις για εντος ευρωπαικης ενωσης.πολωνες,σλοβακες,ουγγαρεζες τρελενονται να ερθουν στην ελλαδα.και το κοστος ειναι μηδαμινο,υπαρχουν πουλμαν που πηγαινοερχονται σε αυτες τις χωρες.ρωσσιδα μπορεις να γνωρισεις εδω,υπαρχουν γραφεια γνωριμιων.αλλα μην περιμενεις καμια μουναρα.οχι στα 27 ειμαι καραφλες και τετοια δοξα το θεο δεν εχω χοντρος δεν ειμαι ενας νορμαλ ανθρωπος ;)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
καταρχην για ρωσσιδα να ερθει το ξεχνας.ειναι σχεδον αδυνατον να παρει βιζα.και εκτος αυτου,για να καταφερει να παρει βιζα,θα σου κοστισει ο κουκος αηδονι.γιατι μην περιμενεις να τα πληρωσει αυτη.θα ψαξεις για εντος ευρωπαικης ενωσης.πολωνες,σλοβακες,ουγγαρεζες τρελενονται να ερθουν στην ελλαδα.και το κοστος ειναι μηδαμινο,υπαρχουν πουλμαν που πηγαινοερχονται σε αυτες τις χωρες.ρωσσιδα μπορεις να γνωρισεις εδω,υπαρχουν γραφεια γνωριμιων.αλλα μην περιμενεις καμια μουναρα.
Eσύ δε πρέπει να γνωρίζεις και πολλά από τις εν λόγω χώρες ε?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
τιποτα φιλε.Eσύ δε πρέπει να γνωρίζεις και πολλά από τις εν λόγω χώρες ε?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
καταρχην στα dating sites το 90% ειναι σκαμερς.Ζητα να την δεις σε καμερα,να δεις αν ειναι αυτη.και μετα τα λεμε.μπες στο θεμα για προσεγγιση ρωσιδων μεσω νετ να δεις με τι μουναρα (νομιζω) οτι μιλαω
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
τιποτα φιλε.
Σοβαρά μιλάω έχεις πάει σε καμιά από αυτές? Αν ναι σε ποιες?
προσ το παρον παντως δεν εχει ζητησει κατι. και μου ειπε μονη της οτι μιλαει με 14000 ατομα. δεν ενθουσιαζομαι βεβαια ειμαι προσγειωμενος απλα τι ειχα τι εχασα αν ειναι καμια απατη/πουστης/σαικο/σαπια. καμερα λεει δεν εχει και ουτε εχει μσν η φεισμπουκ (καμια αποσες εχω μιλησει δεν εχουν απο ρωσια) απο Ε.Ε εχουν ολες φεισμπουκ
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
πολωνια,τσεχια,σλοβακια αρκετες φορες.ουγγαρια μια.οι τσεχες δεν τρελαινονται με την ελλαδα.οι αλλες ομως γουσταρουν να ερθουν.εαν εχεις παει και εσυ θα το ξερεις.και δεν ειπα οτι οι ρωσσιδες δεν θελουν η δεν ειναι μουναρες.ειπα οτι το προβλημα ειναι οτι ειναι σχεδον αδυνατο να ερθουν στην ελλαδα με τετοιο τροπο γνωριμιας που ψαχνει ο φιλος.ενω στις χωρες που αναφερω ειναι ευκολο γιατι ανηκουν στην ευρωπαικη ενωση.Σοβαρά μιλάω έχεις πάει σε καμιά από αυτές? Αν ναι σε ποιες?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις