Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Να πω ξανά για τον κλασσικό Ελληνα που με πούλησε,πραγματικά δεν υπάρχει αλληλεγγύη σε αυτά τα θέματα.Δηλαδή δεν καταλαβαίνω πώς περιμένει ο άλλος να του γνωρίσεις γκόμενα όταν συνέχεια σε κρεμάει.
Γενικώς πάντως η Ιστανμπούλ έχει μια γοητεία.Βλέπεις πώς ήταν η Ελλάδα 100 χρόνια πριν.Οι μουσουλμάνοι είναι διαφορετικοί από εμάς,πολλές όμως φάτσες των τούρκων βλέπεις και εδώ απλά οι Ελληνες είναι πιο άγριοι,οι Τούρκοι είναι πιο μαλακοί αρωματίζονται φτιάχνουν τα μαλλιά κτλ,έχουν πολύ διαφορετικό στυλ από τους Ελληνες.Νομίζω πάντως οτι παντού υπερισχύει η balkan power δεν ξέρω πώς ο Τούρκος μπορεί να τα βγάλει πέρα με το Σέρβο ή τον Κροάτη εμείς στα Βαλκάνια είμαστε πολύ άγριοι δεν παίζουν καταστάσεις όπως στην Τουρκία.Επίσης άλλες γκόμενες φοράνε μαντίλα,άλλες δε φοράνε είναι γενικά σεμνές και μιλάνε με την ίδια προφορά όπως οι Ελληνίδες.Βασικά άμα δεις Ελληνίδες μετά τις Τουρκάλες νομίζεις οτι οι Ελληνίδες είναι πουτάνες που την έχουν δει ενώ οι Τουρκάλες είναι σεμνά κορίτσια για γάμο.Επίσης κάτι άλλο που παίζει στην Τουρκία είναι η κλασσική φάτσα Χατζηαβάτη και παππού μουστακαλή παλαιού τύπου βασικά βλέπεις πράγματα και συμπεριφορές που πλέον έχουν εκλείψει στην Ελλάδα.Αλλά οι Τούρκοι κρατάνε κάποιες αρχές.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Προφανώς επίσης οι Τούρκοι έχουν κάποιο νοητικό πρόβλημα δεν είναι αρκετά εύστροφοι.Για αυτό ενώ ξεκινούν μεγαλεπήβολα σχέδια πάντα καταλήγουν σε κάτι μέτριο και αυτό το βλέπει κανείς στην Ιστανμπούλ όπου ενώ υπάρχει ένα είδος μεγαλείου στις κατασκευές οι μαχαλάδες είναι γάμησέ τα.Αλλά η τουρκική αισθητική δε διαφέρει πού από την ελληνική.Πεζοδρόμια δρόμοι είναι περίπου τα ίδια.Τα μαγαζιά επίσης παραδόξως πιο καθαρά από τα ελληνικά και υπάρχει πολύς νέος κόσμος στους δρόμους.Κυκλοφορία χαώδης όπως στην Ελλάδα υπάρχουν και εντυπωσιακά κτίρια που δε βλέπεις στην Ελλάδα.
Μάλιστα μου φαίνεται οτι στην οικοδόμηση μερικών κτιρίων μιμήθηκαν τους κομμουνιστές!

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ είναι μια από τις φωτό της Ρωσίδας.Είναι αλήθεια οτι οι Ρωσίδες έχουν άλλη κλάση.Πολύ πιο αναβαθμισμένες από Ουκρανές,Πολωνές.Βασικά είναι γκόμενες υψηλής κλάσης όσες έρχονται από Μόσχα,Πήτερ.Σε κάνουν να νιώθεις γαμάτα είναι τρομερές.Τίποτα από αυτή την ουκρανική μιζέρια.Αλλά ζητάνε και περισσότερα.

img0535p.jpg

κανα βυζακι εχεις να μας βαλεις?καλο κορμι φαινεται αλλα χαλαει τη φαντασια η πετσετα

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οχι δεν έχω με βυζί.Είναι αυτό που λένε για τις Ρωσίδες οτι υστερούν σε αυτό τον τομέα αλλά τι να κάνουμε.Αυτή είχε ένα φυσιολογικού μεγέθους βυζί αλλά είχε τρομερά πόδια και πολύ ωραίο σώμα.Οι Τούρκοι είχαν χαζέψει αν και στο αεροδρόμιο είδα μία μοντελικών διαστάσεων Ρωσίδα που ερχόταν σε Τούρκο.Αλλά οι Τούρκοι δεν είναι χάλια όπως περίμενα.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δεν έχω με βυζί.Είναι αυτό που λένε για τις Ρωσίδες οτι υστερούν σε αυτό τον τομέα αλλά τι να κάνουμε.Αυτή είχε ένα φυσιολογικού μεγέθους βυζί αλλά είχε τρομερά πόδια και πολύ ωραίο σώμα.Οι Τούρκοι είχαν χαζέψει αν και στο αεροδρόμιο είδα μία μοντελικών διαστάσεων Ρωσίδα που ερχόταν σε Τούρκο.Αλλά οι Τούρκοι δεν είναι χάλια όπως περίμενα.
εμφανισιακα  στις βορειες αρεσουν οι μελαχρινοι και γενικα οι τουρκοι εχουν αυτην την κατραμιλα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σε μια εβδομάδα θα συναντήσω μούνο από Αγία Πετρούπολη στην Κωνσταντινούπολη και θα μείνουμε 5 μέρες σε ξενοδοχείο.Ευκαιρία να συγκρίνουμε τη δυναμική του ρωσικού πεοθηλασμού με τον ουκρανικό.Αλλά οι Ρωσίδες φαίνονται πιο έξυπνες.
Γι΄ αυτό δε μας είπες όμως... ;)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Δεν είναι μόνο αυτό.Εχουν άλλο στυλ οι Τούρκοι.Κάνουν ένα καμάκι στυλ χίλιες και μια νύχτες είναι πολύ ανοιχτοί με τις γκόμενες παίρνουν κάτι εκφράσεις δεν μπορώ να το περιγράψω.Οι Ελληνες πουλάνε περισότερο μούρη αυτοί είναι αλλιώς.Σα να ξέρουν τις ανάγκες από τις γκόμενες και να πάνε να τις καλύψουν κάτι τέτοιο.Αλλά είναι ένα συνολικό πράγμα που έχει να κάνει με τη θέση των γυναικών στη χώρα κτλ.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Γι΄ αυτό δε μας είπες όμως... ;)

Αυτό χρειάζεται ανάλυση.Μετά και τη ρωσική εμπειρία είμαι σε θέση να υποστηρίζω οτι ο πολωνικός πεοθηλασμός κρατάει τα πρωτεία,βασικά είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία σε ένα τέταρτο πεοθηλασμού νιώθεις όλα τα βάσανα και τους καημούς της βασανισμένης Πολωνίας.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι μόνο αυτό.Εχουν άλλο στυλ οι Τούρκοι.Κάνουν ένα καμάκι στυλ χίλιες και μια νύχτες είναι πολύ ανοιχτοί με τις γκόμενες παίρνουν κάτι εκφράσεις δεν μπορώ να το περιγράψω.Οι Ελληνες πουλάνε περισότερο μούρη αυτοί είναι αλλιώς.Σα να ξέρουν τις ανάγκες από τις γκόμενες και να πάνε να τις καλύψουν κάτι τέτοιο.Αλλά είναι ένα συνολικό πράγμα που έχει να κάνει με τη θέση των γυναικών στη χώρα κτλ.

γι αυτο ειπα εμφανισιακα,δεν λεω για τακτικες προσσεγγισης.για λιθουανες εχεις καμμια αποψη?

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
γι αυτο ειπα εμφανισιακα,δεν λεω για τακτικες προσσεγγισης.για λιθουανες εχεις καμμια αποψη?

Λιθουανές δεν ξέρω καθόλου.Δεν έχω γνωρίσει καμία απολύτως.Υποψιάζομαι οτι είναι κάτι μεταξύ Πολωνέζων Βαλτικών στη νοοτροπία.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τώρα αυτή η Ρωσίδα μου είπε ότι προτίμησε να έρθει σε εμένε αντί να πάει στο Ρώσο γκόμενό της στην Ιταλία.Επίσης ότι ο πρώην γκόμενός της της έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο και η ίδια δεν το'χει σε τίποτα να τρώει 150 ευρώ στο εστιατόριο στο Πίτερ.Γενικά κατά τη γνώμη της ο αληθινός άντρας πρέπει να είναι γενναιόδωρος να ξοδεύει για τη γκόμενα.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τώρα αυτή η Ρωσίδα μου είπε ότι προτίμησε να έρθει σε εμένε αντί να πάει στο Ρώσο γκόμενό της στην Ιταλία.Επίσης ότι ο πρώην γκόμενός της της έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο και η ίδια δεν το'χει σε τίποτα να τρώει 150 ευρώ στο εστιατόριο στο Πίτερ.Γενικά κατά τη γνώμη της ο αληθινός άντρας πρέπει να είναι γενναιόδωρος να ξοδεύει για τη γκόμενα.

Mεγαλη κουβεντα ειπες αδελφε..Αμα ειναι να την "πληρωνω" συνεχεια, χανεται η μαγεια του αμοιβαιου ερωτα και δεν διαφερει η σχεση απο τα εισαι με μια κοινη πουτανα που σου παρεχει σεξ με gfe..

Αυτα..

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτό χρειάζεται ανάλυση.Μετά και τη ρωσική εμπειρία είμαι σε θέση να υποστηρίζω οτι ο πολωνικός πεοθηλασμός κρατάει τα πρωτεία,βασικά είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία σε ένα τέταρτο πεοθηλασμού νιώθεις όλα τα βάσανα και τους καημούς της βασανισμένης Πολωνίας.

Με αυτό σου το ποστάρισμα, κατα την γνώμη μου μπήκες στο ΠΑΝΘΕΩΝ

ΕΓΡΑΨΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :dancing: :dancing: :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δυστηχως πολλες εχουν αυτη την αντιληψη :rockon:.και υπαρχουν και παρα πολλα θυματα που ειναι ετοιμα να τους παρουν αυτα που ζητανε! :headbang:Βεβαια μην πιστευεις και ολα αυτα που σου λενε πετα και τιποτα στη θαλασσα :2funny:τωρα βεβαια αυτο το φενομενο παει να εκλειψη.μειωνεται ο αριθμος των αντρων και ποσοτικα και ποιοτηκα.Αυξανεται με γεωμετρικο ριθμο ο αριθμος των πουστηδων και των ναρκομανων :2funny:καλητρα για 'μας :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τώρα αυτή η Ρωσίδα μου είπε ότι προτίμησε να έρθει σε εμένε αντί να πάει στο Ρώσο γκόμενό της στην Ιταλία.Επίσης ότι ο πρώην γκόμενός της της έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο και η ίδια δεν το'χει σε τίποτα να τρώει 150 ευρώ στο εστιατόριο στο Πίτερ.[size=12pt]Γενικά κατά τη γνώμη της ο αληθινός άντρας πρέπει να είναι γενναιόδωρος να ξοδεύει για τη γκόμενα.[/size]

Σίγουρά είναι Ρωσίδα κι όχι Ελλεεινίδα; :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Λιθουανες και οι Λεττονες αν και ειναι αφραγκες εχουν μια καποια αρχοντια δεν εχουν τη Βλαχια των Ρωσσιδων θα ελεγα.Που μπορει να εχουν πολυ χρημα αλλα να ντυνονται κακογουστα.Οι Λιθουανες,Λεττονες θα ελεγα εχουν την αισθηση του ωραιου.Στο χαρακτηρα θα ελεγα ειναι πολυ καλητερες απο της Ρωσσιδες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σίγουρά είναι Ρωσίδα κι όχι Ελλεεινίδα; :2funny:
Ειπαμε πετα και τιποτα στη θαλασσα απο αυτα που λενε :2funny:Δεν ξερω τι ηληκιας ειναι αυτη η κοπελα?αλλα στη Ρωσσια μια γυναικα ανω τον 23-24 ετων ειναι πολυ δυσκολο να βρει αντρα να παντρευτει!Δεν την θελει πια κανενας!Μονο καποιος ξενος μπορει να την παρει,ο Ρωσσος αντε να την :knockinb: και παλι μια τετοια γκομενα μπορει να μην βρει ουτε αντρα να τη  :knockinb:!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αυτή ήταν 24 χρονών.Μου είπε ότι ήταν 3 χρόνια παντρεμένη και χώρισε.Πάντως οι Ρωσίδες είναι τρομερά εύκολες.Επίσης ξέρεις πάντα πού βρίσκεσαι σου λένε τι θέλουν κτλ.Οι Πολωνέζες είναι τεράστιο μυστήριο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ακριβώς.

Επισκέπτης
μαλακεσ ειναι οι τουρκαλαδεσ.
πιο αξεστι χιστεσ απο αυτουσ δεν ιπαρχουν...
εαν δουν γινεκα χινουν επιτοπου στο βρακι τουσ.
ειναι οι πιο αγαμιτοι σε ολο τον πλανιτι μαζι με τουσ πορνοαραβεσ.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ναι,οι Αραβες μόνο Πολωνέζες έχω δει να γαμάνε εκτός από τις κατσίκες τους.Οι Τούρκοι είναι μάλλον καλύτεροι έχω δει αρκετούς με Ρωσίδες και δυτικές.

Γενικά θα έλεγα Αραβες και Τούρκοι είναι τρομερά ενοχλητικοί.Όταν σε δουν με γκόμενα έρχονται και την καμακώνουν μπροστά σου.Είναι εντελώς γλοιώδεις καμία σχέση με περήφανους Βαλκάνιους.Με Αραβες παραλίγο να πιαστώ στα χέρια στη Σουηδία και στο Κίεβο και με Τούρκους στην Τσεχία και τώρα στην Ιστανμπούλ.Πέσανε δηλαδή σπρωξίδια και φάπες.
Θυμάμαι στην Τσεχία ήμουνα με δυο δίδυμες μουνάρες στο κλαμπ και έτυχε να γεμίσει με Τούρκους.Οι μαλάκες ανέμιζαν μια τουρκική σημαία ημίγυμνοι και την πέρναγαν γύρω από το λαιμό όποιας γκόμενας τους άρεσε σα να ήταν ροντέο.Κάποια στιγμή κόλλησαν σε μια από τις δίδυμες,η αδερφή της μου είπε πάω να βρω την αδερφή μου,της λέω όχι και οι κωλότουρκοι έρχονται τις αρπάζουν και τις δυο και μου λένε φύγε φίλε είναι οι γκόμενές μας.Εγώ τους έγραψα στα αρχίδια μου και πήγα να τραβήξω τις γκόμενες από τους μαλάκες.Ξαφνικά βρέθηκα ανάμεσα σε 10 κωλότουρκους.Οι χέστηδες όπως και οι Αραβες πάνε πάντα πολλοί μαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom