Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νάτα λοιπόν...φιλαργυρία=συμφεροντολογία. Άρα έλειψη ανθρωπιάς. Μήπως απλά, ξένοι που το φυσάνε, βλεπουν την ωραία πλευρά, γιατί αυτό τους πουλάνε; Αφιλόξενοι, αγγενείς... Δεν είπαμε και πολλές ανακρίβιες δηλαδή νωρίτερα...
Δεν μου λές Δημητράκη, οι Ρωσίδες ανταγωνίζονται και ζηλεύουν ένα κοινωνικά αρκετά επιτυχή άντρα, ή στέκονται γλυκιές στο πλευρό του; Κέρατο άνευ λόγου ρίχνουν εύκολα στον άντρα;
Μισούνε όποιον δεν μιλάει την γλώσσα τους; Ώπα! Ρατσισμός, ξενοφοβία; Τι γνώμη έχουν για μαύρους, Εβραίους, Καυκάσιους;
Υπάρχει Ναζισμός; Αν ναι, τι δουλειά έχει εκεί; Παράδοση τέτοια δεν υπήρχε. Ήταν οι μεγάλοι εχθροί τους. Παίζει να είναι απο κοινωνική ανωριμότητα και μισαλλοδοξία; Τους gay τους αποδέχονται;

Κάτσε να περάσει μία γενιά να απελευθερωθεί οικονομικά και η μέση Ρωσίδα και να δούμε γλέντια. Όποιος πουλάει, ευγενικός το παίζει Δημητράκη. Η κάθε επαγγελματίας πουτάνα, πουλάει. Είναι ειδική κατηγορία μην κρίνουμε απο εκεί.
Εδώ την καλύτερη πολιτική την έχουν οι λίγες Ελληνίδες της πιάτσας, δες τα θρέντ των σπιτιών. Δεν είναι παράδοξο, αφου είναι και αυτές Ελληνίδες; Έχουν πιάσει το παράπονο του Έλληνα. ;)
οι Ρωσσοι ειναι πολυ κλειστοι ανθρωποι.δεν ειναι καθολου φιλοξενοι.και ειναι πολυ αγενεις.ρατσισμος δεν θα ελεγα οτι υπαρχει.οι μαυροι ειναι παρα πολυ λιγοι.τους Εβραιους δεν τους συμπαθουνε οπως και εμεις.χωρις να τους δημιουργουνε προβληματα.οι Καυκασιοι ειναι πολυ θρασυδηλοι θα ελεγα.οταν ειναι πολλοι γινονται μαγγες.θα ελεγα οτι οι Ρωσσοι ειναι πολλοι υπομονετικοι μαζι τους.βασικα στη Ρωσσια οποιος μιλαει τη γλωσσα τον αποδεχονται.τους gay δεν τους αποδεχονται....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....παντος οι Σουηδοι ειναι πολλοι λιγοτερο φιλικοι.και τους Ελληνες μας μισουνε.εχουνε και καποιο δικιο αφου τους εχουμε καταπηδηξει της γυναικες!!!!οσο και να πλουτισει η νεα Ρωσσιδα σε αυτη τη χωρα δεν μπορει να πουλισει μαγκια.οι αντρες ειναι ειδος υπο εξαφανιση!!!!!χτες κατα της 9 το βραδυ μου στηλε μια γκομενα 6-7 sms ηθελε να παω στην Ντισκο να την παρω απο 'κει και να ερθει σπιτι μου να κοιμηθει!!!ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!και εγω δεν πηγα επητιδες γιατι 1.θα ερθει αυριο η Ντασα σπιτι μου.μια 20χρονη μιση Ρωσσιδα μιση Τσιγγανα.και 2.ηθελα να της σπασω τον τσαμπουκα!!!μετα τη ντισκο πηρα μια γκομενα που δουλευει και την πηγα μεχρι το σπιτι.αφησε υπονονουμενα να ερθει σπιτι μου αλλα βαριομουνα να την εχω ολη νυχτα και μετα να την κουβαλαω μεχρι να παω να παρω τη Ντασα απο το σπιτι της!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ!!!!πριν 5-6 χρονια ηταν λιγο πιο δυσκολο το καμακι.αλλα τωρα εχουν λιγοστεψει οι αντρες!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
....παντος οι Σουηδοι ειναι πολλοι λιγοτερο φιλικοι.και τους Ελληνες μας μισουνε.εχουνε και καποιο δικιο αφου τους εχουμε καταπηδηξει της γυναικες!!!!οσο και να πλουτισει η νεα Ρωσσιδα σε αυτη τη χωρα δεν μπορει να πουλισει μαγκια.οι αντρες ειναι ειδος υπο εξαφανιση!!!!!χτες κατα της 9 το βραδυ μου στηλε μια γκομενα 6-7 sms ηθελε να παω στην Ντισκο να την παρω απο 'κει και να ερθει σπιτι μου να κοιμηθει!!!ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!και εγω δεν πηγα επητιδες γιατι 1.θα ερθει αυριο η Ντασα σπιτι μου.μια 20χρονη μιση Ρωσσιδα μιση Τσιγγανα.και 2.ηθελα να της σπασω τον τσαμπουκα!!!μετα τη ντισκο πηρα μια γκομενα που δουλευει και την πηγα μεχρι το σπιτι.αφησε υπονονουμενα να ερθει σπιτι μου αλλα βαριομουνα να την εχω ολη νυχτα και μετα να την κουβαλαω μεχρι να παω να παρω τη Ντασα απο το σπιτι της!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ!!!!πριν 5-6 χρονια ηταν λιγο πιο δυσκολο το καμακι.αλλα τωρα εχουν λιγοστεψει οι αντρες!!!!

Αμάν ρε Δημήτρη!
Με τέτοια ευκολία που βγάζετε γκόμενες εκεί πάνω δε έχετε καμία ανάγκη να πηγαίνετε στα σαλόν, οι πελάτες στα σαλόν λιγοστεύουν, οι εργαζόμενες κοπέλες βγάζουν λιγότερα χρήματα, και η ποιότητα συνεχώς θα πέφτει.
Τι θα μείνει για μας τους ταξιδιώτες ;;;

Μου φαίνεται η μόνη λύση είναι να μάθω Ρωσικά, να ανέβω επάνω, να με παντρέψεις με καμία Ρωσίδα για να πάρω Ρωσική υπηκοότητα και διαβατήριο, και μετά να ζήσω σα βασιλιάς, ή σαν Δημητράκης29 …

Στα λόγια ωραία τα λέω …

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Μόνο να μην πίνετε ποτάκια μπροστά στα κορίτσια γιατί δεν θα σας θέλουν. Δεν έχουν ξαναδεί αλκοόλ στη χώρα τους και το παρεξηγούν. Ένα μόνο ποτάκι πίνουν τα κορίτσια. Το ηδύποτο ''ΝΤΕΜΕΚ'' φτιαγμένο με νερό απο παγετώνες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αμάν ρε Δημήτρη!
Με τέτοια ευκολία που βγάζετε γκόμενες εκεί πάνω δε έχετε καμία ανάγκη να πηγαίνετε στα σαλόν, οι πελάτες στα σαλόν λιγοστεύουν, οι εργαζόμενες κοπέλες βγάζουν λιγότερα χρήματα, και η ποιότητα συνεχώς θα πέφτει.
Τι θα μείνει για μας τους ταξιδιώτες ;;;

Μου φαίνεται η μόνη λύση είναι να μάθω Ρωσικά, να ανέβω επάνω, να με παντρέψεις με καμία Ρωσίδα για να πάρω Ρωσική υπηκοότητα και διαβατήριο, και μετά να ζήσω σα βασιλιάς, ή σαν Δημητράκης29 …

Στα λόγια ωραία τα λέω …
καπως ετσι ειναι!!!!το ετος 2002 το σαλον κοστιζε 1300-1600 ρουβλια την ωρα το ενα $ ειχε 31 ρουβλια!δηλαδη 40-50 $ η ωρα.ο μισθος στη Ρωσσια ηταν περιπου 2500-4000 ρουβλια (Αγια Πετρουπολη)80-130$ το μηνα.ΤΩΡΑ το σαλον κοστιζει 2000-2500 την ωρα.με μεσο μισθο 18.000 ρουβλια στην Αγια Πετρουπολη!τωρα ισχυρο νομισμα ειναι το ευρω.δηλαδη μια ωρα κοστιζει 54-68 ευρω.και ο μεσος μισθος ειναι περιπου 500 ευρω.οποτε οχι μονο δεν ακριβινε αλλα φτηνηνε θα μπορουσα να πω!!!αν σκεφτεις οτι τοτε πληρονανε ενοικιο για ενα διαμερισμα 200-300$ το μηνα.και τωρα πληρωνουν 1200-1500!!!και η ζωη ακριβινε 3-4 φορες απο τοτε.οσο για τα κοινοχρηστα ακριβινανε 10 φορες περιπου.τοτε πληρωνα 320 ρουβλια τωρα πληρωνω 3000 για το ιδιο διαμερισμα!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μόνο να μην πίνετε ποτάκια μπροστά στα κορίτσια γιατί δεν θα σας θέλουν. Δεν έχουν ξαναδεί αλκοόλ στη χώρα τους και το παρεξηγούν. Ένα μόνο ποτάκι πίνουν τα κορίτσια. Το ηδύποτο ''ΝΤΕΜΕΚ'' φτιαγμένο με νερό απο παγετώνες.

και τί παγετώνες!αριστοκρατικους απο λιωμενο παγο της βαλτικης(εσθονια,λετονια,λιθουανια)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα μου πεις Νεαρχε γιατι προτιμαω τα σαλον?ειναι και πιο φτηνα και δεν σου ζαλιζει τ'αρχηδια η καθε μαλακισμενη.Π.Χ.καμακωνεις μια γκομενα και βγαινεται βολτα.θα πατε σινεμα 500-600 ρουβλια.θα παρει ποπ κορν και κοκα κολα 200.βαλε και 100 ρουβλια βενζινη.κοντα στο 1000ρικο τα εξοδα.πρωτο ραντεβου δεν νομιζω να ερθει σπιτι σου.και το συστημα μου δεν ειναι τετοιο να βιαζομαι.στο δευτερο ραντεβου αν πατε να φατε 700-800 ρουβλια.ας πουμε οτι ερχεται και σπιτι σου και την πηδας.ειναι πολυ πιθανο οτι δεν θα σου κανει τσιμπουκι και μπορει να γαμιεται χαλια.και μετα οταν δει το διαμερισμα θα θελει να μεινει και μαζι μου!.εξοδα(το λιγοτερο)2000 ρουβλια.2 απογευματα τραβιεσαι μαζι της (το λιγοτερο.μπορει και 3 και 4 ραντεβου να χρειαστουνε για να την πηδηξεις).Ε,με 2000 πας στο σαλον και γαμας οποτε θες οπως θες και οποια θες!!!---2000 ρουβλια ειναι το μικροτερο ποσο.συνηθως θελεις 3500-5000 αν της παρεις και μια κολωνια δωρο.και 2 Γκελ για το ντους(2 ειναι το συστημα μου το ενα της το δινεις και το αλλο το βαζεις στο μπανιο και της λες Πριν(τ)σσεσα αυτο ειναι για σενα οταν θα ερχεσαι εδω!!!της λεω οτι θελω να μεινουμε για παντα μαζι και τα για τα παιδακια μας....και μονες τους γδυνονται!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
θα μου πεις Νεαρχε γιατι προτιμαω τα σαλον?ειναι και πιο φτηνα και δεν σου ζαλιζει τ'αρχηδια η καθε μαλακισμενη.Π.Χ.καμακωνεις μια γκομενα και βγαινεται βολτα.θα πατε σινεμα 500-600 ρουβλια.θα παρει ποπ κορν και κοκα κολα 200.βαλε και 100 ρουβλια βενζινη.κοντα στο 1000ρικο τα εξοδα.πρωτο ραντεβου δεν νομιζω να ερθει σπιτι σου.και το συστημα μου δεν ειναι τετοιο να βιαζομαι.στο δευτερο ραντεβου αν πατε να φατε 700-800 ρουβλια.ας πουμε οτι ερχεται και σπιτι σου και την πηδας.ειναι πολυ πιθανο οτι δεν θα σου κανει τσιμπουκι και μπορει να γαμιεται χαλια.και μετα οταν δει το διαμερισμα θα θελει να μεινει και μαζι μου!.εξοδα(το λιγοτερο)2000 ρουβλια.2 απογευματα τραβιεσαι μαζι της (το λιγοτερο.μπορει και 3 και 4 ραντεβου να χρειαστουνε για να την πηδηξεις).Ε,με 2000 πας στο σαλον και γαμας οποτε θες οπως θες και οποια θες!!!---2000 ρουβλια ειναι το μικροτερο ποσο.συνηθως θελεις 3500-5000 αν της παρεις και μια κολωνια δωρο.και 2 Γκελ για το ντους(2 ειναι το συστημα μου το ενα της το δινεις και το αλλο το βαζεις στο μπανιο και της λες Πριν(τ)σσεσα αυτο ειναι για σενα οταν θα ερχεσαι εδω!!!της λεω οτι θελω να μεινουμε για παντα μαζι και τα για τα παιδακια μας....και μονες τους γδυνονται!!!!!
θεος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και μια φωτο του παιδικου το δυοροφο κτηριο του παιδικου σταθμου φατσα απο το παραθυρο μου.τρελαινομαι να τους λεω δειχνοντας τον παιδικο σταθμο οτι εκει θα πηγαινουν τα παιδακια μας :2funny: :2funny:ενα αγορακι και ενα κοριτσακι :2funny: :2funny: :2funny:μετα μονες τους γδυνονται και ξαπλωνουν :2funny: :2funny: :2funny:για να κανουμε τα παιδακια μας :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Photo-0179.jpg
    Photo-0179.jpg
    175,8 KB · Εμφανίσεις: 22

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και μια φωτο του παιδικου το δυοροφο κτηριο του παιδικου σταθμου φατσα απο το παραθυρο μου.τρελαινομαι να τους λεω δειχνοντας τον παιδικο σταθμο οτι εκει θα πηγαινουν τα παιδακια μας :2funny: :2funny:ενα αγορακι και ενα κοριτσακι :2funny: :2funny: :2funny:μετα μονες τους γδυνονται και ξαπλωνουν :2funny: :2funny: :2funny:για να κανουμε τα παιδακια μας :2funny: :2funny: :2funny:
ειμαι σιγουρος οτι εψαξες πολυ για να βρεις σπιτι με τετοια θεα στο παιδικο
σε παραδεχομαι γιατι δινεις βαση και στην λεπτομερεια

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Εδώ να δεις φίλες τι πρέπει να πληρώσεις. Και ψυχούλες μου φαίνονται που αρκούνται στη κοκα-κόλα και τα ποπ-κορν. Εδώ, αντίστοιχης ομορφιάς γκόμενα θα θέλει … άστα.

Και εκτός πλάκας τώρα, ελπίζω οι τιμές στα σαλόν να κρατηθούνε σε ανθρώπινα επίπεδα και στα προσεχή χρόνια, και η ποιότητα να μην πέσει άλλο. Αν και μου φαίνεται πολύ δύσκολο.

Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι το ότι είναι δύσκολο για τους ξένους να έρθουν. Αν πλάκωναν εύκολα ξένοι θα ήταν η καταστροφή! Λίγο το ότι δεν μιλάνε γρι Αγγλικά, λίγο το ότι δεν είναι φτηνή σα χώρα, λίγο το ότι η βίζα δεν είναι εύκολη υπόθεση, μόνο λίγοι τελικά αναβαίνουν. Ευτυχώς !

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Σόρυ μάγκες αν σας την σπάω με τις αρνητικές απόψεις μου, αλλά η όλη φάση είναι πολύ καταθλιπτική. Ο καιρός και τα μπλόκ των διαμερισμάτων είναι τελείως Οργουελικά. Οι κοπελίτσες είναι τελείως αφελείς, και πολλές δεν γαμιώνται καλά όπως είπε ο Δημητράκης. Προτιμάει τα σαλόν!
Δηλαδή τώρα συζητάμε να πάμε σε αυτό το γκρίζο τόπο γεμάτο φιλάργυρους κλειστούς αλκοολικούς ανθρώπους και να μείνουμε μόνιμα, επειδή η προσφορά-πρόσβαση σε κοριτσάκια που πρέπει να λέμε παιδικά παραμύθια είναι μεγάλη;
Να χορεύουμε γλυκανάλατα λουμποβοτράγουδα σε σλαβο-ντίσκο και το κόστος ζωής να έχει ξεπεράσει αυτό της Αθήνας;
Στραβά τα βλέπω μου φαίνεται. Αλλά μην σας χαλάω την κάβλα, δεν έχω και τίποτα να πώ θετικό. Καλά να περνάς Δημητράκηηηηη :boobies:Δυνατά!

Επισκέπτης
Σόρυ μάγκες αν σας την σπάω με τις αρνητικές απόψεις μου, αλλά η όλη φάση είναι πολύ καταθλιπτική. Ο καιρός και τα μπλόκ των διαμερισμάτων είναι τελείως Οργουελικά. Οι κοπελίτσες είναι τελείως αφελείς, και πολλές δεν γαμιώνται καλά όπως είπε ο Δημητράκης. Προτιμάει τα σαλόν!
Δηλαδή τώρα συζητάμε να πάμε σε αυτό το γκρίζο τόπο γεμάτο φιλάργυρους κλειστούς αλκοολικούς ανθρώπους και να μείνουμε μόνιμα, επειδή η προσφορά-πρόσβαση σε κοριτσάκια που πρέπει να λέμε παιδικά παραμύθια είναι μεγάλη;
Να χορεύουμε γλυκανάλατα λουμποβοτράγουδα σε σλαβο-ντίσκο και το κόστος ζωής να έχει ξεπεράσει αυτό της Αθήνας;
Στραβά τα βλέπω μου φαίνεται. Αλλά μην σας χαλάω την κάβλα, δεν έχω και τίποτα να πώ θετικό. Καλά να περνάς Δημητράκηηηηη :boobies:Δυνατά!
εμεις ροπ θελουμε ζεστη,ηλιο,θαλασσα,τις μπυρες μας και 3,4 μαυρισμενα πιπινια να μας κανουν αερα  :rockon: :rockon:!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειμαι σιγουρος οτι εψαξες πολυ για να βρεις σπιτι με τετοια θεα στο παιδικο
σε παραδεχομαι γιατι δινεις βαση και στην λεπτομερεια
οχι τυχαια εγινε.δεν το επηδιωκα και δεν ηξερα οτι ο παιδικος σταθμος θα με βοηθισει τοσο πολυ!!!!δεν το περιμενα!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οχι τυχαια εγινε.δεν το επηδιωκα και δεν ηξερα οτι ο παιδικος σταθμος θα με βοηθισει τοσο πολυ!!!!δεν το περιμενα!!!!
2 φορες μπραβο σου τοτε χαμαιλεοντα του σεξ
ενα τυχαιο γεγονος το μετετρεψες σε "φονικο" οπλο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδώ να δεις φίλες τι πρέπει να πληρώσεις. Και ψυχούλες μου φαίνονται που αρκούνται στη κοκα-κόλα και τα ποπ-κορν. Εδώ, αντίστοιχης ομορφιάς γκόμενα θα θέλει … άστα.

Και εκτός πλάκας τώρα, ελπίζω οι τιμές στα σαλόν να κρατηθούνε σε ανθρώπινα επίπεδα και στα προσεχή χρόνια, και η ποιότητα να μην πέσει άλλο. Αν και μου φαίνεται πολύ δύσκολο.

Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι το ότι είναι δύσκολο για τους ξένους να έρθουν. Αν πλάκωναν εύκολα ξένοι θα ήταν η καταστροφή! Λίγο το ότι δεν μιλάνε γρι Αγγλικά, λίγο το ότι δεν είναι φτηνή σα χώρα, λίγο το ότι η βίζα δεν είναι εύκολη υπόθεση, μόνο λίγοι τελικά αναβαίνουν. Ευτυχώς !
το επιπεδο σιγουρα πεφτει!να ακριβινουν ιδιεταιρα τα σαλον δε νομιζω.ξενοι να ερθουν δεν προκειται!στην Ελλαδα ειναι φρικη αντιστοιχης ομορφιας γκομενα θα θελει να εχεις κοτερο με 5-6 υπηρετες και να εισαι μονιμος κατοικος Εκαλης με δικη σου βιλα!!!!αλλιως  :bigdick: και μια φορα το μηνα Φυλης!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εξαρταται με τι θα συγκρινεις τα διαμερισματα.αν τα συγκρινεις με της Κυφησιας ναι ειναι σκατα.αν ομως με το μεσο ορο της Αθηνας δεν ειναι και τοσο χαλια.στη φωτο δε φενεται το σπιτι μου.φενονται κτηρια της εποχης του Μπρεζνιεφ χτιζμενα το 1977-1979.οι κοπελιτσες δεν θα ελεγα οτι ειναι και τοσο αφελεις!!!απλως ειμαι εδω κοντα 16 χρονια και ειμαι πια βετερανος.αυτες οι κοπελιτσες μπορει να σου φανε καμια 500αρια ευρω αν δεν ξερεις και να μην της γαμισεις κιολας!τους αλκοολικους τους χερομαι δεν τους θελουν οι γυναικες και μας μενουν περισσοτερες!οι Ντισκο ειναι γαματες ολο μουνια!ενω στην Ελλαδα ειναι γεματο αγαμητους και λιγουριδες και πολυ λιγες γκομενες....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......τα εμπορικα κεντρα ειναι τεραστια και εχει τα παντα.ενω στην Ελλαδα ολα τα μαγαζια ειναι συνεχεια κλειστα!το μονο κακο της Αγιας Πετρουπολης ειναι το κλιμα.αλλα αν εχεις αμαξι δεν σε πολυνοιαζει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom